World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Ez a hónap sajna az 50k dmg- miatt errõl fog szólni.

Le winnelem a Leo PTA-t, azt csak Jpz-E100al megyek, naponta ~15 csata alatt meg van a 250k-m, és megyek F1-ezni.
patchaou
Ne kezd már el megint. Kurvára unalma... Az artyra meg akkor sem tudsz rálõni ha fel van spottolva mert egy hegy meg egy város van köztetek, de õ vígan telibever...
Szerintem is sok a td mostanában, de ezt annyival orvosolhatnák, hogy raknának be egy limitet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91

7es light tank miért ne lehetne 1 hit egy 10-es td-nek... ?
Vissza lehet lõni rá!!!!! Ez nem arty!!! JA NEM!!!! Mert nem spotolodik fel! Bocsi! :/ 😄
JA ,így értem!Tényleg tegnap néztem Európát,nem látom a HUNS-t???? vagy csak rosszul láttam?
Na 1 lövés voltam a 268nak. Ennyit errõl.

Nem nincs baj a balnce-al. Nincs...
A PTS játékosa, egyszerûen annyi aranyat kaphatott a területek után, hogy lazán kihúzta pl. az IS-4-et. Az EFE megjelenéséig a Balkán déli részét és Törökországot tartották megszállva hónapokig. Megtippelni sem tudom, hogy mennyi aranyat osztottak ki a játékosaiknak.
Az artyk megint kezdenek vissza szivárogni,nem ritka a csata/3-4 Tx arty oldalanként!Nekem kifejezetten (mostanában)a britt Tx Fvb135 vagy mi a csuda,abban való kepesztés!Gyakran látom és tapasztalom,pedig nincs XVM hogy lássam ki is valójában az illetõ,hogy felspotolódok,pl 50B-vel,mellettem egy másik T9-T10,és kijön nem törõdve a tuti halállal ,hogy belém ugye nem a másikba,mert a papíron nagyobb "lyukat"üt nyilván az a troll járgány,hogy belém verhessen egy 1700 körülit,de tudja mi jön utána de nem számít,kap egyet a kollégátol 400-500 dmg-t,én meg leszedem a fennmaradó 1600 hp-ját vagy a felállás sorrend mindegy,hogy ki lõ elõször!Nem ám megvárná ,hogy ne oda figyelünk,neki megéri 1700 dmg-vel a garázsba gurulni,és gondolom egy screen-t csinálni amire a kis fütykösét csattogtathatja,na mindegy vannak ilyenek,meg nyilván akinek a kezében egy csillagromboló az a SZARRRRRRRRRRRRRRR
Tono34
Régi replay lejátszás

Ezt próbálta már valaki?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Inkább "örülnöd" kellene, ha csak egy rossz estéd volt 😊

Nekem több, mint 1 hete sorozatos pech szériám van, értsd bármit is csinálok, szinte mindig a vesztes csatába helyez az MM. Az elmúlt hónapokban simán hoztam átlagban az 55% WR-et, de utóbbi 1 hétben a béka segge és a 0 között ingázok 😞

Tegnap este például (19-21 óra között) az elsõ 15 csatámból 3-at tudtam csak nyerni, pedig voltak 4-es killjeim is a játszott Tier 4-7 tankokkal. Amikor elment a haver aludni, akkor mentem egyedül még pár kört Tier 9 TD-vel, mondván ha ezzel sem megy egyáltalán a nyerés, akkor letörlöm a fenébe a WoT-ot. 😞

Nos a WoT egyelõre megmenekült, az Ocject 704-el már olyan csapattársakat kaptam, akikkel bár vesztettünk, de értelmes és élvezetes csatákat lehetett menni. Így visszanyertem a hitem a WoT játékosok képességeit illetõen.

