418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Nos nálam eddig egy 25ös láda tartalma:
    Defi
    Kv220
    M4
    8250gold
    42 prémnap
    600k credit
    És mind a 4 stilus
    És még van 3 láda
  • Maala
    New Year (hogy meglegyen gyorsan a kreditbónusz), de szerintem nincsen ehhez hozzákötve.
  • asolyom
    Melyik fajta loot box volt? Nekem az IS-7 camo kellene.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.13. 07:50:59
  • Maala
    Nah, 2x11 lootboxból (első után nem tudtam megállni :P :() IS-3A, M4 improved, Turán 3prot, 7,5k gold, és ~17 nap prém, plusz a unque grille camo.

A "fáról" kell 2 item a level 10-hez (egy kellene, ha egy craftot nem nézek be. :D), így van perpill 27% plusz kredit/csata.

Idén is megéri a lootbox.
  • joe662
    Tavaly nem volt szerencsém tankokhoz,erre az első láda
    És még van pár vissza
  • Maala
    Ja, hát legyen minden ingyen.

Nem értem, miért kell retardáltnak tettetni magát az embernek, és úgy tenni, mint aki nem tudja, hogy működik a gazdaság.

Szerencsére a játéktudással ellentétben azért az EU emberekről azt el lehet mondani, hogy - bár a többségnek lenne rá lehetősége - meggondolják, mire költi a lóvéjukat.

---

Meglett a Grille 15-re a style, szép animációt is csináltak hozzá... Lol. :-D
  • Maala
    New Year kreditet ad, Lunar new year XP-t, Magic Free XP-t, Xmas meg crew XP-t. Ennyi a különbség. :-)
  • Sir Charles
    Egészen jó lett ez a T 55A. Reggel toltam vele két meccset és sokkal élvezetesebb, kb olyan volt, mint a jó pár évvel ezelőtti T 54.
    Egyik meccsen toltam vele 3700 kombináltat(2700 dmg, 1000 assist), másikon meg majd 6000 kombináltat(4700 dmg, 1100 assist).
    Az átütés buff kellett neki, mint a falat kenyér és a kobakja is keményebb lett, jó párat pattintottam vele.
    Szóval érdemes neki adni egy esélyt. Én eddig nem használtam, volt vele vagy 5 meccsem.
  • asolyom
    Voltaképpen mi a különbség a négy dobozka között?
  • Plata
    Majdnem sikerült újra.
    De 95-nél jártam a foglalással amikor az utolsó ellenség feltűnt,hát pont telibe nyomtam így nem ért véget a foglalás.

• Plata
    Artyval befoglaltam az ellenség bázisát úgy hogy ott kempeltek a városban.
  • joe662
    Majd raknak bele 5 skillest
  • asolyom
    Jó lesz tölteléknek a Typeoknak, 430U-knak, meg WZ-111-5A-knak.
  • joe662
    A streamerek is megnyomták a dolgot rendesen,Skill Orzanel,qukibébi.Mr Ciff még azért nem mert még nem kapta meg a tankot,de már pedzegette a dolgot.
    Mondjuk engem ez nem zavar,mert mindig a saját fejem után mentem,ha valami bejött,még ha nem is volt ajánlott akkor is megvetem.
    Ennek ellenére biztos veszek majd jó pár ládát,na nem a tankok miatt,mert azok megvannak,hanem a többi sz..r-sz..r miatt
    A type 62-t is megvettem,bevallom utólag,de még azzal sem sikerült mennem
  • Sherman0070
    Type59 kiesésével WG-nek kreálnia kellett új mesterséges hype-ot.
    Sok barom bele is esett 1 nap alatt.
  • joe662
    Egyelőre venni nem fogják,max reménykednek,hogy esik a ládákból
  • ROMOTO
    A legkajlább lövege ennek van az biztos, mentem vele párszáz csatát, undorító hogy milyen szar volt az a gun handling még 2,5 legénységgel, pótkajával is, kb mint ha artyval céloznál, a fing átütésű apcr is elég szemét, megszenvedtem vele már saját tierben is, most kíváncsi leszek javult e valamit a tár miatt.
  • asolyom
    Jó kis marketing a WG-nek. Jön majd Vérpistike, és veszi meg az IS-3A-t, mert Kukibébi is megmondta, hogy OP. Aztán majd 10-ből 8 csatában küzd majd, mint malac a jégen T9-10-es tankok ellen, és kap mellé 1 full 8-as, és 1 top tier csatát, ahol a tizedét is alig sebzi le, mint Kukibébi.
  • asolyom
    Kukibébi is bemutatta az IS-3A-t. Természetesen az egyik csata full T8 volt, a másik T6-os tankok ellen. Azt mondja, OP....
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.12. 19:59:22
  • ROMOTO
    Nekem megvan, a defender, scorp g, e25, francia prém arty is, sajnos semmi motivációt nem kaptam ezekkel a vásárláshoz, bár a karácsonyi díszek meg a csajok miatt így is vennem kell majd valamennyit :l
  • Sherman0070
    Vissza kell a játékot állítani ~8.0 körülre.
    Elvenni az új sok szar prémet/normál tankot és kész.

de úgy visszaállítani, hogy minden régi, engine, mapok, stb. :D
    régen sem a grafika miatt játszották az emberek, hanem a játék különlegessége miatt
  • ROMOTO
    Nem, az nem mindegy mennyiért adják, pl. 5k ért a Mauert is megvennék, ha mondjuk a legolcsóbb dobozból is eshet tier 8 prém akkor "megéri"
  • asolyom
    Engem a saját artym lőtt meg a WZ TD-ben direkt, mert ellenség a közelben sem volt.
  • Plata
    Háát,volt egy pillanat amikor úgy éreztem hogy kinyírom,de visszafogtam magam,nem hiányzik Tk miatt bann az event előtt.
    Másik meg hogy t10 csata,én E100-al erre visszaszámlálás alatt t92 arty ugat hogy reportoljanak engem.
    Meg sem szólaltam meg semmi.
  • asolyom
    Pillanatnyilag az a játék, hogy amelyik csapatban kevesebb retardált SU-130PM van, az nyer. De majd csak elmúlik.....
  • Plata
    Nekem tele a hócipőm a Su-130 csapattársakkal.
    Utálom ha van a csapatban,mert tuti hogy én olyat kapok akinek az átlag sebzése 400 körül van vele.
    Ma is ott kempelt a két állat a pálya sarkában top tank létükre és nem csináltak semmit.
    kis szutykommal legalább sebeztem is ezek meg csak rohadtak az erdőben és nem érdekelte őket hogy másik oldalt bejönnek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.12. 18:42:04
  • Maala
    Ugyanaz már nem jönne be, mint tavaly. Lehet, hogy a játékban hülyék az emberek, de az eladások azt mutatják, hogy tankvételkor már nem annyira lehet minden szart eladni. Nem véletlenül volt az elmúlt 3 hónapban 3x Scorp G, míg Mauer kb 1x...

Szóval épp, hogy nem mindegy, hogy "mit raknak a lootboxba".

Főleg, mivel lófasz új content se jön karácsonyra a játékba.
  • ROMOTO
    Nem látok ellentmondást pl. egy idei "ritkaság" 3d skines középszar med vs tavalyi full szar "ritkaság" type59 ugyanolyan kelendő, csak annyi kell hozzá hogy elhitessék hogy egyszeri alkalom..., egyébként sokan csak azért vesznek 30% kuponra meglévő prémtankot mert úgy több aranyat kapnak mint ha lülön vennének a shopból, hiâba nincs szüksége rá mivel "megéri" megveszi, a lootboxba is pakolnak mindenfélét és hogy ha ugyanígy "megéri" az árát akkor megveszik, függetlenül attól hogy van e szükség rá.
  • asolyom
    Hiába ígérgetik a MM felülvizsgálatát, pont azért nem lesz semmi belőle, mert amint egy Skorpion G, IS-3-A, SU-130PM stb. könnyített MM-et kap, mindjárt borul a bili, és azért lesz a sírás, hogy túl OP-k ezek a tankok. Valahogy a WG a saját "csapdájába" sétált; a power creep tankok miatt kellett az annak megfelelő MM, amin pont emiatt már nem nagyon lehet változtatni, újrabalanszolás nélkül. Csak éppen ezt az egyáltalán nem power creep, vagy úgy is mondhatnám, hogy ratyi T8-as tankok szívták meg.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.12. 18:17:13
  • Sherman0070
    Azt majd koppannak egyet, amikor 2 skilles legénységgel a földbe lőnek. :D
  • joe662
    Ügyes a wg egyébként,most majd boldog boldogtalan veszi majd a làdàkat,mert mindenki op Is3a-t akar majd.
  • Maala
    Szerintem picit tévedésben vagy. Type 59 tavaly előtt 5 évig nem volt kapható. Utoljára akkor, amikor kezdtem.

Nem a "jósága miatt" kellett - volna, mert akkor még sóher voltam WoT ügyben, és különben is inkább vettem egy 8700K-t karácsonyra magamnak egy Nintendo Switch mellé :D -, hanem azért, mert ritkaság. Még mindig. Lorraine se nagyon volt tavaly karácsonyig árulva, ahogy a progetto is az idei kampány óta 1x...

Nem feltalálni kell a spanyolviaszt, de azért hülyének se kell nézni a WG-t, nem véletlenül azok vannak a loot boxban, amik.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.12. 17:54:14
  • ROMOTO
    Patriot kb. egy buffolt supperzsa, csak hasznavehetetlenebb tier 10 ben mint a sup tier 9 ben, én nem említeném egy lapon a 252U val, de a sok hülye nyílván azt hitte amikor megvette hogy jó lesz...Lorrain jó persze, de semmi extra, többször is volt a shopban, nem nagyon ölik magukat érte, alig látom randomban mindkét tankot a type-t detto...a másik hogy kb. tök egyfasz mit adnak ha elhitetik veled hogy kvázi a nyeremény többet ér mint amit érte fizetsz, nem a wg találta fel a spanyol viaszt lootbox ügyben, ha érdekel a téma nézz utána..
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.12. 17:20:51
  • Plata
    Nem bírtam végig nézni még negyedéig sem a videót mert olyan idegesítően szar a stílusa.
    De érdekelne hogy most akkor jó vagy rossz vagy mi?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.12. 16:55:07
  • Maala
    Tavaly volt Lorraine (táras), Type59 ("sosenemadjukel" ritkaság), Patriot (egyik legjobb T8 HT 252U-t leszámítva)... Jah, tényleg csak fosszarokat adtak tavaly.

Értsd meg, nem a Mauerbrecherre fog rászállni a nép, látják ők is, miből van eladás, nyilván bevételt akarnak. A nép meg így is, úgy is sírni fog.
  • Sherman0070
    Valahogy IS-3at vissza kellett hozni a metába. :D
    Régen az volt a tier8 ásza. Most alig mennek vele.
  • ROMOTO
    Igen, azt még azért vegyük hozzá hogy is3 páncél oldalt mit nyel be, meg hogy a tornya milyen, szvsz lerohanásnál pont jól jön amíg kitáraz... az eddigi autoloadereseknek nem volt páncélja, ez az első ilyen, a souma is papírtornyú, az oldalairól nem is beszélve.
  • Sherman0070
    Hát én átlag játékosok lerohanásnál azt látom, hogy el sem tudják dönteni mire lőjenek ha többen mennek rá.
    de úgy kell hozzá állni, mint ha egy autoloaderes ellen menne az ember, azokat is le tudják rohanni elég gyorsan
  • ROMOTO
    Ez olyan hogy pl. a klasszikus esetben amikor mondjuk a heavy beragad és lerohanják a medek vagy bármi, akkor mondjuk pusztulat előtt lő egy 350 dmg-t, ez meg helyette kitol 1200 at és úgy pusztul el, nagyon nemmindegy...
  • joe662
    A 3-5-7 ellenszere ennél a tanknál a szakasz lehet.Egy 3as szakasz 6 sec alatt leabál bármilyen 10es tankot,