World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítenek ezek a modok?
Igen.
Elõnyt adnak?
Igen.
Használom õket pontosan ezért?
Igen.
Vége...
Quicky mod pack
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Persze, az agyadat kell használni, az enemy mozog de legalább van egy kiindulási pontod, a mod csak infót ad neked kell értelmezni.
Nyugodtan gyõzködhetsz de kb. két évig nyomtam a progit mielõtt ez megjelent és nem szívesen mennék vissza. Egyszerûen jobb
Ezt most komolyan kérded? Egy olyan játékban, ami idõre megy? Rengetegszer döntött már a csata sorsáról pár tizedmásodperc is... Mellesleg én sem rettegek, hogy ilyen modot használókkal találkozok, csak tisztázásképpen írtam, hogy ez a mod kimeríti a csít fogalmát, mivel az alapjáték azon limitációit törli el, amik balansz célból vannak ott.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pares: És szerinted ez a fél másodperc jelenti a különbséget gyõzelem és vereség közt? Én mindenesetre tudok aludni éjszaka, attól függetlenül, hogy esetleg zoom-modot használó emberkék jöhetnek velem szembe a játékban.
Egyáltalán honnan fogod te valaha is megtudni, hogy az ellenfeled használja ezt a modot? Észreveszed a teljesítménye alapján? Erõsen kétlem. Ha meg nem tudod, akkor meg nem mindegy? Amirõl nem tudsz, amiatt ne is fájjon a fejed.
Az a baj ezt így fórumon leírva nem lesz belõle semmi és vita tárgyaként elszáll az éterbe.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezzel ellent mondtál önmagadnak.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
troll hetzer 10 kills <#nyes>#nyes>
Egyszerûen kényelmi funkció, hogy fél másodperccel kevesebbet pepecselsz azzal, hogy kikeresd a weak spotot a tankon. Mondom mindezt úgy, hogy sosem használtam zoom-modot, csak mûködés közben láttam ismerõsömnél.
Szóval lehet magyarázni nem a játék része de csak azért mert wg leszarja, berakják ha nagyon megy már a sírás. Ugyan nem használok zoom modot de nem nevezném cheat-nek, pont olyan pontos marad az ágyú csak nagyobb célpontot látsz. Ja ez a "utánnajárás, odafigyelés és tapasztalattal" szöveg kicsit lol, mondjuk a minimap mod biztos hogy jobb teljesítményt segít elõ mert tudod ki hol van a saját és ellenséges csapatból, megnézném magadtól honnan tudod ki van a térkép másik felén ill. hogyan jegyzet meg folyamatosan az enemyk pozícióját
Egyébként most is van néhány mod amelyek jelenleg is tiltólistán vannak és korábban azokra a modokra is nagyjából ugyanezek az SG-s hangemberek mondták, hogy ez egyáltalán nem csít, meg bárki számára elérhetõ meg bla bla bla, nagyjából azokat ami most is megy.
A modoknak szerintem meg kellene maradniuk abban a kategóriában, amik maximum újrarajzolnak egy-két kényelmetlen felületet, átszíneznek dolgokat, ilyenek... de!! NEM adnak hozzá extra funkcionalitást a játékhoz, NEM juttatják olyan információk birtokába a használójukat, amivel egyébként nem rendelkezhetne. Minden olyan kiegészítõ cucc ami ezeket tudja az cheat. Lehet ezt bárhogy szépíteni de ez akkor is csak egyszerû cheat. A különbség most csak annyi, hogy még nincsenek titlva.
Mi sem jobb bizonyíték a fentiekre, minthogy akik használják és itt irogatják, hogy semmi különös dolog nincs a használatában, azok már nem is tudnak megtenni a pályán 3 méternél többet a hülye scriptjeik nélkül..
A saját csapatom meg ha full lúzer,akkor így is úgy is ki fog halni az elsõ 3 percben,függetlenül attól,hogy én az xvm alapján ezt 3 percel korábban megjósolom,vagy csak 3 perc után konstatálom.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ràadàsul munkaidõben...😄
WOT nick: tepi1
És nem a másik statjait kell méricskélni, hanem odamenni és odacsapni, mert az unikum is benzint/gázolajat vérzik. Ahogy a régi sensei mondta, ne azt nézd, hogy kicsoda, hanem azt, hogy ellenél.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahogy írtam korábban, és ami elindította ezt az egész vitát, hogy számomra meglepõ, hogy egyesek modok nélkül képtelenek játszani. Ez alapján szerintem nem a játékban van a hiba...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valaki mintha elkezdte volna gyûjtögetni õket itt tegnap. Még be is linkelte.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Köszi szépen, én a minimap mod elõtt is megjegyeztem a tankok helyét, a gond azzal volt, hogy a pálya másik végén lévõ med ikonból az ember nem tudta eldönteni, hogy az T8 med, vagy T10 med. Számomra a tanknévkiírás a leghasznosabb tulajdonsága.