World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is már elsõ nap neveztem, szóval +1 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

JeffDunham
Fogalmam sincs, rákérdek Jacktornál. Azt tudom hogy az elsõ nap nálam 3 embernek sikerült.

Az elsõ nap 100% hogy 1 nevezés jött e-mailen, mert este rákérdeztem. Pedig jó pár embernek sikerült, mégsem küldték be. Ez csak nektek jó, nagyobb az esély. <#awink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hah, én még egyel sem találkoztam eddig...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És van valami info arról, h eddig hányan neveztek? Csak mérlegelném, h mégis mennyi az esélyem 😊

E-mail egyébként ment screenshottal meg wotreplay linkkel. Elég nudli játék volt noobok ellen, a HEAT megint pattant néha, bár most én találtam el rossz helyen a pácienst 😊

http://wotreplays.com/site/365637
Maala
Hálaégnek a chatbanom alatt 1x találkoztam VTEPS-essel eddig, igaz, akkor T57-ben voltam. :-) De hát istenem, ilyen az élet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JeffDunham
Szép munka. Ez milyen garázs skin?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Én rengeteg emberrel futok össze, de sokaknál a következõ a reakció: "ha ha VTEPS-es"... és ennyi. Tudja hogy nyerhet is akár, de meg sem próbálja.

Nagyon sokszor meg örül hogy bekerül, közli hogy jobb lesz nálam... de a mondatot nem írja be, és emlékeztetnem kell. Ilyenkor jön a "húúúú bazze de jó hogy emlékeztettél". <#nyes>

Trucker39
Tényleg... Köszi! Akkor van esélyem 😊
Maala
Ha kikaptok, akkor is ér, hisz a saját csapatodban kell a legjobbnak lenni.

"Szerezd Te a legtöbb XP-t a csapatodban az adott csatában (mindegy hogy nyertek-e)"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor ez a baj... A 101-es átütés még tier5-ben is hajlamos lepattanni mindenrõl, nem hogy tier6-7-ben. Akkor már inkább sima HE, 53 pen, 410 dmg, mindig sebez.
Hosszú idõ után elõször találkoztam egy Vtepsis klántaggal, nyomom a mondatot, legjobb lettem... VOLNA, ha a másik csapat be nem veszi a bázisunkat... GRRRR
Na igen, ezen filóztam én is teszten, hogy ez az ágyú egy rémálom lesz ehhez a harcmodorhoz, nem is értem hogy gondolták ezt wégééknél. Lassan szûkül, pontatlan... Gyakorlatilag meg kell állni, és malmozni, hogy célzott lövéseket adhass le, ez meg minden med halála.
Mentem vele pár csatát, elsõ benyomás: borzasztó.
Bár meglepõen jól pattog az ágyú iszonyatosan pontatlan rádobva egy nagyon lassú szûküléssel. Másik hátrány azt gondolod vízszintes talajon mozogsz majd rádöbbensz a legkisebb terepváltozás is az ellenséged, -4 kitéríthetõség nagyon karcsú. Ezt mondjuk már megszoktam a Su101-nél szóval nem akkora baj.
Ha véletlen betalálsz és még át is megy szép nagyokat rúg, viszont volt egy t8/t9 csatám ahol 8 találatból egyetlen egy sem ütött át, kell a prém lõszer. Weakspotokról nem is álmodok.

Igen, olyan mint az AP, át kell ütnie hogy sebezzen egyébként nem fog. Különbözik abban hogy a spaced armor könnyen elnyeli pl. lánctalp ill. nem veszít az átütésbõl 100 méter után.
A HESH az magasszintû brit tankokon ami sebez akkor is ha nem megy át.

Köszi! Nekem is, hihetetlen jó vele menni.
Gratulálok! Nekem 1422 alap xp-re adta meg! Nagyon jó kis tank ez, egyértelmûen a kedvencem!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem teljesen értem a heat mûködését. Ha nem üti át a páncélt, nem okoz semmi sebzést? És ha átüti? Teljes sebzést okoz, mint az AP/APCR?
A poén, h ezt 79% legénységgel értem el... Mit tudhat ez 100%-kal? 😊 Ráadásul olyan csõsüllyedése van, h csak nézek - szinte a saját görgõjét ki tudja lõni 😊
HEAT-el nagyon OP a sherman. Elkezdtem killeket gyûjteni az eventre kétszer egymás után radley-walters medal. Mondjuk ez t5-ben volt de még így nerfelve is cuki

mijki
A mai napra sincs panaszom, erre inni kell<#nevetes1><#pias>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én holnaptól a VK3001H-mat izzítom be...

Pares megvan a tank ász E-25-el. 2989 kiosztott sebzés, 1085 elszenvedett sebzés és 1654 spotolás kellett hozzá, 1486 prémium nélküli xp-re adta. Lecseréltem az álcahálót periszkópra, és ez lett. 109m-rõl lõttem bokor mögül egy T29-est és nem spotolódtam.
A Sherman HEAT lövedéke mijafrancér pattan mindenrõl? Kedvencem az volt, mikor a SU-100 oldalát kaptam el kb. merõlegesen, és "We didn't penetrate their armor"! A könnyûtankok kivételével eddig mindenrõl pattant, csak a pénzt zabálja. Könnyûtankokat lehet vele 1hitelni, más értelmét eddig nem láttam.
Ja, és a mai naptól ünnepélyesen sárgára váltott a nevem (narancsról)! <#taps>
Pont most linkelek egy egész pofás M4 Sörmi meccset, amivel tán esélyem is lehetett volna, ki tudja... Csak hát a verseny holnap kezdõdik 😞

1307 base xp
Taktika T5-ben.
9 hullát számoltam meg 1 rakáson. Ebbõl 5öt én lõttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha volt már, akkor elnézést:

Tier V for Vendetta

5-ös tankkal kell top XP-t összeszedni, replayt kell feltölteni róla, szakasz, prémium tankok és M24 Chaffe kizárva.

