World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Hülye vagyok, a tiedet néztem én is 😄

2600.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tono34
A jó magyar megszokás, biztos csalás .. (nem kimondottan neked szól).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Én a linkelt oldal szerint 321 csatát játszottam az elmúlt 30 napban, és most nem vagyok otthon, de úgy emlékszem valami 130 körül járt a számláló.

WN8-nak 2200-at ír.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Ezen már én is gondolkodtam. 2 eset lehetséges:

Vagy leszarják (mármint Jacktorék), mit fognak gondolni magáról a "sorsolásról", illetve annak tisztaságáról. Esetleg csinálhatnának egy fraps videót az omniózus klikkelésrõl (a sorsolásról). Bár akkor is mehetne még a hiszti, hogy "nem is egy ilyen videó volt". De az már tényleg a nevetségesség kategóriája.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Múlt héten lepattintotta a ~400 méterre lévõ mozgó Bchat a Jpz-met, oldalát találtam el síkba....
Maala
Pedig tényleg vicces a kiírás. Mármint szerintem nagyon kreatív és humoros. Természetesen ezt most a +25% random miatt mondtam. Mi másért.

---

Következõ mission okt 5-8 közt: Nyírj ki 5 bármilyen t5-t7 orosz tankot -> kapsz 50k kreditet. Ugyanolyan folytatásos számlálós, mint a max power volt most hétvégén.

---

Meg lehet tekinteni a WN8 számítás alfa verzióját noobmeteren. Csak a linkben a nevedet írd át a sajátodra (a végén lévõ számot töröld ki)

---

Csak érdekességképp, nem faszlóbálásért:

Ti hányszor csináltátok meg a hétvégi, illetve a szeptemberi küldetést? WoTLabs szerint 1530 meccsem volt az elmúlt 30 napban, ebbõl én 542 meccsen kaptam +20% xp-t a crewommal, azaz a meccsek harmadán (Jó, 2x voltam beteg 1 hétig a hónapban, sorry a kockulásért)

Azaz több, mint a meccsek harmadán megkaptam ezt a bónusz 20% crew xp-t.

Ez a Max Power 5k dmg-es cucc is hozott több, mint 2,5 millát a konyhára. Jó kis küldetés volt szerintem.

---

Valamint észrevettétek, hogy az októberi 20%-os crewxp küldetés 2x van fenn a missionök között? Mindjárt kiderítem, hogy tényleg duplán adja-e a crew XP-t is...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azért jó T28 - meg a Proto és a T95 - mert mire odaérsz ahol lõnek már mindenki kilõtte az utolsó goldlõszert is.
Nyelt nektek már B.chat 2 lövést O azaz NULL sebzéssel,az oldalán ?én is 50B vel ostromoltam,de köbö 20m-rõl!
Ugyan, nem ez a hiszti, az majd a sorsolás után lesz. <#mf1>

Nekem ha kell 2500 gold akkor kifizetem a wg-nek, és le van tudva a dolog.

wot nick: PsychoTrooper

"Azért mert egy vicc az egész verseny kiìràs."

Esetleg nõklapja caféra is beírhatnád a véleményed ezzel kapcsolatban, ott is sokan hisztiznek 😉

https://wotinfo.hu

Eddig 8 érvényes nevezés érkezett.

https://wotinfo.hu

Nekem a hellcat nagyon bejött. 3 skilles legénységet ültettem bele, igaz hogy csak az utolsó negyven körüli csatában tudtam átképezni a legényeket rejtõzésre. Onnantól kezdve szellem módban közlekedtem. Utálatos féreg idegesítõ jószág kb mint a kv1s csak másképp. Én elég gyenge játékos vagyok de tudtam vele tartani az 58%-os gyõzelmi arányt. Elég sokáig 61% volt de vesztemre játszottam a hétvégén.
Master91
Múlt hétvégén volt nekem ilyen, beforgatott Jpz-met sebezte 378al az ellenfél T28 Protoja...
Mint írtam,lehet tetszene most már picivel kiforrottabb fejjel,az elég régen volt meg,vagyis asszem!Azért írtam lehet ,hogy most már bejönne,akkor nem,lehet csak szarul emlékszem!Vagy csak sokszor ettek meg medek egymás után,és a hiszti roham következménye a rossz emlékek!de mellettem szóljon ,hogy én ne tudok csücsülni és várni hátha jön arra vki!A prot-al is talán azért van vmi épkézláb statom mert nem olyan mint a francia ág,mert azzal túl gyorsan érek oda ahova nem kellene 😄 :d :d :d
Ez nem elmélet a játék úgy van kialakítva hogy lehetõséget ad erre......
Véletlen lenne? Biztos az.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tono34
Nekem jobban bejött a T25/2 mint a pokolcica elõtte. Olyan sok goldot talán nem is használtam hozzá.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de a véletlen elmehetne a ...ba. Úgy tûnik a napi statból, hogy tegnap elfelejtettem játszani.

