World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
teszten nagyon tetszett a 10-es leo viszont!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
http://ftr.wot-news.com/2013/09/19/japanese-screenies/
Az az NC-27...mintha láttuk volna már "valahol"?<#nevetes1>#nevetes1>
Lassan bejöhetne,hogy az FT-17-minden ág T1-tankja...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Full papír lesz, kicsi, jó mozgékonysággal, de nem lesz olyan gyors, mint a Leo1. 55 kmph lesz sztem a vége kb. Mint egy T-54 csak papír és nagy DPM-vel. Negatív kitéríthetõség sztem átlagos lesz. DPM meg sztem 3300 körül 400-t sebzõ ágyúval.
Ezért is tartom én jobb tanknak a T69-t az 50-100-nál. Gyorsabb újra töltés, gyorsabb töltés a lövések között, gyorsabb tárürítés. Ez hatalmas taktikai fölény. Persze az 1vs1 az más tészta.
5ös és 8as japán med.be látok valami potenciát így elsõ ránézésre
Rengeteg potenciális japán játékos él azon a kis szigeten, õk még nem fizettek (eleget), és SerB kifogy a kaviárból. Ja és nagy részük ott nem PCs, hanem konzolos. No, akkor adjuk el valakiknek a frissen fejlesztett WoT cuccosunkat... valami csali is kéne ám, mert a kínaiakat utálják, nem fognak venni az új kínai prmémbõl...
1.spam tiltása
2.nem emlékszem😊)
3.kilõtt tankod esetén külsõ nézetben "post-effekt" -> ez valmi homályosító graf effekt.
4.beremeg a kép belsõ nézetben ha lõsz, valmint külsõ nézetben amolyan "fluid" kamera állás
5.elvileg azt a célzókört látod amit a szerver regisztrál.. mondjuk ez lassítja a gémet, ha gyengusz géped vagy net kapcsolatod van (én ezt tapasztaltam)
dinamikus kamera:lövésnél rázkódik a camera (a nézet)
Mondjuk ha mást nem is, a Ci-Ha-t biztos kihúzom, anno a Bf1942-ben jól lehetett vele csapatni meg írtani a Shermanokat <#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
amúgy jól teszed, a motor kell elõbb, mert a mozgákonyság sokkal fontosabb egy mednél.
Csak azért kérdem ,mert én inkább a motort (vagyis mobilitást) fejleszteném, az LB-1el úgyis Gold-ot puffogtaták egy ideig.......
Egyébként tudom, hogy nagy méretûek lesznek, és a méretükhöz képest viszonylag gyengén páncélozottak, de épp ezért valami nagy elõnyüknek is kell majd lennie. Mert valamivel csak ki kell majd balanszolni õket, és olyan még nem volt, hogy egy frissen bekerülõ ág gyengébb lett volna a már régebben elérhetõeknél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ehhez egy új rendszert kéne betenni,amivel a felfüggesztés mozogna...a WG meg a multi-turretet is mióta ígéri?<#nevetes1>#nevetes1>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Kár, hogy elõször csak a medeket kapjuk meg, a heavyk jobban érdekeltek volna 😊
Vannak esetek mikor a játék szopat ( isu-val zsinórba mindent csatába csak track lövés 0 dmgel, szembõl-felülrõl-akárhonnan)
De tier8-ba 44%os találati arány nem hiszem hogy a játékra fogható. Tanult a körbõl (remélem), legközelebb jobban oda figyel.
Ja és ha nem vagyok lila akkor bele se szóljak?
Sok td-vel lila vagyok, akkor mi van?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt meg sz.r voltál, mit kell ezen pörögni ennyit?
8ason azé illik legalább eltalálni a célt, ennyi. Új tank, persze hogy fura, következõ csatába remélhetõleg jobban figyelsz a pontosságra, kész.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
[/url][/img]
44%-os találati arányból 22%dmg-elt....
Tier8-en ilyet ne csináljunk...
Egyszerûen nem hozta azt amit én elvártam tõle. A amcsi autoloaderes ághoz képest egy hulladék a francia heavy vonal. A tornyot minden belövi és kurva nagyok a tankok. 50B-nek ugyanez a gyengéje, úgyhogy inkább nem szenvedtem vele.
Belekezdtem inkább az angol medekbe, nem bántam meg, mert mind2 centurion baromi jó.
[/url][/img]