World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesuten
huu a középsõ nem jó !!!elnézést !
na most

STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Japán Tier 8 Type 61 :

STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :

Type 74 Nana-yon , Japán Tier ?, ? harckocsi :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hát a mostani hétvégi missiontól nem dobom el magam, ugyanaz a téma mint a múlt héten: 1M creditért semmisíts meg 3x20 tankot ezekkel a tankokkal:
orosz T-34, T1 Heavy, AT 2

Csak bizonyos feltételekkel éri meg nekikezdeni.
Remélem azért lesz valami leárazás is, azzal mostanában nem villognak.

Na a wörtándör...
Wörtándörel olyan 3 hete kezdtem el játszani,adtam neki még egy esélyt,egyszer már nem jött be,de össze akartam hasonlítani a Wg vackával...de kb ue mint a mi wördoftenksz-ünk csak ha a noob csapattársak lerammolnak véged,a noob ellenfelek lerammolnak,dettó,1 vs mindenki,mert basznak hasznosak lenni,meg itt is lemmngelnek 1000-el...ugyan olyan random szarság,mit ad be a lövés,csak még a fejlesztések sem motiválják az embert,mivel "láthatatlanok",balance meg...ruszki lolrepcsi már rakétákkal szaladgál,hogy 1 lövéssel lelõhesse a bombázókat....a brit kétmotoros vadászbombázó izét meg ne is említsem.
A grafika jobb,van 3 játékmód...ami nekem 1(ne várják el tõlem hogy hisztórikusba fél nap repkedjek a célig,az NEM érdekel),azt a buzi reptércappelõs szart meg legszívesebben kikapcsolnám a faszba,a játékosok 75%-a nem érti...
Tehát engem nem sikerült meggyõzniük,nem rossz,néha játszok vele de semmi kiemelkedõ,tehát nem értem miért vannak annyira hanyatt esve tõle<#nemtudom>
fél éve* 😄
hát ja.... eléggé megfigyelhetõ az összefüggés 😊
pl. fél éva vagy 1 éve alig voltak normális specialok itt... igaz akkor még a WT sem indult be annyira
most már nagyon pörög a WT, ott is van napközben 40-50k stabil létszám
azóta WOT-ban megjöttek a missziók, jobb specialok, összevont acc wowp-vel, ingyen arany wowp-ben .... stb 😊
Nesuten

Én örülök a WT-nek, mióta egyre felkapottabb, azóta a wotban sokkal több és jobb akciók vannak. Mi wotosok csak nyerünk vele.

Trolololo

Mindenki hülye csak én nem!

Nesuten
Banzai !!!

DarkHorSe
a word of tankz a legjobb jatek a vilagon!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kár, hogy ez nem így mûködik.
Ahogyan a WoW-nak is van még mindig közel 5 millió havi elõfizetõje 8 év után, valahogy ott se dõlt meg a rendszer, pedig idõközben legalább kéttucat "jobb" MMORPG jelent meg, köztük olyanok is, amire a szakújságírók is azt írták, hogy "na ez már kiüti/lemossa a pályáról/stb." a WoWot. Grafikailag és mindenben jobbak. Láss csodát még mindig megy és köszöni jól van, pedig a versenytársakat még ki is lehetett próbálni, némelyiket ingyenesen is, mert F2P modellben jelent meg.
A War Thunder ellentétben csak olyasmi mint az egyes "vallások" által minden évben várt világvége jelenség: majd eljön és akkor na ugye majd meglátjátok.
El kell, hogy keserítselek: a WoT nem fog megszûnni egyhamar. Még akkor sem ha a játékosbázis a felére csökken.
Ahogyan a World of Warplanes sem hozta meg az átütõ sikert házon belül.
Lehet persze egy újabb "a legjobb a Call of Battlefield" trollkodást generálni az ilyen témákkal.

Ne terelj tudom hogy beszoptad már könnyezett a szemed hogy lealázza a te kis Wörd of TAnkszodat

mit higyjek el rajta, ha tudom hogy hamis ????

gondolom te bevetted, postoltad, és most próbálod beállítani mint aki csak egy poént rakott fel.

