World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E75-el mentem jó csatát és kaptam Löwe kupont.
De kell a francnak.
Azaz pont úgy van, ahogy lentebb is írták, prémre és nem akciós tankra váltható be. Egyébként, ha érvényes az adott cikkre, automatikusan meg fog jelenni a kupon fizetés előtt.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.08.19. 01:35:09
Miért nem lehet mellé korrektül odaírni, hogy mire vonatkozik a kedvezmény, és mire nem.
Imádom az ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" önfényezős ajándékokat. Valami multis marketingest alkalmazhattak, azok ilyen idióták. <#vigyor0>#vigyor0>
De hogy ez mire jó, az honnan derül ki vajon?
angelus1991ster.blogspot.hu
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Nézd meg, hogy melyikre kaptad még egyszer.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olyan tankot kell venni,ami màr megvan.
Azt megkapod a teljes àràt aranyban,20% al olcsóbban.
suba53
Mikor a fizetési opciokat beadja oda autómatice berakja a kupont is,ha érvényes az adott csomagra.
Ha nem akkor arra nem jó.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Van egy 20%-os kuponom, amit be kellene váltanom, lenne is mire, de a vásárlási folyamatban sehol nem mutatja, hogy a 20% kedvezmény meglenne. Így nem merek a végső kifizet gombra kattintani, mert félek hogy egy nagy átverés az egész.
Hol látom azt, hogy a 20%-ot valóban le fogja vonni a fizetendő összegből?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mondjuk a lefH-el én egyedül húztam be, mert ezzel gyakorlatilag csak sebzésből jön össze a mark, assistra nem nagyon alkalmas. Viszont könnyebb lett volna, ha van mellettem mindig társ, aki segít.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én 2 gunmark fölé nem tudok menni... 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ amúgy is Lt antitalentum vagyok <#hehe>#hehe> 13-57el is csak szenvedek mióta megvettem<#banplz>#banplz>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Haláli mikor rád lő vagy huszat goldammóval oszt max viszket a tankod lánctalpa tőle.
Igazából két lehetséges jelölt van: ELC EVEN 90 és az amcsi T92.
Tanácsot kérnék melyik a használhatóbb.
Amit néztem:
T92 jobb látótáv, ELC jobb camo, T92 jobb DPM, T92 nagyobb mobilitás.
Ahogy látom mindenben jobb a T92, és a camója se sokkal rosszabb, mégse látok sokat belőle a csatatéren, ELC-t annál inkább.
Van valami rejtett szarja (modulsérülés, gyúlékony stb) ami miatt nem éri meg vele játszani?
:-DDD
A multkorit is elöbb odaadtàk,ha jól emlékszem talàn 1hétre rà.
The Matrix has you...
Ha jól értelmezem, akkor 14 napon belül bármikor jöhet?
Amúgy most komolyan 14 napot kell várni a jutalmakra?
Én még suli kezdés előtt szeretnék játszani erre pont akkor adják, amikor elkezdődik ez a szar? 😄
Jó tudni, hogy holnap már nem megy. 😄
Rank15 59.76%-al. Az utolsó, aki bent van az Rank15 37.63%-al.
Holnap éjfélkor zárul ez az egész?
Én most kerestem vagy 3 millát azzal hogy eladtam őket.<#buck>#buck>
The Matrix has you...
Nekem 5 év, és 5 napba telt a magasabb rendű műszaki mérnök plecsni, ami azt jelenti, hogy a játékban lévő összes tank ki van fejlesztve.
Nem unatkoztam az biztos, de ez volt a kitűzött célom, amikor elkezdtem játszani. ( Plusz a garázsban lévő 160 tankból 30 db tízes. )
Ha párhuzamosan húzol több ágat is, akkor sokkal gyorsabban haladsz összességében, mintha csak egy-egy ágra fordítanád minden idődet.
Minden húzott tankot leduplázol, így mindig mindegyik dupla XP-t kap naponta, plusz az akciók. Nekem ez volt a taktikám, és bejött.
Így vissza tekintve nem volt olyan ág, amit megbántam volna. Volt sok aminek az eleje, közepe jellemformáló volt, de mindig kárpótolt valami. <#vigyor0>#vigyor0>
A fő accomon 29119 csata van.
Jelenleg 58 tank áll a garázsban.Amiből 25 prémium,de sokat ajándékba kaptam.Még T8-at is kaptam.
Egy acc és azzal fejleszd ki ami érdekel.Esetleg kis prémmel meg lehet tolni.
Sok tank miatt gyűlik a free xp.
Én őket szoktam nézni:
KamilEater
LemmingRush
QuickyBaby
Az előbb Amx 13-105 T8 csapattársat próbálta szekálni,padlógázzal odamentem és sikerült vele frontálisan ütközni,790 sebzés ütközéssel.Egy lövés elég volt neki.<#mf2>#mf2>
Köv skillnek fixre beteszem majd irányított ütközést.<#vigyor5>#vigyor5>
Kéne egy értelmes T8 prém light ami jó gyors,de jó kemény is hogy lehessen vele kamikazezni.
A mostaniak elég papírok hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 22:06:54
Hány csatád van eddig összesen? Milyen szintű tankjaid vannak?
Ne haragudj ezekért a kérdésekért, de ez alapján nagyjából be lehet lőni, hogy milyen tanácsokat érdemes adni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyedül az arty az, ami talán nem kéne. de annak is megvan a fontos szerepe.
Malinovkán a dombon IS-7el tornyoztam, SEMMI nem tudott belőni, közben én meg HE-vel bontottam a Super Conq-okat.
Na ha ott lett volna arty, akkor oda a HP-m + ellenség simán rám tolta volna, mert azt hiszem tank előnyben is voltak, csak mi jól fogtuk.