World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ez az xvm kiakaszt. Vki segítsen pls. Nyitottam 2 editor ablakot. Egyikbe beletettem a régi xvm.xvmconf fájlomat, a másikba meg a default xc fájlokat nyitottam meg. Szépen minden régi beállítást átvittem az újba. Viszont mikor elmentettem csak 1 fájlt xvm.xc kaptam vissza. ezzel most mit kell csinálni és mit csináljak vele, h több fájl legyen belõle? Mert gondolom most ezt hiába rakom be az xvm könyvtárba nem ezeket a beállításokat fogja használni, mert ott vannak a mindenféle xc fájlok, amik a régi beállításokat tartalmazzák. Most már tanácstalan vagyok .

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem nagyon gáz lett, mentem pár kört vele, tegnap és ma is, de t8-as tankok simán átlövik a frontját (már t7-es is) gold nélkül. Még pár kört megyek ma, de szerintem eladom. Nagyon szerettem, van vele 800 csatám, de ez az sp nekem nagyon nem jön be.
Maala
"-apparently (and possibly newly in 8.8), there is a new feature. If two tanks fire at each other and (theoretically) destroy each other with one shot, only one will die, the one, who (according to the server) fired faster. In other words, when a tank dies, its fired shell apparently disappears"

Fuck.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

az de nagy feladat lenne a wg tõl, hogy platoonba +- 2 tier... Mint az MM nél..

Hogy mondják oroszul, hogy agyhalott?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

2-3 csatával ezelõtti kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csodaplatoon... A loltraktor lõtte egy darabig a kezdõrõl a többieket (be ugye nem kékült, mert nem sebzett senkit) nyilvánvalóan provokálási célzattal. Majd miután nem foglalkozott velük senki, kollektíven elmentek megdögleni. Pár csatával korábban IS-8 hozott be magával LTP-t, puszta jó szándékból.

És a játék kezdete óta megvan ez a probléma, a WG pedig azóta sem tesz semmit ellene.
Pedig gyakorlatilag arról beszélünk, hogy 3 hülye gyerek összeáll, és tudatosan szétcseszik másik 12 szórakozását. Köztük fizetõ játékosokét is, akiknek a WG-nek is érdekében állna, hogy a kedvükre tegyen.
Ehelyett ezzel a tier kötöttségek nélküli platoonozással meg az elcseszett team damage rendszerrel még adják is a lovat az ilyen retardáltak alá. Pedig nem hiszem, hogy sok bevételhez jutnának az ilyenektõl, akiknek abból áll a szórakozás, hogy tudatosan szívassák a saját csapattársaikat...

popey8
Na most már menjenek a jó büdös anyjukba Serb-ék. Most ez megint miért fájt nekik? Pont a pecs elõtt vmelyik nap lõttük ki egymást ilyen módon az egyik agyhalottal. Õ lõtt gyorsabban, de még az utolsó utáni pillanatban én is tudtam lõni és õ is meghalt. Akkor ezek szerint 8.8-tól engem kilõtt volna és õ életben marad. Csodás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Tök mind1, mit csináltál régebben, ez 8.8-tól van így.

A dolog akkor lenne pikantérikus, ha a ban feltételeket nem állították volna vissza, csak a team dmg okozási rendszert. 😄 (lásd wot fõoldalos hír)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
A magasabb sebességû okozza a rammolást -> õ lesz a dmg okozója (még ha õ is sebesül közben) -> õ lesz az, aki team damaget csinál.

Elsõ köröm az SP-vel: KÉP

Sokat nem változott, a frontja most is elnyel mindent. Sokkal rosszabbra számítottam a sírások alapján.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Biztos ez, hogy a magasabb sebességû a sértett fél? Régebben mintha én fizettem volna azért, mert a KV5-ösömbe, vagy akár acsörcsilembe beleronyoltak. Vagy ezen is változtattak azóta.

Maala
A churchill pont nem veszélyeztetett ilyen téren. Mindig a lassabb sebességû a "sértett fél", így ha egy churchillbe belerongyolnak, nem õ lesz a hibás az esetek 99%-ában szerintem...

Más kérdés, ha egy gyors heavy elõtt megáll egy light. 😊

Maala
Elõírás, és nem megszokás szerint kell.

Audio mappát kimásolod valahova (backupnak, még véletlenül sem res_modsba!), aztán kicsomagolod wot könyvtárba a zip tartalmát.

