World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na zsír 😄. Még õ is hiányzik a T10 gyûjteményembõl 😄. Ráadásul tudok egybõl fullos T8tõl kezdeni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elég nonszensz ez a vita. A modok MINDENKI számára elérhetõek. Aki annyira becsületes akar lenni az ne használja és kész, az õ döntése.
Az meg megint más kérdés hogy egy online játékban mire megy ezzel az ember, elvégre mindenkinek a saját érdekeit kell nézni, mindenki a saját XP és kredit mennyiségét próbálja biztosítani.
Ha én legyõzök valakit azért, mert van némi többlet infóm a csatában, neki meg nincs, az az õ baja, nem az enyém. Nem érzem magam emiatt szemétnek, vagy csalónak.
A kis eszmefuttatásom egy ide vágó Game of Thrones idézettel zárnám: "Ha a hatalmasok játszmáját játszod, gyõzöl vagy meghalsz".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Láttátok? Új top of the tree a Maus vonal lesz.

Nem akarlak megbántani de csak egy retardált hozna annyit össze. Eleve alig pakol az ember prém ammót és azt is csak akkor lövi el ha nagyon kell. Egyébként meg nem árt tudni használni, nagyon szépen tud az is pattogni. Modért nem kell fizetned, szóval...

Aztán futószalagon jönnek az olyan játékosok, akiknek papíron ugyan jó a statja, de CW-n/században szöges korbáccsal kell hajtani elõre, mert elszoktak attól, hogy kockáztatni kell, meg lövést felvenni. Én már régen nem vezetek, de nap mint nap látni ezt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gold ammóhoz! Sztem vannak olyanok akiknek nem szórakozás az hogy megy egy kört és laza 80 000 - 100 000 minusz mert nincs prémiumja.

Hányféle á betûd van neked? 😊

Amúgy megmondom az õszintét én hackelnék magamnak vagy 1000000000000000 aranyat a számlámra meg vennék 1000000 nap prémiumot azt nem idegeskednék többet 😊

Nálad meg a karakterkódolás sántít ahogy elnézem... 😛

Nekem ezért van fóbiám. Állandóan megyek meddel elõre mert spottolnom kell aztán elszaladni máshova is hogy majd ott mi van kell e segítség esetleg fogom a területet míg jönnek a lassú heavyk. Fóbia, megyek elõre egybõl jön szembe a top tank azt rádköszön egy 400 - 500 ast azt döntsd el hátat fordítasz e vagy sem. Lehet mondani de a csaták többségében ha nem megy valaki elõre más se fog. Kockáztatok hogy viszem a frontot de amint megjelenik valaki becampel a fél csapat és ez több mint 60% ba így van. Ne is gondoljak rá hogy az ellennél pár suicid scout már villantott azt a minimapos infokkal már jönnek is a topok azt szednek is ki mert könnyû préda vagyok.

Kicsit gusztustalan. Szerintem ez nem élvezet már ami volt régen 7.3 elõtt míg nem voltak ezek a modok max az xvm ami mutatta kinek mennyi az effje azt ennyi.

Miután a modok mindenki számára könnyedén elérhetõek pont olyanok mint a goldammo. A játék része, használod vagy sem, rajtad múlik. Nekem kell az extra infó, szeretem tudni mennyit sebeztem pedig semmi értelme, azt is szeretem ki hol van a térképen és legutoljára ismert pozíció mert nagyon hasznos. Még hang modokat is fölrakok.
Ki ne találjuk már ez "csít" ez az warpack mod

Hàt szerintem nem is a ràdiósnak kellene megjegyezni az utolsó spot helyzetét, hanem neked...😄
Bìrom ezt az örökös fejlesztõk hibàja dumàt, tán' nem moddolható sz@rrà a
jàték teljesen, tán' nem mindenki sajàt tetszése szerint formàlhatja neki
kézreàllóra ?
Mit is hibàztak ebben a fejlesztõk ?
A hasonlatod meg k#rvàra sàntìt. Ha te nem tudod miért, én el nem magyaràzom neked.😄
"Ott van az hogy minimap kimutatja melyik tank hol van(nem az hogy heavy meg med meg TD)hanem név szerint és látod hú ezek tök erõs tankok és pár lövéssel kicsontoznak akkor megyek más irányba ahol a gyöngék vannak."

