World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Válts szervert.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Szerintetek a nap hátralévõ részében meglesz a 15 win?
Gyõzelmek / Csaták: 20.83% (5 / 24)
Tapasztalat (átlag): 7320 (305.0)
Szabad tapasztalat: 501
Kreditek: 71273
Arany: 0
Sebzés adott (avg): 22873 (953.04)
Sebzés kapott: 22535
Ölések (átlag): 19 (0.79)
Találatok: (121 / 156) (77.56%)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Vedd figyelembe hogy azért tudtál ennyi DMGt osztani, mert a két IS3 hagyott érvényesülni 😊

Kivételesen SerB hozzáállása az AFKzókhoz szerintem teljesen normális.

Azért mert egyszer valaki AFK egy meccsben, nem kell mindjárt gázkamrába küldeni. A sorozatos AFkzók meg kaphatják a retorziót.

Ez egy játék, nem az intenzív osztályon a bioritmus monitor hogy azt kelljen bámulni meredt szemmel.

Amúgy ha 20-ból van 2 afkzód, az nem is sok, úgyanis így maximum minden 150. meccsben lesz a top tank afk... mert ugye ki nem szarja le hogy a loltraki AFKzik ott a tápláléklánc alján... 😊

Gondolom amikor hallottad a reccsenést, bal lábaddal diszkréten betoltad a fûrészt az ágy alá.... 😊

PCT: 20; APCR: 4; R.RO: 2, de aranyat ritkán lövök. Kicsivel több, mint 400 meccsem van vele idáig. Nekem bõven elég a 4 gold.
Szerintem megéri! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tono34
Pontosan nem emlékszem rá, de van mindenbõl egy kicsi.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

<#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Ez: #263445 és ez: #263444, abszólút igaz!

Én is megvettem végre, egyébként Te a lõszereket milyen arányokban viszed a csatára? Mert elég kevés fér bele és jól meg kell gondolni, melyik a leguniverzálisabb...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Olyasmi, mint az E-25 csak toronnyal. Gyors, kicsit lõ de gyorsan. Tierkorlátos. Féláron megéri.
Tono34
Megvettem a "Dick"er Max-ot és kellemesen csalódtam benne. Gyorsan össze is barátkoztunk. Remek kis ágyú van rajta + a JT legényei 😊 Kár, hogy a 2. töltõ nem fér már bele.

Szerintetek megéri a Panther/M10 fél áron?

patchaou
Aki IS-3-al kempel az agyhalott balfasz 😊 Így már több igazság van benne 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Egy halom játékban jobb az AI mint a wot játékosállománya.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Azért ez így nem igaz...

Meg is irtam nekik hogy az IS3 a balfasz agyhalott játékosok tankja.

Két undoritó is3 kempelõ noob tönkretette a csatámat.

Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2013.09.23. 13:48:08
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 3 288
Szerzett kredit: 118 347

Master91
Lentebb írtam saját élményemet typal ( lehet te voltál )

2-3 percet "késett" --> mögém állt be, nem tudott odébb menni ( végül is médium tank td mögé kell hogy menjen tényleg ) ---> meg haltam én is, meg késõbb õ is. és ne legyek rá mérges mert még a garázsba baszta az annyát nem akkor ment le inni

Hát hogy te kikkel találkozol, nagy ívbe leszarom, de meg lehet kérdezni itt az sg-seket hogy kb. mennyi afkos jut nekik 1 napra.

Garantálom hogy ~20 csatából 2x minimum találkoznak, és ez szar, nagyon is. Van amelyik csata végéig áll 1 helybe, van aki 3-4 perc múlva jön rá hogy hopp battle.

Védjed õket, leszarom, de ha ugatsz azért hogy 3. 4. percbe még azt látod hogy a 3. vagy a 5. tankotok a bázison bassza a rezet, nem pedig jött volna veletek elfoglalni 1 fontos pozíciót nyakon baszlak.
Csak untat a vacak AI.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És azt, te honnan tudod, hogy mi baja van a gyereknek? Amúgy meg mi van akkor ha csata elõtt lerohan vízért és 20 sec-et késik.

Meg lett mondva, hogy aki folyamatosan afk-zik, berakja csak a tankot, vagy botozik, azt megbüntetik.

Innentõl kezdve pedig te vagy a fogyatékos, hogy ezt nem vagy képes megérteni. Egyébként én nagyon kevés AFK-ssal találkozom.
Sunsetjoy
Pár hónapja telefonos tech support közben valami midtier tankkal csináltam emlékeim szerint topgunt Murovankán, fenntrõl indulva, valahol délre a varázserdõtõl.

El lehet képzelni, milyen csapatok is voltak a meccsen...<#idiota>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Azt még most is meg lehet tenni 😊

Master91
Akkor a fogyatékosok érdekében (igen, rád is célzok) leírom ÚJRA:

"Persze vannak olyan szituk amiért én se szólnék!
Postát,betörnek és éppen a torkát vágják, ég a ház, kutya marcangolja a gyereket stb.
Azok idegesítenek hogy tudja hogy mindjárt kaja de elindul a köcsög , leszalad inni / wc-zni de bejön a csatába, stb."

Remélem érted kis együgyû barátom, de ha kell óvódás nyelven is letudom írni, bár ahhoz nincs sok kedvem.

