World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fú nem tudom honnan szedi az MM ezt a sok debil állatot de valahogy ma folyamatosan meg kapom õket 3-an voltun 4-essel 6db 5-ös meg megint 6db 6-os tank és ez lett a csata vége. Egyszerûen ha a hüjék világitanának akkor a Föld beragyogná a galaxist.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

voivod32
Te nem vagy olyan kibaszott balszerencsés, mint én. Már felvonulás közben kaptam egy baszott nagyot, pedig jóval hátrébb mentem, mint a többiek, és mégis én kaptam. Vagy, ha egy sarok mögül csiki-csukizok több társammal, biztos, hogy engem basz telibe az egyetlen arty városi pályán... stb...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Van olyan mod ami mondjuk csak amolyan háborús, fegyverropogós háttérzajt ad?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

maniac78
Panther V/M10-rõl vélemény? Jól keres, mennyire használható ilyesmikre gondoltam..... elõre is köszönöm.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Hát ilyen nincs, csata kezdésnél el kellet mennem kicsit gép elõl, visszajövök, alig indullt a csata Ruinbergnél szépen megindulok erre a jukatyánpusszta túloldalár kitáraz egy t54E faszomtudja mi...
slusz poen mikor lenne eselyed legalabb tulelni a csatat de az sem megy mert bekopik hogy hol vagy. A rogton itelo birosag szerint megerdemled a halalt.
pff .. és azt hogy?!
nekem azzal a tankkal az ÁTLAG sebzésem 2505 ..
mondom én, hogy nem a tankban van a hiba .. <#crazya>

voivod32
Istenem...
[/url][/img]

voivod32
Yeaaah! Az elsõ meccsem AMX50 100-al amelyben meghaladtam az 1000 sebzést!!!!!!!!!!!!

voivod32
Csak mélységesen egyetérteni/együttérezni tudok.. lásd: #263009

patchaou
Ne hasonlítsd õket majmokhoz, ezzel az állatokat bántod. A majmok tanulnak. De azokról akik átlag 300 xp-vel jutnak el tier10-ig és addig nem tanulnak meg játszani, ezt nem lehet elmondani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az ideg szétvet már, hogy egy értelmes kört nem lehet menni emiatt a sok agyatlan kretén miatt!

Azt már nem is mondom, hogy low tierben mi megy, mert még nem tudnak játszani, tapasztalatlanok, satöbbi.
De legalább t10-ben ne legyen már tele minden seggarcokkal, a rohadt életbe!

Az egyik csatában 12 ökör ment el egy oldalra, mert az szerintük jó, ha a másik oldalt csak 3-an tartják. Kevesebb, mint 4 perc alatt 5:15 lett a vége.
A következõben meg 3:2-es állásnál behúzták a zászlót... És még heherészik is utána a hülyegyerek, mert ez mekkora mocskos nagy poén, 150 xp-t kapni gyõztes körre!

Lassan lehetetlen egy élvezetes kört menni a sok debil miatt.
Nem tudom (igazából persze sajnos tisztában vagyok vele...), miért nem lehet játéktudáshoz, átlag xp-hez kötni a magasabb tierbe lépést. Elvégre az operabálra se szokás beengedni a majmokat, hogy ott álljanak neki szarral dobálózni...

Az mwreplaysre kitett visszajátszások eredményeibõl következtethetsz. Általában csak azok kerülnek oda, amiket a játékosok büszkeségbõl kitesznek, tehát a legjobb eredmények. De nem mindenki tölti fel. Kbra meg tudod állapítani mi lehet az a határ aminél még top 50 lehetsz.
Én is ott szoktam nézelõdni.

GabeE3e
Közben rájöttem,hogy nem,😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

GabeE3e
Században elért xp is számít, a top 50-es versenynél?

Én megvettem a Dicker Max-ot és nagyon nem bántam meg! Fullos JP2 legénység ment bele és egy vadállat TD! <#eplus2>

Prém nélkül is keres 35-40K-t is egy jól sikerült körben. A minimum asszem 7000-volt amikor csak 600at sebeztem.
Nos nekem meg azzal van ki hogy minden egyes versenynél ezt többször is megkérdezik. Pedig ha belegondolnál a legjobb 50 azt jelenti hogy a legvégén derül ki a határ, ha ezt nem tudják a végén kiolvasni az adatbázisból csak 3-4 hét alatt majd percre pontos infót vársz? Komolyan az elõzõ versenyeknél ez nem esett le?

GabeE3e
Szerintem még õk sem tudják😊
Az sem biztos,hogy lesz több ilyen misszió.

kinek mi a tipje, milyen tankok lesznek majd a kov 1millios akcioban?

m4?
bdr?
crusader?
A 3 német prém közül valamelyiket érdemes megvenni?
Nem elsõdlegesen farmolni, hanem fun tanknak.
a kettõ együtt már 420m .. nem olyan haszontalan az .. igaz, csak 4-5. skillnek teszem be.

