World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többire Eagle válaszolt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- SerB is playing the VK4502 Ausf.B and is happy with its gameplay (142 battles, 56% WR, Tank Ace)
- SerB states that the rear turret VK4502 is pleasant to play, despite players whining that its dull.
- VK 4502B may get a buff, but don’t expect that to happen anytime soon.
A kínainak viszont magasabb a camója. De az orosz akkor is jobb, és nem is tudom hirtelen van-e királyabb T5 medium mint a T-34.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A HEAT elakad a lánctalpban meg a spaced armorban. Néha a kevesebb több, AP-vel ugyanott átlõtted volna simán.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azután százszor is meggondolná valaki, hogy beálljon úgy csatázni, hogy aztán meg sem mozdul.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tegnap volt egy T4 meccsem Matildával, szar volt a csapat, egyedül álltam helyt, kiosztottam 1800 Hp sebzést volt 5 kill, de sajnos kilõttek és vesztettünk.
Na erre kaptam kb 800 Xp-t és 28000 Cr-et.
Most reggel egy T6 meccsen szintén Matildával egyedüliként életben maradtam, gyakorlatilag egyedül leépítettem egy T6 Hellcat-et és egy T6 AT-8-at, volt 2 killem,kiosztottam 1600 Hp sebzést, "Szárnysegéd" medált kaptam a végén , de sajnos befoglalt az ellen maradék 3 tankja és nem értem oda kilõni õket. Mondjuk valószínû kinyírtak volna, de az most mindegy.
Na erre meg kaptam 500 Xp-t meg 17000 Cr-et.
Valaki magyarázza meg, miért kaptam a T4 tankok megöléséért több Xp-t mint a két szinttel nagyobb tankok sebzéséért.
Gratulálok Pistike, Te lettél az 5. afk a csapatban.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Beáll a faszfej és otthagyja, hátha nõ a wr je.,..
3-4 van csatánként!
Mi a faszomért nem lehet beállítani a szerveren, hogy ha kezdéstõl 20 mp ig nem mozdul akkor kilépteti?? Cod 1 ben már mûködött 10 éve...
A negyedik csatából kellett kilépnem sorozatban...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Tono: Úgy azért más. Tornyot kihúztam freebõl (kb már csak arra költöm a free-t, meg a T9es TDk ágyúira), nagy ágyú meg megvolt e-75rõl. Lánc helyett meg ment rá a felfüggesztés, az a 23k xp hipp-hopp meglett.
Én mindenképp magaslaton szeretek vele lenni, és onnan szopatni a népet, LFP-t elrejtve.
Még 6k xp a Mausig, ezt már csak kibírom valahogy 😊 A kezdeti rossz érzéseim enyhültek valamelyest vele kapcsolatban, így már nem utálattal fogok visszatekinteni rá, de az biztos, hogy nálam nem váltja ki az E-75-öt a t9 funoló heavy szerepébõl 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pedig az elülsõ páncélja kifejezetten erõsebb, mint a többi T9esé.
Korábban, mikor csak duplázgattam, gyakran szapultam én is. Most, hogy sokat mentem vele, már sikerült ráérezni, és jobban boldogulok vele. Viszont ha objektíven akarom nézni, semmiben sem kiemelkedõ a többi 9-eshez képest, míg az egyértelmû hátrányai megvannak a többihez viszonyítva.
Napi duplákkal számolva + egy esetleges kis pihenõ ... kb 1-2 hónap 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Melyik a jobb tier V farmoló tank PZ IV vagy PZ III/IV ?
"Elsõ gyõzelem, földi cél és légi cél: 10-10-10 token,
Harmadik gyõz, földi cél és légi cél: 20-20-20 token,
Tizedik gyõz, földi cél és légi cél: 50-50-50 token.
Ez napi 240 megszerezhetõ tokent jelent, tehát 11 nap alatt összejön egy havi prem.
Ha jól tudom, a játék megjelenéséig megy az akció, ami a mai napig szept. 26.-ra volt kitûzve, amit (éppen most olvasom) áttettek nov. 13.-ra."
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
köszi
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na ez abszolút igaz.Mostanában kezdtem el ezen gondolkodni,szeretek játszani,de utóbbi idõben a wot-tal egyre kevesebbet...Kezdi elveszteni a szórakoztató jellegét,70-80 %-ban csak idegbajt kapok.
Ennek meg nem sok értelme.
Eddig volt xvm,de már nem tettem fel.Annyi a különbség hogy most már nem látom a statokat,de az eredmény ua.
Elõbb-utóbb minden játékra rá lehet unni,asszem nálam közeledik ez a pont.
Nem vagyok kiemelkedõ játékos,legtöbbször próbálok ésszel játszani,de mikor rengeteg 3-4 perces meccs jut napokon keresztül,ott lényegtelen mit csinálok.
Úgyhogy ha valaki tud valami olyan játékot ami szórakoztat is és van benne valami hasonló akció akkor hajrá írjátok le 😊(és nem egy erõmû gép kell hozzá)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nem tudom miért van ez, de nekem sokkal jobban fekszik a prémium Panther az alap Panthernél...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg kell szenvedni a Maus-ért... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
M103 Prokhorovka, Encounter with a little spot
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"