418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WoT-ban ez a generált hisztéria elég nevetséges. Mindenki a tier8 prémiumok és a gold miatt sír legjobban.
Az már egyik majmost sem zavarja, hogy a 3-5-7es 5-10es és 15-15ös formula egy kalap szar. Vagy, hogy tier6,7-et értelmetlen játszani, mert csak golyófogó leszel szinte minden tankban.
A retek szar mapokról sincs fogalmuk, hisz egyiken sem tudtak játszani korábban sem.
gold gold prém prém
-
tier to tier-ben OP
de ezzel a szar 3-5-7es formulával egy tier8 sem lesz broken
Hisz szinte mindig legalul van. Szóval teljesen mindegy mennyire erős. Úgy kell ellene játszani, mint egy autoloaderes ellen és kész.
Az már más, hogy sok hülyének az a játék, hogy kiáll vele szembe és hagyja, hogy letárazza.
mert bum-bum oda vissza tankok és ennyi az átlagjátékos felfogása -
Skill4ltu véleménye az Is3A-rol 

-
Átlagszar volt a tavalyi type59, patriot is és mégis majd megvesztek a lootboxokért mert feltekerték a valószínüségét hogy dob valamit ami több mint amennyit költenek rá, elég lett volna csak pl. a defendert berakni a sok szir-szar mellé vagy valami lófasz med tier 8 prémet ami tök új, van rajta valami 3d skinfaxság, középszar statokkal, vették volna úgy is... -
Ha atlagszar prem cuccot adnanak, akkor ki a fasz venne lootboxot? Valamivel vonzova kell tenni. -
Igen, lehet, de add hozzá a defender, is3a, scorp g, e25 öket, gyakorlatilag telítődik ezekkel a 8 tier prém állomány, a heavyk bolondbiztosak skill sem kell hozzá hogy daráljanak, túlnyomórészt tier 8 ban farmolnak, ha ezekből sok lesz a többi tier 8 prém beszopja, meg en bloc az egész mezőny. -
asolyom #406684 Ez mind rendben van, de az az 520 alfa akkor ér valamit, ha tudod is használni. Mint mondottam a játékosok többsége teljesen analfabéta, mind a Skorpion G-val, mind pedig a SU-130PM-el. Ezek egy idő után ki fognak kopni, amikor elmúlik az újdonság varázsa, és akkor visszaáll a normál MM. Mikor volt a Skorpion bérlés boldog boldogtalan azzal szaladgált, és halt meg 30 mp alatt. Most sok SU van a csatákban, de majd elmúlik. -
Hàt eléggé fullba nyomjàk a kretént
-
lammaer #406682 Én nemtom, de az adventi calendar összes tankja eddig drágább volt mint a WOT wikin megjelölt ár.
Én számítottam vmi kedvezményre, nem csak arra hogy az a nagy durranás hogy 1 napig lehet venni vmit. -
Saját kútfő 
Az új orosz TD-t nem ragoznám túl de nem sok 520 alfájú járgány szaladgál 9-10 tierben sem, nemhogy 8 ban...a defender, is3a, scorp g is op, ha ezekből több lesz akkor az jócskán megterheli a többi 6-7-8 tierben játszó életét ami most sem túl kellemes hely.
-
Bár lenne egy kis eszük. Ha nem baszakodnának +20 éves létükre, mint egy bot, még nézném is. -
Vr pistiék ugye egyszer wotoztak,az épületes müsor volt
Most a warship-et nyomják
-
asolyom #406678 Ez honnan van?
Az új orosz TD nem "b@sz agyon" semmit, mert a játékosok 85%-a analfabéta (én magam is
) vele. Hatással legfeljebb annyiban van a játékmenetre, hogy ha van ebből a TD-ből 5-6 oldalanként, akkor általában full kemp az egész csata.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.12. 13:42:50 -
Gyűjtenek a rosszabb időkre. 
szerk.: Ahogy már mások is mondták, számukra életveszéllyel jár egy .txt átírása.
Szóval már felkészültek rá hogy ha belenyúlnak, akkor "véletlen" a játékot mégjobban szétszednék.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.12.12. 13:06:33 -
Vigyázat konteo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Karácsonyi lootboxba most begyűrtek mindent ami a csövön kifért, pl. E25 amit ugye pont az opsága miatt vettek ki és pl. még most is minden tier 7 járgányból kb. 11% E25 az MM ben, Defender, IS3 A, Scorp G, az új orosz TD rendesen agyonbassza az amúgy is kehes balanszt, a tavalyi Patriot, Type 59 ugye pont elég szar hogy semmit ne befolyásoljon, de mindenki vette a balfasz type hype miatt...most idén nem tudom mi ezzel az életveszélyes akcióval a wg célja, hacsak az nem hogy végkiárúsítás van és a redőny lehúzása előtt még amit lehet kifacsarnak a játékból -
Goldert meg nem lehetett kapni sosem, vagy rosszul tudom? -
Plata #406674 Van lőszer is,de a ramm jó móka.
-
lammaer #406673 A Nem akciós ára 10.900 volt ... vegyétek vigyétek ! :D -
lammaer #406672 Amúgy te lőszert is raksz a tankokba vagy csak dodgemezel ? -
Cw+Sh lesz,mert akkor belépnék 
-
Lol Scorp G 11200 goldért... Fufufufu. :D -
asolyom #406669 Azt hittem, hogy csak holnap jön az 1.3, de akkor holnap megint lesz valami mikro patch a téli garázs miatt. Majd ha lesz akció a matricákra, akkor veszek belőlük én is. Most ahogy láttam lesz akciós free xp átváltás, 1 arany = 40 free xp.
