World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amx12 kezdésnél blokkolgat meg oldalba lõtte a JT88om.
1 lövés ammozott.
Asszem filmet nézek inkább. Pedig nem futottam rossz köröket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én úgy tudom hogy nem Winstornól kapták a nevüket, bár ahogy elnézem a wikin, ott lehetségesnek tartják mindkét verziót.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Miért nehéz az MM-nek összerakni 1 olyan csatát ahol a jármûvek tierszintje megegyezik?
Nem volt se platoon, se felderítõ, semmi.
600 várakozónál

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Roger6
Leszarom a vérpistikéket, bontottam egy sört, te is tedd azt <#nezze>:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mi van a Wottal, hogy így osztogatja a crediteket? mi lesz így a prém tankokkal? nem is érdemes venni
Sunsetjoy
Hehe, célzás 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem gondoltam volna, hogy így sikerül, szerencsére nem mozdult meg😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Üdv!
Ma volt egy "stat-os" élményem. Lenti ipse valamilyen artyval tierx-ben,páran megjegyezték neki hogy alsik-e meg ilyenek,erre visszaírt hogy nézzük meg a statját.
Lehet hogy szép,csak igazából high tierben szerepel gyengébben.
12 Lövésbõl sebzett ezret abban a csatában,de ott is olyanokat ,hogy 140 hp körüli t54-et lõtt akit 3-an álltunk körbe,full hp-s is7 meg közeledett felém meg 1-2 8-as med felé.Asszem vteps-esek voltak.
Ez csak szösszenet a stat-okról.Sok szép van,csak sz..t se ér idõnként.

Errõl meg nem kell semmit mondani,vele is voltam ma...Persze osztotta az észt.

LOL "elsõ" csatám Easy 8-al....
szépen összeszedte az MM a vérpistikéket
Én nem tiltottam le, mert nem anyázott, meg nem TK-zott... a tiltólistás helyeket az ilyeneknek tartogatom 😊
Csak jót derültem rajta, hogy milyen büszke a t10-ekkel elért t6-7 szintû átlagsebzéseire 😄

Ezzel a majommal már én is összeakadtam. Tiltólistán van.
Amúgy commander a clánjában, képzelem milyen lehet a többi.

én simán elhiszem neki <#nyes>
De a végsõ érve mindent visz:
-Aszondja, 55% wr-je volt, csak a kredites gold ammo miatt esett le neki --> 46%-ra, 27k csata után... teljesen hihetõ 😄

na ha már van 17 szabad garázshelyem akkor adok ennek a dögnek még egy esélyt.... kezdõként nyomtam vele de akkor nem jött be, megnézzük most mire viszi, ha már akciós 😊

Megvásárolva:
M4A3E8 Sherman' vettél. Elköltöttél kredit: 651 350.
ez tipikus....
érdekes sosem hallottam zöld,kék,lila játékosoktól hogy "a stat nem jelent semmit", "én nem a stat miatt játszok", "nem érdekel a stat", "a stat idiótáknak való"
bujcsik555
Sziasztok!

Van most valami aktív bonus kód új játékosoknak? Egyik haverom szeretné elkezdeni a játékot, hátha tudok neki segíteni valami kis kezdõlökés free golddal vagy vmi kis prémium tankkal. Köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

2 óra alatt 0 komment? 0 sírás? <#wow1>
megtöröm a csendet 😄 fasza a Staropramen sör<#pias>
Ígérem, nem panaszkodás lesz, csak egy kis vicces adalék, milyen gondolatvilágú emberek vannak 😊

T8 csatában alul vagyok t6 tankkal. Löwénk beírja, hogy jó a statom, és megkérdi hova valósi vagyok. Illedelmesen válaszolok neki, erre a 27k csatás, 46% wr-es Type kikel magából, hogy igazából nem is tudok játszani (állítja, mert nyilván valós háttér ismeretekkel rendelkezik 😄 ), t10-ben semmit sem érnék...