Azonban tegnapi Tier 6-7 csatáim kritikán aluli minõségûek voltak, amióta WoT-ozom (2-3 éve), ilyet még nem tapasztaltam. Senkinek sem kívánom, hogy ilyenbe beleszaladjon bármikor is. Hiszen ki is vágyna sorozatosan 3-5 perces 12/0-ás vesztes csatákba kerülni? 😞

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

hát én mindig a TD-ket meg a heavyket lövöm bc155-58al
így-így. Ha artyztál volna eleget tudnád, hogy egy TD-t vagy egy heavyt jóval könnyebb telibe trafálni, mint egy medet vagy egy lightot. A mostani arty pontossággal, light tankra kb tök felesleges rálõni.
Nem valószínû. Tegnap IS-8-cal és E50-nel is elsõdleges célpontja voltam az artyknak - T10-es csatákban. Nem értem, hogy miért a legkevésbé veszélyes tankot lövik folyamatosan az orrtúrók? Az még érthetõ, hogy ha hamar felspotolnak, akkor nagy eséllyel rámállnak, de késõbb, amikor már lõhetõ számukra a kempelõ JPZE100 vagy a Foch 155, akkor miért az állandóan mozgó alacsonyabb tierû tankot vadásszák? Látványnak ugyan szépek a feltörõ földgejzírek a tankom mellett/mögött, de így nem a TD-ket büntetik, hanem a játszani akaró heavy-t/medet.
Master91
Nothing.
Akkor már inkább free XP... az a scout ami nem tud odacsapni ahova köll alkalomadtán, az elég halovány az artynerf óta. T71, AMX13-90 azok érnek valamit, a többi kuka.

(és nem, még ezzel együtt sem sírom vissza az artykat).

Aha, nyilván az artik csak a TDket lövik.. 😊

Valóban könnyebb manipulálni 1000 csatával eredményt úgy, hogy elõtte van 10.000 másik csatád... Mint az utolsó 1000et manipulálni ugyanilyen módon...

Tartsatok bolondnak!de nem látom egyes tankoknál (Tx) a hosszas elõzményt!Csak az un. OP-abb T8 (is3)vagy a fun (is8) Ott vannak a Tx tankok szinte elõzmény nélkül!Szerintem ez a legénynek került annyiba mint egy laza hét a Horvát tengerparton 😊 de lehet csak rosszul látok!
patchaou
Tesztrõl még mindig semmi? Normál randomhoz most nagyon kincs hangulatom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Helyes. Kicsit legalább visszavesznek az arcukból a TD-k.
Azért a csávó nemcsak Hellcat-tel nyomja jól.
Azoknál, akik nem kezdik újra, az overall talán jobb képet mutat. Mindkettõ könnyen manipulálható, de a toborzónak sincs nehéz dolga ellenõrizni a valós tudást, elég egy pillantást vetnie a tankonkénti csataszámra (KV-1S, Hellcat, Cromwell, T18, Hetzer, KV-1 - feltûnõen sok csata ezekkel a tierükben OP tankokkal nyilvánvaló statpadding). CW-re a lényeg a T10 tankokkal mutatott teljesítmény, nem véletlenül kérnek sok helyen 200+ csatát és 2k feletti átlagsebzést.
Wz-120 miatt. Ugye ha mediumról mész rá (ahogy én is) akkor a leggagyibb ágyút kapod meg rá, ha lightról akkor már a 60-110T-t is (45k xp számít). Érthetetlen de ez van, gondoltam duplázgatással megcsinálom, nekem sincsenek illúzióim a géppel kapcsolatban. Wz-131 még elment, nem volt szörnyû ez viszont egyértelmûen gyönge, amx 13 90 sokkal jobb. Megy is a szemétbe amint elit lesz, ennyi duplázgatást még kibírok aztán hátha elkezd teljesíteni.

