World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te vagy az foxi ???
-SerB said he predicted that the next target of mass whining will be the tank destroyers — and that he was right.

-“Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.

-there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”

<#smile>

Zegi Norbi HUN
A "kto pluton?" lemaradt 😄D

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

-Siemma Kto PL?
-Sukam klanu???<#nevetes1>
Már csak 10k xp kell, hogy vége legyen a kapcsolatunknak.
Nagyon nem jöttünk ki egymással, erre bead egy ilyet..😄
Gondolom már nincs event lightokra... ez az én szerencsém. Bár csak 1486 base xp lett, nem tudom elég lett-e volna.

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013.09.19. 20:08:38
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 4 458 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 47 058
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay ha valakit érdekelne!
Még lemaradt:
Viszonylag jól keres,legjobb prémes köröm vele 114ezret hozott a konyhára.
(és még csak goldamózni sem kellet,hp-sem veszett,majdnem tisztán jött a 114K,de az kivételes kör volt,kivételesen nyomi ellenfelekkel)
Ezt a "nagypolszkit" a Nyugati téren lõttem tegnap.
Ez már a második lengyel cirkáló az idén WOT-XYZ rendszámmal, de az elõzõt a négyesen Üllõnél nem tudtam lekapni.

Semmi manipuláció a kitakaráson kívül.

Igen,féláron nagyon éri,igen csak szerethetõ szerkentyû.
Nálam is legénységhúzó,tehát nincs agyonhasználva(63 menet,71%WR),mobilitása pont elég,a pen szintén még elég(tierlimites),a kis sebzést a DPM és a sok HP pótolja valamelyest.
popey8
Nem, de már megoldódott. Idióta windows hiba miatt csinálta a wot a fesztivált.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Üdv! Panther M10 van valakinek? Élhetõ gép? Fõleg legénységhúzásra kellene, de közben nem baj, ha jön egy kis kredit is. Az amerikai szerveren féláron lesz a hétvégén, hátha nálunk is lesz ilyen most, vagy késõbb... 2875 gold eléggé jól hangzik érte.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

voivod32
Azt hiszem, megyek és jól bebaszok. Ezt már nem lehet idegekkel bírni. 2 perc sem telik el és ahol az elõbb még 6-an voltunk, egyszercsak azon veszem észre magam, hogy egyedül vagyok, és szembõl ,oldalról, és hátulról, vagy 8-an rontanak rám!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
<#nezze>

Tono34
Nem tettél fel valamilyen hang modot?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Ilyen csatát is régen láttam már (tegnapi csata):

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
Ez a hibaüzenet "feltûnt" már vkinél? Eddig semmi baj nem volt a nemzeti legénységi hangokkal, most dobta ezt ki elõször. Ezzel most mit lehet kezdeni? Mindig visszaállítja magát standard-re.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hehe ez a kemény 😄 szarom már le a fochot egyébként. Ma kilõttem egyet 59-16-al. Centurion meg ultra király, a lövegpajzsa megfogja a foch155 skulóját 😄
Dettó. Múltkor is unikumszámba menõ, oldalanként 4 artys körhöz volt szerencsém, na el is buktuk, mert a 9. percig nem tudtam kirángatni a csapattársakat a bázis körüli sziklák közül. Az elején valaki megjegyezte, hogy "arty campmode activated", és ennek szellemében telt is a meccs.
Tegyenek felõlem hardcapet a TD-kre, de arty-buffról szó ne legyen.
patchaou
Más játékkal játszunk 😊 Én úgy vettem észre kevesebb a döntetlen, de az is inkább akkor, ha sok az arty.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

R3nton sírni fog:/
Ó jaj, milyen sírás lesz ebbõl 😄.
Am a Foch-ot igazán nerfelhetnék már. Már a tököm ki van velük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Arty nerf óta nálam észrevehetõen megnõtt a döntetlen csaták száma. Á semmi baj nincs a TD-kel.