Csata után megnéztem a statját, és ráírtam, hogy talán nem kéne olyan büszkének lennie arra a t10-ben játszásra ilyen eredményekkel 😄

A képen az E-100-as átlagsebzése és a beszélgetésünk vége látható <#banplz>

Probald ki a magasugrast
Lol, szerinted egy T7-es heavy-nek élet-halál harcot kel vívnia egy T5-ös meddel?
Egy M4-nek még full gold+troll ágyú comboval se sok esélye lenne egy Tigris ellen 1v1-ben.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

van valakinek itt iphone-ja vagy ipad je? letöltöttem a pc games wot cuccot és ki kéne olvasni belõle a kódom! köszi
Tévedsz, az egész abból indult, hogy a játék azért próbál igazodni valamilyen szinten a valósághoz. Én erre írtam, hogy egy frászt. Ez egy sima arcade fps, ahol a terroristákat, meg az anti-terroristákat ld: counter-strike, lecserélték tankmodellekre. Bárminemû hasonlóság ebben a játékban ki is merül a tankmodellekben. Bár sokszor elég komoly problémák vannak a méretarányokkal de ez már szõrszálhasogatás.
Ha 5-ös szinten játszok elég sûrûn lepattan. *vigyázat konteo következik* bár ezt betudom annak, hogy nem kölök a játékra és emiatt félelmetesen rossz a random-faktorom *konteo vége*

Szpecnyaz: persze mindig az a hibás akit kilõttek, így szokott ez lenni. 😉

kezd herótom lenni ettõl a T71tõl <#sniffles>
unalmas már a sok vízbefulladás😄
Goldammóról mikor volt szó? A kollega azt sérelmezte, hogy míg a valóságban a többszörös létszámfölényben lévõ ruszki tankok hullottak mint a legyek, addig ez itt nem így van. Mondtam neki, hogy állítson egymással szembe Párducokat és T-34-eket, valóshoz hasonló körülmények között, TÖRTÉNELEMHÛ fegyverzettel (értsd: no goldammo), és akkor ugyanaz lesz az eredmény, mint IRL.
Egyébként Shermanról te mikor szoktál pattogni?😄
popey8
Na ne szívass😄 Komolyan? Én azt hittem, h a C. tankok Winstonról vannak elnevezve. Most megnéztem, a sima tankok igen. Ezek szerint csak ez a TD fos nem. Forrás esetleg?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha a Tigris veszít a WoT-ban egy Sherman ellen, akkor a Tigrises segghülye, és inkább kecskét vezessen mint tankot. Goldammo ide vagy oda.

Miért? Shermanról lehet pattogni, tigrisrõl nem. A shermannak van egy trollágyúja, ami goldammoval kb 400 dmg-eket is üthet, a tigris ezalatt olyan 220-akat lõ vissza. Elég sokszor szedtem már szét így tigereket 1v1-ben, szóval elsõkézbõl tudom kivitelezhetõ.

yossarian: a gold ammo korában már nincs gyenge stock tank... A 3 panthernek úgy tûnne el a hp-ja mint ha leichtratktorokra tüzelnének, sõt abban is biztos vagyok, hogy a 3-ból 2 kb azonnal el is kezdene égni, mert miért ne, hiszen köztudott hogy a német váltóban a fém fogaskerekek egy különösen gyúlékony anyagból készültek amit valószínûleg az ûrnácik hoztak nekik a holdról, mert a földön nem volt elérhetõ...

A magyar ember egy kulon kategoria....
Nem Winstonról, hanem John Churchillrõl, Marlborough hercegérõl van elnevezve 😄. Aki egy hadvezér volt a spanyol örökösödési háborúban, mellesleg Winston egyik õse.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

N3suten

nem az a baj hogy mindenki béna ,hanem ,hogy mindenki 1000 akar egy lövésbõl sebezni ,így az ellen ha szervezett ,felmorzsolja az erõinket ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

DarkHorSe
Van, en kesobb leszek, olyan 3 utan. Ingame Zalgradis 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

popey8
Ezért tényleg megérte, de csakis ezért😊 Am többivel nem volt elég.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

50 arany/óra a díjjam <#nevetes1>
28 csatából tudtam megcsinálni a 15 wint...

Majdnem kitéptem a hajam a végére...

És nem a lengyelek a legnagyobb kretének, hanem a magyarok...

