World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gyõzelmek / Csaták: 20.83% (5 / 24)
Tapasztalat (átlag): 7320 (305.0)
Szabad tapasztalat: 501
Kreditek: 71273
Arany: 0
Sebzés adott (avg): 22873 (953.04)
Sebzés kapott: 22535
Ölések (átlag): 19 (0.79)
Találatok: (121 / 156) (77.56%)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Azért mert egyszer valaki AFK egy meccsben, nem kell mindjárt gázkamrába küldeni. A sorozatos AFkzók meg kaphatják a retorziót.
Ez egy játék, nem az intenzív osztályon a bioritmus monitor hogy azt kelljen bámulni meredt szemmel.
Amúgy ha 20-ból van 2 afkzód, az nem is sok, úgyanis így maximum minden 150. meccsben lesz a top tank afk... mert ugye ki nem szarja le hogy a loltraki AFKzik ott a tápláléklánc alján... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2013.09.23. 13:48:08
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 3 288
Szerzett kredit: 118 347
2-3 percet "késett" --> mögém állt be, nem tudott odébb menni ( végül is médium tank td mögé kell hogy menjen tényleg ) ---> meg haltam én is, meg késõbb õ is. és ne legyek rá mérges mert még a garázsba baszta az annyát nem akkor ment le inni
Hát hogy te kikkel találkozol, nagy ívbe leszarom, de meg lehet kérdezni itt az sg-seket hogy kb. mennyi afkos jut nekik 1 napra.
Garantálom hogy ~20 csatából 2x minimum találkoznak, és ez szar, nagyon is. Van amelyik csata végéig áll 1 helybe, van aki 3-4 perc múlva jön rá hogy hopp battle.
Védjed õket, leszarom, de ha ugatsz azért hogy 3. 4. percbe még azt látod hogy a 3. vagy a 5. tankotok a bázison bassza a rezet, nem pedig jött volna veletek elfoglalni 1 fontos pozíciót nyakon baszlak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Meg lett mondva, hogy aki folyamatosan afk-zik, berakja csak a tankot, vagy botozik, azt megbüntetik.
Innentõl kezdve pedig te vagy a fogyatékos, hogy ezt nem vagy képes megérteni. Egyébként én nagyon kevés AFK-ssal találkozom.
El lehet képzelni, milyen csapatok is voltak a meccsen...<#idiota>#idiota>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Persze vannak olyan szituk amiért én se szólnék!
Postát,betörnek és éppen a torkát vágják, ég a ház, kutya marcangolja a gyereket stb.
Azok idegesítenek hogy tudja hogy mindjárt kaja de elindul a köcsög , leszalad inni / wc-zni de bejön a csatába, stb."
Remélem érted kis együgyû barátom, de ha kell óvódás nyelven is letudom írni, bár ahhoz nincs sok kedvem.
Stimt?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Múltkor például azért kellett otthagyni csataközepén az IS-7est mert leesett a fáról az fater, ki kellett hívni a mentõt, csigolya törés meg borda törés. De te biztosan végigjátszottad volna...Pedig aztán nem is vagyok túl jóba az öregemmel, de azért ilyen esetbe csak kirohan az ember és hív segítséget.
Ha állásügyben hívnak, akkor is pont leszarom majd, hogy 10esben ülök. Vagy akármi más. Hív csaj telón, nem fogok közbe játszogatni, mert nem tudok odafigyelni stb.
Lehet így próbálják szívatni a sealclubbereket a wgsek.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Tier II: pl.: wc ha szükséges
Tier III: pl.: postást még beengedem
Tier IV: pl ha a gyerek kiabál hogy kakiltam még megyek és kitörlöm
Tier V: még felveszem ha szól a vonalas telefon
Tier VI: innentõl már csak katasztrófa esetén szakítom meg a játékot, földrengés egyebek
Tier VII: esetleg haláleset (másé)
Tier XI: Haláleset (enyém)
Tier X: Még a végéig elhúzom a haláltusát tuti
De mondom, nekem így tökéletesen megfelel, csak szopat a játék.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem volt, és hát valljuk be, az a hülye aki idegbeteg attól mert egy internet tankos játék miatt örjöng. Úristen, hát Tier 10es volt. Nem érted? Tier 10essss??? 😊
Ám hogyan lehet spoilert beszúrni?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
off