World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem mondtam, hogy követendõ példa, én kilépek/leugrok/pancsizni megyek ha debil a csapat.. Ennyi..
Kreditet a sebzõ lövésekért kapsz. A tankod így is, úgy is megdöglik, tehát fizetni fogsz. Akkor már sebezz is elõtte. Most vagy nem ismeri a weak spotokat, és nem tud sebezni, ezért gondolja, hogy jobban kijön kreditbõl, vagy szimplán ostoba.
Elõbbi esetben ha nem próbálkozik lövésekkel, sosem fogja megtalálni a weakspotokat magától, utóbbi esetben hiába minden magyarázkodás, csak még jobban elássa magát.
Már az "én idõm drágább ennél" magyarázat is sántított, de ez. Rofl.
De ahány ember annyi szokás.😊
attól még leszarom..
de fájt..
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Viszont ha kilépsz a csatából, azért jár némi bünti. Nem sok, de jár.
Mert a löveg meg volt a másik ágról, a tornyot meg kiváltottam freebõl.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nézd csak meg a csata végén a részletes jelentést, hogy adott csatában milyen tevékenységeket számolt el neked a játék.
Sajnos az XP-Credit fülön már nem írja részletesen, mit miért kaptál, csak a végeredményt írja ki. A részletes fülön látod, hogy mit csináltál és azokra fog pontokat osztani.
Nekem sokszor van olyan csatám, hogy 0 kill-em van, de kiosztok 2000 sebzést, bekapok (elvileg) 3000-et és scoutolok 2-3 tank sebzéséhez. Ilyen kill nélküli csatákra is simán kapok 600-800 xp-ket. De ha még killem is lenne pár, akkor simán 1000 felé (premium) menne az xp-m még vesztes csatában is. A gyõzelemért meg eleve kapsz +200 xp-t, ha nem többet. Sok afk-zó erre hajt, bár én nagyon ritkán látom õket. Tegnap este is lenyomtam 28 csatát, de egyet sem láttam.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Hú ez tetû lassssúúúúú"
De sebaj, én hülye tuti nem tettem fel rá a nagy motort csata elõtt. Szóval csata után az elsõ dolgom az volt, hogy ezt lecsekkoltam. Hát bizony fent volt a nagy motor.
Szóval jött a második benyomás: "OMG, ennél még egy Tortoise is mozgékonyabb" 😄.
Menni kell elõre vagy támogatni a csapatot, nem pedig azon keseregni, hogy miért nem tudják a kinder kommandós csapattársaid megnyerni nélküled a csatát, míg te a kezdõkör mellett figyeled a csapattársaid aktivitását, majd mikor már mindenki elhullott körülötted akkor kiszórni utolsóként 1.5-2k dmg-et a low hp-s ellenfelek között majd idejönni verni a nyáladat a hülye printscreenekkel, hogy de már megint defeat van... hát basszus, mit vártok ezek után?
Olyan mintha fociznátok a téren és kiállsz mert már nem lehet nyerni.
Mondjuk ez a scriptes dolog biztos nem hat az új accot kezdõkre, akik lilának akarják az XVM-üket, és 60% körüli a WR-ük. Rohadék csíterek... Pfejj! 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak egy afk su-122-54 kellett az ace tankerhez. 😊
Mindenesetre errõl beszéltem, amikor "dombokon" szeretek vele OP-skodni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gondolj bele, elég annyi, hogy úgy rak össze az MM, hogy lehet h tankban meg effiben kiegyenlített, de az egyik csapatban csupa stock..
Vagy a lista végére teszi a jobbakat..
Simán belefér, egy egyszerû scripttel megoldható...
És igen, sokszor elõfõrdul, hogy tízszer egymás után is olyan csapatba rak be, akik még sebezni se tudnak. Van valahol egy képem, ahol KT-vel olyan tier x-es csatában vagyok, ahol pár perc alatt 15-0-ra kapunk ki...semmi belepiszkálás, néha összejön.
Mégis esik a wr...?
Öööö azt hiszem itt valamit nagyon elb....am. Furcsállottam, hogy nem ír ki semmit az ágyúra, hogy mennyi XP, azt hittem majd a torony meglesz majd kiírja ... Hiába néhol a fától az erdõt.
Na most már mindegy, lassan meglesz a torony.
Tanulság jobban kell figyelni, vagy nem szabad fáradtan játszani.