World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aranyos mikor a talpát lövik folyamatosan, mert 100% repair crew van rajta meg toolbox. Olyan 4 mp-ig állok csak.
A 120-as ágyúval elég életképtelen, de a 155-össel el lehet vele dönteni a csatákat, Foch és Foch 155 oldalát overmatcheli, meg rengeteg ammo racket lövök vele, ST-I-nek, 113-nak, Is-3-asoknak...Leo Protot is sikerült egyszer kb. 500m-rõl.
Amúgy nem zavarja igazán a prémium lõszer sem, ennyi páncéllal sokszor még az is lepattan. Fõleg a HEAT az oldaláról.
A legnagyobb gyengeség rajta a két kupola, közelharcban lényegében nem lehet nem eltalálni.
Régen pedig nagyon utáltam, de most tényleg el lehet vele játszogatni, szigorúan a 155-ös ágyúval. Nem gondoltam volna hogy kigrindelem az E-3-ast vele, mert már kétszer adtam el régebben a tankot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
egyszer ha betesz top tiernek malinovkán sima módban és nincs arty akkor menj át a mezõn 😊
teszten egyszer összejött vele 😄
egyszer meg élesben az enemynél jött át egy :S vagyis félig jutott mert mindig talpalták de nem sebezték... gondolom a végeredményt nem kell mondanom 😊
habár lehet most már az "ingyen" gold miatt ez nem kivitelezhetõ :/
Nagyon is jó TD, T30-al is kevesebb az átlagsebzésem, pedig az tornyos volt és 30-al ment.
menjenek a francba.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha szétnézel biztos találsz olyat mi neked is tetszik, van egy rakat, kezdve a HC-tól egészen a fun klánokig.
A jó magyar gamerek nagy része már klánban van, aki meg nincs az nem is akar klánt 😊
piros meg narancs,sárga játékossal hamar feltudod tölteni a klánodat csak hírdetni kell csata közben 😊
Nem is nagyon tudom hol kezdjem a mondókám . Jelen pillanat számomra tökéletesen megfelel az , hogy egyedül vagyok , nem pedig klánban . Ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem , mivel többen meg azt szeretnék , hogy csináljak , vagy pedig keressek egy baráti jó csapatot . Mivel én úgy érzem , energiám nem lenne a vezetésre , így vagy csinálnom kell egyet , és alkalmas vezetõket keresni ( egyébként meg sok klán van , hosszú idõ lenne felépíteni egyet ) Vagy pedig keresek egy baráti jó csapatot . Vélemények , segítség a témával kapcsolatban ?
Köszönöm .
Hihetetlen! Vasárnap?? Miért érzem úgy, hogy lassan felpattanok a szopórollerre?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
No, just... no
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Amúgy a képen pont azt a részt találták el a tornyon, ami csak 101mm vastag és nem valami döntött. Nagy mázlija volt, ha kicsit is félremegy a két lövés akkor pattant volna.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek a mûszaki problémák engem szerencsére el szoktak kerülni. Ebben a körben mondjuk pont ellõtték az ammomat is (amit szintén furcsállok, mert hulldownban voltam), de egyébként nem olyan gyakori eset.
Nem szabad bízni abban hogy majd pattint a tornya, nagyon kiszámíthatatlan.
Engem jobban zavar hogy általában elsõ lövésre ammo rack-et kapok, vagy beakad a torony...
Csak mert kicsit természetellenesnek tartom, hogy a Panther M10 (150 pen) meg az IS (175 pen) szembõl belõje...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóval gyakorlatilag egybõl fasza legénység ül benne, egy rádiósom meg volt elfekvõbe egy amcsi TDbõl 😄
Az orosz matilda adatok alapján elég szarnak tûnik, de kitudja.
Teszt szerveren játszható már ez a map?
http://wiki.worldoftanks.com/Serene_Coast
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nekem csak matilda 4van,hagyjuk inkább.Szinte mindenrõl pattog,lassú,nem éri meg.
Más:15 win...ma reggelre maradt,hogy nyerjek még 3-at...Fél7 után 1 hiányzott még,mondom utolsó csata,valszeg nem lesz meg mikor megláttam a csapatot...ÉS lõn,stat nem mindig számít:
Leárazott V prém tankok közül melyik a jobb maga tierjében?
Matilda BP,Matilda IV,RAM 2
a jagdtigerek nagyrészét valóban a nyugati fronton vetették be.de részt vettek az ardenneki offenzívában is ami nem az egyhelyben állásról szólt...
hibája mindössze annyi volt hogy nem bírták el a hidak és szintén gyakran hibásodott meg akár csak a kt dehát ez veleszületett betegség volt akkoriban ezeknél a monstrumoknál.
a királytigrisek a légierõ és a meghibásodások áldozata lettek.többet robbantott fel a saját legénysége mint ahányat légierõ pusztított el.ezt több vmire való forrás is megerõsíti nem csak németek mondták.
az oroszok egy hónap alatt 5-6x annyi tankot gyártottak mint ahány királytigris összesen létezett.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú