World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az akadásra a tippem nekem is az egyik mod, méghozzá a Historical Gun Sounds, majd megnézem nélküle.
Olyan apróságokat szabályoz, mint a nyomok a sárban, lehullott levelek, kidöntött kerítések...
Passz, azt nem tudom miért akadhat meg, lehet valami mod-tól is akár...
Azt is észrevettem, hogy ha nagyon sok replay van a mappában, akkor egy kicsit belassul, de szelektálás után jó.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk nem volt könnyû megszokni, furcsa volt a WoT-ot így látni, minden csillogott, itt shader ott shader, szép árnyékok meg minden 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár kipróbálni csak késõbb lesz lehetõségem, de megnyugtat a tudat, hogy már bent van a garázsban 😄
Viszont 2Gb memóriával nálam lassan is töltött be a játék, lassan is lépett ki, és közepesnél nem engedte feljebb rakni a textúrákat sem.
Azóta lehet hogy valamit csináltak vele, nem tudom, még akkor volt ez amikor behozták az új renderelést.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mostani gépem amúgy ez: Intel G860 3.0Ghz, 8Gb RAM, HD7770 Ezzel fut szépen a lenti beállításokon.
Persze van egy minimális elvárásom, hogy ne legyenek óriási recék meg mosott textúrák, de én nagyon is elégedett vagyok ezzel a kiegyensúlyozott beállítással. Amióta gépem van, mindig olyan alkatrészeket veszek amik ár/érték arányban jók (fõleg belépõszinten) és a játékokat is ennek megfelelõen állítom be, kompromisszumosan.
Mióta bejött az új grafika és cseréltem vga-t, azóta így használom:
Nekem ez vált be, szép is meg jól is megy.
A következõ fejlesztésben elvileg majd növelik a poligonszámot is, de gondolom nem olyan drasztikusan hogy vga benchmark legyen a játékból 😄
Minimálisan növekedni fog a gépigény, de max. annyira mint az elsõ grafikai újításnál, legalábbis én így gondolom.
Szerintem sokan vannak akik most is csak minimum grafikán játszanak laptoppal.
Nálam régebben egy Geforce 9600GT-vel futott a WoT, aztán jött a grafikai újítás és az árnyékokat már nem bírta sajnos.
Majdnem 1 éve cseréltem egy HD7770-re, és azóta azzal sincs gond, élsimítást is bír és a textúrák is mehetnek high-on. Persze nem külön a WoT-hoz vettem a vga-t, jól jött a többi játékhoz is.
(Ahogy SerB fogalmazott: abakusz/a nagymama számológépe)
A Pixel Shader 3.0 pl. Geforce 6-os szériánál jött be, amit 2004-ben adtak ki, mégis fontosnak találták megemlíteni hogy ez lesz a minimum...ebbõl gondolom hogy arrafelé még sok embernek van igazán régi gépe.
Régen SerB is mondott errõl valamit, mikor elõször újítottak a grafikán, hogy sokan használnak még elavult gépeket is.
A játékosok 50%-a még most is a régi rendert használja amúgy.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bangaro:
Sorry ha úgy jött le,h megbántottalak. I regret..
nagyon jól keres. ha csinálsz valami érdemlegeset, gyakorlatilag hoz úgy mint egy T8-as prém.
az elõbb buktam vele egy viszonylag jó kört, 62k hozammal.
a gyõztes körök, 30-90k körül vannak, teljesítménytõl függõen.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...