World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

höhöhhöhööööööö

Akár hogy is nézem ,ebben a magasságban nem mindennapos az iylen
Köszi!

Amit a kliens ír, az már a mindenféle eventért járó +xp nélküli érték? ( lehetett + xp t kapni a napokban )

Tehát ezt veszi figyelembe a medium tankos event?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát nem nagyon szeretem ezt a kicsikét, de most sikerült egy jó kis élvezetes kört mennem. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maala
Itt az enyém.

Mióta megcsináltam magamnak a defaultból, azóta nem dobja elõ ezt a fost. Bosszantó volt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
1657-et ír a stat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a legerösebb nemzet volt 😊
Valóban, a GLA-nek voltak ilyen fasza öngyilkos egységei. Régi szép idõk. <#szeret><#taps><#hehe>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kb olyan mintha a C&C Generals-ban a GLA harcolna kína ellen<#hehe>
103 xp
30.02(M) tankkal mi volt a legmagasabb xp tek eddig?

minden körben ég, az egész tank teste egy faszom üzemanyagtartály. ammo rack is szeret pukkanni, ha nem is instant száll el, de hogy 10-bõl 7szer ellövik, az tuti .. az hogy besárgul minden körben .. én megbántam, teszten sokkal jobbnak tûnt. IS-6 minden tekintetben joob!

Gyerekek, ez az amx 120-as nagyon állat, igazi felüdülés az 50 100-hoz képest. Eddig nagyon tetszik, és még meg sincs a legjobb ágyú<#smile>
Megéri megvenni a 112-t? Kicsit sok az a 14k, de teszten nagyon bejött... Valakinek valamiféle vélemény róla?
32/11 . A mai mérleg azt hiszem elég szar. Sõt nagyon szar. Én befejeztem mára, elég, nagyon elég. A 15 gyõztes csatát nem tudtam elérni. De akkor is, 32/11, ennyire nagyon gyengén már régen ment. Ez valami tragikus nap volt. Kiváncsi leszek egy hét múlva, miylen lesz a teljes heti átlag, de ez a mai, ez borzasztó.

Az igaz, az már tényleg remek szokott lenni. Aza jó, mikor van két hülye platoon-ban, kilõnek egy csapattársat, ,majd õket lövik ki, aki õket lövi ki bekékül, erre ezt is kilövik, de ezen valaki bosszút áll...és 2 perc -5 és ellenfelet még láttunk...imádni való szokott lenni.

Master91
de, ha nem 0 , hanem -1 ,-2 körül van 😄
Koridor
Az jo lehetett <#bdead>

Szép. De volt tier X-es csatám valamikor régen, ami 15:0 lett, oké ennyi nullát lövé nem volt, de hogy tier X-es csatában 15:0-ra kikapni, szerintem ennél nem lehet lejjebb.

My Way

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Koridor
A mai csucs brigád:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Koridor
Mi a film cime?

Nem igaz ha encounter mód van : 3-4 perc alatt vereség. De komolyan, nem tûnik fel az embereknek, hogy foglalják a zászlót, ilyen piros csík megy a képernyõ tetején. De nem, nem tûnik fel.

ChevyG
persze azóta nem dobta a hibát de majd kipróbálom az alt-ot
köszi a segítséget!

Kiegészítõ felszerelésnek fél tonna TNT, ami ütközéskor detonálva sebezne 2k hpt.

Ha jól hallottam, tervezik, hogy a csövük visszafelé is tud hajlani, így harakirit tudnak elkövetni. De csak akkor fog mûködni, ha utolsónak marad a csapatban, és jár hozzá Toyota medál.

Az lenne az igazi, ha kihagynák belõlük a tolatás funkciót, hiszen a birodalmi katonák nem vonulnak vissza.

Elõre félek a japán tankoktól, lehet, hogy ha rálövök, kilép egy szamuráj a monitorból és lefejez.