- apparently, Foch and T57 Heavy will not be nerfed in 8.9

Zegi Norbi HUN
Engem nem zavar speciel, felõlem nyugodtan, csak artyk ne legyenek😊 + több sebzési lehetõség is😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

T10 Random csata, de gondolom ez mar senkinek se uj. Csak unom, hogy camp meg dontetlen rengetegszer.
Az xvm-ben az egyéni statisztikák nem mûködnek? Pl. az adott jármûvekhez tartozó eff, átlagsebzés, ilesmi. Legalábbis nálam nem ír ki semmit.

voivod32
Még , ha szórakozna! De NEM CSINÁL SEMMIT! Csak fogja a létszámot olyan elõl, aki játszana is!

Na ezért lenne jó a tierkorlátozás. Nem a skill alapú MM, mert akkor várhatnál darabig mire összeszedne hasonló WR-û és avg exp-es játékosokat, az idõ azzal menne el, hogy a szerverre várakoznál mire összeszedne egy csapatot. A megoldás az, hogy nem engedjük a hülyéket magasabb tierre ugyebár. Nincs KV-1S 170 csata után kinyitva, hacsak minden szinten elõtte meg nem szerez a játékos pld. valami tank ace besorolást vagy ilyesmit. A sok majom meg maradna tier 3 és az alatt. Aki meg komolyan gondolja a játékot az meg feljebb jut.
Persze akkor üzletileg nem érné meg, hová lenne a sok fizetõs játékos...
(Lásd SerB kaviáros hozzászólása)

Én szar citromsárga játékos vagyok, de a tököm tele van azzal, hogy a csaták felénél legalább ketten a bázison állnak mint afk (így gyûjtve a 15 wint), és legalább még ketten meg lövik egymást, mint jó csapattársak, majd utána kezdõdik a flamelés, hogy lehetõleg a chatet se lehesen normálisan használni. Minimap? Minek? Csak kitakarja a képet, zavaró... Megdöbbentõ, hogy soxor van már olyan, hogy az enyém a legjobb stat a csapatból, sõt egyik oldalon sincs olyan játékos akinek a WR-je 50% vagy annál több (jellemzõen 44-49%). Csak paradicsommadarak és agyhalált lábon kihordók.
Persze joguk van nekik is szórakozni, tudom.

voivod32
Az ilyen rohadt buzeránsok miatt van darabokban az asztalom és a billentyûzetem!
Végig ott baszta a rezet mögöttem akadályozott, és a végén, amikor volt még vagy 20 HP-m , de még kettõt belesebeztem egy KV1s-be, és még utána egy KV-2-be, miközben már nem volt hová visszavonulnom, ez a rohadt görény csak hátrált be egy szikla mögé, tõlem 20 méterre, pedig simán ki tudta volna lõni mind a kettõt, mert full HP-n volt, úgyhogy egy találatot simán bevállalhatott volna. Ehelyett inkább megdöglött egyedül, sebzés nélkül. Csak tudnám, hogy mi a fasznak jön be egy ilyen barom a játékba?!
[/url][/img]

at 15 használható, vedd meg nyugodtan 😊
Anonymuser
Stock brit TD alapból szívás T5 felett. Épp az elõbb adtam el AT7-et, de At15-ettel még várok egy darabig.

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Spórolhattál volna idõt vele, és pld az AT 2 eleve nagyobb fun a TD vonalon.

A Churchill GC egy zsákutca gyakorlatilag, megszállottaknak, abból grindelni AT 7-et hülyeség, ráadásul az idegekre is káros.
Ha itt megkérdezel valakit már mondták is volna, hogy neki se láss, a TD vonalon hamarabb megvagy, több jó TD is van ott, és a cuccok egy részét is kinyitod menetközben (pld. a jobb motor és a 17 fontos ágyú is megvan már addigra AT 7-re, míg a Churchill GC vonalról csak a közepes rádió van meg).

Ilyen alap pld. hogy a kínai vonalon elõbb nyitjuk IS-2-t, mint a T-34-1-et, mert annak a stock ágyúját alapból ingyen megkapod, és így a T-34-1 top ágyúját nem kell kigrindelned, stb. stb. egy csomó ilyen levágás/egyszerûsítés van a játékban.

