World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

113-nak 10/9-szer van ammo hit...Kezdem is megunni,nem robban csak minden szögbõl kaptam már,a javítót nem is lövöm el másra..

Eagle16
Mentem át vele többször is, akkor nem szoktam csak ha van SPG, vagy ha sok a Tier 10-es TD.

Aranyos mikor a talpát lövik folyamatosan, mert 100% repair crew van rajta meg toolbox. Olyan 4 mp-ig állok csak.

A 120-as ágyúval elég életképtelen, de a 155-össel el lehet vele dönteni a csatákat, Foch és Foch 155 oldalát overmatcheli, meg rengeteg ammo racket lövök vele, ST-I-nek, 113-nak, Is-3-asoknak...Leo Protot is sikerült egyszer kb. 500m-rõl.

Amúgy nem zavarja igazán a prémium lõszer sem, ennyi páncéllal sokszor még az is lepattan. Fõleg a HEAT az oldaláról.
A legnagyobb gyengeség rajta a két kupola, közelharcban lényegében nem lehet nem eltalálni.

Régen pedig nagyon utáltam, de most tényleg el lehet vele játszogatni, szigorúan a 155-ös ágyúval. Nem gondoltam volna hogy kigrindelem az E-3-ast vele, mert már kétszer adtam el régebben a tankot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ha nincs arty akkor ütõs TD....
egyszer ha betesz top tiernek malinovkán sima módban és nincs arty akkor menj át a mezõn 😊
teszten egyszer összejött vele 😄
egyszer meg élesben az enemynél jött át egy :S vagyis félig jutott mert mindig talpalták de nem sebezték... gondolom a végeredményt nem kell mondanom 😊
habár lehet most már az "ingyen" gold miatt ez nem kivitelezhetõ :/
Eagle16
T95-tel 2 csatából 5k xp, ezt szeretem 😄 76k xp még az E3 😊

Nagyon is jó TD, T30-al is kevesebb az átlagsebzésem, pedig az tornyos volt és 30-al ment.

DarkHorSe
valaki platoon? max tier 6 😄

Swedish people are albino monkeys

Tesztszerón ennyi sebzésre 8500 xpt kaptam + 235000 creditet 😄 IS6tal ennél többet csináltam.
menjenek a francba.
Egyébként ha felmész ide, akor találsz egy jó pár magyar klán, leírással meg mindennel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Többen segítséget kérnek leszarod ?
Ha többen azt szeretnék, hogy ugorj a kútba megteszed?
Igen ez lett volna a lényege szerintem is , hogy van annyi , hogy az már sok is . Keresek inkább , de ismétlem nem feltétlen rólam van szó . cirka 5-10 ember .
Van már kismilló+1 magyar klán, szerintem felesleges még egyet csinálni.
Ha szétnézel biztos találsz olyat mi neked is tetszik, van egy rakat, kezdve a HC-tól egészen a fun klánokig.

Ha csinálsz egy klánt ne sok jó magyar játékost várj (ha ez a cél)
A jó magyar gamerek nagy része már klánban van, aki meg nincs az nem is akar klánt 😊
piros meg narancs,sárga játékossal hamar feltudod tölteni a klánodat csak hírdetni kell csata közben 😊
Sziasztok

Nem is nagyon tudom hol kezdjem a mondókám . Jelen pillanat számomra tökéletesen megfelel az , hogy egyedül vagyok , nem pedig klánban . Ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem , mivel többen meg azt szeretnék , hogy csináljak , vagy pedig keressek egy baráti jó csapatot . Mivel én úgy érzem , energiám nem lenne a vezetésre , így vagy csinálnom kell egyet , és alkalmas vezetõket keresni ( egyébként meg sok klán van , hosszú idõ lenne felépíteni egyet ) Vagy pedig keresek egy baráti jó csapatot . Vélemények , segítség a témával kapcsolatban ?

Köszönöm .
Minden napnak ilyennek kellene lennie...

Hihetetlen! Vasárnap?? Miért érzem úgy, hogy lassan felpattanok a szopórollerre?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Miért is kérdeztem meg 😊
No, just... no

szép lesz 😊

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jj5oyw4xnkU

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

AMX-40 meg az A-20 tuti.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hat ha a kafe is ugy adja mint a vk2801 akkor probald nyugodtan. Amikor nekem volt szinte semmit nem csinaltam es900-1000xp....
Mit gondoltok mi a 3 legborzasztóbb könnyû tank? A verseny miatt kérdezem, mit lehet érdemes húzni? Chaffee-val láttam ilyen szörny 2500 xp-s köröket, T71 is túl jó gép ezeket már meg sem próbálom.

persze h van lõszer a toronyban ....
Köszi az infót!

Eagle16
A T54E1-nek amúgy sokkal gyengébb a tornya, lényegében minden átlövi amivel találkozik, én még T71-el is átlõttem folyamatosan.

Eagle16
A toronyban is van lõszer akkor, mert nekem is szokott sérülni az ammo rack a torony átlövésével.

