418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #417627 Azt hiszem, hogy a WG játékok most megint a "jégre" kerülnek egy ideig. WoT 12 csata 3 győzelem, WoWs 10 csata 2 győzelem. -
tutyimutyi2 #417626 Valaki segítsen már nekem, ott van az a Térképészet játékmód ahol ugye bemutat több variációt is ahogyan játszhatnám a pályát DE azt követően hogy 2 lehetőséget teljesítettem onnantól kezdve akármeikbe is kezdek bele 5 másodperccel a kezdés után kidob Küldetés Teljesítve dumával majd pedig a garázsban már azt mondja hogy Küldetés Sikertelen. -
Plata #417625 Nekem randommal hard mode egyszer sem sikerült.
Irtó gáz csapatok voltak.
Mi az istennek jönnek be afkolni,vagy ha tök hülyék? -
Viszon az utolsó 2 tekercshez kell menni hard modban is.
-
Plata #417623 Nem kell arany,a dekódoláshoz 10-20-30 kulcs kell. -
suba53 #417622 Nem ment el a net, és a következő csatára megjavult. Valami bugba futhattam bele.
Nem igazán értem ezt a mirny szarságot. Szerzem a kulcsokat, de a dekódoláshoz vásárolni kéne aranyért?
Mi ez az egész? -
tutyimutyi2 #417621 Nekem olyankor volt ilyen amikor elment a netem és elötte pont kanyarodtam volna és addig körözött tank körbe-körbe amíg vissza nem jött a net vagy ki nem vágott. -
suba53 #417620 Na ez meg hogy lehet? T78 TD-vel megy a csata, egyszer csak elkezd körbe körbe rohanni, nem reagálva a billentyúzetre. A torony forog ahogy az egér szerint kell, meg lőni is tud, de az irányítás elveszett. Ilyet eddig még nem pipáltam. -
Plata #417619 Upsz,csata közben megszakadt a kapcsolat,indok a szerver újra indul.
Át dobott Eu1-re ott még megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.30. 12:30:52 -
Plata #417618 Nincs karbantartás.
Én fent vagyok.
Ui:Eu1 és Eu3 szerver aktív,Eu2 off.
Ui2:De T9 alatt ne akarj játszani,irtó szarrr,sok állat T7 king tiger van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.30. 12:21:07 -
suba53 #417617 Egyre sűrűbben van tervszerű szerver karbantartás. Korábban jó ha félévente nem indult a játék emiatt, most meg majdnem minden héten reggelente beadja. Most meg dél körül megszakadt a kapcsolat, hogy tervezett szerver karbantartás folyik.
Nem bánom, ha a szerverek jó állapotban vannak, de azért ilyen sűrűn kell karbantartani? Vagy most kezdenek elhullani a diszkek?
-
Plata #417616 Elővettem egy csatára JpzE100-at,egy küldit akartam megcsinálni,három lett kész. 
Alap lőszerrel lőttem.Az utolsó képen ez látszik is,egy alap lőszer 2200 credit,egy prém 7200 credit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tutyimutyi2 #417615 T-22 medre milyen felszerelést érdemes rakni? -
Plata #417614 Főleg nem TD-ben. -
asolyom #417613 Hát azért T8-ban nem nagy élvezet majré lámpa nélkül játszani. 
Más. Én meg most futottam egy 1561 alap xp-s kört a 703 II-vel, és azt néztem, hogy 1593 kellett volna a Tank Ász jelvényhez.
-
Plata #417612 Ez a field modi,igazából harctéri módosítás magyarul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 16:28:24 -
Plata #417611 Ha a tankod eléri az elite szintet,megnyílik a field modification,a tankodra módosításokat vehetsz,sok xp-ért és kevés pénzért.
Olyan fejlesztéseket választasz rá ami neked tetszik.
Nekem van olyan nehéz tankom ami 400 méterről kiszúrja a Td-t plusz az még észre sem veszi akkor sem ha tüzel,ha mázlim van.
