World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az meg megint más kérdés hogy egy online játékban mire megy ezzel az ember, elvégre mindenkinek a saját érdekeit kell nézni, mindenki a saját XP és kredit mennyiségét próbálja biztosítani.
Ha én legyõzök valakit azért, mert van némi többlet infóm a csatában, neki meg nincs, az az õ baja, nem az enyém. Nem érzem magam emiatt szemétnek, vagy csalónak.
A kis eszmefuttatásom egy ide vágó Game of Thrones idézettel zárnám: "Ha a hatalmasok játszmáját játszod, gyõzöl vagy meghalsz".
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kicsit gusztustalan. Szerintem ez nem élvezet már ami volt régen 7.3 elõtt míg nem voltak ezek a modok max az xvm ami mutatta kinek mennyi az effje azt ennyi.
Ki ne találjuk már ez "csít" ez az warpack mod
Bìrom ezt az örökös fejlesztõk hibàja dumàt, tán' nem moddolható sz@rrà a
jàték teljesen, tán' nem mindenki sajàt tetszése szerint formàlhatja neki
kézreàllóra ?
Mit is hibàztak ebben a fejlesztõk ?
A hasonlatod meg k#rvàra sàntìt. Ha te nem tudod miért, én el nem magyaràzom neked.😄
Pedig pont, hogy a kategória bõven elég szokott lenni. Mert ugye az adott mappokon kategóriánként általában elég egzakt, hogy kinek ott mi a dolga, és már a legelejétõl kezdve oda kell mozogni. És akkor a feladatot hajtom végre, nem pedig a nagyobb tankokat fogom kerülgetni.
Ezt a játékot szvsz területre, pozícióra játsszák. Nem sebezni megyek be, hanem csatát nyerni. Ismertem egy ilyen tagot, akirõl klántársak mesélték, hogy gyártja a killeket, hogy nem bírják vele a lépést tartani.
Igen ám, de kiderült, úgy csinálja, hogy a mod segítségével kinézni, hol vannak a gyengébb tankok, és azokat levadássza, miközben kurvára nem az a dolga elsõsorban, hanem az, hogy a vele egyszintû tankokat a kulcshelyeken lekösse/legyõzze. Az ilyennel egy percet nem szakaszoznék.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Azért az alaphelyzetet elképzelni is nevetséges: a rádiósod hallja, hogy E1-ben van egy Maus, aztán 5mp-7mp múlva elfelejti, hogy utoljára hol látták... A minimap mod nemhogy a WoT arcade játékmenetébe, de még egy valamivel realisztikusabbba is simán belefér.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem távolítani szeretnék, közelíteni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
-Látod minimapon meddig mehetsz míg más nem látja hogy ha oda megy abba a kockába már spotolhatják.
-Ott van a te látótávod is rendes mint egy vadászgép aminek radarja van azt mutatja az észlelési távot meg a befogó távot míg más nem látja hogy meddig mennyen hogy lássa mert tudja azon a ponton pl szokott lenni csomó tank mert az az útvonal vezet kulcspozícióba.
-Ott van az hogy minimap kimutatja melyik tank hol van(nem az hogy heavy meg med meg TD)hanem név szerint és látod hú ezek tök erõs tankok és pár lövéssel kicsontoznak akkor megyek más irányba ahol a gyöngék vannak.
Ez csak a minimap ami nem kicsit segít hogy könnyebben szerezz xp t. Míg ezeket nem látja az aki egy full alap mod nélküli kliensel játszik.
Vélemény és nem flamet akarok vele generálni. Véleményem szerint ezek igazak amit leírtam csak légyszíves ne vegyétek cheatnek. Illetve félig meddig beszélhetünk ilyenrõl mert köztudott hogy aki modokkal játszik annak pont ez a normális és aki nem használ annak meg nem.
Így gondoltam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
5-6K. jàték utàn, a csapat mozgàsból, ill. egy-egy játèkos mozgásából,
nem látja hogy a csapat\jàtékos noob-e vagy sem, az XVM-mel is csak egy
"Average boy" marad ebben a jàtékban.... Szerintem.😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze mindenki azt használ amit akar, amíg a WG nem tesz valamit ellene (amire várhatunk), mert speciel szerintem jó pár mod kimeríti a cheat fogalmát.
Csak számomra az vicces, amikor egyesek lelkileg összetörnek, hogy nem látják másodpercben a töltés idõt, és itt a világvége.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én még nem használtam semmilyen MOD-ot, de egyre inkább úgy látom, hogy kényelmi szempontokból elõnyös.
Az egy nagyon jò kis prémtank.😊
A pàncélzat "vàltoztatàs"-ról annyit: Tegnap is 5 acèlfalat szedtem össze vele...
Ne egy csatàból itèlj, hasznàld csak bàtran...😊
Ui: Bàr èn remèlem sok hülye eladja most, és szar 34/3-ra cseréli...😄
Meg is èrdemlik...
Azóta nem multizom fps-el, nem tudom, van-e a mostaniakban ilyen feature.
A 4x-10x zoom mod már tényleg érdekesebb.
Pares: ami neked fölös infó, az másnak a jobb játékossá válását jelentheti😊 Arról senki nem tehet, h te nem tudod szelektálni, értelmezni az információkat, illetve helyes következtetéseket levonni belõlük.
Pl:
-jobb célkereszt ( esküszöm idegesít az alap szar --> nem tudom már úgy használni a célzásrt, mert egy okádék felületen kell céloznom )
ami ugye adja kapásból a töltés idõt ( fontos tudni a tankod pontos töltési idejét, hiszen ha sarok csatázol 1 másik tankkal, és annak is tudod a töltés idejét ,elõnybe vagy )
-damage panel: bekaptam ~150-es sebzést vaktából.(pontosan tudom hogy annyi volt,hisz damage panel mutatja) Ki volt az? 1 lövés jött, úgyhogy nem mindenki tud vélhetõleg az ellenfélnél rám lõni csak 1 tank. gyorsan át pillatok az ellenfél tankjaira, és már kapásból csak 2-3 tankot látok ami ~150-et tud sebezni, tehát már elõre számíthatok hogy az a tank ott volt ahonnan jött a lövés.
Már csak 14 tankot kell kitalálni hogy hol áll, mert az az 1 ezzel elárulta magát anélkül hogy spottoltuk volna.
Meg ugye jobb a láthatósága a sérült moduloknak mint az alap ( engem sokszor zavart hogy a tüzet nem igazán jelezte az alap )
-xvm: térképen hatalmas elõny hogy tudom MELYIK ellenfél tank HOL ÁLLT legutóbbi spottnál!
+ *al jelöli a még nem spottolt tankokat --> elõny
+ saját/ellenfél tankok ikonjaihoz a térképen oda írja melyik is az a tank --> elõny
Van 1 haverom, tizen X csatája van, és minden full gyári (!!!) egy fika modot nem használ, és nem is akar. a térképes izére próbálom rá beszélni, de egyszerûen nem enged.
Pedig mióta modozok én is, merem állítani 3x jobban játszok mint anno, több információt tudok ki hámozni, és jobban is tudok alkalmazkodni a csatára.
Nem is játszanék vele ha beszüntetnék a modokat.
Az xvm olyan, mintha CS-ben látnád egy pubra fellépve, hogy kinek mennyi meccse van összesen, hány fraget szerez meccsenként, ilyenek.