World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Errõl van szó?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Nem kis szerencséje volt .. 3 tank is szépen kiégett.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Föleg akkor lehet jól jatszani az uj tdkkel ha r3nton ellenünk van 😊

.... Pszt R3ntonra vadászom 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Sunsetjoy

Tegnap azon röhögtem épp:
- elõször 4 meccsbõl 1 win, kiléptem
- másodszorra 11 meccsbõl 8 win
- ezután zsinórban 7 meccs lose
- utána másik szerverre átléptem 4 zsinór-win, megint 3 lose
- a végére jött össze 2 win, így tartja a 30 körüli battleszámot😄

(amúgy lowtierben érdemes poénkodni, valami buffos legényekkel)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Háát,nekem tuti kell az új német 10es TD.Kivi leszek rá.Eléggé érdekes lesz vele menni,eléggé bújkálós lesz. Azt a végén kiderül,hogy igazi roham TD lesz,miután betöltött.himmel halálutjára 2-3 beáll,elindulnak... szerintem nem sok minden marad szemben.
Most reggel mentem egy kört a jgpz100al.Volt mellettem egy ugyanolyan. elindultunk egy irányba és aki elénk jött dirr-durr csitt-csatt és már füstölt is. A baj az volt,hogy volt mögöttünk egy odjekt és eléggé lopogatta a killeket.De nem bántam mi sebeztünk fejenként 5k körül(2 ill 3kill) õ meg 1500at és volt 3killje.
Durva dolgokat lehet top Tdben mûvelni ha értenek hozzá és van támogatás...Ugye R3ton! 😊
Most csak azok az eventek vannak ( szeptemberi, heti, könnyû tankos ) amik a worldoftanks.eu n kint vannak, vagy van még valami amivel aranyat lehet nyerni? ( amilyen a TD event volt )

Nem találtam leírást. Köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
Azt hiszem ezek úgy vannak, ha csak egyedül találod el akkor az összes gold a tiéd, ha többen akkor osztás van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha ezt a jóképességû játékost látjátok, nyugodtan lõjétek le:

Nehéz dolgotok nem lesz a statjai alapján, de azért itt is bebizonyította hogyan kell legelsõnek elhullani <#hehe>

Nem szép dolog élvezkedni mások mentális zavarain 😉

Ha nem hagyod, hogy meglásson / kilõjön, akkor annyira nem zavaró...

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

-all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account

Ebbõl én azt szûrtem le, hogy elég, ha csak ki van fejlesztve, mint anno pl. a T-28-nál.

Bee: Biztos, hogy csak egyszer fogod megkapni. Egyszer kellett kifejleszteni is, ha belegondolsz.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Motoronként? Ha pl egy az E50-en, egy az E75-ön, egy pedig a depóban, akkor 75k free XP-t kapok? 😊
Hali. Nem tudom h volt-e már róla szó de van már infó arról h mikor jön élesbe a 8.8?

udv bár kicsit lehet korai, valamelyikõtök fog pályázni majd az új ágra? http://www.youtube.com/watch?v=9XWicho8rS8
patchaou
A depóban kell lennie, vagy tankon, vagy elég ha már egyszer kifejlesztette az ember?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen.

Sziasztok. jól látom hogy ha megvan a nagy motor E-75 re, akkor 8.8-ban kapok 25000 Free XP-t???
Ne mondjál már ilyet!Én igenis élvezem!
Gyerünk R3nton,még,még!! TD szapulást a népnek!!<#taps>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Remek:

Kóreán voltam haver Jt 8.8-asával, egyedül maradtam ~500 Hp-s Is3 ellen, typal mentünk hogy majd ki nyírjuk, Type hülye volt, egyedül neki ment Meg halt persze. Jt -vel nem voltam elég gyors, is3betudott menni foglalni. Ellenfélbõl biztattak hogy olyan hülye az is3 hogy simán ki nyírom. Tök jól elbeszélgettünk míg haladtam leütni a cappet
DE:

Ki döntöttem 1 fát ~5 kockányira a capzone-tól, ÉS BESZART A WOT.
Befagyott, majd feladatkezelõbõl kellett ki lõnöm.

Eddig találkoztam olyan ellenféllel, akire ha lõni akarok fps dropp/laggom van, õt lagg generátorosoknak hívom, találkoztam olyannal, amikre lövök és vicces dolgon azonnal talajt lövök/kilóméterekkel felé megy a lõszer, õket droidekasoknak hívom
, most ezt a crash-fát minek nevezzem?

Jah , a mausok összetennék 2 lánctalpukat olyan "szar" átütésért.😄 Ez volt az off

Viszont: Miután a motrok mellett az új talp is meg lett szerezve, érezhetõen jobb lett a jagdpanther. Bár még szokni kell de egyre élvezetesebbek a csaták. És most: 105 mm-es úgyérzem kinyílt pandora szelencéje, nagyon adja. A 88-as se rossz de inkább távharcra, de pl vicces volt obj 702-õt megszivatni azzal hogy láncolva gyilkolltam.
Amúgy t4 a legkisebb német td amit behoznak? Tehát a Marder 2-bõl fog indulni? Mert akkor rakok rá kis xp-t, legénységnek sem árt fejlõdni

Akkor már egy Ranzar féle rajzfilm hõs...