Már csak kínomban nevettem, amikor a tizedik csatámban is max. 3 zöld nálunk, a többi piros, narancs és citrom, míg az ellenfélnél lila-kék-zöld, 1-2 sárgával. Igaz, hogy én is fáradtan toltam, de több, mint furcsa, hogy eddig 50B-vel 2400 körüli átlagsebzéssel toltam, tegnap 347-et sebeztem egy csatában, a többi 0 dam crit, lepattanó, vagy el sem találtam az ellenfelet. Mintha a 27.-i nyerõ szériát akarná a játék kompenzálni.
A T25/2 az egyik legjobb, legélvezetesebb td. Nagyon jó csatákat játszottam vele 60% fölötti gyõzelmi mutatóval. Sokkal többet csatáztam vele mint indokolt lett volna és csak azért adtam el mert a Protóról is nagyon jó híreket hallottam.
PomFritot visszarakták gyõztesnek a diszkvalifikáció után, talált valakit akinek megvolt a replay...

Rettenet ami megy az WarGaming EU-nál, most már minden nap...

Na felesleges erõltetni a goldot a t252-be. Minuszba megyek nyolvancvanezerrel és bukjuk zsinorban. Marad a sima ap a nullat sebzõ lõvésekkel ,lepattanókkal meg a semmit nem érõ kritikus sebzésekkel.
dante3
jaja, itt is sebzést írnak

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

JT fordulása?!
(nem tudom milyen td-ket próbáltál, de szinte az egyik legjobb a fordulása t9 td-k közül (talán foch az ami lefordulja és kész)

Tegnap vitatkoztunk csak rosszul van írva a mission, mekkora baromság lenne ha 50k xp-t kéne elérni 50k damage helyett. Aztán Ectar bejelenti damage kell. Ma a kliens xp-t számol. MUHAHAHAHAHAHAHAHA, I love this game.

Jah igazad van !Elõzõ komm. ment is a mea culpa!
Azért úgy nem illik szidni egy tankot, hogy nem fullosan játszottál vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaja,(ÉN) sem azt mondom ,hogy használhatatlan a amcsi TD-k körül a T7 T9 csak a következõ,ill elõzõekhez képest ,kicsit szenvedõsebb! A JT-nek a nem a sebessége a probléma nálam ,hanem a fordulása,nem tudom lehet ,hogy az új paccsal jobb lett,de annó nagyon zavart,nem mintha a Ferdi egy búgó csiga lenne de azzal vhogy gördülékenyebb volt!Lehet most már tetszene a JT-is kitudja!A T30 esetében meg lehet csak magamnak csináltam szenvedõsre,mert a gunon kívül semmit nem fejlesztettem ki rá!Így egy elég beteges mozgású gazfickó lett belõle,(zárójelbe nem is lett meg a tankász vele)ellenbe a 110E4 el 10-12 csatára majdnem 9k dmg re oda is adta!DE ÁLL AZ A WOT KÖZMONDÁS MISZERINT,EGY TANK ADDÍG OP MÍG NEM ÜLSZ BELE!!! <#nezze>
Pedig a T30 simán van olyan jó hogy élvezet játszani vele. Nekem a nagyon tetszett.
Az E4 meg az egyik kedvenc T10 tankom, mivel az gyakorlatilag egy nagyon masszív heavy tank brutál gunnal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem a Jagdtiger egy 30km/h-t is, nem mondanám lassúnak. Simán lehet vele követni az eseményeket.
Ízlések és pofonok egyaránt különbözõek. Én elvoltam minddel ennyi.
Reaper
Ehh, ez ragályos. E-75 csata => 4 motor találat + 2 égés😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Na ezzel vitatkoznék!A T30-t szana-szét lövik,teljesen mindegy a hull (bár ellenként mindennel belövöm a tetejét)a 110E4 meg azt hittem keményebb ,de azt is aprítják mint a fát.Nade összességébe nézve az E4 klasszisokkal jobb mint a T30,a 9 TD csak a bazi csöve miatt használhatóbb,egy iszonyú ROF-al (E-4 ,nem különben) annak az ágnak a csúcsa a Proto!Bár én nem a bokor király Td-s vagyok,én az E-4 is heavy-ként játszom,de a JT-t is ezért hagytam abba,mert az elsõ vonalasnak használhatatlan,mert egy lomha SVÁÁÁJNI
Antimat
El van kefélve (ismét) a(z egyik októberi) küldetés, nem 50.000 damaget, hanem 50.000 tp-t számol.

cyka blyat

Reaper
Jah jó, amit írtál.

De megéri, utána már csak jók jönnek sztem 😊 (bár én a t25/2-vel is elvoltam)
Ezt a T25/2-õt nem gyõzöm gold lõszerrel etetni. Drága lesz a proto....
Sejtem 😊
Szellõzés+töltésgyorsító+stabilizátor jó rá szerinted? Vagy van jobb konfig? Célzásgyorsító helyett szerintem jobb a stabilizátor.
Reaper
Majd nem fog, amikor egy csatában 3x lövik ki a motorodat + 2x felgyújtanak, mindegy milyen szögbõl.. 😊

Trucker39
cleverland féle MOD-pack-t használom, változtatás nélkül. Abban van ez a garage.

Link

A frissítés óta egyszer sem tudtam kv1-s -t kigyújtani. Ezzel más is így van ?
popey8
Ez igaz, de veled sokkal könnyebb volt, mint egyedül kínlódni 14 agyhalottal😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azért mert egy vicc az egész verseny kiìràs.
Egyébkènt tudtommal meg nem kötelezõ a rèszvétel.

wot nick: PsychoTrooper

Maala
Researched😮bject 416 researched.
Undistributed experience spent: 27 
Free Experience spent: 0

(Amúgy érdekes, hogy milyen hülyeséget ír ki a 2. sorban. Ennyi xp marad a tankon.)

Victory! Fisherman's Bay 2013.10.01. 3:36:45 A-44 Experience: 2 379 81 553 Battle Achievements Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Ezzel meg is volt az utolsó csatám, valami epic mák volt, egy iszonyú pechsorozat végén.

98 csatába került, ebbõl ma 26-ot játszottam le a mára maradó 25k XP-hez, mindet azután, hogy Okmyx megkérdezte, mennyire gyullad a tank. Nos, az elsõ 72 csatában párszor kigyulladt, párszor kilõtték a motort, fel sem figyeltem rá, és aprítottam.

DE MA!

6 csatában lõtték ki a motoromat 2x egy csatában, legalább 3-ban két egymást követõ lövéssel. Nem sárgára, pirosra! Kb. 4 lõtték ki egy lövésbõl pirosra a motoromat (volt átfedés a kettõ között), és úgy általában kevés olyan csata volt, amiben ne lett volna sárga motor. Ha jól emlékszem, másra nem is nagyon kellett repair kitet használnom ma...

Ettõl eltekintve, az elsõ 72 csatában nem volt semmi ilyen gondom, így csak a randomnak tudnám ezt be, és kárpótlásnak.

Viszont a fentebb linkelt utolsó csata mindenért kárpótolt, csata elõtt:
"Meh, még 2k xp kell, tuti nem hozom le egybõl"...

A csata végén, mielõtt megláttam a végeredményt, meg már imádkoztam az Ace Tankerért. És meglett. -.-

Nem hinném, hogy 3k goldot ér, de azért csak jól néz ki statban a Tank ász.

U.i.: Vicces, hogy a VK B 80 mm-es oldalát 167mm pennel nem lõttem át 2x. 😄 Maradt a gold.

Ne panaszkodj. A vegen csak osszejott egy 9 win 11-bol sorozat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Maala
Mi a kurva kibaszott eget keres az összes idióta low effys szarláma Komarin 2 sarkában, árulja már el valaki?!

Végre ezzel is meglett az ász 😄

Topra rakott, 18 bekapott lövés, 3k potenciális sebzés és nem vesztettem hp-t... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
A KT egyhamar nem is lesz, mivel az az ág már volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
T9 csata én csinálom a legtöbb dmg-t, de 15:0-ra kikapunk Prokhorovkán, mert szinte basecampelt az egész csapat. Se domb, se közép, se falu. Minden kulcspozíciót átengedtek a nyomorékok. Beírom a szokásos noob team-et. Erre jön a válasz: 516 WN6-tal rendelkezõ Löwe megmondta a tutit, szerint én vagyok a noob. Õ aztán tudja, h ütné el holnap egy kamion<#boxer><#falbav>

Csak nem vártam akcióra, megvettem a Királytigrist. Eddig tetszik a kicsike 😊 A tornyát eléggé kilyuggatják, de remélhetõleg pár napon belül jön a fejlettebb. Szellõzés+töltésgyorsító+stabilizátor sztetek jó rá kiegészítõnek? Én ezeket raktam rá.
Maala
Na, most 2 csata alatt összesen 5x lõtték el a motort. 4x pirosra.

JeffDunham
Úgy emlékszem a tied volt. Mintha a te nevedet mondta volna... De este 10 után még érkezhetett vagy 50.000 <#hehe> <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