Amúgy egyszerû lenne, két olyan tank, ami nem találkozhat normál esetben, ne mehessen platoon-ban, nem lenne bonyolult beállítás bizonyára.
Hát azért meglepõdtem. Nem az az, bosszantó a ban, ráértem volna, és húzni kéne a JP-t. De a hülye platoon-osokat is büntessék már akkor. Idegesító, mert ez eleve mínusz kettõ, ügye tier 8-ban mit ér egy Marder? Semmit, de a haverja, aki behozta szintén semmit, mert hülye. Mínusz kettõ. Mivel engem kivágtak, míniusz három. De valaki belém lõtt, és akkor még kék se voltam...ha esetleg még egy páran lõtték egymást, akkor már lassan mínusz 4 mínusz 5...szerintem nem nyert a csapat. Jó lesz ez, ha a hülyék egymást lövik, villám gyorsan pár ban...és még ellenfelet se láttunk, de már 3-al kevesebb tankunk van például.
Ez zseniális lesz így.

Meg is van az eredménye, ne félj...
Már most szinte 2-3 csatánként van ilyen fogyatékos platoon. Gondolom észrevették, hogy páran kapták az instant bant miattuk.
Ez rohadt hamar leesett nekik... bezzeg megtanulni normálisan játszani, azt 2 év alatt se sikerült a legtöbbnek.

Ilyenkor azért fel szokott bennem merülni a gyanú, hogy mintha tényleg tudatosan akarnák elüldözni azokat, akik ésszel próbálnának játszani...

van most valami promo kód akció?
Na még ezt utoljára, aztán befejezem:

- apparently (and possibly newly in 8.8), there is a new feature. If two tanks fire at each other and (theoretically) destroy each other with one shot, only one will die, the one, who (according to the server) fired faster. In other words, when a tank dies, its fired shell apparently disappears.

Hogy raktad fel? Én csak simán bemásoltam a fõkönyvtárba a két mappát. Most már a hangokat az alap audióba rakja, nem kel másolgatni a res_modsba. Ezért érdemes is egy másolatot csinálni belõle.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gyöngyszemek SerB-tõl:

- SerB on new rating: “Real men use only two things to measure player quality (and one of them is winrate)”

- if the game lags for you for a few seconds (FPS drops), SerB suggests you clean the graphic card ventilator, or write a support ticket

Ó hogy csesznék meg... ez aztán nagyon kellet. Vagyis mostantóüûl ha egy hülye behoz magas tierû csatába két loltrakit magával, nem lehet mit tenni.
Ha beáll elém és folyamatosan szándékosan blokkol, nem lõhetek bele, mert ban...
Ha direkt kitol az ellenséges tûzbe ugyanez...

és még arra is vigyázni kell, nehogy valami eszetlen belém jöjjön? Hogy a lomha nagy tankjaimba hányszor rongyolnak bele...lehetne mondani, biztos én nem figyeltem, de hát amikor teszem azt elõre megyek, és hátulról ütközik egy olyan, aki épp az ellenkezõ irányba tekergeti a tornyát...vagyis néz csak nem lát ügye...jó lesz az ilyen.

Szép volt fiúk.

Friss Gnomefather motorhangmoddal mégis mi a búbánatot kell csinálni hogy mûködjön? Elõírás (és megszokás) szerint raktam fel, de nincsenek motorhangok.
"It seems the profanity filter is buggy, Storm states there probably won’t be a hotfix."

Na ezt konkrétan szerintem direkt csinálták.

Ennél vidámabb ha a pld. a Churchill tankodba kiszúrásból nyélgázzal belerojtol egy sajátcsapatbeli kis tieres troll light tank, majd megnyuvad.
Automatikus ban neked. Kiütöttek.

Éppen ezért:
"The 8.8 teamdamage ban system (leading to bans for various minor offenses, such as the “pushing”😉 has been reverted to the 8.7 state."

Source: Tuccy (WG EU Czech community organizer)

link

Hogy ez pontosan mit takar nem tudom, nem is részletezik, de biztos akad itt egy szaki, aki el tudja mesélni a teljes machinálást.
Hát ez aztán nagyon fasza. Egy hete nem léptem be a WoT-ba. Belépek, elsõ csata, tier 8-asok között JP-vel, két hülye gyökér platoon-ban, Marder II meg tököm tudja mi, lövik házakat meg egymást...az anyátok keservit, beléjük lõttem...és ban. Holnap ilyenkorig ban. Hát ez de fasza...a rohadtkurva élet. Nem baj hogy a két fogyatékos mit csinál? Azért nem jár?

Belém is lõttek, azért se jár?

Tudom, tudom nem szép dolog csapattársa lõni, de amikor gügye platoon-van, ráadásul még szarakodnak is, egymást meg a virágokat lövik...azanyjukkeservit.

De nem is az, máskor ennyiért csak bekékültem max. Most egybõl ban? Még azt se lehet mondani, hogy ma, vagy az elmúlt héten is volt csapat sebzésem. Egy hete be se léptem majdnem.