Talán mert szeretnék tovább jutni a fun tankokra. Mi ezen a meglepõ? Wz-120 jónak tûnik, obj 416 szintén, Wz-111 majd ha nem stock. Komolyan úgy kérdezed mintha soha nem kellett volna túllépned tankon amit nem szerettél. Idõm meg csak annyi van hogy ezeket duplázzam

Eagle16
Az is, meg látják hogy sok a TD, aztán valami bekattan az agyukban és elkezdenek SPG-vel játszani. Biztos nehéztank játékosok 😄

Tier 8-ban és Tier 10-ben viszonylag sokszor látok mostanában oldalanként 5-6 TD-t...Tier 9-ben valamiért nem nagyon.

Az akció miatt is ugye, valami borzalmas mennyiségû SU-ISU-OBj.-et vettek meg szerintem, tele van velük minden.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Egy apró sejtésem van, hogy "részben" mehetnek a damage-gyûjtésre is, nem? Ugyanúgy, ahogy mindig volt afk-s a 15 win mission idején, vagy fragsteal a 20 killes esetén.
Plusz szemét artyplatoonok...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Magas tierben is jönnek vissza...

Már-már hozta a régi szép idõk hangulatát a meccs,igaz a várt atomkemp elmaradt:

(7 killt zsebeltek be a mûholdak,legalábbis a mi oldalunkon)
Eagle16
Tegnap 1399 xp lett a max. amit ki tudtam hozni a T69-bõl, mielõtt meglett a T54E1. Ez gondolom még messze van a TOP 50-tõl.

Nem tudom milyen volt a 300-as átütésû HEAT-je, de a mostani 250-essel nem egy terminátor, volt hogy az egész tár nem sebzett semmit. Persze tudtam hogy miért nem sebzett, de hát ezzel az ágyúval nem lehet ide meg oda célozni, örültem ha eltaláltam vele a célpontot egyáltalán.

Utálom ahogy ez a HEAT mûködik, ezerszer inkább APCR.

Végül 1960 sebzés lett a csatánkénti átlag, úgy hogy nagyobb részben AP-t lõttem. Az átlag xp meg 1070. Nem rossz tank, de az alacsony átütés kombinálva a táras rendszerrel elég frusztráló tud lenni.

T54E1 már jobb lesz, ott APCR a prémium és az alap átütés is sokkal jobb. Csak kell még rá a felfüggesztés is...nem mostanában lesz meg a T57 😊

Ki ez a pschio renickes majom ?
Napi sírás on 😊

Tegnap hazaestem 8 óra magasságában, gondoltam de jó gurulok pár kört.
Az eredmény frenetikus lett, eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba másfél éve a játékot 😊

Elsõ karika type t34. Elsõ lövéstõl kigyulladok, gyorsan eloltom. Maradt 90 hpm.... Következõ nem sebez, de leláncolnak. Felrakom gyorsan erre arty odabasz elhullik a legénységbõl 1 és a motor... 250 sebzés és 15:4re nyerünk.... De jó.
Következõ type59. Elsõ lövése a jagd88-nak ammo rack. Gyorsan megjavítom.
Rohanok fedezékbe, folyamatosan frontom mutatva. Jön a kövi lövés. Ellövi az ágyúm... Közben oldalról ammo rackelt megint egy leo pt vagy mi. Ágyú nélkül és ammo rackelve összeszedtem nagy nehezen 700 dam-ot. Természetesen sima nyerés 15:7-re...
Majd T54-re pattanok, mondom majd ott jól osztok.
Aha. 2-õt tudtam lõni, ami sebzett, mert a többi pattant a másik t54 oldaláról (kínomban goldot töltöttem, majd az is..) majd 900 hprõl T30 37856734 kilométerrõl ammo rack felrobbantam... Sima lost. Majd 6 körön keresztül hasonló szépségek. A t10-es tankokat elõ se mertem venni ezek után 😊
Inkább alvás, remélem ma jobb lesz délután, ha nem tényleg eladom az accom 1000 forintért 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

és az szerinted a recent-et mennyire manipulálja ?

