World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én sem tervezem buzgerálni egy darabig, ahogy az itteni szenvedést elnézem. 😊 Tegnap belöktem az új xvm alá a régi xvm.xc filémet, de azzal nem mûködött semmi, úgyhogy egyelõre maradok az alap wotnál.

Én is leszedtem a 4.1.1-et de baszik menni. Ráadásul elbassza a játékoslistát is a csatában, konkrétan annyit ir, hogy "true" a játékosok neve helyett.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hali..Jaktor megcsinálta már a cross modját ?Mert a web nem elérhetõ,ahogy látom 😞
patchaou
Én azokat nem értem akiknek mégcsak nem is mûködik...
Addig nem csesztetem az xvm-et amíg a többi mod nincs meg amire várok, majd egyszerre szopok a modokkal egy délutánt, addig megteszi ez a pack is. Na meg ha a következõ "patch" csak fele akkorát rúg a vasamba mint a mostani, akkor végleg abbahagyom a wotozást, verzióról verzióra kevesebb az fps-em, már örülök a 20-nak is és szomorú hogy így is majd minden csaatában top sebzésem van..
Jöhetne már a WT 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert pont az a jó benne, hogy testre tudod szabni. Nem szeressem az alapot, furcsa kétbetûs számok vannak benne és a szinezés is túl szivárványos. 😉

Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!

NH3CL:
Én ma töltöttem le innen, és mûködik. Töltõképernyõn rendesen kiírja a statokat, csata közben meg alt lenyomására.

patchaou
Nem tudom mit szenvedtek az xvm-el, tegnap belinkelt ide valaki egy modpackot, amiben van xvm és tökéletesen mûködik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A csata alatti pedig a statisticsForm.xc-ben van. Szitu ugyanaz, mint az elõzõ hsz-emben.
playersPanel.xc enemyspottedmarker

Épp most küzdök vele. A töltõ képes cucc a BattleLoading.xc-ben van. Amit keresel az a legalján van formatleft és formatright vehicles néven. A másikat még keresem.
Maala
Azt, hogy nem kell már resmodsba rakni semmit. Egyszerûen a zip tartalmát átmásolod a wot könyvtárba, és kész.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A mission kijelzés bugos?
Heti mission, ezt írja a honlap: "Destroy 50 enemy vehicles Participants: Medium tanks tier IV or higher"
Ez van a kliensben: "Destroy 50 vehicles from the list: és t5-t10 mediumok fölsorolva"

Eddig azt gondoltam csak menni kell médiumokkal és pusztítani nem kifejezetten médiumokat pusztítani bármivel. Ja miért nem számolja azt sem értem

Az editor bal oldalán lévõ nevek hasonlóak a file nevekkel. Úgy próbálkoznék.

Nekem tegnap mûködött, ma már nem.
Heff: 2 soros garázs modod van már?

XVM még nincs 8.8-ra nem? legalábbis reggel még nem volt, ezért nem is megy az XVM...

Valaki meg tudná mondani, hogy az XVM által használt fájlok közül konkrétan melyik az, amelyikben meg van határozva, hogy csata közben a játékosok statját milyen formában írja ki?

Illetve azt is jó lenne tudni, hogy melyikben van tárolva az az opció, hogy a csata során még fel nem derített játékosokat egy kis csillaggal jelölje?

toocha
Kipróbálom, köszi!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sztornó. Nekem a Gnomefather engines van fent és a HRMOD gonsounds. De az engines-nél azt írta, hogy nem kell az audio-t másolgatni, elég róla biztonsági másolat.

Gottfried
Hálás köszönet! 😊

Most már csak a játékos statisztikák kijelzését kellene valahogy visszaállítani a régire és teljes lenne a bóódogság .

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az új leírás szerint már nem kell az audio-t átmásolni a resmods-ba, készítesz róla egy biztonsági másolatot, aztán csak kicsomagolod a fõkönyvtárba és mûködnie kell. Nekem mûködik.

Köszi, kipróbálom majd este. Tegnap valaki mintha írta volna, hogy nem az igazi ha egybe rakod, de az is lehet, hogy ez csak az editor hibája, mert még nincs átállítva. 😊

Crew voice-ot tud valaki?
mennie kell egyben is, mivel a az alap file is csak a többit includolja be.

toocha
Felraktam a gnomefather gun sounds modot, de szokás szerint elbaxtam, nincsenek ágyúhangok a játékban. Elõször a res fileból átmásoltam az audio mappát a resmodsba aztán moddoltam. Mit rontottam el?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

N3suten
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/294489-neues-xvm-mit-88/

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Azt értem, de a kérdés az, hogy megy-e úgy az xvm, hogy mindent egy filébe rakok, vagy most már mindenképpen szét kell dobálni kis fájlokba. Módosítani akarom az alapbeállításokat, csak az a kérdés, hogy tudom-e vajon egybe lementeni, vagy szét kell-e dobálnom darabonként. Erre keresem a választ.

