World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az elsõ nap 100% hogy 1 nevezés jött e-mailen, mert este rákérdeztem. Pedig jó pár embernek sikerült, mégsem küldték be. Ez csak nektek jó, nagyobb az esély. <#awink>#awink>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
E-mail egyébként ment screenshottal meg wotreplay linkkel. Elég nudli játék volt noobok ellen, a HEAT megint pattant néha, bár most én találtam el rossz helyen a pácienst 😊
http://wotreplays.com/site/365637
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nagyon sokszor meg örül hogy bekerül, közli hogy jobb lesz nálam... de a mondatot nem írja be, és emlékeztetnem kell. Ilyenkor jön a "húúúú bazze de jó hogy emlékeztettél". <#nyes>#nyes>
"Szerezd Te a legtöbb XP-t a csapatodban az adott csatában (mindegy hogy nyertek-e)"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bár meglepõen jól pattog az ágyú iszonyatosan pontatlan rádobva egy nagyon lassú szûküléssel. Másik hátrány azt gondolod vízszintes talajon mozogsz majd rádöbbensz a legkisebb terepváltozás is az ellenséged, -4 kitéríthetõség nagyon karcsú. Ezt mondjuk már megszoktam a Su101-nél szóval nem akkora baj.
Ha véletlen betalálsz és még át is megy szép nagyokat rúg, viszont volt egy t8/t9 csatám ahol 8 találatból egyetlen egy sem ütött át, kell a prém lõszer. Weakspotokról nem is álmodok.
A HESH az magasszintû brit tankokon ami sebez akkor is ha nem megy át.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
1307 base xp
9 hullát számoltam meg 1 rakáson. Ebbõl 5öt én lõttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tier V for Vendetta
5-ös tankkal kell top XP-t összeszedni, replayt kell feltölteni róla, szakasz, prémium tankok és M24 Chaffe kizárva.
Kv1-el 10 meccs alatt 30 kilõtt tank, ebbõl 3 topgun, 1000 átlag dam.
75ös legények, volt stock kör is benne 2, és 7esek közé is rakott már 3x.
OP SHIT! Asszem megtartom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
100K tiszta haszon, az eventet meg szarom lefelé, ott van minden tisztán a második képen. Megint azért firkálsz ide, hogy fosd a hülyeséged. Hol kábítottam kicsodát?
Amióta megvan, lementem vele kb 170 csatát, mert funnak szerintem iszonyú jó, elég csecse sebzéseket lehet bevinni, de sokszor lõ méterekre mellé. Holott ezek a legények Ferdirõl lettek szerválva és azzal nem volt ennyire pontatlan, pedig pontosságra ugyanaz lenne, de szerintem ez kamu. Vagy csak a lassabb töltés miatt bosszant jobban.
Viszont, ha betalál és nem pattan, az azért elég zsír <#nevetes1>#nevetes1>
Akrok már vele egy 10K feletti sebzést is, de nem akar összejönni, holott azért esély mindig van rá. Csak ehhez kell egy béna csapat, meg egy még bénább ellen.
De sajnos késõn kapcsoltam és asszem max 15 kört mentem vele mielõtt átalakították.
Pedig évekig elérhetõ volt.
Sosem artyztam, de mondom emiatt a ronda tetû tier 10-es szovjet retek miatt kipróbálom, mert miért ne. Viszont ezzel lehetetlen maradandót alkotni.
Mentem vele anno 1-2 kört és 1 lövés 1 kill.
azóta...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Artystáktól kérdezném, ez a SU-26 tényleg ennyire játszhatatlan szemét, vagy csak egy szutyok, amit önjáró lövegnek merészelnek nevezni?
Meglett a Kv1-re a golyószóró. <#idiota>#idiota><#violent>#violent>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú