World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amerikai T30at(mást is)kéne eladni,h legyen kredit tier 10re..
Limit eladás nem lehet gond,mert tier2es szintén amerikait elengedné adni..
Vereség
Csata: Fjords 2013.09.21. 10:04:50
Jármû: AT 2
Szerzett tapasztalat: 2 577
Szerzett kredit: 45 778
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most mondjam,h pl FOXBAT-hoz is bármikor be tudok lépni???????????Már ha tudod kirõl van szó.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- regarding the increased WoT demands on computers with the upcoming implementation of 3.0 shaders: SerB will try to keep the possibility to play WoT on old computers, but he gives no guarantees (SS: this change is allegedly supposed to come in 9.0)
De mivel látszik a 2x szorzó(szerver reset),így sem igazán lehet.
Am nem az én accom,de tényleg érdekes,h nem tudok eladni.Szal ha van ötlet szívesen hallgatom.
Thx!
Miért van az,h bizonyos tankokat el tudok adni,s van olyan tank ahol hiába írom be az összeget,az"Eladás"gomb nem"világít",rgo nem tudom eladni a tankot.
Köszönöm a választ!<#alien>#alien>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyanról még nem hallott ez a buzi, hogy többmagos támogatás? Basszus 2013-at írunk, és szégyen-gyalázat, hogy többek között ez a játék sem használ egynél több magot.
Amx ac 48 win
A két T-34 majdnem ugyanaz, RoF, páncélzat, view range tök ugyanaz, mégis az orosz változat a király, több okból: csövet lejjebb engedi (nem sokkal, de mégis), kisebb súly ugyanazzal a motorral, lényegesen nagyobb creditszorzó. Viszont a camoja meg a kínainak jobb.
- Q: “Why is the capture much faster on new Encounter maps?” A: “How terrible…”
Kíváncsi leszek 1 hét alatt mennyivel nõtt a vele lejátszott meccsek száma.
Már az Easy 8 is megugrott, de pld. a D2-vel 20000-rõl egyetlen hét alatt 25000 körülire nõtt. A pró játékosok rákaptak a ritka tanokra (miután az orosz medium vonalon a top 50-be kerülés esélye kb a lottó ötösével egyenlõ).
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amikor egy Maus a világ ellen:
Amikor szégyenlem,hogy "zöld" vagyok:
Amikor már kezdem elfelejteni,hogy miért szokták szidni a Lengyeleket:
Amikor a Team még halál után is csak hátráltat:
Amikor valaki T8-ig még csak a HE-lövedéket fedezte fel:
Amikor ,hülye vagyok és azt gondolom,hogy értelmesen van megtervezve a pálya:
World of Tanks én így szeretlek<#banplz>#banplz><#help>#help>
(Remélélem nem HaraguSZtok, a sok képért.)<#beka3>#beka3>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Direkt mentem most 10 csatát.A jármû egy LTP 3-as tier,8 csatában többnyire 4-es tankok:Matilda,D.W.2,Hetzer,Covenanter,Alecto,T-28,A-20,Valentin voltak az ellenfeleim.Hát mit ne mondjak esélytelen pedig ezzel a tankal 73.93% a találati arányom,volt olyan amelyikbe 5 belelõttem és mind sebezte tehát nem lövök mellé.Én max. 2-3 lövés vagyok nekik.A maradék 2 csatában azonos szintû tankok voltak de olyan agyhalott volt a társaság hogy az eszméletlen.Tehát 10-bõl 0 gyõzelem.Gratulálok így hogy nyerjek meg 15 csatát 24 óra alatt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
mikor visszajöttem 3.5 perc múlva 4 en éltünk, 5 perces volt a csata.
ennyit csináltam 1.5 perc alatt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A kezdõkörtõl jobbra találom magam Ruinbergen, gondoltam hát elindulok felfelé a térkép széléhez. Alig telt el egy perc, mire ez fogadott:
Az oké, hogy néha van egy szuicid felderítõ, de hogy egybõl öt is legyen, na az már odabasz. Ebbõl ráadásul kettõ top tier. De persze itt nem ért véget a sor, csak ez a kép olyan szép.
Természetesen a felsõ útra sosem jutottam el <#nevetes1>#nevetes1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sajnos ebben nem tudok segíteni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.