World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Még ha csata lenne...75 gyõzelem kell.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Valaki tudja hogy mennyi lesz az ára a patch után?

591.500-ért lehet majd megvenni akciósan, 295750-ért meg eladni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A hülye remélem nem nekem szólt. 75 csata 3 nap alatt? Azért az teljesíthetõ szerintem. De ha neked nem, azért nem kell lehülyézni a másikat, nem vagyunk olyan viszonyban szerintem.

ahaaa most adtam el 😄
de am ja... T21, A-20, M3 Lee, AMX M4 1945, T25/2, PZ 38NA... mi van még?
ez hülye.. 75 csata.. Nem lesz prémium napom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

T21? <#nevetes1>

Tudtam, tudtam, éreztem 😄
2 napja fejlesztettem ki, de nem vettem meg, valahogy annyira bennem volt, hogy hétvégén akciós lesz 😄

már csak azt kell kitalálnom hogy a 19 szabad garázshelyet mivel töltsem majd fel? Nashornon meg Sturer Emil-en kívûl 😊 ja meg T69
ja és vissza kell vennem pz2õt is 😄
na akkor már csak 15-nek kell tankot találni <#vigyor><#kocsog><#lama>
Ja, hét közben vettem meg, na mind1.

Könnyen jött, gyorsan ment. :d

Mostanában szívesen osztogatnak ingyen prémet. Az a 75 win meg nem is sok ennyi idõ alatt.

SÕT
a VK3001H-t most vegyétek meg! 😊 olcsóbb lesz, peccs után meg eladni
50% Discount on Garage Slots

Need more room for your vehicles? Expand your garage at half the price!

bye bye ingyen gold <#nevetes1>
Számomra is rejtély hogy ezt hogy csinálja. A legnagyobb pprobléma általában az, hogy nem marad elég HP amit le tudnék lõni. Neki meg ez valahogy összejön.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

200 effivel? tõle kérdezd meg 😄
pointer4
Azt hiszem jól összefoglaltad a szerver núúbjait XD
E4-et pushernek használom én is, és szólóban átlagban 4-5 lövésre van idõm, ritkán többre, abból bemegy kb. x-1.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

1. Meg sem próbállak béna játékosnak beállítani, ugyanis te olyan zseniális szinten járatod le saját magadat, hogy azt szerintem senki sem tudja itt a fórumon überelni. 😉

2. Most komolyan ezzel jössz hogy nem vagyok klánban??? Az meg sem fordult a csöppnyi agyadban, hogy talán azért nincs szögleteszárójel a nevem mögött, mert nem is akarok klánban játszani? Haverokkal platoonzok, ennyi nekem elég, ha egyik sincs fent akkor már nem is játszok ezzel a roncstelep gémmel, mert csak idegesít és nem szórakoztat...

Igazából senki se tudja hogy ez hogyan jön össze neki. Fõleg hogy agresszívan játszik vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Miért nem a kupolát lövi az olcsóbb!?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hogy nem kapják szét betöltés közben?

26k csata nálam már OMG kategória rajta van a "szeren" a srác rendesen.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tono34
Én még ide venném a belépés a szerverre. 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mer mekkora low mán gódammózni. Ha rendesen figyeltél volna eddig, tudnád, hogy a következõ dolgok számítanak low-nak:

artizni,
tédézni,
hevizni,
lájtozni,
medezni,
góddal lõni,
nem lõni góddal,
prémet venni,
nem venni prémet,
stb-stb.

mé micsináltam volna? 😄
berusholtam volna a házak mögé? <#idiota>
pointer4
Igazad van, õ tudta, hogy csak avval tud szétlõni szembõl, ezért betöltötte azt, te meg ott maradtál meghalni. Akkor tényleg van köze a skillhez, gondolkodik....
ja tényleg semmi köze a skillhez
T28-amat 200 effis M18 hellcat szétkapta szembõl gold-al... biztos azért mert pro volt és át tudott váltani gold ammo-ra 😄😄
pointer4
De ez miért érdem, hogy gold lõszer nélkül lõtte valaki, hogy megsajnáljuk, hogy hányadtatott sorsú, vagy tiszteljük benne a skótot ? Mert a skillhez semmi köze.
Valami 400 csatából ha jól emlékszek. De obj 268al is 5k körüli átlagja van. Tibik89 a nickje.

így képzelem el Renton napjait a wotban...
belép medezni és az 500 effis pistikék TD-kkel kisniperezik a tankját állandóan
Hány csatával? Mert a fospanzernél az felér egy 3500as Obj 268 átlaggal.

nagyon ügyes vagy
E4-el? Hány csatából? Annyi lövést le se lehet adni átlagosan, hamarabb vége van.

Master91
JpzE100al 3053 átlag sebzésem van 0 gold lõszerrel, és 1.27-es kill arányom 2069 effyvel.
Nekem is megy, vagy csak optd?
Van jópár olyan helyzet meg célpont, amikor inkább nem elég az AP.

xd

ez nagyon nagy :d

Van olyan klántársam akinek 4500 körüli az átlaga vele és nem használ vele goldot, ha nem létfontosságú.

akkor jó 😊
pointer4
Ezt a csakcskaságot te se gondoltad ugye komolyan?
Minek egy tierX TD 300as penjéhez gold?
Vagy ha kell is, bene van a játékban, ha pistike (26k 500 40%) arannyal jön be, se lesz 5000 a csatánkénti sebzése vele.
Kiszedik az elsõ lövés leadása után.
ez legalább vicces 😄
Full APCR/HEAT-al hogyne.

Szerintem a 4k+ csak a Tibik89 féle elvetemülteknek jön össze 😄. Vagy a nagyon pro játékosoknak, akik Renton szerint noobok 😄.

Neked meg nem, pedig elvileg annyira OP hogy minden elporlad körülötte. Szóval vagy nem is annyira OP, vagy Te vagy low, pedig a lowok csak TDvel tudnak játszani, nemde? (szép kis paradoxon).

pointer4
Lehetne kérni 1920*1080ban is ? <#hehe>
Láttátok a híreket?
van új háttérkép <#hehe>
pointer4
TIerX TDvel, a nagyon jó, az a 4k sebzés körüli. A 3k-t még én is elértem, pedig én sík hülye és full türelmetlen vagyok TD-hez.
de specnek megy az a lényeg
A töltés még hagyján lenne, de mellé azok a 0 sebzéses kritikusok...

Nekem megvan vele a 3k, mondjuk én heavyként játszok vele.

Valóban nehéz egy TDnél hibának felróni hogy könnyû vele tankokat kilõni, elvégre IRL is ez volt az elsõdleges feladatuk. Ingame is a dmg osztás az egyetlen feladatuk, arra vannak specializálva.