World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap vettem meg a a T25/2-õt. A hajam tépném ki tõle ha nem lennék kopasz. Játékélmény nulla. Felesleges idõ pazarlás. Ezek után nekem ne mondja nekem senki hogy nem ér meg 30,000-ret egy olyan acc ahol van 4 tizes tank meg 2 nyolcas prém....
És ez csak egy szopógép.
Nekem csak átlagos érték jön ki ezekre (igaz emelkedik folyamatosan, szépen) és gold ammo-t nem használok (nem futja), de már nem fáj a fejem. Ezek szerint én egy kiba..ott istenkirály vagyok a wot-ban...

FÚÚÚÚÚÚÚ
Mekkora AFK NOOB vagy!
Itt is kérek mindenkit, hogy jelentsen fel!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Gondolom a te 1800+-os wn7 értéked is a sok goldammotól van. Szánalmas.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Jó volt a tippetek Prokhorovka map volt. Viszont a többi nem jött be te nagyokos. Csodálom, h az életben nem kenik el a szádat minden nap, mert elég irritáló egy vki vagy. Itt is mindenkibe belekötsz. Gondolom te ezt "élvezed". Túl sok faszságot láttam már itt sg-n tõled, na de, h megnyugodj: mi voltunk ketten med. Se a hegyre, se a faluba nem ment senki. A térkép felsõ sarkában a szigeten kempelt 2 v 3 heavy tank. Solten a szokásos úthoz közeli spotbokorból nézelõdött én meg középen aktívkodtam. A sok idióta anélkül, h megvárná Solten spotját elindult az úton egyenesen a T10 tdk elé. Nem lettek a csata elején felspotolva, szal tudni lehetett, h ott vannak. Voltak ott vagy tizen és amikor páran feltûntek az ellenbõl, azokat se voltak képesek kilõni. Persze mi meg a spotolás közben, amikor lehetett csipegettünk. A végén pedig ketten maradtunk sok ellen és akkor már egymásnak spotoltunk, illetve védtük egymást.

1. Ha jól emlékszem az ellennél jobb játékosok voltak.
2. Hülye taktika? Te überpro, neked mi a taktikád battel? Elmész spotolni és 2 perc múlva halott vagy? Grat.
3. A retardáltak ész nélkül mentek elõre, de ezért nem mi vagyunk a hibásak. Biztos nem a csapat játszott hülye taktikával, ha olyan "sokat" sikerült sebezniük.

Ugye jól emlékszem, h te vagy az, aki a T10 Foch miatt sír itt mindig, h milyen szar? Nincs is több kérdésem. Csak egy tipp: tanuld meg használni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szóló winrate ami számít hosszabb távon, többivel szvsz nem kell foglalkozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ment a plussz kitûnõen összefoglaltad<#worship>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

- performance rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- efficiency rating (ebbõl van régi és új is): az egyetlen kakukktojás, lekampelsz a saját köröd mellé vagy az ellenséges körbe foglalsz, nem számít hogy nem csinálsz semmit, de ha jó sok a pontod, akkor garantált a magas érték...
- WN6 rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- WN7 rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- WG rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték

úgy dióhéjban ennyi

Köszi akkor viszem a lX-est hamár 30%van rá....

Mostanában utólag szoktam elemezgetni a statisztikákban, hogyan is sikerült az elmúlt napi bohóckodásaim a játékban. Azonban nagyon sok statisztikai értéket nem értem, hogy mi akar lenni.

A WR-t (Win Rate, Victory/Defeats arányát) még megértem, hogy mibõl számolódik ki.

De az alábbiak fogalmam sincs milyen számok és a 8.8 patch megérkezésével már a játékon belül is irogatja egy részét lelkesen:
- performance rating
- efficiency rating (ebbõl van régi és új is)
- WN6 rating
- WN7 rating
- WG rating

Ha valaki el tudná mondani a fenti statisztikai számok értelmét, azt elõre is megköszönném 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Ha tõlünk megmarad két tank ami foglal az ellenféltõl meg vagy tíz ami közelít feléjük és már 80%-on van a foglalásunk akkor mi a kur.a anyjáért áll ki harcolni velük mikor simán befoglalhatna egy ház védelme mögött??!!! Mit vár? hogy kilõ tiz tankot egyedül ? idioták
Maala
Perpill XP, és ez a lényeg. Menj Obj 704-el, és akkor kapsz +30% kreditet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mer ha damage beviszem az objectumokat ha xp akkor meg lesz@rom......

