World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként rövidre lehet zárni a történetet.
Segítenek ezek a modok?
Igen.
Elõnyt adnak?
Igen.
Használom õket pontosan ezért?
Igen.

Vége...

És ezzel most mit bizonyítottál, vagy hogy jön egyáltalán ide? Tök összefüggéstelen dolgokat írsz.
Itt van egy modpack,tesztletem tökéletesen mûködik minden. Van benne: mûködõ xvm, hitlog, zoom-mod. Simán csak bemásolod, és a rendes Wot.exe-vel kell índitani a játékot!

Quicky mod pack
Maala
Az a vicces, hogy ahogy nézem, az õ modjában még a régi formájában (xvm.xvmconfig) van benn a configfile. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Arról nem is beszélve hogy IS6 0,46 os pontosságával csomószor van hogy inkább sniperkedek mert úgy is papír a tank. Áldozok mondjuk 3 perc snipeolást a körbõl ennek is van haszna, majd indulok a frontra darálni. Ezt ha komolyan nem tudod elfogadni hogy így van akkor semmi értelme a vitának.

Arcpálma. Most épp azt mondtad, hogy nem leszel tõle pontosabb, azért lõsz vele többet, mert magabiztosabban lõsz rá messzi ellenfélre, mint nélküle. Azaz elismerted, hogy placebo.
Arcpálma. Most épp azt mondtad, hogy nem leszel tõle pontosabb, azért lõsz vele többet, mert magabiztosabban lõsz rá messzi ellenfélre, mint nélküle. Azaz elismerted, hogy placebo.
Látótávolságon kívül vannak máris nem látod csak azt hogy 2 heavy meg 3 med. Pálya másik felét szintén nem látod csak azt tudod hogy 4 heavy van ott tõletek stb. rengeteg ilyen helyzet van. Azt sem fogod fejben tartani a sok enemy merre megy/mit csinál mert szintén csak a típusát látod a térképen vagy ha láttad is emlékszel 2-3-ra jobb esetben.
Persze, az agyadat kell használni, az enemy mozog de legalább van egy kiindulási pontod, a mod csak infót ad neked kell értelmezni.
Nyugodtan gyõzködhetsz de kb. két évig nyomtam a progit mielõtt ez megjelent és nem szívesen mennék vissza. Egyszerûen jobb

"És szerinted ez a fél másodperc jelenti a különbséget gyõzelem és vereség közt?"

Ezt most komolyan kérded? Egy olyan játékban, ami idõre megy? Rengetegszer döntött már a csata sorsáról pár tizedmásodperc is... Mellesleg én sem rettegek, hogy ilyen modot használókkal találkozok, csak tisztázásképpen írtam, hogy ez a mod kimeríti a csít fogalmát, mivel az alapjáték azon limitációit törli el, amik balansz célból vannak ott.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem fogod érteni ne haragudj. Nem a pontosságról beszélek hanem arról hogy biztosabban lõsz messzi célpontokat amit más mondjuk megkockáztat mert jó ha esetleg a jimbos pötty célkereszt ici pici kis mérete elfoglalja az egész célpontot.

De ember, gondolkodj már. Az ágyúd nem lesz pontosabb, hiába tölti ki neked a fél monitort a tank, attól még úgy mellészáll a skuló, mint a szél.

Pares: És szerinted ez a fél másodperc jelenti a különbséget gyõzelem és vereség közt? Én mindenesetre tudok aludni éjszaka, attól függetlenül, hogy esetleg zoom-modot használó emberkék jöhetnek velem szembe a játékban.

Egyáltalán honnan fogod te valaha is megtudni, hogy az ellenfeled használja ezt a modot? Észreveszed a teljesítménye alapján? Erõsen kétlem. Ha meg nem tudod, akkor meg nem mindegy? Amirõl nem tudsz, amiatt ne is fájjon a fejed.
Mondjuk képzeld el ezt egy HEAT lõszeres sniperkedéssel 330 - 340 mm es pennel. Mondjuk a legvastagabb helyen a tornyon koppan, ó hát a távolság se befolyásolja van ez így csak egy kényelmi funkció. Szegény azt se tudja hova bújjon hogy ne lõjje ki valaki aki 2. vonalba gubbaszt egy bokorba spotolatlanul.

Az a baj ezt így fórumon leírva nem lesz belõle semmi és vita tárgyaként elszáll az éterbe.

A minimap mod semmivel nem segít jobb teljesítményre. Ha fel van spotolva a tank, ígyis látom, hogy ki fia ki borja. Ha meg nincs felspotolva, akkor hiába marad ott az utolsó pozíció, még megtévesztõ is lehet, mert onnan számítok a felbukkanására, amikor valójában már rég nincs ott...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te nem érted hogy 400 - 450 m rõl lõsz ki úgy tankokat hogy õ esetleg egy ici pici kis pöttynek lát téged, te meg kb az egész képernyõt beterítõ célpontnak látod és fixen lövöd mintha 10 m re elõtted lenne.