Td-knek például van plusz álcázás,de álcázáshoz már nem csak álcaháló van,vannak új ketyerék is amik adnak álcát.Ha jól emlékszem valami kipufogó vagy mi a túró.Meg még más is van.
Nem vagyok játékban,fejből meg nem jut eszembe.
De spottereknek is vannak új cuccok amivel kiszednek bokor mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 16:16:33 -
nincs még majré lámpa kifejlesztve. Isu igen, álcaháló van.
Csak mindig csodálkozok, hogy ott van a spotter a mi oldalunkon előrébb, és mégis láthatatlan tankok lőnek szarrá.
Mi az a field modi? Én is felraknám akkor a röntgen látás nekem is kell. -
Plata #417609 A bokor nem tesz láthatatléanná,csak ad x% álcát.
Amit egy jól felcuccolt spot üthet.
Ne felejtsd el az új field modi meg felszerelésekkel már csúnya meglepetéseket okozhatnak.
De a majrélámpád nem égett?
Egyébként ez milyen tank?
Isu-152? -
Örömmel tapasztalom, hogy a játék még mindig egy szarfoshugy, de valaki világosítson már fel, mert baszottul érdekel, hogy itt hogy a jó kurva anyjában lettem felspottolva, ráadásul a csoda orosz TD-ben csücsülve, úgy hogy előttem bokor van ami minden tankot láthatatlanná tesz?
Nem lőttem.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2021.10.27. 15:32:01 -
asolyom #417607 Nekem is pont ilyen volt a T28 Proto. Mindenhová lőtt, csak a célpontra nem. Amikor meg eltalált valamit, akkor pl. lepattantam a Boroskóla oldaláról is. -
Plata #417606 Random másik oldala,amikor úgy sebzel hogy arról nem is álmodnál.
Szikla mögött volt és be forgatva,még is belőttem,pedig nem hittem hogy sikerül,így beforgatva ilyen szögben,csak azért lőttem rá hogy ilyesztgessem és ne próbáljon rám lőni,na persze egyszer sem ütött be.De én igen.Pedig tényleg csak azért lőttem hogy vissza vonuljon,ha akartam volna hogy be üssem sose ment volna be szerintem.Foglaltam a bázist és sokan lőttek,de mázlim volt,arannyal is le pattantak. -
Plata #417605 Az nincs meg.
Egyébként ma cseszettül felhúzott a játék.
Fullos field mod-os TD-vel nem tudtam eltalálni szinte semmit,field mod-oknál pont célzókörre és olyasmire tettem amivel jobban célzok.
Általában pontos is az ágyú.
De most minden mellé ment,full beszűkülve O-ho alá lőttem,volt találatom is,de minek,skorpió g-t telibe lőttem szemből és le jött a lánca,wt auf pz4-et hátba,le jött a lánca.T30 oldalába kb 30 méterről lepattanó,hogy a francba pattant le róla?
Felkaptam a vizet és át rohantam az ellenség bázisára.Menet közben balról egy Cs-59 meg lepett,tornyot ráfordítva kapásból ki lőttem a tornyán keresztül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.27. 11:00:07 -
R3nton #417604 Nem rossz, de a kategóriájában a obj705A sokkal jobb -
asolyom #417603 Úgy látszik, hogy mikor már minden más tankom cserben hagy, a Tortoise akkor is többnyire jól muzsikál. Egy csomó sz@r és félig sz@ar csata után a Teknőcből kiszaladt 3,6k dmg és egy Top Gun.
-
Plata #417602 Ilyet ma én is láttam. 
T8 artyval voltam,t7-9 csatában,két kunze panzer elment jobbra,össze ütköztek 45TP Vk30.02 és lynx-el.Mit léptek erre? Elkezdtek menekülni haza,az egyik kb harmad hp-val még haza is jutott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.23. 14:50:26 -

-
Lucifer001 #417600 Kicsit beremerültem az FL be . Harcolok küzdök . 2 zónban csatározok . az egyikben előrébb haladt a sereg . nagyon fasza vagyok egyszercsak észreveszem , hogy a 3. zóna megnyílt . Ez az . Progettoval faszán sikerült az egyik főellenséghez ! Az egyik ágyúhoz belopóznom , nem lőttek ki . Sőt senki fel sem derített . Az ágyú tövében vagyok . Nem értem , miért nem derít fel az ágyu , na de mindegy . Uccu essünk neki . Belelövök . lepattan . Még egyet ! Lepattan . Beletolom a 3 lőszert , és még egy tárat bevárok , és beledurrantom . Mind lepattan . Mi a f@sz ? 
