418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Na jó mondok valamit,vond vissza.
    Pilsen-en 3v1 harcban kiütöttem Kranvagen-t,én be ütöttem szemből ő egyszer tudott sebezni.Sajnos bukta lett mert az egész retkes csapat a mocsárban kempelt.Ketten próbáltuk feltartani az ellenséget,de hiába.
    STB1 például nulla sebzéssel halt meg a bázis melletti dombon a bokorban.Mert td-k medek heavyk azon a rohadt dombon dekkoltak.Szerintem az Is4 ágyúját buffolták,T110E4-et látótávolság határáról szemből belőttem,ami azért nem rossz.
  • Plata
    Én ma még nem voltam fent,ma nagyon korán keltem,három óra óta még nem volt időm leülni játszani,na meg négy kávé ellenére is álmos vagyok.
    De mivel új ToT van biztos sok a sügér.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.21. 14:23:02
  • asolyom
    Én ma akkor lettem totál vegetatív agyilag, mikor Sand Riveren a 60TP és a 277 fent állt a TD galériában sznájpolni.
  • Plata
    Nézd én elhiszem hogy igazad van.
    De szerintem kranvagennel rengeteg balfasz játszik.
    Tegnap azzal az istenverte szutyok T103-al eltettem befőttnek gold noob kranvagent.
    Nem szeretem T103-at mert még sügér sanyik vannak benne.
    Kell bele a jó legėnység.
    De Somuaval is összecsukom szemből
  • yossarianHUN
    Szerintem csak a tetőpáncélját vették erősebbre az ágyú felett, hogy ne legyen olyan könnyű overmatchelni. Amúgy nem rossz egyáltalán, azt nem is mondtam, csak a legegyszerűbb, legkevésbé változatos heavys játékstílust képviseli. Tornyozni nem érdemes vele, sidescrapelni csak nagyon módjával, dombharcra alkalmatlan, az ágyúja csak közelről megbízható. Bele kell mászni vele az ellenfél képébe, aztán pofozkodni, amíg van HP. Nincs ezzel gond, csak ennél egy idő után azért több technikázásra vágyik az ember. Mondom ezt alapvetően heavy/med játékosként. Arról nem beszélve, hogy mikor elkezdenek rázúdulni az ilyen SuperConq meg Kranvagn féle újvilági OP csodák, akkor azért elkezd meglátszani a kora.
  • Plata
    Azt hiszem buffolták.Legalább is valami ilyesmi rémlik.
    Nem olyan rossz.Városban kifejezetten jó tud lenni.
  • yossarianHUN
    Ha nem bánod, hogy semmi igazából említésre méltó nincs benne, igen. Oldschool heavy tank, oldschool gyengeségekkel, oroszosan fos ágyúval. Nem rossz gép, de a jelenlegi power creep paradicsomban sok vizet nem zavar.
  • joe662
    Miert nem Fl-ben toljátok?
    Ott még 1x nem idegeltem fel magamat.
    +az idióták is jobban elviselhetöbbek, mert simán ott lehet hagyni öket, es átmeni másik frontra:-DD
  • asolyom
    Mondom én, egysejtű invázió van.
  • haflac
    21 csata 2 győzelem,biztos random a játék
  • asolyom
    Ma egyébként megint iszonyatos véglényekhez volt szerencsém többször is. Párizsban T10 csatában lőttem 2.4k-t, és ezzel első lettem. A csapat kétharmada nem hogy az ezer, de még az ötszáz sebzést is alig érte el.
  • joe662
    Grat!
    Nekem a 17 böl majdnem 10k a ConceptB vel volt.
    Iszonyat pedotank az frontlineban.
    Amint lehet menni t9el már
    dobom is el a 8ast,azt váltok. :-D
  • Lucifer001
    Tartom a tétet . Ennyit nekem is most sikerült először . Eddig max 15 K

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2021.10.20. 17:09:29
  • Plata
    Szerintem jó kis tank,asszem kapott némi buffot is.
    Nekem meg van mert az Is-eket gyűjtöm Is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.20. 13:38:11
  • asolyom
    Érdemes az IS-4-et kifejleszteni?
