World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már sajátot sem tudok eladni..Remek,kellett ez a .. megerõsítés a számokkal

Nem állt szándékomban,de elég régóta irkálok ide,h ilyet kérdezz...
Amerikai T30at(mást is)kéne eladni,h legyen kredit tier 10re..

Limit eladás nem lehet gond,mert tier2es szintén amerikait elengedné adni..

Ja igen azt elfelejtettem mondani, akciósan megvettem a Dicker Maxot 😄 omg TD 😄
lol visszavettem at-2-t event miatt. Elsõ kör vereség, de milyen 😄

Vereség
Csata: Fjords 2013.09.21. 10:04:50
Jármû: AT 2
Szerzett tapasztalat: 2 577
Szerzett kredit: 45 778
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Basszál le. Ezaz....

Nem lehet, hogy megvolt a limit eladásokban?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hi.Neked nincsenek barátaid(Munkatárs?)?Miért ne léphetnék be?A kérdés az volt,h miért nem tudok tankot eladni..

Most mondjam,h pl FOXBAT-hoz is bármikor be tudok lépni???????????Már ha tudod kirõl van szó.

Ó bvakker, teganp elõtt mentem vele egy 1289 Xp-s kört, arra csak Elsõ osztályt adott. Jó tudni, hogy 30 XP-n múlt a Tankász <#rinya><#falbav>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

- Q: “I have too little FPS!” A: “Upgrade your abacus at least to calculator, clean it up inside, update drivers etc.”

Ha nem a te accountod akkor miért akarsz eladni bármit is?<#conf>

Ha ezzel arra célzott, hogy még optimalizálatlanabb lesz a játék, akkor lesznek gondok nálam is xd Mondjuk az én VGA-m tud 5.0 shaders-t is 😛
Ennél ez sokkal sokat sejtetõbb a jövõt illetõen:
- regarding the increased WoT demands on computers with the upcoming implementation of 3.0 shaders: SerB will try to keep the possibility to play WoT on old computers, but he gives no guarantees (SS: this change is allegedly supposed to come in 9.0)

Hi.Még ezt találtam:https://na.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/208/19/why-cant-i-sell-anymore-tanks-or-planes

De mivel látszik a 2x szorzó(szerver reset),így sem igazán lehet.

Am nem az én accom,de tényleg érdekes,h nem tudok eladni.Szal ha van ötlet szívesen hallgatom.
Thx!

nem mindig érzékeli a beírást. próbálkozz

Hi.Mostanában nem voltam.Sry ha már kérdezték elõttem..

Miért van az,h bizonyos tankokat el tudok adni,s van olyan tank ahol hiába írom be az összeget,az"Eladás"gomb nem"világít",rgo nem tudom eladni a tankot.

Köszönöm a választ!<#alien>

Én csak a plecsni miatt próbálkoztam. Nem a med hónap miatt.

Október 24-én megjelenik angolul és németül is az EUban, szerintem Budapesten a nagyobb társasjátékokra szakosodott boltokban majd lehet kapni karácsony elõtt.

A WoT kártyajátékot is kiadhatnák angolul, nemcsak orosz nyelven, lenne rá kereslet szerintem.

<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"SerB confirms that the graphics requirements of WoT will increase (“it won’t be possible to play on grandma’s calculator”😉, but he states they will try to save whatever old settings they can"

Olyanról még nem hallott ez a buzi, hogy többmagos támogatás? Basszus 2013-at írunk, és szégyen-gyalázat, hogy többek között ez a játék sem használ egynél több magot.

Kiléphettem volna, de nem tettem. Inkább megnyertem a csatát. Szerencsére rengeteg balfasz volt a meccsben.

Amx ac 48 win

Nekem mindkettõ megvan, természetesen az 57es ágyúkkal +vent, rammer és BiA a legényeken (géppuska). T5-ben a legjobb mediumok szerintem is, bár az M4 a 105-össel szintén kacagás tud lenni. Creditben meg a Pz III/IV a legjobb.

A két T-34 majdnem ugyanaz, RoF, páncélzat, view range tök ugyanaz, mégis az orosz változat a király, több okból: csövet lejjebb engedi (nem sokkal, de mégis), kisebb súly ugyanazzal a motorral, lényegesen nagyobb creditszorzó. Viszont a camoja meg a kínainak jobb.

<#rinya>

Hivatalos álláspont szerint:

- Q: “Why is the capture much faster on new Encounter maps?” A: “How terrible…”

Ehehe, én citromsárga vagyok, de még az is elõfordul, hogy egyedül vagyok vele, mindkét csapatban csak vörös meg narancs van...

Nocsak, te is a T-34-2-vel próbálkozol?
Kíváncsi leszek 1 hét alatt mennyivel nõtt a vele lejátszott meccsek száma.
Már az Easy 8 is megugrott, de pld. a D2-vel 20000-rõl egyetlen hét alatt 25000 körülire nõtt. A pró játékosok rákaptak a ritka tanokra (miután az orosz medium vonalon a top 50-be kerülés esélye kb a lottó ötösével egyenlõ).