Pedig pont, hogy a kategória bõven elég szokott lenni. Mert ugye az adott mappokon kategóriánként általában elég egzakt, hogy kinek ott mi a dolga, és már a legelejétõl kezdve oda kell mozogni. És akkor a feladatot hajtom végre, nem pedig a nagyobb tankokat fogom kerülgetni.

Ezt a játékot szvsz területre, pozícióra játsszák. Nem sebezni megyek be, hanem csatát nyerni. Ismertem egy ilyen tagot, akirõl klántársak mesélték, hogy gyártja a killeket, hogy nem bírják vele a lépést tartani.

Igen ám, de kiderült, úgy csinálja, hogy a mod segítségével kinézni, hol vannak a gyengébb tankok, és azokat levadássza, miközben kurvára nem az a dolga elsõsorban, hanem az, hogy a vele egyszintû tankokat a kulcshelyeken lekösse/legyõzze. Az ilyennel egy percet nem szakaszoznék.

Maala
Akkor csak még szûkebb rétegek számára lenne elérhetõ az összes mod. Immár hivatalosan is csítnek nevezve. De a töredéke lenne a használóinak a száma, de a csíterezés ugyanannyi lenne, mint most.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezért mondtam az integrity checket. Ha más file vagy bele van nyúlva a kliensbe nem indulna el a játék. Egyenlõ feltételekkel menne mindenki.

Óriási, köszönöm a segítséget!!
Maala
Az tényleg probléma, hogy nem mindenki számára elérhetõ a minimap mod. De ez a fejlesztõk hibája, nem a modkészítõké. Aki meg nem használja ki a számára is adott lehetõségeket, magára vessen... Az utcán lépkedve hirtelen ott van elõtted a földön egy 10ezres, mert valakinek kiesett a zsebébõl. Ki az, aki otthagyná?

Azért az alaphelyzetet elképzelni is nevetséges: a rádiósod hallja, hogy E1-ben van egy Maus, aztán 5mp-7mp múlva elfelejti, hogy utoljára hol látták... A minimap mod nemhogy a WoT arcade játékmenetébe, de még egy valamivel realisztikusabbba is simán belefér.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hála!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

popey8
Elõször én sem tudtam szerkeszteni. Mikor megnyomod az open gombot és kikeresed az xc fájlokat, jelöld ki mindet és úgy nyisd meg. Egyenként nem engedni megnyitni, csak egyszerre az összeset.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Parancsolj! 10 lépcsõs nagyon állat zoom. 128-szoros
Nem abban van. A markers-ben keresgélj, vagy valami hasonló neve van. 😊

Tud valaki mondani mûködõ zoom modot?
Nem távolítani szeretnék, közelíteni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tök logikus hogy részben miért mondható csalásnak.

-Látod minimapon meddig mehetsz míg más nem látja hogy ha oda megy abba a kockába már spotolhatják.
-Ott van a te látótávod is rendes mint egy vadászgép aminek radarja van azt mutatja az észlelési távot meg a befogó távot míg más nem látja hogy meddig mennyen hogy lássa mert tudja azon a ponton pl szokott lenni csomó tank mert az az útvonal vezet kulcspozícióba.
-Ott van az hogy minimap kimutatja melyik tank hol van(nem az hogy heavy meg med meg TD)hanem név szerint és látod hú ezek tök erõs tankok és pár lövéssel kicsontoznak akkor megyek más irányba ahol a gyöngék vannak.