  • Plata
    Nem,nem prém,sima T8,régen megvolt csak eladtam most kíváncsiságból visszavettem,csak a legénységet valszeg töröltem..
    Voltam egy egész jó csatában,Ae Phase és én Somua-val egyedül maradtunk,de megnyertük,ketten 8 killt csináltunk.
    Érdekesség volt hogy OP Concept 1B-t kilőttem.
    Másik hogy ISU-152 három találatot vitt be nekem,mert közben E50 és Cs-59 Concept1B-vel harcoltam,nem tudtam vele is foglalkozni,három lövéssel nem sebzett rajtam 300-at.
    A legtöbb amit tudott az 131 volt,de az első lövése az 34-et sebzett.
    Győzelem!
    Csata: Safe Haven
    Járművek: Somua SM
    Szerzett tapasztalat: 2 833 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 32
    Szerzett kredit: 52 737
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2), Leszerelő készlet (1x)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.20. 10:50:18
  • popey8
    Melyiket? Obj 274a? :D Megvan vkinek? Vélemény? Én szemezek vele, olyan kis OP-nak tűnik, ellenem is meggyűlik vele a bajom néha, trükkös páncél, nem rossz gun, csak lenne kicsit több a depression, obj 140 T8-ban...
  • Plata
    Én vettem egy új T8 tankot,75%-os legénséggel,a frontvonalon húzom rá az xp-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 23:49:28
  • joe662
    Ennyit talán még nem is lőttem, bar ha a skoda t56 nem szívat a halálba a szórásával, akkor talán 20k is lehetett volna
  • Plata
    Wotinfón néztem,de ezt a cikket nem.
  • suba53
    Wotinfo.
    Ez az.
  • Plata
    Hol a szöszben lelted?
    Én a launcherben néztem,de csak az van hogy 20-ig a Maus a ToT.
    Asszem,de valami nagy és német az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 12:11:17
  • suba53
    Igen, 20. Na megleltem. IS4 lesz 20.-tól.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2021.10.19. 12:04:34
  • Plata
    Fogalmam sincs,de szerintem holnap jön új nem?
    Akkor majd írja a launcher.
    Vagy nem 20-adikán cserélik?
    Valamiért ez rémlik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 10:39:42
  • suba53
    Hol lehet megnézni, hogy mi lesz a következő TOT ág?
  • Plata
    Mostanában az szokott lenni.
  • joe662
    Tegnap véletlenül a sima randomra nyomtam, frontline helyett, 15-1 lett, mi más:-DD
  • Plata
    Somua SM-el szemtől szembe megettem egy Kranvagen-t.Két lövése lepattant szemből a tornyomról egy beütött,valszeg nem volt tele a tárja mert folyamatosan menekült előlem tolatva miközben én mentem rá.Én meg annak ellenére hogy épp újra töltöttem rá másztam,gondoltam hátha azt hiszi van lőszerem és menekül,pont be jött.Harmadik lövésénél be töltött az ágyúm és szépen be vitte őt a hasán minden lövés.Próbált a kanyar mögé menekülni,de nem nagyon tudott,mert egy vízmosásban vagy miben próbált be jönni a bázisunkra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 10:06:52
  • Plata
    IAMTURTLE2021
    IAMSTRVS12021
    IAMELCEVEN2021
    IAMM41902021
    IAMVK75012021
    IAMCAERNARVON2021
    IAMLANSENC2021
    IAMT54FP2021

Ha igaz ezek 5 csatára adnak bérbe egy tankot.Ha jól hallottam talán csak 1 aktiválható.
  • Plata
    Utolért az átkod,ma reggel gondoltam le duplázom a tankjaimat,ötöt.
    Még volt egy óra prémem hátra,hát csezd meg asszem egy tankot sikerült.
    Akárhányszor be mentem csatába engem valaki megtalált,vagy telefonon vagy egyéb módon.Már majdnem le fejeltem a monitort mérgemben.
    Egy kicseszett csatát sem tudtam menni úgy hogy ne zavartak volna meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 10:45:37
  • Plata
    Ingyen egy napos.