Stimt?
Roger6
Jó ez a szorzós cucc, így ha a csapatod szar is, akkor is kapsz XP-t mocskosul:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jajj, a régi szép idõk, amikor még telefonálás közben is nyugodtan Panzer General-ozgattam...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Egy csata rövid története: Kezdetben:
[/url][/img]
Kicsit késõbb:
[/url][/img]
És a végén!:[spoiler[/url][/img][/spoiler]

téged kéne inkább bannolni, bárkinek közbe jöhet akármi, egy telefon akármi.

Múltkor például azért kellett otthagyni csataközepén az IS-7est mert leesett a fáról az fater, ki kellett hívni a mentõt, csigolya törés meg borda törés. De te biztosan végigjátszottad volna...Pedig aztán nem is vagyok túl jóba az öregemmel, de azért ilyen esetbe csak kirohan az ember és hív segítséget.

Ha állásügyben hívnak, akkor is pont leszarom majd, hogy 10esben ülök. Vagy akármi más. Hív csaj telón, nem fogok közbe játszogatni, mert nem tudok odafigyelni stb.
Ja, kipróbáltam, tényleg mûködik. Régen mintha nem engedte volna... Bocsesz.

Lehet így próbálják szívatni a sealclubbereket a wgsek.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tier I: bármikor lelépek
Tier II: pl.: wc ha szükséges
Tier III: pl.: postást még beengedem
Tier IV: pl ha a gyerek kiabál hogy kakiltam még megyek és kitörlöm
Tier V: még felveszem ha szól a vonalas telefon
Tier VI: innentõl már csak katasztrófa esetén szakítom meg a játékot, földrengés egyebek
Tier VII: esetleg haláleset (másé)
Tier XI: Haláleset (enyém)
Tier X: Még a végéig elhúzom a haláltusát tuti
voivod32
Attól még nem lesz sem gyorsabb sem pontosabb a löveg. Nem veszek gold ammót,állandó kreditügyi problémáim vannak. Különben is , akkor nem szidhatnám a "golnúúúúúbokat"! 😄
De mondom, nekem így tökéletesen megfelel, csak szopat a játék.

Koridor
Szerintem a 152-esbe nem kell bele gold. A pontosságon nem javit és a T9 heavyket is lehet vele sebezni 150-250 hp-val. Igaz hogy 900-at ritkán adja még T6-oskra is, de beléjuk meg simám beleversz 400-600-at.

Master91
60k expet úgy gyûjtöttem volna a 6os artymmal hogy nem is volt bele képezve a legénység.. ? <#miaz>
Tessék csak neked. Már megjelenik ég még legénység sincs benne.

152-es golddal prém accal, 5 lövésbõl 2 találattal (ami full sebzést okozott, nem csak 100-ról kinyírtam egy tankot) kb kijött +1-2k hozamra.
popey8
Én is a 122-est használtam rajta, sztem is sokkal jobb. Sebzést kivéve mindenben jobb a 152-esnél. Golddal ki bírja azt fenntartani, HE-vel meg nagyon megbízhatatlan. 122-essel nagyon durván lehet osztani a 390-es átlag dmg-el, 6-7 mp-enként (ha jól emlékszem), láthatatlanul. Ha nem lenne elég a 175 pen, ott a gold és azzal a brutál ROF-al iszonyat dolgokat lehet mûvelni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezt nem ítélem hasznos hozzászólásnak.

(SPOILER)*ide a cucc amit spoilerezni akarsz(/SPOILER) és a ( ) zárójeleket kicseréled [ ]-re.
Koridor
25mp? Én le tudtam vinni 15mp-re a töltést.

Szóval neked még nem volt olyan hogy a postás bejelentés nélkül csöngetett, esetleg az asszonyra bejelentés nélkül rádõlt a fregoli és ki kellett szabadítani? 😊

Nekem volt, és hát valljuk be, az a hülye aki idegbeteg attól mert egy internet tankos játék miatt örjöng. Úristen, hát Tier 10es volt. Nem érted? Tier 10essss??? 😊

<#hehe> Ilyenkor mindig ez jut eszembe.

Ám hogyan lehet spoilert beszúrni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gold ammoról hallottál már? 250 pen. És az a buzi tank kb láthatatlan. Tudom, mert épp most fejeztem be a húzását.
Izé, lehet bele kéne képezned a legénységet elõször a tankba és csak utána jelenik meg a gyorsított képzés?!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eh, ezt a hisztit... már az is baj hogy a haverok tolják, mert bántja a fülecskéjét... 😄

Te tudod....

voivod32
Szerintem nem. Azzal semmit nem lehet átlõni ami egy kicsitis erõsebb, iszonyat lassan tölt, borzasztó pontatlan. Ha mellé lõsz 25 mp-ig védtelen vagy. A lassú célzás miatt sokáig kell fedezéken kívül lenned. Ja, és senki sem számít arra, hogy nem a 152-es van rajta, ezért miután lövök, elõbújik, kényelmesen célozgat, és ekkor kapja a következõt!: Én a122-essel sokkal jobban élvezem vele a játékot!

Akinek kell 1500 aranyas invite kod (CSAK vadiuj regisztracional felhasznalhato), dobjon egy privit, van meg belole.

off

Tessék, remélem ez már elég lesz nekik.

voivod32
Mindenképpen! Fullosan nagyon ütõs jármû, sokszor tízes heavik is visszahõkölnek, ha felbukkansz vele. Gyors, erõs gun, Brutális armor, rettenetes lassú sebesség.