Na jó asszem alszom egyet.
Kv1-el 10 meccs alatt 30 kilõtt tank, ebbõl 3 topgun, 1000 átlag dam.
75ös legények, volt stock kör is benne 2, és 7esek közé is rakott már 3x.
OP SHIT! Asszem megtartom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tessék:

100K tiszta haszon, az eventet meg szarom lefelé, ott van minden tisztán a második képen. Megint azért firkálsz ide, hogy fosd a hülyeséged. Hol kábítottam kicsodát?

GabeE3e
Végre mentem vele egy jó kört,erre kikapunk mert 1 nyomorék afk-volt nálunk.4300dmg t7:S

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ja, amúgy mindig pluszban jövök ki vele, persze ez a prémnek is köszönhetõ, de anélkül sem verne oda.

azért ne kábítsd a népet hogy anyagilag nem volt rossz, elég hatásvadász, mivel a javítást és a lõszert nem számoltad, az event miatti 50e-rõl ne is beszéljünk, szóval aki normál körülmények közt megy (veszi a lõszert, és javít), annak korántsem lesz ekkora nyereség

Megmondom az õszintét, ez nagyon ritka, hogy betalál 8 lövés. Man-mode-ba kapcsolva kifiléznek, mindenki tudja hol a gyengepont a Jagd-on, szóval nem mindig érdemes emberkedni vele. Ebben a csatában is már hülyeségeket kellett csinálnom, hogy történjen valami, de végül bejött(rámentem az IS-7-re, holott tudtam, hogy messzebb picsán fog lõni a Fos, picsán is lõtt).
Amióta megvan, lementem vele kb 170 csatát, mert funnak szerintem iszonyú jó, elég csecse sebzéseket lehet bevinni, de sokszor lõ méterekre mellé. Holott ezek a legények Ferdirõl lettek szerválva és azzal nem volt ennyire pontatlan, pedig pontosságra ugyanaz lenne, de szerintem ez kamu. Vagy csak a lassabb töltés miatt bosszant jobban.
Viszont, ha betalál és nem pattan, az azért elég zsír <#nevetes1>
Akrok már vele egy 10K feletti sebzést is, de nem akar összejönni, holott azért esély mindig van rá. Csak ehhez kell egy béna csapat, meg egy még bénább ellen.

Elõbb nem látszott, vagy csak már lassan nem látok, de ok. Nem rossz, nem rossz, ilyen köröket milyen gyakran lehet vele menni? Egyszer csak el érem a tier Xes TD-t is, most Ferdinál járok, év végére szerintem meg lesz, kiáncsi vagyok mire számíthatok.

8682 dmg, de ott van a második képen, ha látszik.

Régen a Su-5 122-ese volt rajta. <#finom>
De sajnos késõn kapcsoltam és asszem max 15 kört mentem vele mielõtt átalakították.
Pedig évekig elérhetõ volt.

Ott van a 2. képen. 😊

Ehhez mennyit kellet sebezni?

Bosszúból mentem egyet Jagd-al a kisköcsög miatt, anyagilag nem volt rossz <#nevetes1>

Úgy érzem ebbõl free lesz, mert rengeteg a vesztes kör, ez mellé a 0-s sebzés.

Mégis hogyan kellene azzal gyilkolni? Ha nagy nehezen betalál, az pattan, gold használhatatlan, nem is próbáltam. Jó régi degeneráltak lehetnek, akikrõl beszélsz, mert nekem fingom sincs hogy kellene ezzel játszani.
Sosem artyztam, de mondom emiatt a ronda tetû tier 10-es szovjet retek miatt kipróbálom, mert miért ne. Viszont ezzel lehetetlen maradandót alkotni.

Régi lövegével OP shit volt.
Mentem vele anno 1-2 kört és 1 lövés 1 kill.
azóta...

Na ki lõtte ki a kis drága t-69-met? Na ki? KonkaCZ tiger 2 csapattárs.... <#falbav> Kért elnézést? Nagy büdös Ló..szt<#szomoru2>

patchaou
Egy jó nagy adag degenerált azzal húzza a kill arányát, szóval annyira szar nem lehet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nagy nehezen rávettem magam, hogy buzi legyek és nekiálltam artyzni, csak a változatosság kedvéért.
Artystáktól kérdezném, ez a SU-26 tényleg ennyire játszhatatlan szemét, vagy csak egy szutyok, amit önjáró lövegnek merészelnek nevezni?

Lol.
Meglett a Kv1-re a golyószóró. <#idiota><#violent>

NoparaWot
Type59 is játszik ebben az xp gyûjtõs játékban ? vagy premtankok kizárva?

patchaou
Természetesen nem Lengyelek voltak...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Micsoda csodaplatoonnal találkoztam. IS-3, IS, StPzII
IS-3 7 lövés-347dmg
IS 8 lövés-0 dmg
SzPzII 4 lövés-51 dmg
És a végén beírták hogy "GG".