    Gondolom ha venném nekem se lenne jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 06:02:18
  • haflac
    Érdekes, nekem 1 hónapos prémiumom van, de ez valami kínai szar lehet, mert tegnap csak 35% winratem volt 58 csatából. Neked jobb prémiumod lehet. :)
  • Plata
    Én azt vettem észre hogy prémmel a prém tankokat nem nagyon lehet duplázni,de a T10-eseket igen.
    Ilyenkor érdemes menni 60TP-vel meg CS-63-al.
    Ha már ratyi hatos tankok,M4-en próbáltam xp-t szerezni,mert még csak kettes szinten van rajta a field modi,T6-8 csatában olyan barom csapattársakat kaptam bakker.
    Volt csapatban az a buzi kinézetű tank 122TM vagy mi,olyan rikító vörös karácsonyfa skinje volt hogy az röhej.Ez a gyökér nem mert T6 tankok ellen ki jönni a bázis előtti szikla mögül.
    De szerencsére nem csak a mi csapatunkban voltak ilyen barmok,T6 m4-el öltem a T8-akat mert barmok voltak.
    Komolyan mondom kurvára hiányzik a csapat sebzés,az ilyen retardált állatokat megölném.
    Ugyan ez volt mikor T8 tankkal mentem,T9 kunze panzerek airfielden a bázis mögött egy sziklán dekkolnak és nem csinálnak szart sem.Szar kis lófütty tankok megették őket mert csak álltak mint egy debil állat és nem csináltak semmit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.17. 16:51:41
  • asolyom
    Nekem is van prém napom, de pl. a Skorpion G-vel az első három meccsből hármat buktam. Overlordon T10-ben lőttem 3,9k-t, amivel persze első lettem, de mivel a csapat tele volt egysejtűekkel, így veszítettünk. A végére a WG megkönyörült rajtam, és beadta a jutalom játékot, ratyi hatos tankok ellen.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2021.10.17. 16:17:19
  • Plata
    Nem azért,de prémmel 5 csata 4 win.
  • Plata
    Ma megint kaptam egy nap prémet.
    Elő vettem Cs-63-at.Ha van prém akkor jó szokott lenni.
    Az első hogy ebr90-et 400+ méterről úgy kicsaptam mint a huzat.Majd át mentem az ellenség bázisára roham módban,50Tp-t szemből padlógázzal belőttem,BC 155 artyt dombról az ellenség tábora felé rohamozva spotoltam és lőttem padlógázzal majd elcsaptam,Emil1-et szintén mozgásban kikaptam szemtől szembe.Bár elvileg rammolni akartam,de túl gyorsan tölt az ágyúm.
    Három kill és nyertünk,kaptam be 1 sebző találatot,többi lepattant.
    Na és úgy hogy nem ésszel játszottam,hanem turbó be és roham wazzeee.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.17. 10:45:41
  • joe662
    Ebböl a Wtf es csomagbol esett Cs52, Aston rex, v mi, és LansenC.
    Az elsö 2re tipp, hogy frontline-ra milyen felszerelest tegyek rájuk?
  • asolyom
    De az Emilnek meg jobb a MM, szóval lehet, hogy mégis csak az lesz. Az kevesebb kreditbe is kerül. :-)
  • asolyom
    Az Emiltől csak azért fázom kicsit, mert valami 11-12 körüli a p/w arány. Már az Emil 1-nél is néha falra mászom, hogy milyen csiga. Persze HT meg minden, de a mai metában úgy érzem, hogy a sebesség többet számít. Az UDES amolyan "félút" van páncélja, de sebessége is.
  • Malarki
    Az is király tank, én nagyon szeretem. Jó ágyú, bár az átütés azért nem a legjobb, jó páncél(nyilván a testet rejteni kell, de ez egyértelmű), jó mozgékonyság. Hátránya hogy a ruszki HEAT beveri a tornyát. Meg ez a pneumatikus felfüggesztés is fura néha, ugye ez autómatikusan kapcsol be ha lassan mész(talán 10 km/h alatt), ebből vannak kellemetlen helyzetek mikor hirtelen kikapcsol mert átlépted a határt és megugrik a célkereszt. Hozzá kell szokni, de egy ilyen midrange tornyozós mednek tökéletes.