World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedvencem az amikor 1850 hp-s foch-t kilövik 2/2 találattal de a potenciális sebzõdés csak 1650. 😊

Maala
Akkor menj artival, azzal elég egy viszonylag függõleges fal. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez csak azért nincs így, mert nincs minden mapon van elég mély pocsolya...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Játékon belül: "Szerzett lehetséges sebzés" - asszem erre gondolhat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Asszem értem mit gondolsz "virtuálisan" bekapott sebzésnek, de rohadtul hülyén hangzik. Magyarul egy szóval nem tudom leírni mi is ez, de maradjunk annyiban hogy: bekapott nem sebzõ találat aminek értéke a rád lövõ ágyú átlagos sebzésébõl adódik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fürödjön az, aki lusta vakaródzni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Pancsizni mész? 😄 Aztán csodálkozol, ha más meg elmegy egy pohár vízért.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha így lenne többet fürdenél mint egy sellõ..😊
Maala
A spotdmg-re persze, hogy kapsz XPt. Amit a sebzés okozója kapna a sebzéséért, annak az XP-nek a felét te kapod meg.

Mondjuk az elvesztegetett idõm jobban sajnálom, ahelyett, hogy egy töketlen csapat utolsójaként szerencsétlenkedjek 13 ellen még pár percet, addig a következõ tankkal kurva jó csatába kerülök..

Nem mondtam, hogy követendõ példa, én kilépek/leugrok/pancsizni megyek ha debil a csapat.. Ennyi..

Maala
Hát igen, ennél nagyobb baromságot nem is lehet mondani...

Kreditet a sebzõ lövésekért kapsz. A tankod így is, úgy is megdöglik, tehát fizetni fogsz. Akkor már sebezz is elõtte. Most vagy nem ismeri a weak spotokat, és nem tud sebezni, ezért gondolja, hogy jobban kijön kreditbõl, vagy szimplán ostoba.

Elõbbi esetben ha nem próbálkozik lövésekkel, sosem fogja megtalálni a weakspotokat magától, utóbbi esetben hiába minden magyarázkodás, csak még jobban elássa magát.

Már az "én idõm drágább ennél" magyarázat is sántított, de ez. Rofl.

Nem,persze. Ugyanakkor eszembe nem jutna sajnálni azt a 2-3-4 ezer ellõtt kreditet a még lehetségesen kiosztott sebzésért. Pláne mióta a vesztes csapatban is meg lehet szerezni a gyõztes jutalmat.

De ahány ember annyi szokás.😊
ez fájt...

attól még leszarom..

de fájt..

Utóbbi hetekben a haverommal közösen (Platoon) játszunk és idõnként nézegetjük, hogy ki mennyi xp-t kapott. Ez alatt a kb. 400 csata alatt sokszor nagyon hasonló eredményt érünk el (kb. azonos kill és okozott sebzés), de mégis 30-50%-al eltér a kapott xp-nk. Ilyenkor a részletes jelentés bogarászásával csakis az jön ki gyakorlati alapon, hogy bizony a scout sebzésre és/vagy az általunk (akár virtuálisan) bekapott sebzésre is ad xp-t. Más magyarázatot nem találtunk még rá.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Attól még szánalmas. Ugyan úgy megérdemelnél egy bant, mint az afk farmolók.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Én még mindig azt mondom, hogy aki a lövedékek árával foglalkozik annak ez a játék nem való 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ott azért a lövések nem kerülnek kreditbe...

Maala
Hát, pár napja én is néztem, hogy egy másik VK hogy lehagy engem. 😄 Aztán rájöttem, hogy még nincs az enyémet a fejlesztett lánc. No para. 😊

Ezt a bekapott sebzést honnan vetted? Mert õk nem írnak sehol olyat, hogy a bekapott sebzésre kapsz xp-t.

Viszont ha kilépsz a csatából, azért jár némi bünti. Nem sok, de jár.

Olyan még nincs rajta 😄.
Mert a löveg meg volt a másik ágról, a tornyot meg kiváltottam freebõl.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tapasztalati pontot nem csak kill-re, okozott sebzésre ad a játék, vagy hogy kisebb/nagyobb tankot sebeztél, hanem a te sérüléseidre (a ténylegesen vagy virtuálisan bekapott sebzések), a felderítésed miatt az ellenfél bekapott sebzései után is, a bázis védésre/foglalásra, stb.

Nézd csak meg a csata végén a részletes jelentést, hogy adott csatában milyen tevékenységeket számolt el neked a játék.

Sajnos az XP-Credit fülön már nem írja részletesen, mit miért kaptál, csak a végeredményt írja ki. A részletes fülön látod, hogy mit csináltál és azokra fog pontokat osztani.