Nem tudom a stock AT 7 milyen lehet, lefogadom hogy elég szívás, ráadásul most azzal is grindelhetsz mire kinyitogatod a cuccosokat rá.

Master91
hopppáá

- SerB states that E-100 shells can ricochet from Batchat, despite the fact the 3-caliber (SS: caliber of gun 3 times bigger than the nominal armor means no ricochets) rule is still valid
- SerB states that because the STB1 has some sort of loading assistant, it’s completely possible its 105mm rate of fire will actually be better than the ROF of other tier 10 meds
Úgy látszik ezt az ágat elõlrõl kell kezdeni, hogy érjen is valamit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Cumi. Csak az alap gun-t tudom használni az meg egy rakás fos... Tierjében semmit se üt át. Na akkor most kivágtam 700 000 creditet az ablakon.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

voivod32
Hát ez nagyon fun volt!
Karélián ketten foglaltuk egy LTP -vel az ellenséges bázist. 2 másodperc múlva õk is is ketten . A mi csapatunkból ugyan összesen négyen voltunk, de abból kettõ a jobb szélen középen,esélyük sem lett volna visszaérni. Erre elkezdtem a bázisunk felé vaktában lövöldözni, mire a többiek is. Még volt kb 10 mp amikor visszaesett40%-ra az õ foglalásuk, de nem semmisült meg, egyikük sem, csak egy másik LTP-nk, -aki kint volt ezer millió méterre, véletlenül eltalálta. Pedig nem voltak spotolva... A meccs végén kiírta neki a Védõt...

NA megvettem az AT7-et.... Bye bye Churchill GC.... Lássuk érdemes volt-e eddig foglalkozni a GC-vel és megéri-e az AT7-es.

Zegi Norbi HUN
Akkor lehet én is benevezek rá😄 Köszi😊

Tiltólistámon van, szerintem értelmi fogyatékos a gyerek, de hát joga van játszani neki is.

voivod32
Ismerõs...

Ha így lett volna, nem írnék, mert akkor én vagyok a türelmetlen, nemtörõdöm noob, így az én hibám. De jelen esetben kb 5 méterre a tankom elõtt volt a drága. Már ment lefelé az egérgombon az ujjam amikor becuppant a képbe egy zöld (friendly) Tiger P kupola, majd egy tized másodpercre rá repült a zöld 800+ dmg szám.
Hát ha õ elõl volt te pedig jóval hátrébb, akkor tied inkább a felelõsség. Bár én erre a fajta csapatsebzésre mindig azt szoktam mondani versenybaleset. Elõfordul nem szándékos.
Azt hiszem sikerült új favoritot találni a hülyeségi versenyben: KÉP

Bemnet a városba, lõtt 6-ot, szigorúan HE-vel, abból 1 talált, fantasztikus 65 dmg-t produkálva.

Egyébként is érdekes, 42% wr, 160 átlagsebzés, 28%-os találtai arány. Unicum!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mai nap tanulsága: SU-152 a nagy löveggel, gold ammoval, friendly palyerbe a maxot sebzi.
Csücsülök a bokorban már fél órája, villan az enemy, célzok, lõnék... erre pont beugrik a képbe a tag (teljesen rá voltam zoomolva) és még neki állt feljebb... -.-
Nézegetem ezt az új statisztikát. Ide az xvm nem írja be pl. a WN6-ot, meg az eff-et, mint régen?

A Nomax féle hangár katonazenéket sikerült valakinek összehozni a 8.8-al? Nekem nem sikerült. Vagy van 8.8-as változat belõle esetleg?

Vagy T95E6.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja bocs azt hittem arra gondolsz, amit CW-n lehetett nyerni, az is M60.
Jó de a brit használhatatlan CW-n mert nagyon lassú. Leo1-el meg mikor megyek CW-re szinte mindig elsõként végzek a táblázaton 😉 De egyébként hasonlóan jó a Leo1-nek, mint a brittnek.
Igen az tényleg jöhetne már, bár engem a japán is érdekel, de az európai nyilván engem is jobban érdekelne.
A1 az nincs még a játékban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!