World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy multinál és eléggé jól rálátok a dolgokra. Sajnos nem kamu az amit írtam.
Persze vannak üdítõ kivételek, amikor tényleg érvényesül a tudás, de nem ez az általános.
A te véleményedet általában a managerek, a fejvadászok hangoztatják, de az igazi mély szakmai tudás birtokosai közül sokan tudják hogy nem így van.
Hány olyan "fiatal" van akinek 0 tapasztalat és tudása szinte, még is valami vezetõi pozícióban van D:
Pl. Orbán lánya akihez most ment feleségül, valami fiatal srác, és õ is már érdekes módon valami igazgató.
Mondjuk nagy cimborám és jóban vagyunk,a mai napig dumálunk..Jól van 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sajnos ma magyarországon nem a tudás az elsõdleges egy-egy jól fizetõ állás elnyeréséhez.
A fõ szempont a kapcsolat. Lehet valaki láblógatós diplomás, ha ismer valakit egy jó helyen, akkor övé a kánaán.
És hiába végez valaki kitûnõen, tényleg használható tudással, ha nincs ismeretsége még munkanélküliként is végezheti.
Kár hogy ide jutottunk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Francba, ez az event jó lenne az európai szerverekre is. csak szerintem az amerikain lehet, hogy nem megy annyira a játék. Francba, jól jönne az a 10 ezer arany 350 csatára.
"Végülis ma épp tényleg csak a láblógatás van, mert rácsesztem kicsit."
Akkor igyál <#alien2>#alien2>
Végülis ma épp tényleg csak a láblógatás van, mert rácsesztem kicsit.
Tehát akkor nem hivatalosan 16.00ig nem indul a teszt.
Vélemények urak? Nálam eléggé kiverte a biztosítékot...Beszarás amit csinálnak
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem tartozik ide, de olyan piszkosul felhúztak. Úgyis mindenki dühöng a WoT miatt, hát elmesélem, de tényleg nem érdekes ez egyébként.
Vettem új gépet, hurrá, hurrá. Ma, ráérek érte menni. Úgy kész is van. Szét szedem a régit, leballagok az újért..és a bolt zárva, betegség miatt. Ami azért baj, mert ma értem volna rá az új géppel foglalkozni, hétköznap iskola, hétvégén magánélet, péntek csak péntek, csak ez a péntek, jövõ hét pénteken már levértári kutatást kell végeznem, nem érrek rá. Egy napot érek rá, és...nem jön össze. Haza, régi gépet vissza szerelni, talán holnap délelõtt elmehetek az új gépért ismét, de lehet nem lesz belõle semmi, ha pedig nem lesz belõle semmi, akkor tényleg baszhatom, mert elõre láthatólag a következõ hónapban egy napot se érek rá ezzel foglalkozni, szóval kicsit idegesítõ. Vagy holnap délelõtt...vagy baszhatom. Nagy öröm. A faszom az egészbe, hogy semmire nincs idõm. Ezer és egy elintézni való dolog, 3 zh, levéltár, beadadók, referátumok, család, magánélet, stb, de nem baj, ezért nem panaszkodnék, szeretem ha zajlik az élet és van dolgom, de bassza meg, a mai nap lett volna csak jó, erre nem tudom elintézni. Redva drága rohadt gép, piszok sok volt, éáááááágrrr...<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Off vége.
Komolyan, így még tíz arty se tudta volna felbaszni az agyam. Ha minden csatában az elsõ percben telibe lõnek, az se idegesített volna fel ennyire. Kurvaélet.
- játékosok statjának kijelzése
- minimapon tanknevek
- jimbo célkereszt
- bal felsõ sarok ban óra és sebzés számláló
- bázisfoglalásnál: hányan vannak ( max 3+) és mennyi idõ van hátra
Ha jól emlékszem a 8.8-as verzió elõtt a Normaxx xvm pack tartalmazott hasonlókat.
Honnan szedted a telepítõt ?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Basque Country
Akkor igazán kivehetnék az ordenáré fosokat 😊
Szerintem egyetlen egy dolog kellene, de sajnos azt nem fogják megcsinálni, nem is értem miért, hogy lehessen pályát választani, vagy ha azt nem akkor bejelölni 3-4 pályát amit nem ad.
Mert nem érdekelne a sok td, ha nem mondjuk komarint adja 6x egymás után 😊
Milyen jó lenne, ha csak himmelsdorf, ensk, malinovka, abbey, mines lenne benne 😊 Éjjel nappal tolnám 😊
Egyik csapatnak sem a kurva zászló volt a prioritás!!! Piszok jó meccs lett így belõle. Az, hogy még nyertünk is, és a tetején végeztem, külön öröm.
Valahogy a meccs negyede felé furcsállottam, hogy még nem megy a cap, na mondom a végén ebbõl még valami játék is lehet és feleslegesen anyáztam a csata elején, hogy miért megint erre a szarra tett be. El se hiszem <#hehe>#hehe>
Az egyedüli jó dolog benne a löveg. De szerintem abban is jobb a Ferdi. Átütés, pontosság szinte ugyanaz, egyedül a RoF ami nagy különbség, de a DPM-ben már nincs nagy eltérés. Valami miatt ez a 120 mm-es pontatlan. Már a T28 Protonál is olyan melléket lõtt hogy majdnem elsírtam magam. Még csak 26 csatám van vele (csak a fejlesztett futómû hiányzik, de nem is akarom kifejleszteni) de már most sokkal kisebb az átlagos sebzésem mint a T28 Protoval. T28-al talán meglesz a 2000/csata, míg a Protoval egész jó 2311 lett a végén. Igaz nem valami sok csak 118 csatát mentem vele.
Szóval nem tudom miért olyan jó ez a T28, ráadásul megtartani. Pfff, ezerszer inkább a T28 Proto, pedig aztán annak is vannak gyengeségei bõven.