World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek a MOD-ok lehetõséget adnak olyan jellegû, szintû csalásokra mint az FPS-ekben a WallHack, az Aimbot, stb?
A saját szerveren beállított extrák itt nyilván nem játszanak.
De például van lehetõség az ellenfél szerveren számolt láthatóságának jelentõs növelésére? Vagy a dobókocka elv szerinti találati pontosság, ( amit szintén a szerver számol ) jelentõs növelésére?
Vagy a saját sziluett elrejtésére az egyébként fennálló láthatóság ellenére?
Lehet hogy pont azért engedik a MOD-okat, mert a játékteljesítményt lényegileg befolyásoló csalások nem kivitelezhetõek?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit bangarou linkelt, ott kell false-t állítani
"minimapZoom": {
"enabled": true,
a horkey.xc ben.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
* Special XVM hotkeys.
* Специальные горячие клавиши XVM.
*/
{
"hotkeys": {
// onHold: false - take action by key click. True - while key is remains pressed.
// onHold: false - произвести действие по разовому нажатию клавиши. True - по удержанию.
// The only supported keys are:
// Поддерживаются только клавиши:
// "Backspace": 8,
// "Tab": 9,
// "Ctrl Left": 17,
// "Ctrl Right": 163,
// "Shift Right": 161,
// "Esc": 27,
// "Insert": 45,
// "Delete": 46,
// "Page Up": 33,
// "Page Down": 34,
// "A": 65,
// "C": 67,
// "V": 86,
// "X": 88,
// "F1": 112
// "Caps Lock": 20
"minimapZoom": {
"enabled": true,
"onHold": true,
"keyCode": 20
}
}
}
zoom, "centered": false
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Bocsi az offért :P
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
És ezt én sem bántásból írtam....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem bántásból írtam. :)
Saor Alba
Teljesen egyetértek veled, csomó mod cheat kategória.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
A használatában sajnos nem tudok segíteni, mert õszintén szólva, soha nem igazodtam ki túl jól ezeken a dolgokon.
ezt kell csinalni, az xvm oldalán is nagy betük ki van írva:
Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc
Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true
Ha valaki nem akar pöcsölni modokkal, vagy csak nem akar keresgélni, esetleg nem tud, akkor kipróbáltam egy "packot" amiben a népszerû modok fennt vannak. Rendben mûködik minden vele. Átmenetileg használható úgyis finomodik majd. Ez még angol nyelvû info-t ad, de gondolom napokon belül lesz magyar változat is.
chr1schi´s modpackage releaseday version (multilingual)
Van mellékelt XVM editor is, de figyelem minden .xc fájlt meg kell vele nyitni egyszerre, ahogy fel is hívja rá a figyelmet.