Nézem baszki én védő vagyok ! Rendesen belemerültem a gémbe
-
Plata #417599 Jó,neked van,de szerintem sok dinnyének nincs. -
Hát pedig nem nagyon sebezgetnek, még a tüzérségi támadás is van hogy alig sebez.
Van a parancsnokon ilyen anti faggot szisztem
,ami jelzi ha jön a csomag.
Ha nem éppen sniper módban bambulok, akkor a lila turboval még tolatva is kimegyek a körből, szinte
-
Lucifer001 #417597 Igen . -
Plata #417596 Tudod mi jutott eszembe?
Ezt szerintem kerekesek meg pici light tankok igazán meg szivatják majd.
A hülye tornya miatt ha mögé vagy mellé állnak nem is tud vissza lőni.
Ma Cs-63-al két nagy dögöt lőttem ki így,túl közel mentem és nem tudott rám lőni. -
Lucifer001 #417595 Miss Ciffnek a videóját láttam erről pár hónapja . 
-
Plata #417594 Csodálkozol?
Concept 1B artyval jól üthető.Bár én a skodát pofoztam volna,az még papírabb. -
Mikor a gyökér egész csata alatt cseszeget,és nem randomban vagyunk 

-
Plata #417592 Az holt biztos.
De maga a tank jó,zsinórban három vesztes csatám volt vele,de akkor is tetszett,nem rajtam múlt hogy vesztettünk.Egyszerűen jött csorda szellem és mindig az összes barom egy felé ment,vagy egy helyen kempelt. -
Plata #417591 Mentem egy kört 60TP-vel,T8 csatába kerültem.
Na bakker,az egész bagázs indulás után azonnal bal oldalra el,hárman maradtunk a jobb oldalon.Erre jön szembe a horda,csupa T8-9 tank.Cseszett poén volt,két T10 tank meg egy T9 Td,kapásból kiütöttem az első medet aki kijött a kanyarból,majd a köv heavy fél hp-ját ellőttem,ezután igen gyorsan elpucolt az összes ellenség.Kénytelen voltam elindulni,sajnos kb fél pályáig jutottam mire vége lett a csatának.Sajnos 60TP nem hegymászásra való. -
asolyom #417590 Nekem teljesen elment a kedvem az IS-4-től. Olyan balfasz csapatokat kapok vele állandóan, hogy nevetséges. Az előbb is Ensken 3.5 perc alatt 1-15. :-O
Bezzeg az Emil II általában nagyon adja, azzal valami 68% a WR. Nem mintha a statisztika érdekelne, de szívesebben játszom olyan tankkal, amelyikkel nem ülök a szopórolleren rendszeresen. -
Plata #417589 Super Conqueror a gold lőszerével elmehet a sunyiba.Ennyit arról hogy overmatcheli.
Több aranyat kentek az Is4-emre mint amennyi Fort knox-ban van.
JpzE100 lövéseit nem is jelezte a damage panel.Engem nem is sebzett.
Az 50TP az oldalamat és a hátamat lőtte,mert nyomultam a bázisuk felé.De csak láncolni tudott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.22. 11:26:24 -
asolyom #417588 Ami a Kranvagnt illeti, nem biztos, hogy nekem annyira kell. Ahogy látom az ágyúja ugyanaz, mint az Emil II-nek, a soft statok ugyan jobbak, de az átütés nem, viszont cserébe a MM sokkal rosszabb. Jó, a kicsit mobilisabb, a torony picit vastagabb, de szerintem annyival nem ad többet.