World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-“Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.
-there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”
<#smile>#smile>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
-Sukam klanu???<#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon nem jöttünk ki egymással, erre bead egy ilyet..😄
Gondolom már nincs event lightokra... ez az én szerencsém. Bár csak 1486 base xp lett, nem tudom elég lett-e volna.
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013.09.19. 20:08:38
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 4 458 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 47 058
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay ha valakit érdekelne!
Viszonylag jól keres,legjobb prémes köröm vele 114ezret hozott a konyhára.
(és még csak goldamózni sem kellet,hp-sem veszett,majdnem tisztán jött a 114K,de az kivételes kör volt,kivételesen nyomi ellenfelekkel)
Ez már a második lengyel cirkáló az idén WOT-XYZ rendszámmal, de az elõzõt a négyesen Üllõnél nem tudtam lekapni.
Semmi manipuláció a kitakaráson kívül.
Nálam is legénységhúzó,tehát nincs agyonhasználva(63 menet,71%WR),mobilitása pont elég,a pen szintén még elég(tierlimites),a kis sebzést a DPM és a sok HP pótolja valamelyest.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
<#nezze>#nezze>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tegyenek felõlem hardcapet a TD-kre, de arty-buffról szó ne legyen.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Am a Foch-ot igazán nerfelhetnék már. Már a tököm ki van velük.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Persze akkor üzletileg nem érné meg, hová lenne a sok fizetõs játékos...
(Lásd SerB kaviáros hozzászólása)
Én szar citromsárga játékos vagyok, de a tököm tele van azzal, hogy a csaták felénél legalább ketten a bázison állnak mint afk (így gyûjtve a 15 wint), és legalább még ketten meg lövik egymást, mint jó csapattársak, majd utána kezdõdik a flamelés, hogy lehetõleg a chatet se lehesen normálisan használni. Minimap? Minek? Csak kitakarja a képet, zavaró... Megdöbbentõ, hogy soxor van már olyan, hogy az enyém a legjobb stat a csapatból, sõt egyik oldalon sincs olyan játékos akinek a WR-je 50% vagy annál több (jellemzõen 44-49%). Csak paradicsommadarak és agyhalált lábon kihordók.
Persze joguk van nekik is szórakozni, tudom.
Végig ott baszta a rezet mögöttem akadályozott, és a végén, amikor volt még vagy 20 HP-m , de még kettõt belesebeztem egy KV1s-be, és még utána egy KV-2-be, miközben már nem volt hová visszavonulnom, ez a rohadt görény csak hátrált be egy szikla mögé, tõlem 20 méterre, pedig simán ki tudta volna lõni mind a kettõt, mert full HP-n volt, úgyhogy egy találatot simán bevállalhatott volna. Ehelyett inkább megdöglött egyedül, sebzés nélkül. Csak tudnám, hogy mi a fasznak jön be egy ilyen barom a játékba?!
[/url][/img]
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
A Churchill GC egy zsákutca gyakorlatilag, megszállottaknak, abból grindelni AT 7-et hülyeség, ráadásul az idegekre is káros.
Ha itt megkérdezel valakit már mondták is volna, hogy neki se láss, a TD vonalon hamarabb megvagy, több jó TD is van ott, és a cuccok egy részét is kinyitod menetközben (pld. a jobb motor és a 17 fontos ágyú is megvan már addigra AT 7-re, míg a Churchill GC vonalról csak a közepes rádió van meg).
Ilyen alap pld. hogy a kínai vonalon elõbb nyitjuk IS-2-t, mint a T-34-1-et, mert annak a stock ágyúját alapból ingyen megkapod, és így a T-34-1 top ágyúját nem kell kigrindelned, stb. stb. egy csomó ilyen levágás/egyszerûsítés van a játékban.
Nem tudom a stock AT 7 milyen lehet, lefogadom hogy elég szívás, ráadásul most azzal is grindelhetsz mire kinyitogatod a cuccosokat rá.
- SerB states that E-100 shells can ricochet from Batchat, despite the fact the 3-caliber (SS: caliber of gun 3 times bigger than the nominal armor means no ricochets) rule is still valid
- SerB states that because the STB1 has some sort of loading assistant, it’s completely possible its 105mm rate of fire will actually be better than the ROF of other tier 10 meds
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Karélián ketten foglaltuk egy LTP -vel az ellenséges bázist. 2 másodperc múlva õk is is ketten . A mi csapatunkból ugyan összesen négyen voltunk, de abból kettõ a jobb szélen középen,esélyük sem lett volna visszaérni. Erre elkezdtem a bázisunk felé vaktában lövöldözni, mire a többiek is. Még volt kb 10 mp amikor visszaesett40%-ra az õ foglalásuk, de nem semmisült meg, egyikük sem, csak egy másik LTP-nk, -aki kint volt ezer millió méterre, véletlenül eltalálta. Pedig nem voltak spotolva... A meccs végén kiírta neki a Védõt...
Bemnet a városba, lõtt 6-ot, szigorúan HE-vel, abból 1 talált, fantasztikus 65 dmg-t produkálva.
Egyébként is érdekes, 42% wr, 160 átlagsebzés, 28%-os találtai arány. Unicum!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csücsülök a bokorban már fél órája, villan az enemy, célzok, lõnék... erre pont beugrik a képbe a tag (teljesen rá voltam zoomolva) és még neki állt feljebb... -.-
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!