World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul rohadt érdekes módon a csaták 90%-a tier 10 ahol minimum 5 van belõlük, ehhez bónuszként jön még egy olyan pálya ami jó dombos (pl EL Halluf vagy a hányadék Red Shire vagy mi), hogy még lassabban lehessen rajta mozogni és az SU-val semmilyen értlemes opziciót ne lehessen felvenni.
Nagyon remélem, hogy a T110E3 használható lesz mert eddig ezek az US TD ágak tier 5-tõl felfelé már-már a brit TD ággal vetekszenek annyira használhatatlanok a harcjármûvek.
Ajánlom a Wot-tapaszt. és a Wotikotin tablettát.
Hát nem irigyellek ha neked ez már egy kényszer ls bár hányingered van tõle,azért elindítod.Ha nem szórakoztat akkor minek játszol?????
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://worldoftanks.eu/en/news/44/steel-warrior-weekend/
Dear Tank Commander,
Due to technical difficulties you were unable to receive your reward for scoring 50,000 damage points on October 1st and 2nd as part of the "Hero of the Day" mission (http://worldoftanks.eu/en/news/44/october-missions/).
To compensate for this, the reward has now been deposited in your account.
We hope you will continue to enjoy the mission throughout the rest of October and that you will be able to fully enjoy other events and specials prepared by our team.
Best regards and Roll Out!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csomagban megyünk, ha kellünk valahová. Ákosnak még csak 1 db T10-es tankja van, így még kivárunk.
Rádob még hogy 3 tankot húznék (ha csak duplázni sikerül örömmel kapcsolom ki az egészet) Wz-132, Wz-111(még nagyon stock) és A-44. Hányingerrel indítom a játékot. Talán a Wz-111 jó lesz majd 100k xp múlva de a másik kettõ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Majd ha birodalom leszünk, akkor a birodalmi varjú lesz a jelképünk<#vigyor>#vigyor>.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kezdjük azzal hogy rühellem ezt a gépet, a legrosszabb lightom, egyszerûen semmit nem tud jól, nagyon kell neki használható térkép + csapat, jobban mint bármi másnak. Szóval 10 perc camp aztán beindul a party már csak páran élünk. Artynak 5 percig spottolom az is7-et 300 hp-n. Eltalálja 2x is majd azt mondja lepattant. Lolwat? Ap-vel lövünk rá szembõl, gg. Miután elküldöm a picsába okos mausunk beszól hülye vagyok, artynerf volt. Sírva nevetek. Hab a tortán hogy két lövéssel nem tudtam kiszedni az artyt majd elfutott. Sajátunk közvetlen mellé lõtt...ap-val.
Itt vitatkoznak SerBiék, milyen 10 vagy 20 mm-es legyen a új tized Td tornya. Ebben a harcban dõlt el, mennyi lesz a tára is <#nevetes2>#nevetes2>
angelus1991ster.blogspot.hu
De végig kell nézni a videót hogy kiadja a linket 😊.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tudnátok némi felvilágosító körülírással szolgálni a Tesszerverról ?<#worship>#worship>
A fõ klánban is komoly retorziók vannak a lebukott tagoknak 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Még fontos lehet... http://www.sg.hu/kep/faces/idiota.gif
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Még jó, hogy jár valami xp arra, hogy ott vagyok és a csapat nyert...
Az átlagom szerintem nem is fog 55-nél feljebb menni.Két accom van,az egyik régen artys volt és ott is 55% volt csak random artyzással is és most is csak 56% hogy egy ideje már csak fun acc,t4-6 tankokkal.Ennyit tudok de ez nem baj.
Az xvm-et sem a statok miatt használom,a csata esélyét nem is mutatja de nagy taktikai segítség ha tudom hogy kire számíthatok,hogy melyik oldalt milyen képességû játékosok védik,hogy milyen az arty,stb.Ezek + infok,amik segítenek a saját taktikám eldöntésében egy adott csatában.Szerintem nagyon nem ugyanúgy kell játszani ugyanazon a mapon sem egy gyenge és egy jó csapatban.Jó az az xvm,mégha néha elkeserítõ is a csata elején hogy 110% a vereség,bármit teszek is.Ilyen esetekben nem is érdekel a gyõzelem,csak hogy minél többet sebezzek,hogy az utolsó lövésemmel még kiszedjek valakit mikor egy falka ellen jön a végén. 😊
Ez Szpecnyaz szánalmas kísérlete a hatalomátvételre.