"Egyszerûen kényelmi funkció, hogy fél másodperccel kevesebbet pepecselsz azzal, hogy kikeresd a weak spotot a tankon."

Ezzel ellent mondtál önmagadnak.

Én is használok modokat de én pl azon a videón háborodtam fel amikor a minimapon bevillant hellcatet úgy lõtte ki a user hogy azt a vonalat ami az ágyúja lövésirányát mutatja rávitte arra a pontra ahol az felvillant és ki is szedte pedig látótávon kívül volt kb kétszeresen.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez lenne konkrétan a historical battle. Majd pár év múlva

Ez csak abban az esetben lehetséges ha az engine bugos, hiszen a mod maga nem nyúl bele a server oldali számításba. Majd egyszer lehet kipróbálom de ami videót láttam róla az kényelmetlenül közel hozott mindent

Meguntam nyolcas, kilences, tizes szopást, gondoltam megcsinálom a 15 win-t. Egy elég szép körrel sikerült. <#mf1>

troll hetzer 10 kills <#nyes>

Még mindig nem lesz pontosabb az ágyú a zoom modtól. Nem értem, olyan nehéz ezt megérteni? A mai napig egy rakás ember esküdözik égre-földre, hogy õ a zoo-moddal szanaszét lõ mindent 4-500 méterrõl, amire egyébként esélye nem lenne. PLACEBO
Egyszerûen kényelmi funkció, hogy fél másodperccel kevesebbet pepecselsz azzal, hogy kikeresd a weak spotot a tankon. Mondom mindezt úgy, hogy sosem használtam zoom-modot, csak mûködés közben láttam ismerõsömnél.
Mondjuk egy hardcore módban simán el tudnám képzelni azt, hogy nem látod egyáltalán a másik hp-ját, nincs kijelölés, nincsenek ikonok (csak térképen). Nem látod a játékosok neveit, a tankokét sem és betöltéskor sem látod, hogy milyen ellenfeleid vannak. Spotoláskor persze megjelenhetne oldalt a tank jele, de abból is csak annyi. Vicces lenne...

Én feltettem és nyomtam 10 olyan béna kört, mintha most látnék elõször egeret. Fûcsomókra zoomoltam tankok helyett, azt sem tudtam merre áll a csöve, ilyenek. Aztán leszedtem. 😊

Nemaz ja! mikor feltettem játszi könnyûséggel lõttem szarrá egy T29 et Type 59 et kb 400 - 450 m távolságról és csak bambultam hogy remélem ez nem cheat. Meg emlékezzetek Foxbat is hogy örjöngött hogy 400 m ekrõl kicsontozza az ellent TD be ülve.

Igazából a legjobb az volt, ahogy eredetileg kinézett. Azt sem láttad, hogy mennyi HP-ja van az ellenfélnek, ha nem nyomtad az altot. Még az altot is kivettem volna és had szóljon. Ott tank, nyírjad.

Jó 1 évig játszottam modok nélkül, most hogy tudom mik vannak biztos nem mennék vissza. Régen nem volt ám marker, nem volt hogy az enemy fölött kiírja mennyi hp-ja van meg mi típus csak az xvm hozta be. Jóval késõbb része lett a wot-nak. Célkereszt modok nagyon régóta kiírják másodpercre mennyi az utántöltés erre most a wg is bejelentette hogy lesz alapból. Más kérdés erre a patchre akarták csak annyira nincsenek fölkészülve hogy nem sikerült berakni "mert nem olyan egyszerû"

Szóval lehet magyarázni nem a játék része de csak azért mert wg leszarja, berakják ha nagyon megy már a sírás. Ugyan nem használok zoom modot de nem nevezném cheat-nek, pont olyan pontos marad az ágyú csak nagyobb célpontot látsz. Ja ez a "utánnajárás, odafigyelés és tapasztalattal" szöveg kicsit lol, mondjuk a minimap mod biztos hogy jobb teljesítményt segít elõ mert tudod ki hol van a saját és ellenséges csapatból, megnézném magadtól honnan tudod ki van a térkép másik felén ill. hogyan jegyzet meg folyamatosan az enemyk pozícióját

Hány olyan embert ismersz, aki modok nélkül gyenge játékos, de a modoktól hirtelen überpró lesz?
na 24 óra szünet. Szétlövi a seggem a gyökér csapattárs, bekékül ,kilövöm erre elkezd lõni a társa . Belelövök és ki is dobott.
A modok 95%-a egyszerû cheat. Ha majd ezeknek bevételcsökkentõ hatása lesz, ergo a fizetõ playerek megunják a szarrámodolt kliensû userek elleni harcot és nem akarnak költeni a játékra akkor a wg lépni fog és letiltja a kérdéses modokat.
Egyébként most is van néhány mod amelyek jelenleg is tiltólistán vannak és korábban azokra a modokra is nagyjából ugyanezek az SG-s hangemberek mondták, hogy ez egyáltalán nem csít, meg bárki számára elérhetõ meg bla bla bla, nagyjából azokat ami most is megy.

