World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cseten más sem volt csak egymás cseszegetése,néha egész durva szövegeket is megengedtek,bár szerintem az gyerek volt még.Pár csata alatt elfogyott a report lehetőségem.
Mert azért aki nagyon durván beszólogatott a többieknek azt reportoltam,na meg azt is aki belém lőtt.
Mellesleg a Type5 tipp hogy lőjek az ellenség alá és ne rá,baromi jól bevált.
Tegnap spagettit meg szuper kondért is agyon vágtam így.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 13:17:20
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tegnap egy órát sem bírtam menni Type5-el.
Nem voltam rossz,egy stráfot sem buktam,de a csapattársak brutálisan retardáltak voltak.
Volt veszekedés tk minden egyéb szar.
Az első csata úgy indult hogy a visszaszámlálás alatt T100 ugatott hogy milyen hülye majmok vagyunk,végig pofázott és ugatott,indulás után Vk72 megelőzte Is7-et ezen Is7 bepöccent és bele lőtt.Mert ő siet..<#falbav>#falbav>
És minden csatában volt valami hiszti,másik csatában artyt agyon lőtte obj td kezdésnél.
Pár ilyen anyázós és hisztizős csata után feladtam,nem érdekelt hogy 1 órás boost még aktív mentem inkább random csatázni T8-9 tankokkal.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.12. 22:07:29
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.08.12. 22:03:18
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem lehet tudni milyen csapatokat hoz a random. <#circling>#circling>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2 nap alatt 1db tankkal<#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Holnap meg tudnám próbálni de kezd a sok szar arty az agyamra menni. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

2 nap alatt húztam fel. Nem volt creditem töltésgyorsítóra, ventire (egy hete csináltam a profilt ~5500 goldot használtam el a 9-es WZn lövegre meg hogy hamarabb legyen meg a 10-es) ezért csak stabilizátorral szereltem fel a WZm.
+Pótkaját sem használtam. 😄
10 HEAT, 15 HE, 15 AP volt a lőszerelosztásom
ráadás <#hehe>#hehe>

Amúgy elég kezdőbarát lett a WoT. Rengeteg extra dolgot ad a játék már kezdéskor. +a személye missziók is sokat számítottak, hogy meg legyen a creditem mindig
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.08.12. 21:53:05
Jo lenne már wotozni újra<#hehe>#hehe>
Valaki nem tudja lefordítani őket? 😄

