World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2600.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WN8-nak 2200-at ír.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vagy leszarják (mármint Jacktorék), mit fognak gondolni magáról a "sorsolásról", illetve annak tisztaságáról. Esetleg csinálhatnának egy fraps videót az omniózus klikkelésrõl (a sorsolásról). Bár akkor is mehetne még a hiszti, hogy "nem is egy ilyen videó volt". De az már tényleg a nevetségesség kategóriája.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
---
Következõ mission okt 5-8 közt: Nyírj ki 5 bármilyen t5-t7 orosz tankot -> kapsz 50k kreditet. Ugyanolyan folytatásos számlálós, mint a max power volt most hétvégén.
---
Meg lehet tekinteni a WN8 számítás alfa verzióját noobmeteren. Csak a linkben a nevedet írd át a sajátodra (a végén lévõ számot töröld ki)
---
Csak érdekességképp, nem faszlóbálásért:
Ti hányszor csináltátok meg a hétvégi, illetve a szeptemberi küldetést? WoTLabs szerint 1530 meccsem volt az elmúlt 30 napban, ebbõl én 542 meccsen kaptam +20% xp-t a crewommal, azaz a meccsek harmadán (Jó, 2x voltam beteg 1 hétig a hónapban, sorry a kockulásért)
Azaz több, mint a meccsek harmadán megkaptam ezt a bónusz 20% crew xp-t.
Ez a Max Power 5k dmg-es cucc is hozott több, mint 2,5 millát a konyhára. Jó kis küldetés volt szerintem.
---
Valamint észrevettétek, hogy az októberi 20%-os crewxp küldetés 2x van fenn a missionök között? Mindjárt kiderítem, hogy tényleg duplán adja-e a crew XP-t is...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem ha kell 2500 gold akkor kifizetem a wg-nek, és le van tudva a dolog.
wot nick: PsychoTrooper
Esetleg nõklapja caféra is beírhatnád a véleményed ezzel kapcsolatban, ott is sokan hisztiznek 😉
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
Véletlen lenne? Biztos az.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Már csak kínomban nevettem, amikor a tizedik csatámban is max. 3 zöld nálunk, a többi piros, narancs és citrom, míg az ellenfélnél lila-kék-zöld, 1-2 sárgával. Igaz, hogy én is fáradtan toltam, de több, mint furcsa, hogy eddig 50B-vel 2400 körüli átlagsebzéssel toltam, tegnap 347-et sebeztem egy csatában, a többi 0 dam crit, lepattanó, vagy el sem találtam az ellenfelet. Mintha a 27.-i nyerõ szériát akarná a játék kompenzálni.
Rettenet ami megy az WarGaming EU-nál, most már minden nap...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
(nem tudom milyen td-ket próbáltál, de szinte az egyik legjobb a fordulása t9 td-k közül (talán foch az ami lefordulja és kész)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az E4 meg az egyik kedvenc T10 tankom, mivel az gyakorlatilag egy nagyon masszív heavy tank brutál gunnal.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
cyka blyat
Szellõzés+töltésgyorsító+stabilizátor jó rá szerinted? Vagy van jobb konfig? Célzásgyorsító helyett szerintem jobb a stabilizátor.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyébkènt tudtommal meg nem kötelezõ a rèszvétel.
wot nick: PsychoTrooper
Undistributed experience spent: 27
Free Experience spent: 0
(Amúgy érdekes, hogy milyen hülyeséget ír ki a 2. sorban. Ennyi xp marad a tankon.)
Victory! Fisherman's Bay 2013.10.01. 3:36:45 A-44 Experience: 2 379 81 553 Battle Achievements Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ezzel meg is volt az utolsó csatám, valami epic mák volt, egy iszonyú pechsorozat végén.
98 csatába került, ebbõl ma 26-ot játszottam le a mára maradó 25k XP-hez, mindet azután, hogy Okmyx megkérdezte, mennyire gyullad a tank. Nos, az elsõ 72 csatában párszor kigyulladt, párszor kilõtték a motort, fel sem figyeltem rá, és aprítottam.
DE MA!
6 csatában lõtték ki a motoromat 2x egy csatában, legalább 3-ban két egymást követõ lövéssel. Nem sárgára, pirosra! Kb. 4 lõtték ki egy lövésbõl pirosra a motoromat (volt átfedés a kettõ között), és úgy általában kevés olyan csata volt, amiben ne lett volna sárga motor. Ha jól emlékszem, másra nem is nagyon kellett repair kitet használnom ma...
Ettõl eltekintve, az elsõ 72 csatában nem volt semmi ilyen gondom, így csak a randomnak tudnám ezt be, és kárpótlásnak.
Viszont a fentebb linkelt utolsó csata mindenért kárpótolt, csata elõtt:
"Meh, még 2k xp kell, tuti nem hozom le egybõl"...
A csata végén, mielõtt megláttam a végeredményt, meg már imádkoztam az Ace Tankerért. És meglett. -.-
Nem hinném, hogy 3k goldot ér, de azért csak jól néz ki statban a Tank ász.
U.i.: Vicces, hogy a VK B 80 mm-es oldalát 167mm pennel nem lõttem át 2x. 😄 Maradt a gold.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