Ez csak a minimap ami nem kicsit segít hogy könnyebben szerezz xp t. Míg ezeket nem látja az aki egy full alap mod nélküli kliensel játszik.

Vélemény és nem flamet akarok vele generálni. Véleményem szerint ezek igazak amit leírtam csak légyszíves ne vegyétek cheatnek. Illetve félig meddig beszélhetünk ilyenrõl mert köztudott hogy aki modokkal játszik annak pont ez a normális és aki nem használ annak meg nem.

Így gondoltam.

De nem engedi szerkeszteni az editor az xvm.xc file-t.
Maala
Azt szépen megcsinálod kézzel. 😊

JeffDunham
Teljesen normális. De csak akkor ha Tomahawk rakétákat is tudsz lõni vele. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Egyetértek! <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Axon
Figyeljetek már egy kérdésem lenne.
Ez normális?

Teljesen körbe tudom forgatni a csövet.

Az XVM témàhoz meg annyit: Értem én, hogy plusz infók, meg ùt a jobb játékossá váláshoz, meg ilyenek, de ha valaki XVM nélkül egy csatàban
5-6K. jàték utàn, a csapat mozgàsból, ill. egy-egy játèkos mozgásából,
nem látja hogy a csapat\jàtékos noob-e vagy sem, az XVM-mel is csak egy
"Average boy" marad ebben a jàtékban.... Szerintem.😊
Én is feltettem több packot is, játszottam több csatát is, de én egyáltalán nem éreztem, hogy jobban játszanék miattuk, sõt, inkább zavartak. Nem vagyok mod ellenes, mert rengeteg más játékot én is agyonmodolok, de itt egyszerûen nem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én speciel azt szeretem, ha lehetõ legletisztultabb az interface... És ezt eddig csak az alap játék tudta hozni, az összes mod szerintem túl csiricsáré, számomra rengeteg fölös információval, amikre úgy sincs idõm figyelni, és ez engem borzasztóan zavar játék közben, amikor koncentrálni próbálok.

Persze mindenki azt használ amit akar, amíg a WG nem tesz valamit ellene (amire várhatunk), mert speciel szerintem jó pár mod kimeríti a cheat fogalmát.

Csak számomra az vicces, amikor egyesek lelkileg összetörnek, hogy nem látják másodpercben a töltés idõt, és itt a világvége.

Szépen felsoroltad, miért is bannolnám ki az összes ilyen modot a picsába. Semmi olyan nincsen benne, amit ne lehetne némi utánanézéssel vagy gondolkodással/tapasztalattal pótolni, de azért elvárod, hogy a rendszer gondolkodjon helyetted.

Azt melyik file-ban kell beállítani, hogy az effit ne csak az alt lenyomásakor lássam, hanem anélkül is kiírja a tank fölé?
popey8
Na hogy szopja le õket egy vacogós fehér cápa<#gunyos1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala

popey8
A pontosságot természetesen nem növeli. Az már tényleg csít lenne😊

Maala
Nem. Csak jobban látod, mit célzol.

Köszi, így tisztább a kép.
Én még nem használtam semmilyen MOD-ot, de egyre inkább úgy látom, hogy kényelmi szempontokból elõnyös.

A zoom-nál a célzókör ugyanakkora marad? Vagyis ha bezoomolsz a gyárinál nagyobb zoommal, akkor az a találati pontosságot jelentõsen növeli? Mondjuk nagyobb valószínûséggel találod el egy brit TD púpját, mint egyébként?

Bombardier: A Super Pershing ugyanúgy müködik mint eddig...
Az egy nagyon jò kis prémtank.😊
A pàncélzat "vàltoztatàs"-ról annyit: Tegnap is 5 acèlfalat szedtem össze vele...
Ne egy csatàból itèlj, hasznàld csak bàtran...😊

Ui: Bàr èn remèlem sok hülye eladja most, és szar 34/3-ra cseréli...😄
Meg is èrdemlik...
popey8
Én is ilyen szépeket akartam leírni Paresnek, csak lusta voltam😊

Master91
A zoomot mondanám csak csít kategóriának...
Megtehetnék, úgy ahogy sok más dolgot is megtehetnének, de ahogy az már számtalanszor kiderült, a WG SZARIK RÁ. Ahogy pl.: a több account használására trollkodás céljából, meg ilyenekre...

Maala
Mirõl beszélsz beszélsz, anno cod2-ben is volt ilyen, eredeti szervereken. Mégsem tartotta senki sem csítnek.

Azóta nem multizom fps-el, nem tudom, van-e a mostaniakban ilyen feature.

A 4x-10x zoom mod már tényleg érdekesebb.

popey8
Igen mint írtam ezt csináltam, de így se mûködik. A teszt xvm oldalán leírtakat is megcsináltam, így sem jó. Majd most kipróbálom az xvm oldalon lévõt pakkal, hátha azzal menni fog.

Pares: ami neked fölös infó, az másnak a jobb játékossá válását jelentheti😊 Arról senki nem tehet, h te nem tudod szelektálni, értelmezni az információkat, illetve helyes következtetéseket levonni belõlük.

Master91
Modokat azért használok mert sokkal hatékonyabb tudok lenni.

Pl:
-jobb célkereszt ( esküszöm idegesít az alap szar --> nem tudom már úgy használni a célzásrt, mert egy okádék felületen kell céloznom )
ami ugye adja kapásból a töltés idõt ( fontos tudni a tankod pontos töltési idejét, hiszen ha sarok csatázol 1 másik tankkal, és annak is tudod a töltés idejét ,elõnybe vagy )
-damage panel: bekaptam ~150-es sebzést vaktából.(pontosan tudom hogy annyi volt,hisz damage panel mutatja) Ki volt az? 1 lövés jött, úgyhogy nem mindenki tud vélhetõleg az ellenfélnél rám lõni csak 1 tank. gyorsan át pillatok az ellenfél tankjaira, és már kapásból csak 2-3 tankot látok ami ~150-et tud sebezni, tehát már elõre számíthatok hogy az a tank ott volt ahonnan jött a lövés.
Már csak 14 tankot kell kitalálni hogy hol áll, mert az az 1 ezzel elárulta magát anélkül hogy spottoltuk volna.
Meg ugye jobb a láthatósága a sérült moduloknak mint az alap ( engem sokszor zavart hogy a tüzet nem igazán jelezte az alap )

-xvm: térképen hatalmas elõny hogy tudom MELYIK ellenfél tank HOL ÁLLT legutóbbi spottnál!
+ *al jelöli a még nem spottolt tankokat --> elõny
+ saját/ellenfél tankok ikonjaihoz a térképen oda írja melyik is az a tank --> elõny

Van 1 haverom, tizen X csatája van, és minden full gyári (!!!) egy fika modot nem használ, és nem is akar. a térképes izére próbálom rá beszélni, de egyszerûen nem enged.

Pedig mióta modozok én is, merem állítani 3x jobban játszok mint anno, több információt tudok ki hámozni, és jobban is tudok alkalmazkodni a csatára.

Nem is játszanék vele ha beszüntetnék a modokat.
Köszönöm Bangaro! Te vagy a személyes megváltóm! 😊
Hát a hol is volt utoljára a tank egy kissé már cheat kategória, de amúgy igen. 😊

azert az xvm sonar mondja elegge hataresett.. vagy bar nem xvm, a 10xes zoom mod is erdekes..
Maala
Nem bántásból, de ez egy szar hasonlat. Nem tudsz átlõni a sziklákon ezektõl a modoktól, egyiktõl sem.

Az xvm olyan, mintha CS-ben látnád egy pubra fellépve, hogy kinek mennyi meccse van összesen, hány fraget szerez meccsenként, ilyenek.