Ha bevezetnék a valós teljesítményre adott xp-t+creditet az emberek 90%-a lelépne. Gondolj bele nem csinál semmit kap 0 xp-t meg 0 pénzt amibõl még folyamatos buktának lejön a javítási költség.

Még 1-2 nap (optimista scenario), mire eldöntik, addig célzottan emiatt ne gyûjts se XP-t, se damage-t. Mondjuk, mivel a játék azt XP-t számítja, így ma azt kell gyûjteni szvsz.

Sõt, ezt az 50k dmg/250 e. kr. állandóvá kellene tenni, úgy mint a Battle Hero-ért teljes kredit/xp. -- ezzel talán tartalmasabb lehetne a játék. Na meg persze 0, vagy minimális XP, ha benne vagy az 5. leggyengébben teljesítõ között a csataösszesítõn (függetlenül attól, hogy nyert, vagy vesztett a csapat).

Most akkor xp vagy damage az 50k???
Mer` nem mind1!

Ez arra vonatkozott, hogy ne legyen 24 órás limit, hanem ugyanolyan számláló legyen, mint a hétvégi mission-nél. 24 óra alatt nem lehet 50k damage-t csinálni, csak tier IX-X-zel, ha viszont nem lenne idõkorlát, akkor mindenki meg tudná csinálni. Kisebb tierrel több nap kellene hozzá, viszont ott a 250k jóval több mindenre elég, tehát kb. arányos lenne.

Maala
*3 hétig, a hétvégi küldetés miatt... FIXED.

Jogos.

Maala
Illetve még 7 hétig van is, a küldetés miatt.

Maala
Que? Elsõ nap kellett csak hõsiesnek lenni, aztán 2 hónapig napi X óra játékkal (szerencsével X minél kevesebb) végig volt prémed.

Inkább szánalmas. 😄

Igazából annak nem kellett aranyat vennie ezekkel az akciókkal, akiknek eddig is volt. 50k xp naponta prémium nélkül azért hõsies.

Roger6
"kevésbé kedvezne nagy tier-nek." - mivel könnyebb elérni a 50.000 dmg-t, Tier1-el, vagy Tier10-el? Nekem tegnap körönként villogott a +25 rongyos akció, mert Object 268-al mentem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az biztos, hogy kevesebb aranyat vesznek az emberek, nekem sem kellett augusztus/szeptember során (+ a Gamescom-os arany is itt volt), kitartott a prémium. De ezt gondolom tudták az elején is, valami koncepciójuk csak volt.
Nagyon jó volt a hétvégi special az 5k dmh/25000 cr., ezt kis módosítással lehetne átültetni havi mission-nek. Pl 50e dmg/250e cr., de idõkotlát nélkül. Damage-re serkentenénk az emberek a cap/camp helyett és kevésbé kedvezne nagy tier-nek.

"Vagy leszarják (mármint Jacktorék), mit fognak gondolni magáról a sorsolásról..."

Ott a pont. Kizárt hogy azzal is bíbelõdjek hogy még a sorsolást is rögzítem, mert akkor már a regisztrációt is kéne elõtte és mindezt csak azért, mert van pár majom aki ennyi bizalomra nem képes. (leszarom hogy mik a tapasztalatai)

https://wotinfo.hu

Prohorovkára tippelem.

Szerinted ilyen csata utáni gyors printscreenek esetén szoktak efféle lenni? Mellesleg nem vagyunk mi rögtönítélõ bíróság, hogy bármit is el kelljen dönteni, vagy esetleg hogy meg kellene gyõzni minket...

De már az is sokat sejtet, hogy rengeteg spot dmg-ük van míg a csapatnak alig volt sebzése, ellenben nekik 9k is van. Gondolom a "hülye" csapat spot híján ment elõre, hogy õ is lõhessen már valamit aztán elhullottak. Nem írta a pályát, de ez nagyjából a klasszikus prokhorovka szindróma... felderítõk a hegyen, csapat a másikon, nincs összjáték, atomkemp, aztán az egyik oldal megunja és rituális öngyilkosságot hajt végre egy észnélküli elõrenyomulás formájában...

Roger6
Egy replay el tudná dönteni a dolgot könnyedén.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vagy csak kaptak egy taslit fentrõl, hogy két hónapja dõl az ingyenkredit, elég lesz már...

Pavel4711 megvan? 63000 battle, 46% WR, vérvörös eff.

Áh, hétvégén ezek folyton ilyenek. Részegek vagy másnaposak.

