World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 lövés ammozott.
Asszem filmet nézek inkább. Pedig nem futottam rossz köröket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem volt se platoon, se felderítõ, semmi.
600 várakozónál
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ma volt egy "stat-os" élményem. Lenti ipse valamilyen artyval tierx-ben,páran megjegyezték neki hogy alsik-e meg ilyenek,erre visszaírt hogy nézzük meg a statját.
Lehet hogy szép,csak igazából high tierben szerepel gyengébben.
12 Lövésbõl sebzett ezret abban a csatában,de ott is olyanokat ,hogy 140 hp körüli t54-et lõtt akit 3-an álltunk körbe,full hp-s is7 meg közeledett felém meg 1-2 8-as med felé.Asszem vteps-esek voltak.
Ez csak szösszenet a stat-okról.Sok szép van,csak sz..t se ér idõnként.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Errõl meg nem kell semmit mondani,vele is voltam ma...Persze osztotta az észt.

szépen összeszedte az MM a vérpistikéket

Csak jót derültem rajta, hogy milyen büszke a t10-ekkel elért t6-7 szintû átlagsebzéseire 😄
Amúgy commander a clánjában, képzelem milyen lehet a többi.
-Aszondja, 55% wr-je volt, csak a kredites gold ammo miatt esett le neki --> 46%-ra, 27k csata után... teljesen hihetõ 😄
Megvásárolva:
M4A3E8 Sherman' vettél. Elköltöttél kredit: 651 350.
érdekes sosem hallottam zöld,kék,lila játékosoktól hogy "a stat nem jelent semmit", "én nem a stat miatt játszok", "nem érdekel a stat", "a stat idiótáknak való"
Van most valami aktív bonus kód új játékosoknak? Egyik haverom szeretné elkezdeni a játékot, hátha tudok neki segíteni valami kis kezdõlökés free golddal vagy vmi kis prémium tankkal. Köszi
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
megtöröm a csendet 😄 fasza a Staropramen sör<#pias>#pias>
T8 csatában alul vagyok t6 tankkal. Löwénk beírja, hogy jó a statom, és megkérdi hova valósi vagyok. Illedelmesen válaszolok neki, erre a 27k csatás, 46% wr-es Type kikel magából, hogy igazából nem is tudok játszani (állítja, mert nyilván valós háttér ismeretekkel rendelkezik 😄 ), t10-ben semmit sem érnék...
Csata után megnéztem a statját, és ráírtam, hogy talán nem kéne olyan büszkének lennie arra a t10-ben játszásra ilyen eredményekkel 😄
A képen az E-100-as átlagsebzése és a beszélgetésünk vége látható <#banplz>#banplz>

Egy M4-nek még full gold+troll ágyú comboval se sok esélye lenne egy Tigris ellen 1v1-ben.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha 5-ös szinten játszok elég sûrûn lepattan. *vigyázat konteo következik* bár ezt betudom annak, hogy nem kölök a játékra és emiatt félelmetesen rossz a random-faktorom *konteo vége*
Szpecnyaz: persze mindig az a hibás akit kilõttek, így szokott ez lenni. 😉
unalmas már a sok vízbefulladás😄
Egyébként Shermanról te mikor szoktál pattogni?😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
yossarian: a gold ammo korában már nincs gyenge stock tank... A 3 panthernek úgy tûnne el a hp-ja mint ha leichtratktorokra tüzelnének, sõt abban is biztos vagyok, hogy a 3-ból 2 kb azonnal el is kezdene égni, mert miért ne, hiszen köztudott hogy a német váltóban a fém fogaskerekek egy különösen gyúlékony anyagból készültek amit valószínûleg az ûrnácik hoztak nekik a holdról, mert a földön nem volt elérhetõ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem az a baj hogy mindenki béna ,hanem ,hogy mindenki 1000 akar egy lövésbõl sebezni ,így az ellen ha szervezett ,felmorzsolja az erõinket ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Swedish people are albino monkeys
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Majdnem kitéptem a hajam a végére...
És nem a lengyelek a legnagyobb kretének, hanem a magyarok...
Kitol az idiótája fedezékbõl a szar jagtigerrel, folyamatosan blokkol, szarrá lõnek miatta, majd mikor elküldöm ahova való, még ugat is.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért ez erõsen hülyeség
2./ Ez a játék, a bevallottan nem törekedik a realizmusra. Ezt a komcsik is elismerték, nem kell azon fennakadni, hogy a 7-es tigrisnek élethalál harcot kell vívni egy 5-ös shermannal is 1v1-ben és hogy az orosz tankok toronymagasan jobbak mint amilyenek elvileg lehetnének. pl: olyan extrém példák is vannak, hogy 5 db panther 70 db t34-et!!!! gyõzött le (35 kilõve, a maradék elmenekült) saját veszteség nélkül. Ez is azért volt mertaz oroszok nem minõséget építettek, hanem õk tömeghadsereg voltak, a mennyiség ami számított és ez meg is látszott az összes veszteséglistájukon. Ez pl a wotban egyáltalán nem látszik, nem véletlenül...
3./ A tigris meg közel sem volt legyõzhetetlen, a kt, meg a tiger is hullottak mint a legyek a keleti fronton, tigris - IS, tigris2 - IS2 közel egyenrangú ellenfelek voltak. Az egész legyõzhetetlen tigris legenda is a nyugati fronton kezdett el terjengeni, mert a szövetségesek szárazföldi hadereje elég gyenge volt, õk tényleg kínlódtak ellenük amíg meg nem jött a légicsapás.
Könnyû volt hozzászokni a jóhoz...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"neonlovag (11:32:36) de ha nem jössz akkor haverokkal kibanolunk ge yéletre te köcsög"
wot en igy szeretlek 😄
A Sand River nekem is 10-bõl 4x van kb. Jön a peccs, és tesztelnek szerintem, kell a statisztika.
Discoveryn új tankos sorozat 1. epizódja megy épp 😊