World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most
STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :
Type 74 Nana-yon , Japán Tier ?, ? harckocsi :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
orosz T-34, T1 Heavy, AT 2
Csak bizonyos feltételekkel éri meg nekikezdeni.
Remélem azért lesz valami leárazás is, azzal mostanában nem villognak.
Wörtándörel olyan 3 hete kezdtem el játszani,adtam neki még egy esélyt,egyszer már nem jött be,de össze akartam hasonlítani a Wg vackával...de kb ue mint a mi wördoftenksz-ünk csak ha a noob csapattársak lerammolnak véged,a noob ellenfelek lerammolnak,dettó,1 vs mindenki,mert basznak hasznosak lenni,meg itt is lemmngelnek 1000-el...ugyan olyan random szarság,mit ad be a lövés,csak még a fejlesztések sem motiválják az embert,mivel "láthatatlanok",balance meg...ruszki lolrepcsi már rakétákkal szaladgál,hogy 1 lövéssel lelõhesse a bombázókat....a brit kétmotoros vadászbombázó izét meg ne is említsem.
A grafika jobb,van 3 játékmód...ami nekem 1(ne várják el tõlem hogy hisztórikusba fél nap repkedjek a célig,az NEM érdekel),azt a buzi reptércappelõs szart meg legszívesebben kikapcsolnám a faszba,a játékosok 75%-a nem érti...
Tehát engem nem sikerült meggyõzniük,nem rossz,néha játszok vele de semmi kiemelkedõ,tehát nem értem miért vannak annyira hanyatt esve tõle<#nemtudom>#nemtudom>
pl. fél éva vagy 1 éve alig voltak normális specialok itt... igaz akkor még a WT sem indult be annyira
most már nagyon pörög a WT, ott is van napközben 40-50k stabil létszám
azóta WOT-ban megjöttek a missziók, jobb specialok, összevont acc wowp-vel, ingyen arany wowp-ben .... stb 😊
Mindenki hülye csak én nem!
Ahogyan a WoW-nak is van még mindig közel 5 millió havi elõfizetõje 8 év után, valahogy ott se dõlt meg a rendszer, pedig idõközben legalább kéttucat "jobb" MMORPG jelent meg, köztük olyanok is, amire a szakújságírók is azt írták, hogy "na ez már kiüti/lemossa a pályáról/stb." a WoWot. Grafikailag és mindenben jobbak. Láss csodát még mindig megy és köszöni jól van, pedig a versenytársakat még ki is lehetett próbálni, némelyiket ingyenesen is, mert F2P modellben jelent meg.
A War Thunder ellentétben csak olyasmi mint az egyes "vallások" által minden évben várt világvége jelenség: majd eljön és akkor na ugye majd meglátjátok.
El kell, hogy keserítselek: a WoT nem fog megszûnni egyhamar. Még akkor sem ha a játékosbázis a felére csökken.
Ahogyan a World of Warplanes sem hozta meg az átütõ sikert házon belül.
Lehet persze egy újabb "a legjobb a Call of Battlefield" trollkodást generálni az ilyen témákkal.
gondolom te bevetted, postoltad, és most próbálod beállítani mint aki csak egy poént rakott fel.
Swedish people are albino monkeys
For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Henschel-Turm:
...
Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
...
For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Porsche-Turm:
...
Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
...
Viszont ha a wiki.worldoftankst nézed ott lassabban frissülnek az adatok, nem minden naprakész, fõleg a leírásoknál és a modulok adatainál lassúak a frissítések.
Ez oda vissza fogja verni a Wörd Of Tankszot
Swedish people are albino monkeys
Ugye 8.8-ban "buffolták" a németeket, tehát az l/71 jobb lett (jobb rof és aim time), de elvettek pár top motort amit talajnyomás csökkentéssel "balance"-oltak. Illetve eltûnt pár weakspot is, kupola illetve géppuska bölcsõ (lásd vk 3601, KT) de a kt hasa gyengüllt 20 mm-el. Nos ezért cserébe röppent fel az pluszba hogy a -7 gun depression helyett -8 lesz neki ami enyhe hulldown képességet ad. Nade: az adatok közt még mindig -7 van. Most kaptunk ilyet, vagy sem?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fogtam a fejemet, hogy ezt így most hogyan, mivel, <#falbav>#falbav><#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#duma>#duma>

Szerintem egyre többen fognak odamászni, erre számítani kell, ha a másik oldalról játszol.
Ha megnézed óriási területet láthatsz be onnan, rejtve.
Fel is spottolódtam csomószor az igaz, de azért simán elkenhették volna a számat odafent a világ tetején, ha valóban látnak, és nem rejt úgy a növényzet.
Viszont bármi mással mászol oda fel, aminek jobb a camoja (pld. TD-k) gyakorlatilag végigkempelheted a meccset retorziók nélkül.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Most azért másztam fel a Black Prince-szel, hogy megnézzem azt is rejti-e.
És mûködött.
Szerintem kicsit unbalanced lesz tõle a játék, remélem javítják majd.
avagy Hogyan legyünk láthatatlanok olyan semmi camojú heavykkel mint ez a Black Prince.
Láthatatlan Black Prince kempelés
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem egy mód csinálna. Akkor dob ki ilyennel mikor vége egy csatának, és az eredmény kiírása elõtt egy másodperccel kilépsz. A rendszer valahogy úgy érzékeli hogy flood-olod az eredmény kiírást. Jó nagy hülyeség, de próbáljátok ki.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Sokkal jobban irritál az amikor oldalanként 5-6 T54 van 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az egyik jármûtípus eltûnt a csatákból. ( Nem mintha kár lenne 😄 )
Ennek ez az eredménye. Nem OP, csak nincs a pályán a hatékony ellenszer.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Csata: Ruinberg 2013.09.19. 20:34:22
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 4 556 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 91 312
Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál
replay