Elnézve a statot, szerintem csak egymásnak spotoltatok, a csapatot meg szimplán magára hagytátok. A high tier enemy halomra ölte õket míg ti szépen lecsipegettétek a világ másik felén az egyedül kószáló noobokat... ezen most akkor mit is kell nézni? hogy reklámozzátok, hogy hülye taktikával, még gyenge ellenfelek ellen is ki tudtok kapni op tankban? 😛

Ahogy az várható volt, az októberi mission kiírása/megvalósítása sem problémamentes (ftr-rõl).
Update: "According to this post, WG is still not decided whether they will fix it, or simply change the portal news and leave the 50k XP demand."

Ezt semmilyen vállalatnál nem tudom elképzelni, hogyan lehet ekkora fejetlenség, nemhogy egy ilyen bevételû "multinál". Meg itt van PomFrit ügye is. És ezek ráadásul nem tûnnek olyan bonyolult dolgoknak, habár lehet, hogy nem is olyan egyszerû kérdés:

"- SerB also confirms that last month’s massive events (like the possibility to get a lot of gold per day) did have an effect on WG economy – if good or bad remains to be seen"

Master91
Woa, true
Kb hányan reportolhattak szerinted ill. kaptál/kaptatok bant is emiatt?

Az eszem megáll, hogy már megint elbaszta a WG, sebzést helyett XP-bõl kell 50000-et összegyûjteni a 250k kreditért. Hát így meg abszolút nem éri meg a kockulást...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Battle hero miatt teljes XP-t kapott Popey, csak a gyõzelmi szorzó nem volt benne, de az nem olyan sok állítólag.

Solten
Szetvaltunk, Popey a terkep bal felen spottolt es sebzett, en meg a masik felen. Az oldalamon 6-8 darab Tajgetosz-pozitiv megindult egyszerre egyenesen minden elsopro front tamadassal az ellen 10-es TD-ivel szemben... (pl a MAUS is, de a kepesseget meghaladta hogy sebezzen akar egy TD-k mogott kempelo IS-8-at is). Miutan mindenki sikeresen kipusztult egymas segget fedeztuk amig lehetett 10 tank ellen.

Saor Alba

Sheltem
Nézegetem a worldoftanks.asia -t és azt látom, hogy jelentõsen jobb akciók vannak októberre. Pl napi 25 victory 1nap prémium valamint akciósak az isu152 alatti tankok is 50% al.

Ez mindig így van? Vagy most "kivételesen" õk jártak jobban?

Bocs a hülye kérdésekért 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Maala
Sok xp-t sok killel, 6-7k közti sebzéssel, és min 3k spottal kapsz.

Master91
Hogy mit?

nyerni!

Loose-al hozták azt az xp-t
Jól átlátja a játékot a fiú 😊 Mentségére legyen szólva, hogy sok Tier X-esen túltett. A csapat összsebzését nézve ezt hogy csináltátok? Egymásnak spotoltatok? Mit kellene a Battal csinálni sok XP-ért, 5800 saját damage, 4300 spot damage, 3 spot, 3 kill = 862 XP <#fejvakaras>

Én is egyfolytában így járok t62a-val, megállok az elején hogy a felderítõk elintézzék egymást, mert nem jó úgy elindulni hogy egybõl fel vagyok spottolva. Megnézem ki merre megy, aztán megyek segítek. Erre a kapom hogy ne kempeljek, de volt h nekiált valamelyik retardált csapattárs engem lõni. Mit gondolnak ezek nem is értem. Persze sokan egybõl mondanák h azért vagyok medium hogy a kulcspozíciókat befoglaljam, csak hát ha ezt csinálom senki se segít egyedül meg nem megyek semmire, ha meg az elején kilõnek semmi kihatásom sincs a csatára, randomba meg nem nagyon lehet csapattársakra számítani kritikus helyzetekben.
Solten
Retardism strong in these one... <#vigyor>

Mondjuk egy csataban ari volt a MM es egy csataban az agyhalottak nagyobbik reszet az ellenhez rakta (15-4).

Saor Alba

Maala
Nincs olyan jó. Inkább 112-t vegyél, ha mindenképp akarsz.

Hell Girl
Aloha !

Ki mit tud mondani a T-34-3 -ról ?! Gondolkodom hogy veszek 1-et a Type 59 mellé. Van olyan jó legalább ? 😊 Köszönöm !

Üdv

Rush kolléga elfogyasztotta idén a 8. klánját is 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Maala
Akkor tényleg hülye vagy. 😄

---

Na, leteszteltem, tényleg mind2 mission számolja a +20% crew XP-t. 😄 Rofl. összesen akkor +40% crew xp jön be, ha top3 vagy. Az azért már omnomnom. 😊

---

Tono34: Ez már csak így megy kicsiny hazánkban.