World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Bocsánat!nem ide...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az op gép!Alacsony magasságon fordulózva bohócot csinál bármibõl!A vadászokat simán bedarálja azzal a tûzerõvel.A bombázókra meg majd rámegy más.😊
Még fullos Hayabusával is 2x megnézem a szitut mielõtt rácsapok.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
a "lopakodónak" inkább a tempót és rejtõzködést segítõ skillt kell nézni, mert ha a frontvonalra kiáll másodpercek alatt kiszednék, mert nincs páncélja.
ezzel szemben a "front" TD-k mint a nevébõl is kiderül az erõs páncélja miatt nyugodtan lehet vinni a frontra. ott pedig inkább az olyan képességeket kell erõsíteni amik a közvetlen túlélést szolgálják, ilyen pl: a "javítás" skill is.
(az olyan TD-ek mint pl:a T49 is a lopakodók közé sorolom, mert azoknak is inkább a gyorsaságra kell a hangsúlyt helyezni.)
Az OR vezetés csökkenti a talaj ellenállást,következésképp forogni is gyorsabban fogsz,ráadásul még a menet tulajdonságaid is javulnak.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Gyözelem/Csata: 5 (16) (31.25%)
Tap: 528 (8 448)
Tap. (x1): 344 (5 502)
Szabad tap: 13 (398)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont az ágyúját jól ki tudod használni, hogy épp csak a fejed dugod ki.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"Minor issue is with the Lucky 7, chances are you will get 7 kills + 7 wins way before the 7 survived condition. When you survive the 7th battle, you won’t get the 70k reward, you will get it (for some strange reason) the battle AFTER that one, whether you win or lose, survive or not. So just play one extra battle."
(FTR)
Bár mondjuk én az E8-at régebben használtam, szerintem labdába se rúg a többi T6 medium mellett. Persze biztos van aki szereti.
Kapcsolatok közt is van itt Yossarian_Hun tól kezdve minden, sokszor meglepõdöm régen mennyi nevet gyûjtöttem össze a játékból mikor elkezdtem. Amúgy valaki csak úgy kerül fel listára ha felveszem, vagy akkor is felkerül ha õ vesz fel engem?
(viszont az örök rejtély külföldi sükebókák hogy találnak meg gyakorlóra...)
de ez valami szánalmasan szar volt!!!!!
maradok amerikai focinál, a magyarok meg elmehetnek a faszomba ezzel a "teljesítménnyel"<#gonosz3>#gonosz3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitartást azoknak, akik még bírják!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A 250K még oké, de a 70-et nem arra kellett volna adnia, ha 3x7-et megcsinálom? Márpedig a 7 win már adott volt, hogy korábban megvolt, a 7 kill bõven megvolt, a 7 túlélt csatát nem tudom, viszont ezt a 320 ezres kört nem éltem túl<#conf>#conf>
Van valami másik akció is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
idióta nyomorék debilek megint..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Rakjon magasabb tierbe.
Ezt arra írtam, hogy 3al több top tier van ellenfélnél.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk a legjobb az volt amikor foxit lelõttem a WT-ben <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Replay, ha valakit érdekel