-
Végre a lóheréidnek így már van értelme 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #406667 Mi a szösz nem is tudtam hogy van automata felvétel. -
Neee. :-D Nem játszom egy ideig, és tele lesz a klán! :-D
Petri64 has been accepted to your clan [URL] Maala. The player has met the conditions for automatic recruitment.
Yesterday at 16:53
Idióta WG, automata felvétel, alapból bekapcsolva, mi a frász. :-D -
Plata #406665 Nem E100-al voltam hanem light T54-el. -
Ilyeneket láttunk màr E100-al,Type-al,csak ugye nem mindenki éli ezt meg sikernek
-
Plata #406663 Nem tudom láttatok-e már ilyet,fura volt,tudom hogy a WoT egy nagyon nehéz játék,amiben még figyelni kell előre is ha tankot vezetünk,na de hogy 4 idióta is bele essen ugyanabba a szakadékba. 
Nem sok mindent tudtam csinálni,gyors csata volt én meg lassú tankkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:25:43 -
Plata #406662 Basszus,akkora bot lóriba futottam,Lor40 kempel a dombon jó helyen,én robogok a bázisukra spotolni t54-el,útközben van egy T95 gondoltam majd adok neki,de mire odaérek szét lövik,akkor tipli tovább a bázisukra,erre vagy 50 méter múlva dombon kempel egy lor40,na gondoltam ez bukta szarrá lő egy tárral tehát kamikaze és bele,fent ült kis dombon én meg belegázoltam és feltoltam a domb tetejére a harmadik lövésemnél vette észre hogy hoppá valami lő bazz. 
Megöltem ezt a marhát úgy hogy a tornyát felém sem fordította.A bázisunk felé forgatta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:08:35 -
Tegnap nyeritettem ezen:) Amiről beszéltünk hogy az első megmozdulásből nagyjából tudod hogy nyerő vagy bukó :))
-
asolyom #406660 Jobb később, mint előbb!
Végre rájöttem, hogy a Type 5-ön a legbiztosabb lövés a kukucskáló a test bal oldalán.
-
Plata #406659 Hát megint spotolni akartam,megint vérgáz csapatot fogtam ki.
De lőttem egy magyar vasember-t.
Igaz inkább aranyembernek mondanám mert egy gold noob.
Gold lőszerre van esze,eltalálni mozgó célpontot az bajosabb.
-
Plata #406658 Asszem ma sem lesz meg a passzív spot küldi.
Le rammoltam egy obj263-at T54ltw-vel.
Akkora volt az ütközés hogy még fel is borult.
Igaz már csak a roncsa.Dombról leronygyoltam pont oldalába.
Én is sebződtem nagyot de akkora hecc vót,nem lehetett kihagyni.Asszem 387-et sebződtem én,neki meg kampó.
Jah mellesleg full állat csapat volt,én fel spotoltam az ellenséget még az artyt is basszus.
Szerencsétlen T49-be sebeztek spottal 633-at,de az artyt le sem tojták.Ott virítottak de neem,arra minek lőni.Meg medek heavyk és lightok is világítottak.De inkább kemp.
Mivel láttam hogy úgyis bukta lesz megpróbálkoztam a bázis foglalással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:43:34 -
asolyom #406657 Anyám! Az ellenfélnél egy Type 5 a sarokban kempelte végig a csatát. 
Előtte meg szintén a Maus-szal Fjordson egy Kranvagn jött csak velem a HT sorra, de ő is hamar meghalt, így egyedül maradtam vagy 5 tankkal szemben. Sokat nem sebeztem, de pattintottam 6k-t, pedig fosták ám a goldot.
Közben a csapat letolta a másik szárnyat, mire ez az 5 tank képes volt megölni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.11. 18:13:29 -
Plata #406656 T54 ltw-vel full sebességgel Su-130-ba 1007 sebzés egy lövéssel és rammal. 
Csak egy lövésre futotta, a kis gyökér lepattant rólam.Hirtelen tűnt fel a sarkon,lőtt pattant lőttem és rárántottam a tankot.Lövés nem pattant a találkozásba meg bele döglött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:13:00 -
asolyom #406655 Szoktam is, de a SU-val most úgy vagyok, hogy kipróbálom pótellátmánnyal, mondván, hogy ha kigyulladok, akkor úgyis mindegy, mert az azt jelenti, hogy felfedeztek, és jön a fókusz. -
Ja, persze csak ha befér -
Tier 8 tól automata tűzoltót érdemes használni mindenre, bőven megéri. -
asolyom #406652 Köszi. Sajnos én már égtem vele, és mivel pótellátmánnyal mentem, így döglöttem is megfele.
Akkor berakom majd az adrenalin rohamot, és a biztonságos elhelyezést a második sorba, és ha akciósan újra tudom képezni a legénységet, akkor ezek jönnek az első sorba, és az álcázás a másodikba.
-
A javítást a fogyócikk megoldja, ha az nem segít akkor a 2 legénység sem fogja mivel azonnal iszkolni kell vele és nem megvárni amig magától felkerül a lánc, ugyanis amellett hogy papír alig van hp-ja, égni még nem láttam meg eleve ott a tűzoltó készülék, szvsz kb ugyanannyira haszontalan az összes, de én mégis több rációt látok az adrenalin, lőszerelhelyezésben.