GabeE3e
A csata utáni részletes jelentés alsó része nektek is elvan csúszva,(?)legalábbis néhány adat.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

az 5.0-ás tesztet ha felrakod, és megcsinalod amit irtam, akkor megy, más nem kell tenni.

köszi, elfelejtettem átírni ezt "Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true"
No akkor kérdés. Mûködik már teljes xvm.xc-vel, vagy mindenképpen szét kell legyen dobálva kis filékbe?

Gottfried
nem tud valaki egy függõleges techtree modot a 8.8-hoz?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

a teszt xvm fõoldalán található dolgokat meg kell csinalni.

Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc

Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true

És tényleg. Nem is figyeltem, de tegnap kaptam a tipivel egy stell wallt a vesztes oldalon és full xp-t kaptam. Víííííííí <#nyes><#nyes><#nyes>

Az 1,2x crew xp szorzó egész pontosan október 1 reggel 7 óráig érvényes, mivel a szeptemberi missziók része. Az kapja meg, aki a legtöbb, a 2. legtöbb vagy a 3. legtöbb xp-t gyûjtötte a gyõztes és a vesztes csapatban is, külön-külön (tehát aki valamelyik oldalon az elsõ háromban van, azaz meccsenként hat játékos).

http://worldoftanks.eu/en/news/44/september-missions/

A medálos dolog ellenben, ahogy írtam, végleges. Nem minden plecsni után jár, csak ezekért:
- Battle Hero (pl. topgun, acélfal, mesterlövész, felderítõ)
- Epic (Bölter, Radley-Walter stb.)
- Platoon (Brothers in Arms, Crucial contribution), bár ezek alapvetõen amúgy is battle herósok
Azt még annyira nem is figyeltem, pedig jó ötletnek tartom ezt az opciót.

Lehetne olyantot, hogy kirakni a fejlécbe a mod gyûjtõoldal címét?

Hol vannak az orosz különleges alakulatok, amikor szükség lenne rájuk, hogy Sztálin rogyassza rájuk a gulágot. <#pias>

Maala
Pedig ott van a küldetésleírásban, azért mit kapsz... 1,2x crew xp.

Ha vesztesként valamilyen battle hero achievementet kapsz, akkor kapsz full xp-t a tankkal.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na ez nem rossz. Már képben vagyok <#eljen>

Nem.

Egy ideig (event) az elsõ három helyezett 1,2x crew xp-t kap. (Ami nem egy nagy bónusz, valljuk be õszintén.)

VISZONT a 8.8 patch után végleg (vagy amíg a kövi patchben meg nem változtatják 😊) érvényes az, hogy ha valaki kap egy medált, gyõztesnek járó xp és credit üti a markát. Értsd, szerzel egy acélfalat, felderítõt, mesterlövészt stb. stb., és onnantól mindegy, hogy a vesztes vagy a gyõztes oldalon állsz, teljes xp-t és creditet kapsz.

Ennek az lesz a hosszabb távú eredménye, hogy a játékosok több xp-t kapnak, ami a jó játékosoknál hatványozottan több lesz. Mindenkinek jobb lesz hirtelen a statja, a jó játékosoké (legalábbis akik rendszeresen randomoznak) meg sokkal jobb.
Nem az elsõ háromnak ad most gyõztesnek járó xp-t? Nem vagyok képben <#hehe>

Valaki tud jó crew voice-ot? Angol is jó. Orosz nem kell 😊
Count Adyn
Nem adott volna 1400 at vesztesre, elvileg a top gun miatt annyit ad mintha nyertem volna😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De, 1400 expre adta volna a tank ászt, de evvel a meccsel a régi rendszerben a tank ász közelébe se került volna (mivel a veszteként járó xp-t kapja meg, és nem a gyõztesekét - annak ellenére, hogy vereség volt).

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

De megy.
Sikerült feltenni az 5.0.0-ás xvm-et és be is töltõdik, de nem mutatja a statokat? Nem menne most a szerver?
Miért, a régiben nem adta volna vesztes 1400 xp-re a Mastert?