Ha R3nton ellen mész akkor kapsz +1 lövést a háborús tartalékból 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hetek? Már az artyk aranykora alatt is a TDk miatt sírt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem 6x750 lesz? 😄
Én meg a primitív szûklátókörûségedre, hogy folyamatosan ugyanazokat a megalapozatlan baromságokat írkálod bicskanyitogató pökhendiséggel... Mégis olvashatom vagy napi 10-szer, pedig a kutya nem kíváncsi rá, fõleg hogy már hetek óta fesztiválozol megállás nélkül.

Bezony. Nagyobb baj az, hogy senki nem érti rajtad kívül. Szerintem az elmúlt pár hónapban már feltûnhetett volna.
Eagle16
Honnan vetted ezt az 5x750-et?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem úgy volt hogy a prémium apcr-t nerfelték és nem a simát?

sajnálom, hogy nem érted meg amit mondok...
Ez akkora nerf volt hogy még a kenyér is drágább lett 😄.
Am R3ntonnak küldeném az alábbi számot 😄.

Szegények, így csak 20 miliméterrel ütnek át többet, mint a bulldózer szerepkörû (kac-kac) heavyk.
1 linket tudnál dobni esetleg róla?
elõre is köszi 😊
szarok rá
közel nincsen heavy páncéljuk. És sikeresen lenerfelték az ûrméret alatti lövedékeket. T10 medek ezzel lõnek. Papíron 260 átütés csak a vízszintes felületeket viszi, a döntött részek ellen már nagyon pattogós...
Rohadt unalmas vagy ezzel a vergõdéssel...

Valaki már pár napja kifejtette, hogy persze nehezebb a 15 win-t elérni, mint a 30 kilõtt tankot.
Van 2 kills/battle átlagod és 55% wr-ed.
30 kill az 15 meccs, 15 win az 27 meccs. Átlagban. 😊
Majdnem a duplája, ki van ez találva rendesen...
Med nerf? Mikor alaphangon 270-es pennel rohangásznak T10-ben, esetenként a heavyket megközelítõ páncélzattal? Ugyan kérem.
Ja igen és hallom 5*750-t fog sebezni az új német TD...gratulálok

Következõ milyen lesz. Betölt 1 perc alatt, megnyomja a bal gombot a bázison és meghal az összes ellenség. Tactical nuke.
A többit alatt nyugodtan ki lehet jelenteni a TD-ket. Mivel arty nerf volt, med nerf volt, heavy nerf volt. Ki lehet találni kiket nem nerfeltek...
Igazat szólsz!
A 30 kill sokkal könnyebb volt, a mai eredményem, 2/9!
Most ment el a kedvem tõle :-(

WOT: Beluka

Reaper
Komolyan mondom a 30 kill-es event ezerszer egyszerûbb volt, mint ez a 15 win. Sokkal jobban kijön, hogy állandóan retardáltakkal rak egy csapatba. Vért izzadtam mire összejött kb. hatodjára a 15. gyõzelem...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Egyetértek, vagy a heavyket kéne erõsíteni, vagy a többit gyengíteni, de ez így nem állapot.
Hát, most kb. olyan hevivel bemenni a sok Foch 155 közé randomban, amikor a kispöcsû férfi bemegy a kuplerájaba, és azon döbben le, hogy az összes kurva felcsatolt, alkal-méretû szegecselt dildóval nyomatja.

De megváltozott ez a mese is...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt hiszem át kéne költözni az amcsi szerverre... 😄 A TD-s köreimmel ott 24k goldot nyertem volna, EU-n "csak" 6k-t. Bár többre számítottam, azért ennek is örülök, mert tök ingyen volt, dehátmégiscsakna... 😊

Emellett most nekem volt olyan szerencsém ezen a versenyen, mint valamelyik nap foxinak. Kemény 167 gold ütötte markomat! 😄

Nem tehetek róla de bármikor ilyet látok ez jut eszembe: "Yo, mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti hip-hop rappet!"

Mondanom sem kell ace tankert kaptam annyira elvertük õket, úgy tûnik a bunkóság és a játéktudás szoros összefüggésben van?

Úgyis belekezdesz majd valamelyik ágba, én sem tudom megállni... Pedig hányszor mondtam már, hogy nem nyúlok semmi újhoz, míg a meglévõket be nem fejezem 😄

nagyon remélem hogy ez után a "peccs" után jönnek már
aztán még a sherman firefly-t várom aztán kipörgettem a wot-ot számomra 😊
4, 6, 5, 5, 4, 6, 6
Tényleg csodálatos. Pláne úgy hogy a Dicker Maxban meg 5 fõ csücsül éppen <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Még szerencse, hogy én a néhai Ferdinánd legénységemet szántam erre az ágra amúgy is 😊