World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Addig nem csesztetem az xvm-et amíg a többi mod nincs meg amire várok, majd egyszerre szopok a modokkal egy délutánt, addig megteszi ez a pack is. Na meg ha a következõ "patch" csak fele akkorát rúg a vasamba mint a mostani, akkor végleg abbahagyom a wotozást, verzióról verzióra kevesebb az fps-em, már örülök a 20-nak is és szomorú hogy így is majd minden csaatában top sebzésem van..
Jöhetne már a WT 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
NH3CL:
Én ma töltöttem le innen, és mûködik. Töltõképernyõn rendesen kiírja a statokat, csata közben meg alt lenyomására.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Heti mission, ezt írja a honlap: "Destroy 50 enemy vehicles Participants: Medium tanks tier IV or higher"
Ez van a kliensben: "Destroy 50 vehicles from the list: és t5-t10 mediumok fölsorolva"
Eddig azt gondoltam csak menni kell médiumokkal és pusztítani nem kifejezetten médiumokat pusztítani bármivel. Ja miért nem számolja azt sem értem
Illetve azt is jó lenne tudni, hogy melyikben van tárolva az az opció, hogy a csata során még fel nem derített játékosokat egy kis csillaggal jelölje?
Most már csak a játékos statisztikák kijelzését kellene valahogy visszaállítani a régire és teljes lenne a bóódogság .
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
There is but one rule: Hunt or be hunted.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc
Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true
http://worldoftanks.eu/en/news/44/september-missions/
A medálos dolog ellenben, ahogy írtam, végleges. Nem minden plecsni után jár, csak ezekért:
- Battle Hero (pl. topgun, acélfal, mesterlövész, felderítõ)
- Epic (Bölter, Radley-Walter stb.)
- Platoon (Brothers in Arms, Crucial contribution), bár ezek alapvetõen amúgy is battle herósok
Hol vannak az orosz különleges alakulatok, amikor szükség lenne rájuk, hogy Sztálin rogyassza rájuk a gulágot. <#pias>#pias>
Ha vesztesként valamilyen battle hero achievementet kapsz, akkor kapsz full xp-t a tankkal.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy ideig (event) az elsõ három helyezett 1,2x crew xp-t kap. (Ami nem egy nagy bónusz, valljuk be õszintén.)
VISZONT a 8.8 patch után végleg (vagy amíg a kövi patchben meg nem változtatják 😊) érvényes az, hogy ha valaki kap egy medált, gyõztesnek járó xp és credit üti a markát. Értsd, szerzel egy acélfalat, felderítõt, mesterlövészt stb. stb., és onnantól mindegy, hogy a vesztes vagy a gyõztes oldalon állsz, teljes xp-t és creditet kapsz.
Ennek az lesz a hosszabb távú eredménye, hogy a játékosok több xp-t kapnak, ami a jó játékosoknál hatványozottan több lesz. Mindenkinek jobb lesz hirtelen a statja, a jó játékosoké (legalábbis akik rendszeresen randomoznak) meg sokkal jobb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU