World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
A mai kb 30 meccsembõl ez volt az elsõ értelmes...
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

kv1s be goldot töltök. Ennyi.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mijki
Na megvettem a PzV/M10-et, remélem jó vétel volt! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Agyzsibbasztó hülyeség. Mines térkép, a TD-s helyre, beáll két med...persze semmit sem csináltak, vagy tán az egyik lõtt egyet! de hála istennek engem a TD-mben persze lökdöstek néha..nem értem, med tankja van, aminek lényege a mozgékonyság. Gyorsabb, fordulékonyabb, erre beáll egy kimondottan TD-knek való helyre és...gyorsan ki is löveti magát persze. Akinek minek van medium tankja? Ezt nagyon sokszor látni, és nem fér a fejembe.

Jó mert nekem van Panther/m10, csak azért kérdezem felesleges e a vásárlása!
nem

Eagle16
Magyar tudtommal nincs.

Angol van: Itt

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Dicker Max hoz olyan kreditet mint a Panther/M10?
Ezekrõl a beállítási lehetõségekrõl van valami magyar nyelvû info?

Az akadásra a tippem nekem is az egyik mod, méghozzá a Historical Gun Sounds, majd megnézem nélküle.

Eagle16
Nem.

Olyan apróságokat szabályoz, mint a nyomok a sárban, lehullott levelek, kidöntött kerítések...

Eagle16
A foliage quality szerintem a bokrok meg a fák részletességét szabályozza.

Passz, azt nem tudom miért akadhat meg, lehet valami mod-tól is akár...

A decals quality a feltheteõ matricákért, szövegekért felelõs?

A foliage quality mit szabályoz Nálam 1920x1080-ban szinte minden max-on van, átlagban megvan a 30-35 fps. Azt viszont nem tudom, hogy a játék miért akad meg akkor egy pillanatra, amikor az elsõ hk-t kilõvi valaki a csatában. Akkor s, ha elõttem történik, de akkor is, ha a térkép másik végén, és nem kell megjelenítenie a játéknak. Erre valami tipp?

Azt is észrevettem, hogy ha nagyon sok replay van a mappában, akkor egy kicsit belassul, de szelektálás után jó.

patchaou
A szomorú az egészben az, hogy még átlag 20 (bokorban 12) fps-el is jobb vagyok mint az átlag. És ez ellen nem tudunk mit tenni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Nekem is simábban futott fejlesztett grafikával, még a 9600GT-vel, azóta is azzal használom. A régi valahogy olyan darabosan ment.

Mondjuk nem volt könnyû megszokni, furcsa volt a WoT-ot így látni, minden csillogott, itt shader ott shader, szép árnyékok meg minden 😊

patchaou
Az amúgy érdekes, hogy 4670-el jobban futott a "fejlesztett" grafikával mint a normállal. A textúrát nálam egy idõben azért nem engedte felhúzni, mert nem 64 bites rendszerem volt. Legalábbis akkoriban ezt írta.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is 😛
Bár kipróbálni csak késõbb lesz lehetõségem, de megnyugtat a tudat, hogy már bent van a garázsban 😄

Eagle16
Abban egyetértek, hogy a vga miatt esik le a bokornál az FPS, mert nekem ilyen gondom sosem volt kevés memóriával, VGA-ból meg sosem volt integrált, vagy nagyon gyenge.

Viszont 2Gb memóriával nálam lassan is töltött be a játék, lassan is lépett ki, és közepesnél nem engedte feljebb rakni a textúrákat sem.

Azóta lehet hogy valamit csináltak vele, nem tudom, még akkor volt ez amikor behozták az új renderelést.

mijki
A Dicker Max legénység húzására ideális most 1600 goldért? Jó tank?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Amíg 4670-em volt (1Gb) nálam sem volt gond. Bár a proci az csak E2200, de nagyobb felbontáson is vígan játszhattam.

patchaou
Már kipróbáltam zt is, hogy kivettem modda- a bokrokat. És bár a textúrájuk nincs ott, az fps mégis lezuhan, szóval nem a textúrák fogják meg a vasat. 0,75%-os textúránál is ugyanannyi fps-em van, mintha rendesen lehúznám.

Hát nálam 2,8 Core 2 Duo, 2Mb Ram DDR2, Radeon HD4670 512Mb, Windows 7 32 bites (a memóriának csak kb a fele a szabad a játékhoz) ez a legrégebbi gépem, de vígan szalad rajta a WoT 1920x1080 felbontásban, fps nem megy le soha 25 alá, inkább 35 körüli (alacsony, de nem minimum beállításokkal, plusz finomításokkal, árnyékok nélkül).

patchaou
Lópikulát. Amíg nem döglött meg a vga-m addig nem értettem miért sírnak, hogy bokornál zoomolva leesik az fps, nálam pont fordítva volt. Megálltam bezoomoltam és 30-ról fölment 50-60-ra. Aztán bekakilt a vga meg az egyik 1 gigás ramom. Egy sokkal gyengébb vga-t tudtam csak berakni és az 1 gigás ram helyére egy 2-est így most több a memóriám, de szarabb vga van. és a 20 (sivatagban 30) fps-em azonnal leesik 12-re amint egy bokor mögé bújok...

Eagle16
Igen, az inkább a RAM-tól függ. Régen 2Gb-al mindig beszólt hogy elfogy a memória, nem is engedte közepesnél fentebb rakni.

Mostani gépem amúgy ez: Intel G860 3.0Ghz, 8Gb RAM, HD7770 Ezzel fut szépen a lenti beállításokon.

Eagle16
Elhiszem hogy megröccen, én is be tudom úgy állítani hogy 60-80 FPS helyett csak 20-25-el menjen, de nincs értelme, mert annyival nem szebb, meg nem is az érdekel hogy tökéletesen csillanjon meg a napfény a tank periszkópján.

Persze van egy minimális elvárásom, hogy ne legyenek óriási recék meg mosott textúrák, de én nagyon is elégedett vagyok ezzel a kiegyensúlyozott beállítással. Amióta gépem van, mindig olyan alkatrészeket veszek amik ár/érték arányban jók (fõleg belépõszinten) és a játékokat is ennek megfelelõen állítom be, kompromisszumosan.

Mióta bejött az új grafika és cseréltem vga-t, azóta így használom:

Nekem ez vált be, szép is meg jól is megy.

A következõ fejlesztésben elvileg majd növelik a poligonszámot is, de gondolom nem olyan drasztikusan hogy vga benchmark legyen a játékból 😄
Minimálisan növekedni fog a gépigény, de max. annyira mint az elsõ grafikai újításnál, legalábbis én így gondolom.

patchaou
Na a nagy prémiumgyûjtés miatt nem bírok értelmesen fogalmazni. Szóval az a gond, hogy szerencsétlen vga számolja a láthatóságot.

patchaou
Viszont ha beállok egy bokor mellé akkor az már megfogja a procim. Igen a procit, mivel a bokornak nem a textúrája lassít hanem az hogy szerencsétlen vga számolja ezt a remek láthatóságot.

patchaou
A textútrák mehetnek highon még egy HD2400-al is... semmit nem csökkent.

Azért néha a lenti konfigon is megröccen a játék. Mi lesz ha majd még bejön az alább említett fejlesztés? Hányszor volt az, hogy atomerõmûvön is 10-15 fps-t produkált a játék.

Eagle16
Így van. Esetleg laptopokon lehet gond belõle, mert jó részükben valami integrált vga van, abból is valami régi fajta.
Szerintem sokan vannak akik most is csak minimum grafikán játszanak laptoppal.

Nálam régebben egy Geforce 9600GT-vel futott a WoT, aztán jött a grafikai újítás és az árnyékokat már nem bírta sajnos.
Majdnem 1 éve cseréltem egy HD7770-re, és azóta azzal sincs gond, élsimítást is bír és a textúrák is mehetnek high-on. Persze nem külön a WoT-hoz vettem a vga-t, jól jött a többi játékhoz is.

patchaou
Na még 20 kill az AT2-vel és készen is vagyok 😊

Aha, amelyik gépen futtatom a Wotot abban ezeréves Radeon HD 4670 van, ez shader model 4.1. Tehát a shader 3.0 az még ennél is régebbi kell, hogy legyen.
(Ahogy SerB fogalmazott: abakusz/a nagymama számológépe)

Nem kezdem el megint, de a játék motorja egy rakás fos. Viszont meg kell hagyni ért hozzá a faszi, hogyan utáltassa meg magát.

Eagle16
Jó az szerintem, az oroszoknál más mérce van, ott a régi gép igazán régit jelent, olyan 8-10 évest.

A Pixel Shader 3.0 pl. Geforce 6-os szériánál jött be, amit 2004-ben adtak ki, mégis fontosnak találták megemlíteni hogy ez lesz a minimum...ebbõl gondolom hogy arrafelé még sok embernek van igazán régi gépe.

Régen SerB is mondott errõl valamit, mikor elõször újítottak a grafikán, hogy sokan használnak még elavult gépeket is.

A játékosok 50%-a még most is a régi rendert használja amúgy.

<#vigyor2>

mijki
Gratula, ügyes vagy! 😊

Mi számít régi gépnek? Nekem pl, egy 3 Gigán hajtott Q9300 van GTX460SOC-al, ami elviekben mindenre elég még. Jó, majd a GTAV-re biztos kevés lesz, de egy WoT kaliberû játéknak azért illõ lenne rendesen mennie a késõbbiekben is. Ha meg nem megy, akkr leteszem, ennyi.

Tono34
Srácok micsoda köröm volt, még mindig remegek 😊 6HP maradt.

Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mijki
Köszönöm a véleményeket, mindenkinek ment a +. 😊

Több kell ahhoz, hogy én megbántódjak. Fõleg nem interneten keresztül.

Akkor én értettem félre valamit, azt hittem, csak oroszul jelenik meg. Majd ha lesz, azt hiszem egyre benevezek.

Vbaddict stat szerint M10 hoz jobban, de ez csak stat, eltérõ játékmód mindkettõ, ha a TD-zés jobban fexik, akkor a DM fog jobban tejelni.

Hi.Köszönöm,az lesz a megoldás 😊

Bangaro:

Sorry ha úgy jött le,h megbántottalak. I regret..

Panther M10
nagyon jól keres. ha csinálsz valami érdemlegeset, gyakorlatilag hoz úgy mint egy T8-as prém.
az elõbb buktam vele egy viszonylag jó kört, 62k hozammal.
a gyõztes körök, 30-90k körül vannak, teljesítménytõl függõen.

N3suten
A Max -nak 1030 kreditbe fáj a lõszere

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
Szerintem egyforma ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

miutan beirtad jol az ellenorzokodot, uss egy entert. nekem az tegnap segitett.
Csak, hogy ne mindig negatív legyek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mijki
Melyik hozza jobban a kreditet? PzV/M10 vagy Dicker Max?

GabeE3e
Robot vagy,hogy nem tudod a számokat leírni ?<#mf2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.