Meglepõdtem kissé, régebben nem volt ez ilyen automatikus ban. Most ez a új javítással jött netán? Vagy valami különös oknál fogva nem volt szerencsém, és nem szeret a rendszer?

ez de jó, hogy a csata végeredményénél írja, hogy melyik küldetésben hol tartasz <#eljen>

Miket fedezek fel...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én pedig a német és majd a leendõ kínai TD-kre. <#nevetes1>
Hatalmas tûzerõ, jó cammo stb. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ühüm... A battle.xc file-ban a "mirroredVehicleIcons": false, parancs tiltja le

Kíváncsi leszek ezekre a 10es lightokra. Ott már aztán biztos lesz azért tûzerõ is.
popey8
Vki tudja, h melyik mod fordítja meg (tükrözi) az ikonokat és h mivel lehet rendbe hozni? XVM lenne az?

Ha neked segít, használd egészséggel, amíg még lehet. Én is próbáltam, pár csata erejéig használtam, de kifejezetten zavart, hogy teli a minimap mindenféle hülyeséggel. Aztán letöröltem. Nekem soha nem volt ilyenekre szükségem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pointer4
a 1390 simán veri a wz sorozatot 😞 Nívósabb századra nem is engedik hozni, csakis 1390....
Megint lehet szavazni:
Golden joystick

A wotot utálók és csak itt piknikezõk beszólásait meg elõre várom!

nekem van 13-90 meg wz -131 is, a wz klasszisokkal jobb, használhatóbb. Már várom a 132-t, aztán megy a garázsból a 13-90.

hát mostanság nem a legjobbak. És akkor 13-90 még az egyik leghasználhatóbb!!!
Maala
Egyrészt nem megy 5bõl 3 a célkör közepére. 10-bõl ~7 megy a kör ~2/3án belülre. Másrészt nem fél, hanem 2-3mp-vel gyorsabban be lehet zoom moddal weakspotot célozni, MIUTÁN az ember megtanulja használni. És az nem egy csata lesz. 😊

Csak, ha már mindenképp nyavalyogni akartok még valamin.

AMX 1390. 44 csatából 44 t10-ben. ok light tank , bár akkor sem értem miért kell két pofára szivatni.
Menjünk felderíteni. Megyek lõ az ellenség nem látom kilõnek. Következõ pálya ugyanez, annyi különbséggel hogy ott még egy lövést sem bírtam ki. Jól van, próbáljunk meg lövöldözni. Betáraz gold, keresek az ellenfélnél valami puhább tankot , lövök alá felé mellé telibe (ahonnan lepattan) de ahova célzok ... aaa ki ne találd hogy eltalálja.
Jó akkor várjuk ki a míg elfogy az ellenfél nagy része és menjünk rá a megmaradt magányos tankokra. Nem lehet mert bukó bukó bukó bukó bukó... ahhh nyerésre állunk végre!! Ott egy IS7 !! jupppiiiii gyerünk mellé... lepattan lepattan lepattan lepattan sebez!! lepattan. De van hogy csak lepattan lepattan lepattan és kilõnek.
Light tankokkal menni borzalom.... és felesleges is.
Hopp.
Te érdekes érted. HA kilátszik akor mire jó a nagyobb zoom mod? Elõnnyöd van hogy kilõdd mert 5 lövésbõl 3 a célkör közepére megy mindegy milyen a löveg pontossága.

Egyébként már attól, hogy megjelenek a meccsben, elveszti az ellenfél minden elõnyét. Amikor pedig felspottolnak, egyszerre rezzen össze a 15 ellenfél. Akik az én oldalamra jöttek, automatikusan kontrollálhatatlan vinnyogásban törnek ki és/vagy maguk alá vizelnek. Tudják, ha eltûnök, legközelebb a seggükben fogok megejelenni és nekik végük, miközben a fülemben dübörög a kevéssé ismert pszeudó punk banda, az anális penetrációtól a "megkukilom a popidat" címû szám. Szigorúan szitáron játszva.

Érveltem a messzibb zoomolásra. Te a pontosságon kattogsz. Rakd össze a kettõt. Nem fogod soha mert ismételgeted magad hogy pontosság pontosság pontosság. 5 lövésbõl 3 a célkör közepére megy. Kapisgálod? ELÕNY!

Én minden távolságon csak sniper móddban lövök és csakis zoom nélkül. 600 méteren már elég vicces 5-6 pixeleket ellõni, különösen ha mondjuk alig látszik ki belõle valami mert fedezékben áll. 😄

Én minden távolságon csak sniper móddban lövök és csakis zoom nélkül. 600 méteren már elég vicces 5-6 pixeleket ellõni, különösen ha mondjuk alig látszik ki belõle valami mert fedezékben áll. 😄

Maala
Igen, van.

A logikus érvelés szintjére? Bizony, nehéz is lehet...
Á, csak nem szeretek elõnytelen lenni. 😊

Jól van én nem alacsonyodok le erre a szintre!

genRob
Sziasztok! A historical gun sounds mod-ból (HRMOD) van már 8.8-hoz, nem tudjátok véletlenül?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Maala
Te nem azért használod, hogy mások ne jussanak elõnyhöz hozzád képest?

Nooooob. 😄