Kitol az idiótája fedezékbõl a szar jagtigerrel, folyamatosan blokkol, szarrá lõnek miatta, majd mikor elküldöm ahova való, még ugat is.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

2: Állíts fel a játékban 3 db Párduccal szemben 300 méterre 15 darab stock T-34-et a 76 mm-es vackukkal, úgy hogy ne tudják megkerülni a fritzeket, és itt is õk fognak gyõzni.
"a 7-es tigrisnek élethalál harcot kell vívni egy 5-ös shermannal is 1v1-ben és hogy az orosz tankok toronymagasan jobbak mint amilyenek elvileg lehetnének"
Azért ez erõsen hülyeség

1./ Nem tudom honnan jött ez a lassú tigris legenda, de szerintem sokan meglepõdnének itt rajta, ha tudnák, hogy ezek a nehéz tankok is tudtak annyival menni és manõverezni, mint mondjuk a pz4-ek amik medium tankok... Szóval nem azért használták mégis defenzív harcokban, mert olyan hú de lomhák lettek volna, hanem azért mert a nagy súlytöbblet miatt kb feleakkora volt a hatótávolsága, mint az elõbb említett közepes tank, ami harctereken elég komoly behatároló tényezõ.

2./ Ez a játék, a bevallottan nem törekedik a realizmusra. Ezt a komcsik is elismerték, nem kell azon fennakadni, hogy a 7-es tigrisnek élethalál harcot kell vívni egy 5-ös shermannal is 1v1-ben és hogy az orosz tankok toronymagasan jobbak mint amilyenek elvileg lehetnének. pl: olyan extrém példák is vannak, hogy 5 db panther 70 db t34-et!!!! gyõzött le (35 kilõve, a maradék elmenekült) saját veszteség nélkül. Ez is azért volt mertaz oroszok nem minõséget építettek, hanem õk tömeghadsereg voltak, a mennyiség ami számított és ez meg is látszott az összes veszteséglistájukon. Ez pl a wotban egyáltalán nem látszik, nem véletlenül...

3./ A tigris meg közel sem volt legyõzhetetlen, a kt, meg a tiger is hullottak mint a legyek a keleti fronton, tigris - IS, tigris2 - IS2 közel egyenrangú ellenfelek voltak. Az egész legyõzhetetlen tigris legenda is a nyugati fronton kezdett el terjengeni, mert a szövetségesek szárazföldi hadereje elég gyenge volt, õk tényleg kínlódtak ellenük amíg meg nem jött a légicsapás.

505thZajcev[PT]
F1 utan leszek 😉
Van tier 6osod?

DarkHorSe
Jah, egyedul unalmas, hol lehet vmi normalis embereket talalni platoonra?😄

Igen csak mondjuk 2x rakott be cromwellel t8asok közé védekezni. Úgy éreztem magam, mint a kalitkába zárt madár.
elfelejtettem, hogy 7vége van....

Könnyû volt hozzászokni a jóhoz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

505thZajcev[PT]
Making friends? 😊

DarkHorSe
Jo kurvaanyazni a jatekban, csak azert jatszom meg kb. Szanalom hogy nincs normalis ranked rendszer aztan mindig a fogyatekokkal egyutt kell tolni 😄

patchaou
Az ilyenek google fordítóval oda-vissza fordítgatják a szövegüket? Komolyan nem tudok rájönni hogy lehet ennyire értelmetlenül fogalmazni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

DarkHorSe
"neonlovag (11:33:24) te bánod meg de úgy szeretnék veled találkozni hogy beverjem a pofádat akár utcán ijen kis csika 10 évessel"

"neonlovag (11:32:36) de ha nem jössz akkor haverokkal kibanolunk ge yéletre te köcsög"

wot en igy szeretlek 😄

az elõzõ kettõn ez az utóbbi idõkben volt jellemzõ.
Pedig az a tuti tank asz szerzo palya. Ha vedekezel. Folwg td-vel. Na ezt lehet nem kellett volna hozzatennem
Én az assaultot egy ideje kinyomtam a picsába, csomószor voltam karelián meg sand riveren, védõként folyton ment a szopszop... meg hál' istennek malinkova sincs, bár ironikusan azt néha kedvelltem, védõ t29-el tökély, vagy ha támadtam t7-8-ban jó.
Jogos észrevétel. Tényleg 70% az ára, de még így is jól jön ki az ember szerintem.

A Sand River nekem is 10-bõl 4x van kb. Jön a peccs, és tesztelnek szerintem, kell a statisztika.

OFF:
Discoveryn új tankos sorozat 1. epizódja megy épp 😊

Na elejét vettem a problémának, kikapcsoltam a támadás módot. Tegnap óta ha 30 szor nem voltam sand riveren védekezni akkor 1x se. Ma 4 meccsbõl 2 védekezés sand riveren. Azért mindennek van határa.