Nekem sokszor van olyan csatám, hogy 0 kill-em van, de kiosztok 2000 sebzést, bekapok (elvileg) 3000-et és scoutolok 2-3 tank sebzéséhez. Ilyen kill nélküli csatákra is simán kapok 600-800 xp-ket. De ha még killem is lenne pár, akkor simán 1000 felé (premium) menne az xp-m még vesztes csatában is. A gyõzelemért meg eleve kapsz +200 xp-t, ha nem többet. Sok afk-zó erre hajt, bár én nagyon ritkán látom õket. Tegnap este is lenyomtam 28 csatát, de egyet sem láttam.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Tono34
Kell a lánctalp is, de ferrari akkor se lesz belõle 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igazából némelyik pályán van "másodvonalbeli" kulcspozíció is, néha még nyerni is sikerült onnan. Csak sajnos azokat nem ismerem annyira, így inkább hátrány, mint elõny.

Elsõ benyomásom a VK-ról, ha már így szóba került.
"Hú ez tetû lassssúúúúú"
De sebaj, én hülye tuti nem tettem fel rá a nagy motort csata elõtt. Szóval csata után az elsõ dolgom az volt, hogy ezt lecsekkoltam. Hát bizony fent volt a nagy motor.
Szóval jött a második benyomás: "OMG, ennél még egy Tortoise is mozgékonyabb" 😄.

patchaou
Próbálkoztam már azzal is, hogy kb fél percig meg sem mozdulok. De olyankor szinte biztos hogy elveszítjük a kulcsfontosságú pozíciókat.

Ezért is utálom azokat a tankokat, amik zsengék az elsõ volnalban bóklászáshoz. Az ilyen toronyforgatós csatákban, vagy mehetek elõre hullani, vagy forgathatom én is a tornyomat hátul, miközben vakarom a csövemet.

patchaou
Lassan bele kellene a 30 másodperces gondolkodásomba kombinálnom azt is, hogy a csapatom balfasz és úgysem azt fogja csinálni amit kell.

patchaou
Ment a plusz! Én amint lejár a visszaszámlálás indulok arra amerre a 30 másodperc alatt az adott tankok, pálya, oldal szerint a helyem van. Ez sokszor azért szar, mert a bázison tötyörög a csapatnak több mint a fele és csak a tornyát forgatja... Aztán egyedül vagyok a kulcsfontosságú helyeken, ahova az ellen bezzeg azokkal a tankokkal érkezik amiknek ott a helye. Ezalatt az enyéim még mindig a bázisnál nézelõdnek sírnak hogy van egy afk, dumálnak és lenooboznak ha elsõk között halok meg. Holott ha jöttek volna segíteni akkor...

Maala
Amúgy tegnap 2x, vagy 3x is láttam olyan esetet, hogy 2 tank kilövi egymást... Tehát az bullshit, amikor azt mondták, hogy a halott tank lövedéke "eltûnik". Just saying.

Nagy ügy, közben a hetedik csatám is szopás lett...hétbõl hét, nem mondom hogy nem vagyok ideges, és nem mondom ,hogy nem ütném a fejét a sok hülyének, de ez még nem jelenti azt, hogy direkt most veszítek, az elmúlt héten sikerülot 50% feletti átlagot elérni, ma meg nem? Hát hosszú távon ez van, kiegyenlítõdik.

Nem tudom mi ez az új b*szogassuk az afk playereket jelenség, de én pl eddig nem sokat láttam. Sõt szinte nincs is. Bár ha a rinyagépek is mennének elõre és tennék a dolgukat és nem pedig jó komisszárként hátul kempelnének és figyelnék hogy ki az aki nem indul el az elsõ 3 másodpercben, akkor lehet õk sem lennének annyire érzékenyek erre a mûbalhéra.

Menni kell elõre vagy támogatni a csapatot, nem pedig azon keseregni, hogy miért nem tudják a kinder kommandós csapattársaid megnyerni nélküled a csatát, míg te a kezdõkör mellett figyeled a csapattársaid aktivitását, majd mikor már mindenki elhullott körülötted akkor kiszórni utolsóként 1.5-2k dmg-et a low hp-s ellenfelek között majd idejönni verni a nyáladat a hülye printscreenekkel, hogy de már megint defeat van... hát basszus, mit vártok ezek után?

23 bó 10 win...

Amúgy nem értem ezt a kilépek a csatából dolgot. Nekem mindegy mennyi az állás,addig próbálkozom míg megy a tank. Kilépsz,holott összejöhetne még egy acélfal,egy védõ..vagy akármi.

Olyan mintha fociznátok a téren és kiállsz mert már nem lehet nyerni.

Roger6
Figyi mad... Nem akarod befejezni ezt? Csak kérdezem. Tudod, már többször szóltam a sírás miatt, persze a te dolgod, de engem kicsit idegesít, hogy állandóan az árnyoldalát látod a játéknak. Az elmúlt egy hétben összesen egyetlen hozzászólásod volt, ami pozitív volt. Néha megkérdezném tõled, hogy te minek játszol vele, ha ilyeneket gondolsz róla? Ez a scriptes elméleted nálam lassan az elmebetegség kezdetét jelentené, frankón.