Hm, a mai nap eddig jó. <#eplus2>

amx 13 90 replay

Nah ennek a játéknak a fejlesztõihez képest a wg egy angyal xD Néztem régen én is hogy mi ez, de már ilyen kezdetleges állapotban pénzt kérnek érte...
Nah ennek a játéknak a fejlesztõihez képest a wg egy angyal xD Néztem régen én is hogy mi ez, de már ilyen kezdetleges állapotban pénzt kérnek érte...
Laza 184 csatába került, hogy összejöjjön..... Már kezdtem unni

T-34-2 ász replay

popey8
Ez jó, tetszik<#nevetes1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Néhány szösszenet:
Amikor egy Maus a világ ellen:

Amikor szégyenlem,hogy "zöld" vagyok:

Amikor már kezdem elfelejteni,hogy miért szokták szidni a Lengyeleket:

Amikor a Team még halál után is csak hátráltat:

Amikor valaki T8-ig még csak a HE-lövedéket fedezte fel:

Amikor ,hülye vagyok és azt gondolom,hogy értelmesen van megtervezve a pálya:

World of Tanks én így szeretlek<#banplz><#help>

(Remélélem nem HaraguSZtok, a sok képért.)<#beka3>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Arannyal sem fogsz többet nyerni, nyugi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Komolyan mondom ez a játék arra hajtja a játékost hogy vegyen aranyat.
Direkt mentem most 10 csatát.A jármû egy LTP 3-as tier,8 csatában többnyire 4-es tankok:Matilda,D.W.2,Hetzer,Covenanter,Alecto,T-28,A-20,Valentin voltak az ellenfeleim.Hát mit ne mondjak esélytelen pedig ezzel a tankal 73.93% a találati arányom,volt olyan amelyikbe 5 belelõttem és mind sebezte tehát nem lövök mellé.Én max. 2-3 lövés vagyok nekik.A maradék 2 csatában azonos szintû tankok voltak de olyan agyhalott volt a társaság hogy az eszméletlen.Tehát 10-bõl 0 gyõzelem.Gratulálok így hogy nyerjek meg 15 csatát 24 óra alatt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

én meg amint megláttam, hogy 14 vagyok a táblázaton, kimentem cigizni, lehet, hogy rossz döntés volt, mert lehozhattam volna a kört.
mikor visszajöttem 3.5 perc múlva 4 en éltünk, 5 perces volt a csata.
ennyit csináltam 1.5 perc alatt.
ISU-152, meg T95 -ig kivan húzva, csak gondoltam megpróbálok arty-zni, de akkor mégse<#circling>
Count Adyn
Én ha lenne erõm 0 ról kihuzni egy arty ágat akkor az amcsit választanám😊 De nincs😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Péntek este van, tegnap már kipiáltam magam, így játszok egy kicsit.
A kezdõkörtõl jobbra találom magam Ruinbergen, gondoltam hát elindulok felfelé a térkép széléhez. Alig telt el egy perc, mire ez fogadott:

Az oké, hogy néha van egy szuicid felderítõ, de hogy egybõl öt is legyen, na az már odabasz. Ebbõl ráadásul kettõ top tier. De persze itt nem ért véget a sor, csak ez a kép olyan szép.
Természetesen a felsõ útra sosem jutottam el <#nevetes1>

popey8
Én eddig szerettem ezt a módot, de már én is kikapcsoltam. Mountain Passal telt be a pohár.

Igazad lesz, redshire encounter 3 perc körül behúztuk. T9-ben. Komolytalan az egész

patchaou
lol

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ki hát, a fenébe. Nekem még Rudi fogalmazta meg annak idején a HPTS-bõl, hogy ezek a módok egyszerûen több csapatmunkát igényelnek mint a sima random, és többet, mint amennyit a random csapattársaktól várni lehet.
Wow, 3-ból 2x is mines encounter, T6-ban is berohannak foglalni, T9 is berohannak foglalni. Tényleg ide jutottunk, ki kell kapcsolnom ezt a módot is?

Hahaha, de nagyon elment mostanában a kedvem a játéktól. Azért beléptem egy csata erejéig, mines, encounter, befoglaltuk 1 perc 57 sec alatt. GG fasszopók, az, legnagyobb kiosztott xp: 363

Ez a legjobb meeeed! 😄

popey8
Ebben a kérdésben itt senki nem tud segíteni. Arty analfabéták vagyunk<#hehe> Ja és TD-krõl se kérdezz<#idiota>

Tono34
Arti ágat itt ajánlani? 😊

Sajnos ebben nem tudok segíteni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jajj te butus de te csak 37k-t kaptál ;D
Jajj te butus de te csak 37k-t kaptál ;D
Most milyen arty ágat ajánlanátok? Most kezdeném, nagyon nem arty-ztam még.