Ez egy ezer éves házibarkács techtree, sokszor ki lett már tágyalva, itt is meg, a topicjában is, de ebbõl én még nem tudom megálapítani, hogy mitõl jobb a WOT-nál. Majd videok/open beta után oksoabbak leszünk, de erre a nem hivatalos képre alapozni nem bölcs dolog.
De azért majdnem elhittétek <#vigyor1>

ez csak egy photoshoppolt kép, száz éves kb, már az internet 99%-a tudja hogy hamis.

Majd meglátod kölyök...

DarkHorSe
Szoval akkor meg nem jelent meg, csak kepek vannak rola es 0 normalis gameplay video? Openbeta sehol? Ertem, akkor biztosan oda vissza fogja verni.

Gondolom a KT-re kérdezel, nekem nincs KT-m, úgyhogy csak kikerestem a hivatalos patchnoteból az idevonatkozó részleteket:

For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Henschel-Turm:
...
Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
...

For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Porsche-Turm:
...
Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
...

Viszont ha a wiki.worldoftankst nézed ott lassabban frissülnek az adatok, nem minden naprakész, fõleg a leírásoknál és a modulok adatainál lassúak a frissítések.

War Thunder
Ez oda vissza fogja verni a Wörd Of Tankszot

DarkHorSe
De azok szarok, a td kuldetesnel nemis mutatja hanyat oltem meg

Az akciót még talán nem, de a küldik már benne vannak a játékban. <#miaz>

Õszintén szólva ez nem feltétlen a játékos érdeme, leo protoval volt nemrég egy köröm,ahol 12-bõl 8 találatom volt, ebbõl 3 átütés és egy sebzés. A 12-bõl kb 8-at egy IS-re lõttem kb 80 méterrõl és 3x elment mellette, 3xlepattant, 2x0dmg. Ezt a 260-valamennyi átütésû ágyúval. Az utolsó lövésem sebzett kb 400m-rõl egy super pershinget szembõl a legvastagabb részén átütve. 2 tanulság: 1. A random idõnként megszívat. 2. A ruszki vackok OP-ok. 😊

DarkHorSe
Lehet mar tudni mi lesz a hetvegi akcio?

Nah megint rákérdezek mert érdekel a téma és nem.kaptam választ.😄

Ugye 8.8-ban "buffolták" a németeket, tehát az l/71 jobb lett (jobb rof és aim time), de elvettek pár top motort amit talajnyomás csökkentéssel "balance"-oltak. Illetve eltûnt pár weakspot is, kupola illetve géppuska bölcsõ (lásd vk 3601, KT) de a kt hasa gyengüllt 20 mm-el. Nos ezért cserébe röppent fel az pluszba hogy a -7 gun depression helyett -8 lesz neki ami enyhe hulldown képességet ad. Nade: az adatok közt még mindig -7 van. Most kaptunk ilyet, vagy sem?
popey8
Az egy dolog, h a T10 Fos (is) kurvára OP, de a kilencest se mondanám épp harmat gyengének. Kész szerencse, h bevezették ezt a medálért gyõztes xp és kredit témát. Másként most megint én szívtam volna a tehetetlen, agyhalott és még a szóból sem értõ team miatt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Aki még a nulla sebzéses barmoknál is rosszabb...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fogtam a fejemet, hogy ezt így most hogyan, mivel, <#falbav><#wow2><#wilting><#duma>

A leopard proto-t lehet használni vmire? 40 kört mentem vele de ekkor szar hulladékot még nem láttam a játékban pedig van sok, de ez tultesz mindenen...
egyébként viccen kívül, batchat artyval hihetetlen élvezetes köröket lehet menni 😄
SerB: semmi szükség a nerfre vagy a hardcapre 😄 Lol lassan minden barom TD-vel fogja tolni 😄
Tudom, hogy csak par oraja sirtam... de ma egy hisztis picsa vagyok! <#gun>
Hijnye, de érik bennem a SzuperPörsenés lecserélése....<#wilting>

Látom nincs kikapcsolva a profanity filter <#nevetes1>

Jaj, így legyen ötösöm a lottón. Srác, 14 éves, magyar... SU-100Ynal egy bokorban amiben én (SU-152) épphogy el tudnék bújni. Persze fél sec alatt majdnem elfogyott a hp-ja, amikor visszahúzódott és elkezdett pattogni. A játék elején mondtam magamban: na, ez tuti elkezd cryolni valamin. És voilá...

