World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igazán jönnek be,bár már elég sok van mert valamiért,ki tudja miért egy csomót begyűjtöttem,aztán persze nem használom.
Kivétel a 60TP amit szeretek.
T8 vagy T9 tank az amit szeretek használni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tudom van a gagyi thunder,de az nem igazi tankos játék,sőt,százszor szarabb mint a WoT.
Akkor már inkább előveszem a húsz+ éves Armored Fist 3-at és játszom azzal.Sőt szerintem ha veszek egy gumikacsát és azzal játszom a homokban az is tankosabb mint a ratyi thunder.
Én már nem grindelek, mert az összes tank ágon végig mentem, és az összes kilences, tízes bent áll a garázsban, meg a legtöbb hatos, nyolcas is. A cseh nehezekre volt elég tervrajz töredékem, meg majd egy milla free XP, azok is készen vannak.
Amikor grindeltem én azt a módszert választottam, hogy egyszerre sok ágat vittem, és mindegyiket próbáltam leduplázni naponta. Így egy-egy ág lassabban haladt, de összességében gyorsabban. Ha egy tankot 3-4 csatával nem sikerült duplázni, azt aznapra hanyagoltam.
Természetesen a kellő hidegvérre is szükség volt ( van ). Így is kaptam néhány chatban-t amikor kellően cifra jelzőkkel méltattam a csapat teljesítményét. <#vigyor0>#vigyor0>
Így az a frusztráció, hogy elakadok egy ágon a sorozatos bukó meccsek miatt feloldódott, mert mindig volt olyan ág, ahol viszont simábban ment a dolog.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Most gyűjtöm xp-t a jobb mottorra.
A táras ágyúja veszélyesen jó mesterlövész skilles lövegkezelővel.
Nem nagy a tárja,két lövedék van benne.De nagyon jól gyújt és már volt vele olyan csatám ahol egy tárral két ammoracket osztottam ki.Kb 90%-ban AP lőszert használok,ha valami gyökér golddal lő arra gold a válasz,de egyébként még E100 ellen is jó az Ap.Gold lőszere meg valamiért irtó szar a gyenge páncélzatú tankokkal szemben.
Győzelem!
Csata: Mountain Pass
Járművek: TNH 105/1000
Szerzett tapasztalat: 11 784 (x4 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 22
Szerzett kredit: 62 193
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 6 219
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.14. 11:12:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szuperteszten valaki megint vodkával vette be a xanaxot.
Van az a helyzet amikor el durran az agyam és húzzatok a vérbe mert én megindulok van.
Hegyen dekkoltam a szorosban és untam a csiki csuki lövöldözök meg vissza bújok dolgot és úgy döntöttem rohamozok.
Is6B-vel fel a gerincre és roham,Fv meg T56 nem volt felkészülve egy hülye Is6-ra.Igazából hárman voltak de a harmadikat elfelejtettem mi volt őt elsodortam FV-t telibe kaptam majd a hegy aljában a T56-ban megálltam.Túléltem hogy három lő plusz a bázisról a kempelő td-k.Jah és egyedül befoglaltam a bázisukat.T56-ot szimplán azzal nyírtam ki hogy padlógázzal szakadékból lezúgtam.<#vigyor>#vigyor>
Kép.
Jah és a csata végén le basztak privát üziben mert be foglaltam a bázist.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.13. 19:43:42
A nyilvánvalók mellettt (pen roll, damage roll) ugye még mindig ott van hogy hol találod el a célpontot és ott pontosan milyen az armor vastagság, illetve hogy milyen szögben ütöd Tehát csak annyi változik hogy nem az a kérdés eltalálod e, hanem az hogy hol.
Én ezért nem lepődök meg semmin, az egész játékmechanizmust átszövi a véletlen, ezért nincsenek kiugróan magas winratek még prók esetében sem.