Lementem az 1-2 sorra, de nem jött arra nagyon az ellenfél, úgyhogy felmentem a J6 bokorba a szikla mellé és onnan spottoltam + lőttem, amíg ki nem halt az ellenfél nagyrésze. Aztán elindultam az artykért, mert gondoltam a velem maradt másik td ki tudja lőni a bázisunkra igyekvő ~200 hp-s Revót, de nem sikerült neki. Úgyhogy az artyk leölése után még siethettem vissza a bázisunkra. Mondjuk még egy védő medált és vele együtt még valamennyi +xp-t elvett tőlem a Revó, mert ~80 pontnál valamiért lejött a capről.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Replay
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Esetleg replay,okulásképpen<#hehe>#hehe><#worship>#worship>
Úgy hallottam, hogy jelenleg ez az egyik legjobb prém tank.
Egy Kolobanov medál még jól mutatna rajta, de csak 1v4 volt a végén.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Gyakorlatilag minden beüti a lövegpajzsot, kumulativ, AP, APCR, tök mindegy.
Azt hittem, hű de fasza tank lesz, aztán néztem, hogy egy deka spaced armor sincsen rajta, így minden kumulatív átmegy rajta.
Csalódás, bár figyelmeztető jelnek kellett volna venni, hogy ritkán látok.
1 Day of Premium Account
Large Repair Kit
1x Personal Reserve: +100% Crew XP for 2 hours
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A szíriai hadsereg T-34, Panzer IV harckocsijai és StuG III rohamlövegei 1956-ban, a 10. Kivonulás Napi parádén. (Kivonulás Napja: 1946. április 17-én hagyta el az utolsó francia katona az ország területét és ezzel elnyerte függetlenségét.)
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.09. 13:07:26
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2018.08.08. 23:49:04
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
De DS9 után fog tuti,valamikor a romulus felrobbanása után.
Discovery sorozat tele van elmebeteg hülyeséggel,béna zombi klingonokkal.
Sajnos Discovery már MMO-ban is támad.
Link.
Egyébként ő Worf és már ambassador.
Jah amúgy az esl csapatomnak pont ő az avarja 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az acchoz jár az email cím is.
Prémtankok:
LeKpz M41 Gf
FV4202
Type 64
43 M Toldi
Turán 3
Panzer 58 Mutz
Stug lV
E 25
8.8cm Pak 43 Jagdtiger
T-45
T-28with F30
T54 first prototype
KV-5
Ram ll
T 14
T34
Amx1357GF
M4A1 Revalorisé
Amx Chass eur de chars
105 leFH18B2
Excelsior
Heavy tank No.Vl
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De hogy mozgékonyabb?
Nem,szerintem lassabban indul meg,nagyobb körben fordul.
Nekem a T49-ben csupa béna béla ül,Sheridanban meg az M41-ben T49-ben nevelkedett 5 skilles bagázs.
Sheridan nagyon nagy,kanyarodásnál hajlandó borulni a picsába ha bármi kis szarra ráfut.
De bármi bukkanó vagy egyéb tereptárgy képes felborítani.T49-el volt már hogy beszálltam a házak közé és valahol az első emelet magasságába értem a házfalba,de nem lett bajom,Sheridan meg képes úgy megpördülni mint fene.
Jó én a T49-et mindig úgy használtam ahogy nem használta senki más szerintem,vagy hülye kamikaze módra randalíroztam az ellenség közt,vagy 400-500 méterről sniperkedtem.
Igazából ha lehetett volna t49-re egyedi feliratot rakni akkor azon az lett volna fel írva hogy brace for impact.<#hehe>#hehe>
Mert a kedvenc szórakozásom a kamikaze medál szerzése volt.<#idiota>#idiota>
Nem hiába a kedvenc kapitányom Jean-Luc Picard volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.07. 19:25:05
Amit T49 kinyír rammolással azon Sharidan palacsinta lesz.
Amíg T49 röhögve rammolt egy T62-t addig a sharidan visítva menekül előle.
Bár néha az az érzésem a T49 troll ágyúja jobb mint a Type 5-é.<#vigyor>#vigyor>
Mellesleg Sheridan borulékony mint a franc,T49 sokkal stabilabb,sokkal több hülyeséget lehetett vele csinálni.
Amíg T49-el vadbarom módjára repkedtem a dombokon buckákon egyéb szarokon addig a Sheridannel messziről kerülöm az ilyen rizikós ugratásokat.Na meg főleg nem ugratok fel heavy tankok tetejére heccből.<#vigyor>#vigyor>
T49 az igazi fun tank volt,le sem szartam a meccset csak kamikaze be oszt kapjatok el balfaszok.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.07. 19:09:58
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.08.07. 19:03:33
Meredek szögnel érdemes vele alà löni az ellennek.
Volt hogy az E5 996ot kapott igy:-DDD
Megfogadom a tanácsot.
De még csak 1 csatám volt vele.
De az ágyúja csalódás azért,Type 4 ágyúja jobb volt,ok skorpiót oneshotolta full hp-ról,de a többibe gyöngéket lőtt.
Mentem vele egy próba csatát.
Mindig ilyen lesz vagy ez csak be etetés?

Type 4 szerint meg hülye noob voltam.
De majdnem feladtam,annyira sok az idióta.
T10 csatában Obj705 ment előre én meg utána,ketten mentünk egyik odalon,jött szembe t110e5 badger meg a rák tudja mi még,csupa T10 meg 9.max sebességgel,kb15-el robogok utána hogy utol érjem,már kezd fogyni az élete,odaérek gondoltam beállok közé meg ellenség közé hogy felfogjam lövést és ne haljon meg,balfaszok lepattannak rólam,ez a gyökér meg gold lőszerrel seggbe lő.<#wow3>#wow3>
Majdnem fejbe lőttem,de bocsánatot kért és nyertünk is így nem öltem meg.<#idiota>#idiota>
De már nagyon rezgett a léc,nem ez volt az első aki seggbe lőtt.
Az utolsó csata viszont egész jó lett.
Előre mentem VK-val erre három td fogadott,de hiába volt gold lőszer,pattogtak mintha borsóval lőttek volna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 11:05:26
Meg a segge felé az oldala gyúlékony.
Legalább is többet sikerült meggyújtani ott,mert fix hogy ha t6 szart le akarok duplázni T8-ba kerülök.
Fos t6 tankokkal meg sikerélmény kigyújtani egy ilyen fost.