Amúgy a képen pont azt a részt találták el a tornyon, ami csak 101mm vastag és nem valami döntött. Nagy mázlija volt, ha kicsit is félremegy a két lövés akkor pattant volna.

Most épp itt lõdözték át:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezek a mûszaki problémák engem szerencsére el szoktak kerülni. Ebben a körben mondjuk pont ellõtték az ammomat is (amit szintén furcsállok, mert hulldownban voltam), de egyébként nem olyan gyakori eset.

Köszi! 😊

Eagle16
Változó, az ágyúhoz közeli rész pattintja a saját HEAt lõszerét is...a peremét meg a torony bölcsõjét meg átlövik szinte mindennel.

Nem szabad bízni abban hogy majd pattint a tornya, nagyon kiszámíthatatlan.

Engem jobban zavar hogy általában elsõ lövésre ammo rack-et kapok, vagy beakad a torony...

206 000 + az új ágyúból fog jönni
T-54 el mennyi TP kell majd az új T10 medhez?

Valaki meg tudná mondani, kb hány mm effektív páncélja lehet a T69 tornyának?
Csak mert kicsit természetellenesnek tartom, hogy a Panther M10 (150 pen) meg az IS (175 pen) szembõl belõje...

patchaou
RamII 😊 De nézd meg nálam a statjukat, még egyikkel sem futottam sokat, de a RamII-vel még mókás is a játék mivel elég mozgékony.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mibõl vannak neked az idegeid? 😄

Count Adyn
Hát nekem csak tegnap 54 win em volt😄D ennek több mint a fele t54 grind mondjuk😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én tegnap vettem RAM 2-t. Nem bántam meg. Mondjuk nekem 3 skilles t69 esl legénység húzására és az m48 patton szintén 3 skilles legénység húzására is kellett.

Szóval gyakorlatilag egybõl fasza legénység ül benne, egy rádiósom meg volt elfekvõbe egy amcsi TDbõl 😄

Az orosz matilda adatok alapján elég szarnak tûnik, de kitudja.
Reggelt!

Teszt szerveren játszható már ez a map?

http://wiki.worldoftanks.com/Serene_Coast

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Üdv!
Nekem csak matilda 4van,hagyjuk inkább.Szinte mindenrõl pattog,lassú,nem éri meg.
Más:15 win...ma reggelre maradt,hogy nyerjek még 3-at...Fél7 után 1 hiányzott még,mondom utolsó csata,valszeg nem lesz meg mikor megláttam a csapatot...ÉS lõn,stat nem mindig számít:

Reggelt!

Leárazott V prém tankok közül melyik a jobb maga tierjében?
Matilda BP,Matilda IV,RAM 2

sohanem volt csak is kizárólag színtiszta is2 vs kt összecsapás.mindig van támogató egység is légierõ tüzérség gyalogság stb.
a jagdtigerek nagyrészét valóban a nyugati fronton vetették be.de részt vettek az ardenneki offenzívában is ami nem az egyhelyben állásról szólt...
hibája mindössze annyi volt hogy nem bírták el a hidak és szintén gyakran hibásodott meg akár csak a kt dehát ez veleszületett betegség volt akkoriban ezeknél a monstrumoknál.
jaj ez a szovjet mese...el hiszed akkor grat hozzá.
a királytigrisek a légierõ és a meghibásodások áldozata lettek.többet robbantott fel a saját legénysége mint ahányat légierõ pusztított el.ezt több vmire való forrás is megerõsíti nem csak németek mondták.
az oroszok egy hónap alatt 5-6x annyi tankot gyártottak mint ahány királytigris összesen létezett.
voivod32
Én is gyûlöltem a T20-at, és mennyien leoltottak ezért...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A T20 nekem nem jött be. Bár papíron szerintem a legjobb hetes med, de egyszerûen nem bírtam megszeretni, ellenben a végén már utáltam. A Pershingre meg úgy emlékeztem hogy nagyon jó (régen teszten próbáltam), és az is volt. Az elsõ 3 meccsen, mikor az akciós MM T8-ba tett. De ennyi is volt, utána már 10-bõl 8-szor T10-ben mentem vele, ahol meg hiába jó a tank, egyszerûen nem tudtam kihasználni a benne rejlõ potenciált, úgyhogy folyamatos erõltetett szenvedés után végülis könnyes búcsút vettünk egymástól. Pedig miket lehet mûvelni azzal a döggel T8-ban, miket lehetett legalábbis a régi MM alatt...
Tono34
Azért ez ma nem tartott "sokáig":

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
Á én a 75-ért már nem is megyek. A 15-tel is túl sok baj van, nemhogy naponta még +10. Nem éri meg kínlódni azért a semmi nyereményért.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A T20 nagyon. Már csak azért megéri.

patchaou
*75 gyõzelmet

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Szerintem ha valaki annyira akarja azt a 5 wint, akkor ne összevissza menjen mindenféle tankokkal. Pörgesse azokat a tankokat amikkel 60% fölött van, akkor hamarabb eléri 😊

Solten
Ja 75 win-es event mi? <#hehe> Kellene tudatni a tragya meccsmekerrel hogy ne osszon be akvariumi halak koze.

Saor Alba