/conteo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A mai napon megalapítottuk a HUNS alklánját. Lent mellékelem a követelményeket, néhány saját megjegyzésemmel kiegészítve. Akit érdekel, az dobjon itt egy privátot, vagy ingame keressen meg.
"A HUNS2 a HUNS alklánja, melyet azért hoztunk létre, hogy tovább bõvíthessük közösségünket tehetséges játékosokkal. A két klán vezetése, szabályai és céljai azonosak - ennek tudatában mérlegeld, hozzánk akarsz-e csatlakozni.
Felvételi követelmények:
• Minimum 1300 WN7
• 3 CW képes tank a garázsban, minimum 200 csatával, 2K+ sebzéssel (a 3cw tankot még nem vesszük túl komolyan, ha 1 van az is elég)
Ha az arty-t favorizálod:
• Minimum 1300 WN7
• Obj 261 a garázsban, minimum 200 csatával, és 2K+ sebzéssel
• Legalább egy arty más nemzetektõl a garázsban
• Legalább 1 CW képes tank a garázsban, minimum 200 csatával
Elsõdleges CW képes tankok:
• Heavy: T57, T110E5, AMX 50 B, IS-7, IS-4
• Medium: Leopard 1, E 50 Ausf. M, Bat.-Châtillon 25 t, Object 140, T-62A, M48A1 Patton
• TD: T110E3, T110E4, FV215b (183), AMX 50 Foch (155), Object 268, Object 263
(persze a többi T10 is elfér)
Ha megfelelsz a fenti követelményeknek, és szeretnél csatlakozni, hogy Te is segítsd a klánt, akkor jelentkezz a HUNS toborzóinál vagy honlapunkon."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A Csatáim 99%-át randomban,egyedül játszom.(nem szakaszban) Egy darabig megpróbáltam valami taktikát vinni a dologba,írni pár mondatot abban a pár másodpercben az elején,fõleg amikor top tank voltam.Az esetek 99.9 %-ában le sem szarják ha az ember kér,jelez a minimapon hogy az egyik oldal tök üres,vagy bármiféle információt közöl a tisztelt társasággal.
Sokszor ráfizettem emiatt mert egyedül visszamentem védeni az üres oldalt,egyedül próbáltam visszaérni lelõni a foglalást valami lassú döggel miután a gyors medek szartak rá hogy pittyegtetem a bázist a kibaszott mapon mert ketten húzzák,stb.
Ma az a helyzet hogy a csata elején várok egy percet,nem megyek semerre.Ha full vörös nyomorék a csapat,akkor eszemben sincs támadni semmivel ,mert bármelyik oldalra megyek egy top heavyvel,a másik oldal 100% hogy elesik és nem érek már vissza.(volt rá bõven példa) Ilyenkor szépen kemp egy jó helyen ahonnét tudok lõni és elég közel van a bázishoz(jobb esetben rá is látok).Ha van néhány jó játékos a csapatban és õk egyik irányba mennek,akkor nem megyek velük,az elõbbi okok miatt hanem újra csak kemp valahol hátul,úgy hogy a másik oldalt tudjam védeni.
Bizony a csata elején megõrzött HP-val egy jó játékos el tudja dönteni a csatát a végén,fõleg ha az ellen már elbizakodottan támad.Mióta így játszom,nekem is javultak az eredményeim.A WR-em is nõtt majdnem 2%-ot (53-ról 55-re)ami 30K csatánál ,full randomban már nem kis eredmény.(természetesen a killek száma,a kiosztott sebzés is javult)
Természetesen ha jó a csapat,sok jó játékossal akkor lehet úgy menni egy tankkal ahogy kell,lehet pár mondatban kommunikálni és bizony egy zöld vagy jobb játékosnak nem kell pittyegni a térképen mert figyeli folyamatosan a minimapot és tudja mivel tesz jót a csapatnak.El tudja dönteni hogy gyorsan foglaljon vagy jöjjön vissza segíteni,stb.