Tudom <#smile> mindenki görcsöt kap, ha onnan lövöldözök, de mindig meg is nyerem, ez az érdekes (kivéve ha jó az artyjuk, de az ritka, olyankor lejjebb kell mászni kicsit).
Szerintem egyre többen fognak odamászni, erre számítani kell, ha a másik oldalról játszol.
Ha megnézed óriási területet láthatsz be onnan, rejtve.

Ki fogom próbálni, mert tetszett a hely, de szerintem semmi csít nincs ott. Majd felmászok a Jagdtigerrel 😊
A festésen kivül semmi camo nincs azon a heavyn.
Fel is spottolódtam csomószor az igaz, de azért simán elkenhették volna a számat odafent a világ tetején, ha valóban látnak, és nem rejt úgy a növényzet.
Viszont bármi mással mászol oda fel, aminek jobb a camoja (pld. TD-k) gyakorlatilag végigkempelheted a meccset retorziók nélkül.

Ha kell, gereblyével, de leszednélek onnan, hidd el.😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én bármivel megyek oda fel, mindig megnyerem, általában 4-5 kill minimum.
Most azért másztam fel a Black Prince-szel, hogy megnézzem azt is rejti-e.
És mûködött.
Szerintem kicsit unbalanced lesz tõle a játék, remélem javítják majd.

Ebbe mi volt a láthatatlan Black Prince? Rengetegszer felspotolódtál, egy csomó találatot is kaptál. Jó hely, de de semmi camovarázslatot nem látok.
Igen, ez tuti hely. Mióta Fritzi mutatta, azóta ha tehetem oda megyek, még meddel is. Sokszor lehet a sebzés tetején végezni vele. Lehet, hogy tényleg van ott valami bug (olyan varázserdõszerû anomália).

Na ezért unbalanced Severogorsk.
avagy Hogyan legyünk láthatatlanok olyan semmi camojú heavykkel mint ez a Black Prince.

Láthatatlan Black Prince kempelés

popey8
Ma eddig 2 döntetlen T10 csatában, a TD-k miatt. Elõzõben senki nem volt olyan hülye, h kimenjen 2 T95, 1 Foch, ISU+Obj 268 elé Prokhorovkán "2-es úton". Nekem kellett szintén 9-es Fossal megmozdulni és spotolni, h ne legyen döntetlen. Persze simán elintéztek, mert az agyhalott csapattársaim nem voltak képesek segíteni. Arty nerf óta nincs camp fest<#papakacsint>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Múltkor ugyan ezt az üzenetet linkeltem. És már rájöttem a megoldásra.

Nem egy mód csinálna. Akkor dob ki ilyennel mikor vége egy csatának, és az eredmény kiírása elõtt egy másodperccel kilépsz. A rendszer valahogy úgy érzékeli hogy flood-olod az eredmény kiírást. Jó nagy hülyeség, de próbáljátok ki.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hát én mostanában nagyon sokat játszok a T54/62 párossal és engem speciel nem zavarnak.
Sokkal jobban irritál az amikor oldalanként 5-6 T54 van 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ennyi, ezt vágyta a közakarat. Megcsinálták.
Az egyik jármûtípus eltûnt a csatákból. ( Nem mintha kár lenne 😄 )
Ennek ez az eredménye. Nem OP, csak nincs a pályán a hatékony ellenszer.

Köszönöm válaszod. 😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2013.09.19. 20:34:22
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 4 556 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 91 312
Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál

replay
voivod32
Nem, de már nem bírom!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88