Az meg hogy a Tvp T50 nem tudott eltalálni testközelből röhej volt,át akartam menni a dombok közti szorosban és mit ad isten ez a barom jött szembe,abban a szorosban nem sok hely van,nekem három lövésem bement és kilőttem ő meg fullra mellém vagy a sziklába lőtt.Vagy be volt lőve vagy az RNG azt mondta azért sem,utána meg hülye voltam és bementem rossz helyre három heavy közé,a legkissebb is T34 volt.Visítva menekültem és megúsztam sebződés nélkül.Egyébként meg kerestelek online.
Teljesen igaz, ha 3-500 méterekről lősz a tankokra, és teljesen kurváranemigaz, ha 100 méterről vagy az alatt.
Git gud és lőjj közelről, vagy ne csodálkozz, ha nagy távolságból lepattansz nemgolddal.
Példádban a dobókocka közelharcban csak 4-5-6 dobhat, távolra 1-6-t is.
És akkor jön az Strv… lol. 😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Abba simán belefér amit leírsz, hogy egyszer a t10 lepattan, másszor meg a T6 beüt.
Véletlen átütéssel, véletlen helyre menő lövedék, ami a tankodat egy véletlen helyen találja el (ergó még a páncélod is véletlenszerű)...
EGyszerű: dobjál dobókockával 3x egymás után, és ezt ismételt meg 4x... aztán csodálkozz hogy tökre különböző számok jönnek ki. Pedig ugyanazokkal a kockákkal ugyanúgy dobtál, ugyanannyiszor.
A vicc az volt hogy mi nyertünk.
Progetto 66-al voltam,elöl mentem még is alig tudtam valamire lőni,mire a második tár betöltött volna vége lett a csatának.
Őszintén szólva csak néztem mint rozi a moziban és azon gondolkoztam ez meg még is mi a f.szom volt?
Kép.
Másik,az előbb ugyanez volt a cseh heavyvel.
T10 csatában voltam a full stock T8-al.
Én be ütöttem vele a T10 tankokat,de még az Is7 is lepattant rólam közvetlen közelről.
Tvp T50-et megöltem,mivel a töltőm 75%-os hülye lúzer,kb 9 másodperc a töltése az ágyúmnak.Az a vadbarom nem talált el.Közvetlen közelről.
Ne már hogy tényleg ilyen kicseszett szerencsém legyen,az egyik csatában T10 tankok nem lőnek be,másikban T6 vígan átlő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.12. 15:02:08
Egy tárból 2 ammorack lett.Somua tárjában öt lőszer van,öt lőszerrel három kill,baromi vicces volt.
Első tankba ment három,de nem töltöttem újra mert spotolódott ellenség,lőttem,ammor rack,még egy spot még egy lövés még egy kill.
Állandóan szarabbál szarabb csatákat megyek.
T9-tól van asszem táras ágyú.
Egyébként T25 legénysége nem megy bele.Csak részben.
Az új cseh prém heavyt megvette valakit? Jól néz ki, de nagyon nem győzött meg a statjaival. Kukibébi persze szétajnározta, de bounty felszerelésekkel, prém fogyócikkel és goldot fosva naná, hogy jó.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy úgy vannak vele, hogy az új legénységi metódus úgy is értelmetlenné teszi, és inkább a módosításokra hajtson az ember?
T9 és T8 úgy gondolta búvárkodik.
Egyébként a hülyeség ragadós,úgy nézett ki vesztünk ezért bele ronygoltam tök gázzal az ellenséges hordába.
T110E4-et találtam telibe.<#vigyor>#vigyor>
Győzelem!
Csata: Mannerheim-vonal
Járművek: CS-59
Szerzett tapasztalat: 2 844 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 34 787
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kaszás, Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 3 479
Más,nem lehet játszani még mindig.
Mai nap legröhejesebb csatája az volt mikor fisherman bay-en T8-10 csatában mentünk páran a városba,heavyk meg td is.
Maus akinek olyan hülye skinje volt aminek a tetején van légvédelmi anyám kínja is,fogta magát belökte három csapattársunkat a vízbe majd maga is utánuk ment.
