World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért t8?
mivel nincs klánom így felesleges a tier 10
a tier 10 amúgy is szar, túl sok idõ kihúzni, túl sok szopás ennyi béna között, meg amúgy is tele van OP TD-kkel amik 2 lövésbõl kicsapnak...
tier8 egész jól balanszolt, jól fenntartható tankok
és lehet velük menni randomban,században,csapatban,ESL-ben
Miért pont tier 8?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Úgy látszik nem fogják eltûrni a fake csatás fame pont farmot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
megy mint a meszes ez a tank... gunja is kiváló

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Úgy néz ki, ebbõl megint grindelés lesz 😊 de az IS-2-t is megtartom, mert jelenleg a kedvenc 7-esem az OP-ra buffolt Tigris mellett 😄
Szóval holnaptól indulhat a móka 75%-os újoncokkal!
stock T-44-nél rosszabb stock tier8-al még nem találkoztam 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
111 meg egyszerûen brutális fullosan. Csak ennyit mondok: IS-7 ágyú, T9-ben.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy ideje már szemezek az Excelsiorral. Így féláron lehet beszerzem végre. Meg remélem TOG-ból is több fog majd rohangálni 😊
Más:
Azokat kérdezném, akik már végig mentek a kínai heavy ágon, hogy szerintük érdemes-e t7-nél tovább menni?
Az IS-2 nagyon tetszik, és jól is megy vele a játék. Az érdekelne, hogy a 9-es és a 10-es nyújt-e annyival többet az orosz megfelelõikhez képest, hogy megérje kigrindelni õket?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Úgy használom mint a Nashorn-t, legalábbis próbálom, és nem tûnik annyira rossznak. Tier 7-es csatákban nem is kell vele prémiumot lõni.
szar a páncélod szar a camod, de ha vkit megvágsz azzal a gunnal az lefossa a bokáját!
Fullos ágyúja egy ion-ágyú 😄
akár t9-be rak akár nem, távol kell maradni és brutálisan osztja az áldást...
ja meg spórolni a lõszerrel mert az a 15 skuló nem egy sok 😊
stock ágyúval nagy szar TD, rá is nyomtam 30k free-t a nagy gunra, de megérte
fix helye van a garázsomban, tuti nem adom el 😊
De tényleg... Az ágyún kívül minden tulajdonsága kritikán aluli. Ha fullos.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az elsõ csatát most játszottam vele, a kedvezõ MM miatt Teir 7-be mentem persze, 1800 sebzés lett az alapágyúval és 907 xp. Himmelsdorf standard volt amúgy, szóval nem is valami jó bokros pálya ami kedvez neki.
Akkor lesz baj hogy ha elkezd majd Tier 9-be pakolni, bár vettem 200 db prémium lõszert. Majd meglátjuk, én félek tõle hogy nem lesz jó.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szerintem kifejlesztem a lánctalpat meg a motort hozzá, aztán elõveszem miután erõsítettek rajta...nyilván azért rakták így bele, hogy fogyjon a free xp, de nekem nem kell mindenáron a WT E-100, szóval várok.
Ráadásul az alap 105-ös ágyú van rajta még, 169-es átütés Tier 7-es papír TD-n ami 20-al is alig megy 😄 Ütõsnek hangzik.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://ftr.wot-news.com/2013/11/14/exn0m-what-the-hell/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Na ugye van ez az oldal. Azt meg mindenki tudja hogy watermarkolják az adott zenei mûveket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ergó az elsõdleges prioritás az ágyú felrakása, így csak azt fejleszd ki ami ehhez feltétlenül szükséges.
Nemtom hogy a felfüggesztés segít e, de én még azon is elgondolkodnék, ha ezzel megspórolható a lánctalp kifejlesztése.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Nem sokáig lesz fent a videó.