A modoknak szerintem meg kellene maradniuk abban a kategóriában, amik maximum újrarajzolnak egy-két kényelmetlen felületet, átszíneznek dolgokat, ilyenek... de!! NEM adnak hozzá extra funkcionalitást a játékhoz, NEM juttatják olyan információk birtokába a használójukat, amivel egyébként nem rendelkezhetne. Minden olyan kiegészítõ cucc ami ezeket tudja az cheat. Lehet ezt bárhogy szépíteni de ez akkor is csak egyszerû cheat. A különbség most csak annyi, hogy még nincsenek titlva.

Mi sem jobb bizonyíték a fentiekre, minthogy akik használják és itt irogatják, hogy semmi különös dolog nincs a használatában, azok már nem is tudnak megtenni a pályán 3 méternél többet a hülye scriptjeik nélkül..

Hehe. Jó dolog is a 3g. 😊

nesztek:

Sose használtam modokat.Pontosabban egyszer pár csatában,de aztán le is szedtem.Jól el vagyok így is.Ha összefutok az ellennel akkor harcolok.Aztán vagy meghalok vagy gyõzök,de ha tudnám hogy az ûberpró,akkor sem futnék el elõle.Ígyhát tök mindegy számomra,hogy van-e xvm vagy nincs.
A saját csapatom meg ha full lúzer,akkor így is úgy is ki fog halni az elsõ 3 percben,függetlenül attól,hogy én az xvm alapján ezt 3 percel korábban megjósolom,vagy csak 3 perc után konstatálom.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ja...😄 Mobilról ìrok, azért ilyen hülye....
Ràadàsul munkaidõben...😄
Maximálisan egyetértek veled <#eljen>

WOT nick: tepi1

Modolgatás helyett inkább fejlõdni kéne meg jobban játszani; tanulni a térképet, tanulmányozni technikailag a saját tankot és az ellenfeleket.

És nem a másik statjait kell méricskélni, hanem odamenni és odacsapni, mert az unikum is benzint/gázolajat vérzik. Ahogy a régi sensei mondta, ne azt nézd, hogy kicsoda, hanem azt, hogy ellenél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Én pedig úgy gondolom, hogy nem lenne res_mods mappa egy friss install után, ha csak meg lennének tûrve.

Ahogy Oddball29 is írta, ezeknek a modoknak a többsége kiküszöbölhetõ egy kis utánnajárással, odafigyeléssel és tapasztalattal (töltésidõ, gyengepontok, minimap). A maradék meg szimpla csít (zoom).

Ahogy írtam korábban, és ami elindította ezt az egész vitát, hogy számomra meglepõ, hogy egyesek modok nélkül képtelenek játszani. Ez alapján szerintem nem a játékban van a hiba...

Én nem értem ezt az oldalt, nem villog a pofámba a download link valószínûleg, lehet, hogy ezért nem látom õket. Valószínûleg ugyanott van mind, de nem találom.

Tono34
Mivel meg vannak tûrve ezért a játék részei.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem lesz pont a végén úgy se. Ezért írtam akinek alap annak szétmodolva a normal akinek meg vannak elvei és nem csal az szenved vagy felteszi és próbálja élvezni azt hogy segédeszközökkel jobb a másiknál.

Nem, ezek egyáltalán nem a játék részei. Csak el vannak tûrve. Akkor lennének a játék részei, ha a WG adta volna õket ki.

Maala

Nekem sincs, mert én több helyrõl szedem össze õket. Szóval aki rendelkezik ilyennel, az ne tartsa vissza.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na azom nincs. Pont ezért kérdeztem. 😊

Valaki mintha elkezdte volna gyûjtögetni õket itt tegnap. Még be is linkelte.

Ha valaki lök egy normális linket akkor beteszem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
VK4502P megvétele pont erre vár 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A modok többlet adatait fel is kell ám dolgozni és aki már az alap infóktól lefagy (pl minimap) annak tök fölöslegesek a modok. (játékosokról beszélek)
Maala
A hasonlat sok szempontból sántít, de csak arra akartam rávilágítani vele, hogy nem az a hülye, aki kap az alkalmon, hanem aki nem. Remélem, sikerült elmagyaráznom, melyik részére koncentrálj a hasonlatnak.

Köszi szépen, én a minimap mod elõtt is megjegyeztem a tankok helyét, a gond azzal volt, hogy a pálya másik végén lévõ med ikonból az ember nem tudta eldönteni, hogy az T8 med, vagy T10 med. Számomra a tanknévkiírás a leghasznosabb tulajdonsága.