Azt hittem hogy rosszul látok én előre mentem és vártam jöjjenek utánam és segítsenek,erre gyökér maus ámokfutást rendezett.Na persze egyedül maradtam nagyobb tankok ellen.
Reportoltam a gyökeret,de nem tudom foglalkoznak-e vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.09. 12:51:41
Amit hébe-hóba osztogatnak, meg napi küldikkel lehet szerezni. Az kvázi ingyen van.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Physics abuse-ért egyből megy a ban, nem is szoktam visszaadni, csak odébb megyek, és csata után egyből jelentem az eu honlapon keresztül. Rankeden a legjobb, ott azért szokott menni a lökdösődés. 😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T8-10 csata,indulás után négyen meghalnak egyből,az egyik Top tankunk meg három barom egyszerűen elnézték a dolgot és azt hitték ez a World of warships,mert úszni mentek.<#ijedt>#ijedt>
Onnan már ment a csata a lecsóba.Főleg mert a maradék banda mind egy oldalon ment majdnem,ketten próbáltuk meg védeni a másik oldalt.
Kép.
Egyébként engem is próbáltak tolni,de nem jött össze
CS-59-el voltam és egy hülye Progetto 54 próbált lökdösni meg eltolni,de kiderült a progettó kevés hozzá,majdnem fejre állítottam,attól észhez tért és elhúzott.Vicces hogy med tank erősebb mint egy heavy.
Trance&Friends nothing more..
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ilyenkor ha egy vagy kettő feláldozza magát, sima nyerő. De sokszor láttam már hasonlót, mindegyik a másikra vár, hogy majd valaki kikaparja a gesztenyét, és közben simán letelik az idő. A vége felé meg egymást anyázzák. <#vigyor0>#vigyor0>
Győzelem!
Csata: Kharkov
Járművek: AE Phase I
Szerzett tapasztalat: 1 548 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 15
Szerzett kredit: 22 466
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x1)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x1)
Be foglaltam úgy a bázist fél hp-val hogy a fél ellenséges csapat T9-10 tankok tőlem kétszáz háromszáz méterre a dombon kempeltek.Az ellenség bázisán van egy bucka az mögé beállva be foglaltam a bázist,ott rohadt előttem a fél bagázs,lőtték a buckát,többször el találták a tornyom is,de nem ütötték be.Mikor már tíz másodperc volt hátra akkor mert két barom elindulni felém,addig egyik sem,pedig ha hat barom megindul és rám jön,simán megszívom.
M60,Kranvagen,E50M,Leopard PTA is volt,meg a rosseb tudja mi még,ezek lepattantak rólam így tudom.
Irtózatos lagok vannak,mentem EBR-el egy csatát,hogy le duplázzam,erre a csatában irtózatosan rossz volt vele,lassan reagált a lag miatt.
Végül meg is haltam az irányíthatatlan járgány miatt,néha a pingem felment 300-500 körülire.
Kiléptem csatából mentem progettóval is egyet,az is lagos volt ,de azért más egy heavyvel mint egy 80-al robogó vacakkal.
Na mindegy nyertünk progettóval és nézem hogy hol van EBR csatajelentése,de sehol.nincs,mentem még egy kört progettóval.
Újra kint vagyok garázsban de nincs sehol az EBR jelentése,csak két Progettó csata jelentése van meg,az EBR sehol,az összesítésben ott van hogy 3 csatát mentem.De jelentés csak 2 van.Elvileg nyertem EBR-el is mert le jött róla a napi dupla csillaga.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.25. 10:05:00
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Másik Is6B-vel farba lőttem egy Progetto 46-ot és meghalt,kevés Hp-ja volt.82 sebzést vittem be neki.De a jelentés szerint az ágyúját is kilőttem.
Na de basszus,full hátsón lőttem,nem tornyon.
Van valami megbizható statisztikád a WOT bevételeiről?
Jah és ugatott mert az arty lőtte őket.Hogy arrébb menjen vagy segítsen az a briliáns agyában meg sem fordult.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.23. 11:09:31
Az is elhangzott párszor.