Azaz, csak már 2 peccs óta nem tudták kijavítani, mert a pici kínai hekkerek az óccó gépeikkel meghekkelték, hogy az eredeti kínai tankjukat ne lehessen büntetlenül lõni. Egyébként is, manapság ami nem kínai, az hamisítvány.

popey8
Te beteg vagy<#taps>

Itt mintha azt mondta volna vki, h a damage panel mod okozza ezt a hibát, de lehet rosszul tudom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

<#wilting>

nekem csak az xvm van fenn, az csinálja, gondolom ebben a modpackban is az az xvm van.

Serene coast, de jó ez is vissza került..és ez is szarabb mint volt. Ilyen nincs, hogy nem látok senkit de szarrá lõnek...ez is jól sikerült pálya.

Sebzésszámláló van az xvm-ben is, nem? Vagy az csinálja? Mert ha nem, esetleg lehet azt használni.

Én már egész megszoktam, a 2,3,6,7,8,9,0 egész jók, sniper módban el lehet lõni közte :d

Az 1, 4,5 az szívás. Olyankor jön a HE és lövök valamire, csak sebezzen valamit és akkor eltûnik. Egyébként "Itt jön képbe a tehetség! A háború nem a kényelemrõl szól!" Akár vakon is tudni kell célozni. Szerinted a harctéren mindig tisztán láttak mindent?

GabeE3e
Közben lenyomod az altot,akkor eltûnik.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ha jól látom az a probléma, hogy hiányzik az 1-2-3.
Illetve mivel a számok nem pont középen vannak, így "lelógnak a képernyõrõl". <#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ChevyG
neee, most komolyan??????
Ne lõjjél kínai heavyre :d

a sebzésszámláló okozza, ha kínai heavyt lõsz, akkor jelenik meg.

ChevyG
Sziasztok!
Nálam néha (napi 2-4szer) elõjön ez a grafikai hiba! Mitõl lehet?
Csak a Jacktor MOD pack - 0.8.8 van fent mod, de elötte is csinálta:S

HELP!!!!
Sunsetjoy
Hiszed, vagy nem, nekem régebben meg többször elõfordult, hogy elindultam egy úgymond fontos pozíció felé, amit tartani kellett volna. Aztán, hogyhogy nem, pont az ellen csapatjának 1-2 unikumjába futottam bele - hiszen az fontos pozíció. A csapattársak meg a másik "fontos" pozíciót, vagy a legfontosabbat, a bázist védték veszettül.

Akkor ha nem tudok mit kezdeni az ellenséggel és szerencsém van, meg tudom oldani azt, amit Thoryne is lemûvelt 😄

Felhúzni magamat ilyenkor nem érdemes, ha már ilyen helyzet állt elõ, akkor nagy esély van a bukóra - hiszen cirkáló módban hajtanak el a füstölgõ tankom mellett egy üresen hagyott oldalon...

A félperces felmérés néha azért hasznos, kiegyenlíteni a gyengébben maradtakat valahogy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem. Újra át kell képezned.
Sziasztok!

Ha egy legénységet átképzek egy másik tankra, akkor alacsonyabb szintrõl indul, kreditbe kerül, stb.

De ha késõbb visszateszem abba amin már elérte a 100%-ot, és spec képzettségeket, akkor ismétlõdik a folyamat, vagy a tudásuk képzettségük visszaáll az azon a tankon már megszerzett állapotra?

próbáltam..

a válasz: "how terrible.."

Nesuten
rosszul fogalmaztál

a Kemping szimulátorozóknak spotolhatsz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem tudom láttad e a Langolierek c. filmet, de szerintem te egyszerûen beleragadtál egy olyan idõsíkba ahol már csak te létezel, mindenki más már elhagyta azt a momentumot...
Valószínû a te felvetéseidre is csak a kvantumfizika tudja a választ, hogy mégis miért csak a te játékodba kerül az összes szerver összes afk playere... szerintem írj egy ticketet a CERN-be hátha õk többet tudnak mondani mint az sg fórum.

az afk k nak spotolhatok....

Tono34
Ki is rohanhatsz mint Zrínyi, legalább a csapat maradék részének spottolsz valamit te meg kapsz rá egy kis spot damage-et.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.