World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nopara
22.09.2013 23:17
M103
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Gyökér volt az ellen csapat, rusholni próbáltak, de nem jött össze..
REPLAY
<#eplus2>#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Folyamatosan jó csapatokba pakol, minden körben van pár zöld, sõt, a kék és lila csapattársak sem voltak ritkák ma. Volt kivel összedolgozni, tették a feladatukat, én meg szinte csak úsztam az árral.
Nagyon felemelõ tud lenni egy ilyen nap a sok szívás után 😊
Aki nem med freak, annak nem ajánlom, Leo1 százszor jobb...
Tobben javasoltak a platoont, hogy majd akkor jobban fogja adni a gyozelmeket, de szerintem nem ez csak arra jo, hogy nagyon kevessel megnoveli a winrate-d mivel hozzad hasonlo kepesseguek fognak veled platoonozni valoszinu akiktol nem sok mindent lehet tanulni. Ez ilyen "szonyeg ala seprem" megoldas.
A hiba ott kezdodik, hogy nem sebzel eleget. Ez tobb okbol adodik ossze.
1: nem ismered a palyakat rendesen
2: nem tudod kihasznalni a tank nyujtotta elonyoket(mert minden tanknak van valami)
Ennek orvosolasara az egyik legjobb megoldas ha egyedul tolod es ha a csapatodban feltunik egy kek vagy lila jatekos akkor azok melle csapodsz es figyeled mit, hogyan csinalnak. Ha nagyon kulkonbozo tankkal vagytok es mas utvonalon kell menni akkor ha meghalsz ne lepj ki a jatekbol hanem a meg jatekban levo jo jatekosokat figyeld. Rengeteget fogsz belole tanulni, hogy milyen tankkal hova mennek es hogyan oldjak meg a necces szituaciokat. Meg a lila jatekosok is tanulnak egymastol az uj palyakon es igy adodik ossze a tudas sok jatekos tapasztalata alapjan. Ezert olyan eredmenyesek a jo klanok tagjai mert megosszak egymassal a hasznos informaciokat igy toredek annyi ido alatt jutnak komoly mennyisegu informaciohoz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
eddig 70...
Nem manipulálják a játékot..
Melyik a kakukktojás?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyõzelmek / Csaták: 32.43% (12 / 37)
Tapasztalat (átlag): 13935 (376.62)
Szabad tapasztalat: 1059
Kreditek: 105988
Arany: 0
Sebzés adott (avg): 40037 (1082.08)
Sebzés kapott: 36994
Ölések (átlag): 35 (0.95)
Találatok: (229 / 294) (77.89%)
"A néha én is elszúrok valamit" ,igaz, de ennyiszer azért nem.
Magyarázd meg, hogy miért van az ezerszer, hogy -mint az elõbb is- nekem oldalt halad a Jadgpanther, én leláncolom, lövöm ,lövöm õ nem tud rám lõni, 3x eltalálom, és amikor már csak 40 HP-je marad, a negyedik lövés egyszerûen leesik elõtte a lövedék. Nem mögé megy, nem mellé, nem fölé, egyszerûen erejét veszti a lövés , és nem találja el. 3 mp múlva valami fasz kilövi. Ez minden meccsen megtörténik.
Szerintem, ilyenkor joggal pipa az ember, és azt sem mondhatom, hogy elszúrtam valamit.
A másik, hogy tényleg nagyon sok balfasz "játszik, " akik miatt nem lehet nyerni. Rengetegszer -szinte mindig- benne vagyok a 3 legtöbbet sebzõ játékos között, igaz, ez sokszor csak 1000-1500 dmg, mivel a meccs teljes 3 perces idõtartama alatt ennyire van idõ...
1-2 már eszembe jutott: pirosak, sárgák, Noob platoonok, Tk-zók.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Storm szerint az, hogy a Küldetések bevezetése óta több bot lenne a játékban, nem igaz" persze hogy nem...anyádat kedves storm akárki is legyél.ha minden afk-s jelentek 3 csata alatt elfogy az az 5lehetõség amennyit jelenteni lehet.
"Még túl korai az idõpont ahhoz, hogy tudni lehessen mennyire növekszik meg a gépkövetelmény majd a WoT-ban, a fejlesztett grafika bevezetésével" 2éves gépen alacsony grafikán van 28 fps.el akarják veszíteni a játékosokat?biztos rohanok a boltba majd 200ezerért újszámítógépet venni venni,meg sokan mások is-.-
"Storm megerõsíti hogy az MM súly is egyensúlyozási paraméter. Néha jobb egy tanknak nagyobb MM súlyt adni, mint a nerfelés" sztem szín szerint kéne válogatni õket,vagy hajszín szerint...már értem mért van a másik csapatban mindig több nagy tank
"K: "SerB, mivel egyre több és több a WoT-al versengõ játék, egyetértesz-e azzal, hogy több vetélytárs nagyobb minõséget jelent?" V: "Azt figyelembe véve, hogy olyan 100 fajta szójaszósz van és 20 fajta kenyér, valahogy kétlem. Jöjjenek csak, majd meglátjuk" mondjon nekem vki egy másik tankos játékot.már megyek is oda.
"K:"Mért nem változtatjátok vissza az MM-et a 8.5ös formára ahol a legtöbb csata ugyan olyan szintû tankok közt volt (vagyis pl csak T7 tankok)?" V:"Sosem volt ilyen szabály az MM-ben. De volt +/-3 szint eltérés régebben, hozzuk vissza azt?" tipikus komcsi hozzáállás.vki felvet vmi jobbat erre azonnal támadnak vmi roszabbal
"SerB az ágyúk sebzésérõl: "Amint találtok történelmi adatokat arról hogy egy ágyú menyi HP sebzést okozott változtatunk." én tudom!!! vagy átütött és a tanknak vége is volt vagy lepattant.mikor várható a bevezetése a játékban?-.-
"mindig lesz valami ami felidegesít" na ezt de jól látja.végre vmi
K:"Mért nem volt a csapatsebzés rendszer változás benne a patchnoteban?" V:"A leírás egyszerû - a csapat sebzés rossz dolog. Semmi sem változott e tekintetben." ja nagyon jó hogy egy kalap alá vannak véve a szándékos sebzések azzal mikor a marhák belerohannak a lövésembe.persze az én hibám minek lövöldözök...
(remélem a spoiler is sikerül. Ha nem, akkor bocs)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fizika meg úgy lenne poén ha a nagy sebességgel beforduló jármûvek lerepülnének a francba az útról. Aztán ha valamelyik med vagy light úgy gondolja, hogy jó ötlet 70km/h-val 3 méter átmérõjû körben forogni akkor max csak annyit érne el, hogy rosszabb esetben oldalra vagy fejreáll, jobb esetben meg csinálna pár pörgést és veszítene pár száz, ezer hp-t meg a fele legénységet.... 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aminek persze nincs sok valószínûsége de ilyen szopórollerben régen voltam.
[/url][/img]
3 meccsbõl 2 6osok között Himmelsdorfon.
FV4202 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 263. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
És meg lett az utolsó T10 med is, ami még hiányzott 😊
Asszony már itt nevet mellettem, hogy mindig utolsóként halok meg, pedig nem kempelek. Az elsõ 3 hely egyike mindig az enyém.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Akciós aranyvásárlási lehetõségrõl valakinek tudomása? (kupon, kód, újsághoz egyéb...)