World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foxbat minden jót és sok sikert a továbbiakban! 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://www.youtube.com/watch?v=LtI_oxD2XJg
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
FTR-rõl
Ezek szerint nem lesz t1,t2,t3,t5,t7,t9 CW-k???
Legalábbis nekem ebbõl ez jön le...
még el kell mondanom mindent a legjobb barátomnak ami nem lesz éppen kellemes
WT még marad egyenlõre.... az sosem baszott fel agyilag
valamit muszáj hagynom, nem bírom abbahagyni egyik napról a másikra
de azt is törlöm pár napon belül 😊 na sziasztok mindenki!
Hallgass sok zenét, az nagyon jó depresszió ellen. Nekem legalábbis bevált, amikor szarul voltam.
Gyözelem/Csata: 11 (27) (40.74%)
Tap: 652 (17 597)
Tap. (x1): 397 (10 731)
Szabad tap: 10 (846)
Bevétel: 13 233 (484040/-470807)
ahhoz képest amilyen hülye voltam itt is :S
habár lehet már skizofrén is lettem :S

nekem muszáj lesz minden stresszt megszüntetnem mert ez a szorongásos szar meg amikor érzelmileg a padlón vagyok....
neeeem nem akarok 24 évesen öngyilkos lenni, pedig jó párszor megfordult a fejemben
megteszem az elsõ lépéseket... töröltem is a wot-ot!
igaz mindjárt megyek kocsmába mert be kell dobnom két sört! mert most sem vagyok valami hú de jól.... de aztán jöhetnek a "kezelések" :/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én a WoWozást hagytam abba több év után, úgy, hogy intenzív klánéletet éltem, és a klántagokkal személyesen is összejártunk rendszeresen (kocsmázás stb.). Az egyik férjezett csaj aztán elkezdett rámszállni. Sikerült egyik napról a másikra abbahagyni, de elég kemény volt megállni, hogy ne menjek fel újra játszani.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Korábbi hozzászólásom a témában.
+ annyival javítanám ki, hogy nem féláron van, hanem 70%-on, de még így is igen jó ajánlat.
biztosan lesznek "elvonási" tüneteim, de majd túl leszek rajta
ezt a lépést meg kell tennem
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
van egy hírem.... kinek jó kinek nem....
jó párszor felmerült bennem már, hogy abba hagyom a wot-ot....
na! most ez a pillanat eljött! leteszem, ennyi volt
sajnos ez a szorongásos/pánikos dolgom eléggé eldurvult és valóban sokszor menekültem a WOT világába vagy az alkohol felé, szégyen de ez van
ma találkoztam egy számomra nagyon kedves csajjal, egy volt osztálytársammal .... és amikor még ott is minden bajom van.... hányinger rosszullét, na az nem egy kellemes dolog
Eddig úgy voltam ezzel a szorongásos/pánik dologgal hogy áááá majd csak lesz valahogy, de amikor már egy olyan ember társaságát sem tudod élvezni akit nagyon szeretsz... na akkor már gáz van!!!
döntöttem, jó pár éve vannak már ilyen problémáim de most elég, nem mehet ez még így évekig... menekülök a gondjaim elõl... közben nem élek...
az accom oda adom egy nagyon jó barátomnak.... itt még lehet egyszer kétszer megfordulok, de a WOT-ot nem erõltetem, teljes életmód váltáson kell átmennem, megszüntetem a stressz helyzeteket ezáltal a wot-ot is, és irány a pszichiátria vagy pszichológus vagy mi!
WOT helyett majd mozgok.... vagy bármi más szerelek vagy nem tudom, valahogy majd lesz, de azt tudom hogy nem könnyû idõszak áll elõttem <#szomoru1>#szomoru1>
ez van, csak ezt akartam, legyetek jók!
Mai napom egyébként: Amx 50-120 7 csata duplázóig, dickermax-al már az 5.-nél tartok, jó ez. 75 win trololo
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A végén már rá is görcsöltem, úgyhogy az utolsó pár csatában már nem csak nyerni nem sikerült, de sebezni se...
Úgyhogy a maradékot majd inkább tele hassal, F1 után 😊
Gyõzelem
Fisherman's Bay 2013. szeptember 8. 13:46:23
Pz.Kpfw. III/IV: 264 Szerzett kredit 332 082
Javítások: -2 443
Össz: 329 639
Zsinórban 6 win. Meglesz a böjtje ennek 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Eddig nem jöttem rá.
Mentem egyet vele,persze megint volt egy ammo hit...Az jobban meglepne ha nem lenne...
Legénységre tettem biztonságos akármit, lóf..t se ér.600k -t meg nem adok egy cuccért,pláne hogy nincs is most annyim.
Egyszer volt hogy hull down.ban pattogtak rólam amúgy igen kevés pattan,persze én se tudom hogy kellene vele játszani,ötleteket elfogadok ha már megvettem..
Szidjuk itt a Lengyeleket meg a többit,de ha többen vannak egy csatában,akkor jól elvannak egymással.Nálunk meg ez a sok retek kis csicska,rázza a picsáját név és arctalanul.
már bocsánat...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kicsit mocskos a szája ( meg a mája ), de egy embered már van <#vigyor1>#vigyor1>
Ha lehet káromkodni ingame, beszállok, mi leszünk a Trágár-Trógerek <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Am engem volt olyan hogy azért TK-zott ki a kör elején egy magyar, mert HUNS-os vagyok 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mint az kedves "Ocsi" játékos aki 34 ezer csatával a háta mögött úgy döntött, hogy
csak úgy kilõ a csata elsõ perceiben ok nélkül full HP-ról.