World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le winnelem a Leo PTA-t, azt csak Jpz-E100al megyek, naponta ~15 csata alatt meg van a 250k-m, és megyek F1-ezni.
Szerintem is sok a td mostanában, de ezt annyival orvosolhatnák, hogy raknának be egy limitet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem több, mint 1 hete sorozatos pech szériám van, értsd bármit is csinálok, szinte mindig a vesztes csatába helyez az MM. Az elmúlt hónapokban simán hoztam átlagban az 55% WR-et, de utóbbi 1 hétben a béka segge és a 0 között ingázok 😞
Tegnap este például (19-21 óra között) az elsõ 15 csatámból 3-at tudtam csak nyerni, pedig voltak 4-es killjeim is a játszott Tier 4-7 tankokkal. Amikor elment a haver aludni, akkor mentem egyedül még pár kört Tier 9 TD-vel, mondván ha ezzel sem megy egyáltalán a nyerés, akkor letörlöm a fenébe a WoT-ot. 😞
Nos a WoT egyelõre megmenekült, az Ocject 704-el már olyan csapattársakat kaptam, akikkel bár vesztettünk, de értelmes és élvezetes csatákat lehetett menni. Így visszanyertem a hitem a WoT játékosok képességeit illetõen.
Azonban tegnapi Tier 6-7 csatáim kritikán aluli minõségûek voltak, amióta WoT-ozom (2-3 éve), ilyet még nem tapasztaltam. Senkinek sem kívánom, hogy ilyenbe beleszaladjon bármikor is. Hiszen ki is vágyna sorozatosan 3-5 perces 12/0-ás vesztes csatákba kerülni? 😞
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
(és nem, még ezzel együtt sem sírom vissza az artykat).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azoknál, akik nem kezdik újra, az overall talán jobb képet mutat. Mindkettõ könnyen manipulálható, de a toborzónak sincs nehéz dolga ellenõrizni a valós tudást, elég egy pillantást vetnie a tankonkénti csataszámra (KV-1S, Hellcat, Cromwell, T18, Hetzer, KV-1 - feltûnõen sok csata ezekkel a tierükben OP tankokkal nyilvánvaló statpadding). CW-re a lényeg a T10 tankokkal mutatott teljesítmény, nem véletlenül kérnek sok helyen 200+ csatát és 2k feletti átlagsebzést.
Tier 8-ban és Tier 10-ben viszonylag sokszor látok mostanában oldalanként 5-6 TD-t...Tier 9-ben valamiért nem nagyon.
Az akció miatt is ugye, valami borzalmas mennyiségû SU-ISU-OBj.-et vettek meg szerintem, tele van velük minden.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Plusz szemét artyplatoonok...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

(7 killt zsebeltek be a mûholdak,legalábbis a mi oldalunkon)
Nem tudom milyen volt a 300-as átütésû HEAT-je, de a mostani 250-essel nem egy terminátor, volt hogy az egész tár nem sebzett semmit. Persze tudtam hogy miért nem sebzett, de hát ezzel az ágyúval nem lehet ide meg oda célozni, örültem ha eltaláltam vele a célpontot egyáltalán.
Utálom ahogy ez a HEAT mûködik, ezerszer inkább APCR.
Végül 1960 sebzés lett a csatánkénti átlag, úgy hogy nagyobb részben AP-t lõttem. Az átlag xp meg 1070. Nem rossz tank, de az alacsony átütés kombinálva a táras rendszerrel elég frusztráló tud lenni.
T54E1 már jobb lesz, ott APCR a prémium és az alap átütés is sokkal jobb. Csak kell még rá a felfüggesztés is...nem mostanában lesz meg a T57 😊
Tegnap hazaestem 8 óra magasságában, gondoltam de jó gurulok pár kört.
Az eredmény frenetikus lett, eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba másfél éve a játékot 😊
Elsõ karika type t34. Elsõ lövéstõl kigyulladok, gyorsan eloltom. Maradt 90 hpm.... Következõ nem sebez, de leláncolnak. Felrakom gyorsan erre arty odabasz elhullik a legénységbõl 1 és a motor... 250 sebzés és 15:4re nyerünk.... De jó.
Következõ type59. Elsõ lövése a jagd88-nak ammo rack. Gyorsan megjavítom.
Rohanok fedezékbe, folyamatosan frontom mutatva. Jön a kövi lövés. Ellövi az ágyúm... Közben oldalról ammo rackelt megint egy leo pt vagy mi. Ágyú nélkül és ammo rackelve összeszedtem nagy nehezen 700 dam-ot. Természetesen sima nyerés 15:7-re...
Majd T54-re pattanok, mondom majd ott jól osztok.
Aha. 2-õt tudtam lõni, ami sebzett, mert a többi pattant a másik t54 oldaláról (kínomban goldot töltöttem, majd az is..) majd 900 hprõl T30 37856734 kilométerrõl ammo rack felrobbantam... Sima lost. Majd 6 körön keresztül hasonló szépségek. A t10-es tankokat elõ se mertem venni ezek után 😊
Inkább alvás, remélem ma jobb lesz délután, ha nem tényleg eladom az accom 1000 forintért 😊
Kérdezd meg õt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
hidd el, mindnekinek volt tier1-es tankja, és nagyrészünk az sem tudta hogy nem auto-aim-al kell játszani stb...
ezért overrall - minden benne van, a kezdeti bukdácsolások is.
a recent alapján 1800-1900-at bármikor lehet csinálni
Ha scoutolni akarsz vannak SOKKAL jobbak, a kínai top med kihúzáshoz meg sztem jobban jársz ha a med ágon mész.
Én legalábbis nagyon hamar erre a következtetésre jutottam, amikor elkezdtem a WZ131-et. Semmire se jó és felesleges is arra menni.
Eltérve a kis védõ beszédtõl:ez a WIN8 nekem tetszik mármint ami kiteszi az eredmény hányadát!nem úgy mint az EFF amibe a nálam abszolút hasztalan dolgok hányada,mint cap point.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még maradt 20óra 21perced.<#kuss>#kuss>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
HE-vel lövöldözõ T110E3-as majom...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mármint a kettõ közül,melyik ér "többet".
There is but one rule: Hunt or be hunted.