Count Adyn
Hja enyém is majdnem ugyanennyi😊 Ha csak td- znék akkor meg a napi 1800-2000 simán meglenne, de huzok még 5 tankot t10 ig a mostani 3 mellé inkább😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az overallt a legkönnyebb manipulálni ha lowierben sealclubbol az ember.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

el kell hogy szomorítsalak, az overall a fontos, a recent win7-et bármikor lehet manipulálni.

hidd el, mindnekinek volt tier1-es tankja, és nagyrészünk az sem tudta hogy nem auto-aim-al kell játszani stb...

ezért overrall - minden benne van, a kezdeti bukdácsolások is.

a recent alapján 1800-1900-at bármikor lehet csinálni

Miért kínzod magad a kinai lightokkal?

Ha scoutolni akarsz vannak SOKKAL jobbak, a kínai top med kihúzáshoz meg sztem jobban jársz ha a med ágon mész.
Én legalábbis nagyon hamar erre a következtetésre jutottam, amikor elkezdtem a WZ131-et. Semmire se jó és felesleges is arra menni.

A helyzetfelismerõ +3%-ot, a Felderítõ +2%-ot ad a látótávra. Szvsz egyik képességet sem érdemes kihúzni.
Szerintem sem (a noobok miatt,mint én) lehet az overallt-nézni,mert nem tükrözi a valóságot,most van 1183 WIN7,nekem de az elmúlt 1000 csata alapján 1525 ,nekem sem mutatták meg,sõt basztam elolvasni bármit is a játék menetérõl,csak a "piff-puff" érdekelt,már vagy 2 nemzet T5-6 -nál jártam mikor rájöttem,hogy a legényeket nem kell kivágni hanem át kell képezni <#falbav><#wilting> úgyhogy az overall-t nem lehet kézenfekvõ eredményként kezelni!Fõleg nem úgy ,hogy a végcél mint nálam is a Tx elérése,és nem az adott tank (Tx alattiakra értem) minél jobb használata,egyes tankoktól eltekintve!
Eltérve a kis védõ beszédtõl:ez a WIN8 nekem tetszik mármint ami kiteszi az eredmény hányadát!nem úgy mint az EFF amibe a nálam abszolút hasztalan dolgok hányada,mint cap point.
Szerintem mindegyiket de last 60 jobb képet ad arról mit is tud az ember. Lehet valakinek több idõ kell beletanulni a játékba és még mindig 52% winraten van de 2100-as 60 day WN7-el.

Count Adyn
Jó 3 tankot húztam ki ez megnyugtató😄 Btw mint toborzó mit néz az ember a wn7 követelménynél overallt vagy last 60 day-t?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor te nagyon béna lehetsz.T28-at én nagyon szeretem,meg is tartottam.Su-101-et nem ismerem mert a másik ágat választottam.Ferdihez képest a t28 sokkal jobb,lassú az igaz,de az ágyúja hihetetlenül jó,halál pontos,rohadt gyors és még t10 td-t is át üti szembõl.

NEm gyér,ez egy lófasz,kimerítette õket ez a 15. szüli nap,vagy minket rontott el,ez a sok akcijóó.
Na erre kíváncsi leszek!
Még maradt 20óra 21perced.<#kuss>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem mindenkinek életcélja hogy hivatásos WOT játékos legyen azt innen menjen nyugdíjba. Szórakoztatás a fõ szempont.

elég gyér...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HE HE 😄
GabeE3e
Gondolod az a durva?, Ez csak a felszín , Ócó a He nagyon Ócó tenni kici tank tele He ,<#szomoru1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Maala
Na, mára betett a játék.

HE-vel lövöldözõ T110E3-as majom...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

GabeE3e
A helyzetfelismerés vagy a Felderítõ képesség ad több látótávolságot a legénységnek ?
Mármint a kettõ közül,melyik ér "többet".

GabeE3e
Néhányan úgy játszanak,mintha szellemi fogyatékosok lennének, de nem akarom az értelmi sérülteket megbántani,mert valószínûleg jobban játszanának,mint sokan teszik a játékban.