Magyarul, egy 400m-es látótávval rendelkezõ tank ezen parancsnoki skill használatával 408m lesz.Hát akkor ez a legfeleslegesebb skill a világon,maximum uccsó skillnek jó.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ezzel mondjuk a faszkivan, hogy nem lehet egy egyszerû kérdésre ilyen paraszt stíluson kívül válaszolni...

Igen, képzeld el, feltételeztem, hogy mondjuk az 50 es limithez szükséges xp t kiteszik valahova, amit meg kell ugrani, ahogy változik nem az összes eredményt névvel címmel telefonszámmal...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A parancsnoké 2%(100%-nál)
A rádiósé 3%(100%-nál dettó)
tehát nem... <#gonosz3>

Ha minden egyes verseny után egy hónapot kell eredményhirdetésre várni szerinted majd menet közben folyamatosan lesz kiírva? Mióta játszol ezen a serveren?

Egy felderítõi skill,mennyivel növeli meg a látótávot?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

tankokra bontva természetesen.

nocheinmal: a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?

Vagy az eddigi legjobbakat?

JeffDunham
Ha már értelmeset nem tudsz írni, akkor legalább ne kavard a sz@rt...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Köszi.
patchaou
Én még délelõtt fogtam neki, T-34-el és T1Heavyvel meg is lett még délelõtt. Összesen kétszer mentem 7-es csatába.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha at 2-rõl van szó akkor vagy kupola vagy a lövegpajzs. Bár én többnyire a kupolát lõttem.
folyamatosan 7-esbe vág engem is ezekkel a tankokkal. Gondolom event elõtt kicsit megbuherálták ennek a 3 tanknak az MM-jét😛 Aztán majd event után visszaállítják 😄
Bakker. Elõbb azon a nyomorult Sacred Walley pályán, encounter módban kettõ kivételével ellõttem a teljes lõszerkészletet, Ferdinand-ból. Foglalta egy IS3 a zászlót, de annyira körbe vették a roncsok, hogy akárhogy céloztam, pattant róla, csak egy kicsi rész látszott ki a tankból. Vagy hat lövés pattant róla, ráadásul goldammo, na nem azért mert gold-al akartam lõni, az AP elfogyott. Kész vicc volt, és közben maradt egy perc hátra, és akkor bukó. ( de nem ám, hogy valaki megkerülné esetleg...neeeem. kerüljem meg én egy lassú TD-vel? ) épphogy sikerült, de röhögtem volna, ha ki fogy a lõszer. Így azért még nem nagyon jártam, hogy a lõszerkészlet elfogy.

Akkor nem tudom mit csináltam volna.

GabeE3e
Azt hittem az At2-vel lesz a legszórakoztatóbb a 20 kill,de 3 csatából háromszor tier7-be tett, eléggé dühítõ,persze 0 killnél tartok még mindig...

igen

Tehát magára a gun-ra?
De med-el nem a pálya szélén kell beállni egy bozótba akár milyen pályáról van szó. Fel mehet középen a hegyre, mehet a házak felé, vagy a víz felé, van lehetõség. A sarokból nézelõdni?

Nem akarom védeni õket, vannak agyhalottak. De a Mines az nem kimondottan med tanknak való vidék. Az általános med taktika, hogy fel a hegyre padlógázzal, oszt ki a legény a gáton címû játékot játszani az ellen medjeivel. Nem túl vonzó dolog... Ha nincs totális med fölényünk kerülöm a hegyet, inkább sniperkedek/spotolok az elején a félszigeten, a másik oldalról indulva meg hegy aljából spotolva a félszigetet. Aztán amikor ritkul a mezõny már lehet medként játszani, mert lesz élettér.

De Mineshez hasonló 3-4 átjáróból álló pályákon egy med tank nem sokat ér az elején. Nincs hely mozgékonykodni.
Fegyverpajzs közepe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Errõl jut eszembe:
T5-ös géppel szembõl hol kell lõni? Kupolán kívül, persze.
Tono34
Kellett hozzá egy szép hatalmas adag szerencse ..., hogy ne tudja valaki(k) hol is kell lõni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mekkora meccset mentem ezzel a T-25-el. Eddig nem voltam benne biztos, hogy meg kellett volna-e venni, de ezek után nem kételkedem.

a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?

Vagy az eddigi legjobbakat?

JeffDunham
Aztakuvaaaaaaaaa ez gyönyörûûûûûûûûû! <#worship> <#worship> <#worship> <#worship>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
Bizony, ez így van. Nekem hiába lesz gyorsabb netem jövõ héttõl, egyáltalán nem hiszem, hogy óriási ugrást fogok elérni azzal, hogy kevesebb lesz a pingem az átlag 95-130 ms-tõl.
Ugyanolyan hülyeségeket fogok elkövetni, mint eddig 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
Nyamiiiiiiiii <#nevetes2>