World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában csak két tankot tolnék de hányingerrel clickelek a csatára is, nem csoda ha 25% a winrate néha.
Egyik a wz-132. Amilyen jó kistestvére annyira gagyi ez. Ugye végig t10, két lövéstõl behalsz, mozgékonyság közepes, a leginkább térképfüggõ és nagyon kell neki a használható csapat. Mikor örülnék campinovkának akkor is spottolhatok ha az egész csapat a spawnponton marad.
Másik a VK4502 B. Számomra az egész tank érthetetlen. Miért van ez a maus elõtt ha kevésbé páncélozott mint az E-75 és minden paraméterben szarabb? Iszonyatos, nem tudom mit kéne vele csinálni
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az elõbb egy T10-es tank behozott kát T-25-öst 10-es csatába...Sokan boldogok voltak emiatt.
Apropó event, a light event-el mi van?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Három bot egy klánban, 2-3k csata után is csak pár százas effivel meg 42%-os WR-tel, összevissza forgatott tornyokkal, sziklákon keresztül célra tartva, egymásba gabalyodva. De egyvalamiben profik voltak: menet közben is tudtak gépelni, és sablon üzeneteket gyártani 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De mi volt ez 😄D link
Ennek a Churchill VII-nek mekkora troll páncélzata van.
TomDantes: Az AT-15-öt 240+ mm pennel már ott lövik át az LFP-t kivéve, ahol nem szégyellik. Lásd T34, és még IS-3 is. Miért, a Ferdi nem lõtte át, esetleg buta módon az LFP-re célzott?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mondjuk amikor az IS kapásból átlõtt az elején, akkor nem fûztem nagy reményeket ahhoz a csatához, aztán végül is szépen lesebeztem õket, a nagy ROF miatt egy helyben lehet vele tartani a legtöbb tankot, úgyhogy általában mindig az elülsõ vagy a hátulsó görgõre lövök.
Itt viszont szó nincs ilyesmirõl, úgyhogy reagálni sem nagyon érdemes rá.
(Most néztem WT online 39700akarhány,WoT 95000/195000akarhány...ja fenyeget a kihalás<#nevetes1>#nevetes1>)

miért kéne bannoltatni magad ahhoz hogy itt hagyd a wotot? 😄
A második eset: tényleg beteg. Mert aki egy játékot ennyire utál, az beteg. Nem õ az egyetlen, és komolyan nem tudom felfogni, hogy emberbõl zsigeri gyûlöletet vállt ki egy játék. Mitõl lettek ennyire frusztráltak, hogy az életük egy célja, az, hogy egy játékot, tehát egy lélektelen dolgot utáljanak? Viccen kívül, ez beteges. Az ilyen embereknek komolyan valami segítség kéne. Most nem errõl a kis hülyérõl van szó, sokan vannak ilyenek. Nem tudom, lehet valami nagyon nincs rendben az életükben, és egy játéknál csapódik le minden, de ez akkor se normális, hogy ilyen szintû utálat legyen emberekben. Ha, pszichológia szakra járnék, komolyan írnék egy tanulmányt arról, hogy az MMO-k, hogyan tudnak embereket megõrjíteni, dühöngõ állátá változtatni, hogy egy játék legyen a legnagyobb ellenségük.
Szerintem ez érdekes probléma.
Nem lennék fáradt és nem fájna a fejem, úgy elbeszélgetnék veled.
Szeretek hülyékkel beszélgetni.
De mára ennyi.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Swedish people are albino monkeys
Akkorát röhögtem mikor rákattintottam a replay linkre. Utána olvastam hogy magad is rájöttél elég hamar. <#nyes>#nyes> <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