Mondjuk ez a scriptes dolog biztos nem hat az új accot kezdõkre, akik lilának akarják az XVM-üket, és 60% körüli a WR-ük. Rohadék csíterek... Pfejj! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dehogy nincs. Most már hatból hat csata volt szopás eddig. Most akkor mi van? Ez elmúlt héten fölfelé tekerték, mától lefelé tekerik hogy direkt szívjak?

Maala
http://wotreplays.com/site/355261#mountain_pass-maala-vk_4502_p_ausf_b

Csak egy afk su-122-54 kellett az ace tankerhez. 😊

Mindenesetre errõl beszéltem, amikor "dombokon" szeretek vele OP-skodni.

patchaou
De akkora foshalom az a játék, hogy csak a mazohistáknak éri meg. Komolyan, minden második csata úgy kezdõdik, hogy az elsõ 3 másodpercben, amikor még sehol senki nem látszik máris kikapnak valakit a pálya túlsó felérõl. Ha van egy kis mázlid akkor nem Te vagy az. A földi célpontok hamar megvannak bombázóval, de tier1-es 2-es gépek olyanokkal kerülnek szembe amik kétszer olyan gyorsak, stb... szóval a légiharc elég gáz, fõleg a hulladék irányítással. Féléves prémet tuti nem fogom vele kiszenvedni.

Tono34
Szerintem ha programot sem tudják rendesen megcsinálni akkor pont ezt fogják megvalósítani?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ilyen NINCS.

Gondolj bele, elég annyi, hogy úgy rak össze az MM, hogy lehet h tankban meg effiben kiegyenlített, de az egyik csapatban csupa stock..

Vagy a lista végére teszi a jobbakat..

Simán belefér, egy egyszerû scripttel megoldható...

Na, negyedik megalázó vereség zsinórban. Biztos jól belepiszkáltak ,hogy most rossz legyen...

Maala
Hagyd rá, ha õ nem tud ilyet szerezni, akkor lépjen csak ki. :d

Roger6
Hát én leszarom, ha kikapunk, amíg hasonló vereségek vannak (2 perce készült a kép): Vereség.

Master91
prémet
Most ez nekem nem tiszta; ezekért a tokenekért goldot kapsz, vagy prémiumot?
Miért ne eshetne? Tudod, hosszú távon a dolog kiegyenlítõdik. Vagy azt gondolod,csak neked piszkálnak bele, hogy essen, nekem meg nem? Érdekes volna. De miért ne eshetne, nem volt szerencséd ennyi. A másik meg, hiába volt sok találati arányod, sok sebzésed, de ha teszem azt a pálya jobb oldalán voltál , de inkább bal oldalt lett volna rád szükség, és emiatt vereség...hiába a sok sebzés, ez van.

És igen, sokszor elõfõrdul, hogy tízszer egymás után is olyan csapatba rak be, akik még sebezni se tudnak. Van valahol egy képem, ahol KT-vel olyan tier x-es csatában vagyok, ahol pár perc alatt 15-0-ra kapunk ki...semmi belepiszkálás, néha összejön.

Trucker39
Én írni szoktam az eredményeket (húzom a strigulát). Továbbra is a legmacerásabb része a dolognak a 10 nyert csata. Eddig hatvan premium napot sikerült összeszedni és még november közepe odébb van egy kicsit.

vagy ha a 60 killes feladat hamarabb megvan mint a 10 win...

ha a wr 60-70% ról leesik 30-40% ra és megnézet a K/D ratiodat és ugyanolyan, vagy jobb mint az átlag, a találati arányodat és ha abban sincs változás te ugyanúgy játszol mint mindig.

Mégis esik a wr...?

Tono34
"nagy ágyú meg megvolt e-75rõl"

Öööö azt hiszem itt valamit nagyon elb....am. Furcsállottam, hogy nem ír ki semmit az ágyúra, hogy mennyi XP, azt hittem majd a torony meglesz majd kiírja ... Hiába néhol a fától az erdõt.
Na most már mindegy, lassan meglesz a torony.

Tanulság jobban kell figyelni, vagy nem szabad fáradtan játszani.

75-57-72-46-46-54 %-os gyõzelmi arány az elmúlt napokból csak hogy van-e szopó ág, és van-e belenyúlkálás. Akárhogy is , az elmúlt napok átlaga 50% felett van, pedig volt hogy úgy éreztem, ennyire rohadtul szarul, ennyire mocskosul fosul még sose ment, pedig a statisztika szerint nem rossz: tehát ha azt érezzük nagyon fosul megy, az megtévesztõ lehet.