World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Fuck.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hogy mondják oroszul, hogy agyhalott?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csodaplatoon... A loltraktor lõtte egy darabig a kezdõrõl a többieket (be ugye nem kékült, mert nem sebzett senkit) nyilvánvalóan provokálási célzattal. Majd miután nem foglalkozott velük senki, kollektíven elmentek megdögleni. Pár csatával korábban IS-8 hozott be magával LTP-t, puszta jó szándékból.
És a játék kezdete óta megvan ez a probléma, a WG pedig azóta sem tesz semmit ellene.
Pedig gyakorlatilag arról beszélünk, hogy 3 hülye gyerek összeáll, és tudatosan szétcseszik másik 12 szórakozását. Köztük fizetõ játékosokét is, akiknek a WG-nek is érdekében állna, hogy a kedvükre tegyen.
Ehelyett ezzel a tier kötöttségek nélküli platoonozással meg az elcseszett team damage rendszerrel még adják is a lovat az ilyen retardáltak alá. Pedig nem hiszem, hogy sok bevételhez jutnának az ilyenektõl, akiknek abból áll a szórakozás, hogy tudatosan szívassák a saját csapattársaikat...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A dolog akkor lenne pikantérikus, ha a ban feltételeket nem állították volna vissza, csak a team dmg okozási rendszert. 😄 (lásd wot fõoldalos hír)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sokat nem változott, a frontja most is elnyel mindent. Sokkal rosszabbra számítottam a sírások alapján.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Más kérdés, ha egy gyors heavy elõtt megáll egy light. 😊
Audio mappát kimásolod valahova (backupnak, még véletlenül sem res_modsba!), aztán kicsomagolod wot könyvtárba a zip tartalmát.
Hát azért meglepõdtem. Nem az az, bosszantó a ban, ráértem volna, és húzni kéne a JP-t. De a hülye platoon-osokat is büntessék már akkor. Idegesító, mert ez eleve mínusz kettõ, ügye tier 8-ban mit ér egy Marder? Semmit, de a haverja, aki behozta szintén semmit, mert hülye. Mínusz kettõ. Mivel engem kivágtak, míniusz három. De valaki belém lõtt, és akkor még kék se voltam...ha esetleg még egy páran lõtték egymást, akkor már lassan mínusz 4 mínusz 5...szerintem nem nyert a csapat. Jó lesz ez, ha a hülyék egymást lövik, villám gyorsan pár ban...és még ellenfelet se láttunk, de már 3-al kevesebb tankunk van például.
Ez zseniális lesz így.
Már most szinte 2-3 csatánként van ilyen fogyatékos platoon. Gondolom észrevették, hogy páran kapták az instant bant miattuk.
Ez rohadt hamar leesett nekik... bezzeg megtanulni normálisan játszani, azt 2 év alatt se sikerült a legtöbbnek.
Ilyenkor azért fel szokott bennem merülni a gyanú, hogy mintha tényleg tudatosan akarnák elüldözni azokat, akik ésszel próbálnának játszani...
- apparently (and possibly newly in 8.8), there is a new feature. If two tanks fire at each other and (theoretically) destroy each other with one shot, only one will die, the one, who (according to the server) fired faster. In other words, when a tank dies, its fired shell apparently disappears.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- SerB on new rating: “Real men use only two things to measure player quality (and one of them is winrate)”
- if the game lags for you for a few seconds (FPS drops), SerB suggests you clean the graphic card ventilator, or write a support ticket
Ha beáll elém és folyamatosan szándékosan blokkol, nem lõhetek bele, mert ban...
Ha direkt kitol az ellenséges tûzbe ugyanez...
és még arra is vigyázni kell, nehogy valami eszetlen belém jöjjön? Hogy a lomha nagy tankjaimba hányszor rongyolnak bele...lehetne mondani, biztos én nem figyeltem, de hát amikor teszem azt elõre megyek, és hátulról ütközik egy olyan, aki épp az ellenkezõ irányba tekergeti a tornyát...vagyis néz csak nem lát ügye...jó lesz az ilyen.
Szép volt fiúk.
Na ezt konkrétan szerintem direkt csinálták.
Automatikus ban neked. Kiütöttek.
Éppen ezért:
"The 8.8 teamdamage ban system (leading to bans for various minor offenses, such as the “pushing”😉 has been reverted to the 8.7 state."
Source: Tuccy (WG EU Czech community organizer)
Hogy ez pontosan mit takar nem tudom, nem is részletezik, de biztos akad itt egy szaki, aki el tudja mesélni a teljes machinálást.
Belém is lõttek, azért se jár?
Tudom, tudom nem szép dolog csapattársa lõni, de amikor gügye platoon-van, ráadásul még szarakodnak is, egymást meg a virágokat lövik...azanyjukkeservit.
De nem is az, máskor ennyiért csak bekékültem max. Most egybõl ban? Még azt se lehet mondani, hogy ma, vagy az elmúlt héten is volt csapat sebzésem. Egy hete be se léptem majdnem.
Meglepõdtem kissé, régebben nem volt ez ilyen automatikus ban. Most ez a új javítással jött netán? Vagy valami különös oknál fogva nem volt szerencsém, és nem szeret a rendszer?
Miket fedezek fel...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Hatalmas tûzerõ, jó cammo stb. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Golden joystick
A wotot utálók és csak itt piknikezõk beszólásait meg elõre várom!
Csak, ha már mindenképp nyavalyogni akartok még valamin.
Menjünk felderíteni. Megyek lõ az ellenség nem látom kilõnek. Következõ pálya ugyanez, annyi különbséggel hogy ott még egy lövést sem bírtam ki. Jól van, próbáljunk meg lövöldözni. Betáraz gold, keresek az ellenfélnél valami puhább tankot , lövök alá felé mellé telibe (ahonnan lepattan) de ahova célzok ... aaa ki ne találd hogy eltalálja.
Jó akkor várjuk ki a míg elfogy az ellenfél nagy része és menjünk rá a megmaradt magányos tankokra. Nem lehet mert bukó bukó bukó bukó bukó... ahhh nyerésre állunk végre!! Ott egy IS7 !! jupppiiiii gyerünk mellé... lepattan lepattan lepattan lepattan sebez!! lepattan. De van hogy csak lepattan lepattan lepattan és kilõnek.
Light tankokkal menni borzalom.... és felesleges is.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.