World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahahaha 😊
miért t8?
mivel nincs klánom így felesleges a tier 10
a tier 10 amúgy is szar, túl sok idõ kihúzni, túl sok szopás ennyi béna között, meg amúgy is tele van OP TD-kkel amik 2 lövésbõl kicsapnak...
tier8 egész jól balanszolt, jól fenntartható tankok
és lehet velük menni randomban,században,csapatban,ESL-ben
E-100-hoz húznád õket? Régiekbõl lett a Leo legénysége?

És kapsz majd Junior Technical Engineer medált?
Miért pont tier 8?

popey8
Mekkora szívás ez a stock T9 WZ meg a retard csaptok együtt. 2 csata alatt kemény 492 xp-t sikerült összegyûjteni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Durva. Egy rakás slacker klánból bannoltak. UNICA, WNI, EXNOM, EPIC stb.
Úgy látszik nem fogják eltûrni a fake csatás fame pont farmot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hú de régen csalódtam ennyire kellemesen egy tankban!!!!
megy mint a meszes ez a tank... gunja is kiváló
Tigert én is készülök visszavenni, mert semmi német heavy crew-om nincsen most.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm a válaszokat!
Úgy néz ki, ebbõl megint grindelés lesz 😊 de az IS-2-t is megtartom, mert jelenleg a kedvenc 7-esem az OP-ra buffolt Tigris mellett 😄
Szóval holnaptól indulhat a móka 75%-os újoncokkal!

azt a rohadt 😄
stock T-44-nél rosszabb stock tier8-al még nem találkoztam 😄
popey8
110 nem elég jó, nagyon jó, de nekem meg pont a top lövegével jött be. WZ-t most vettem. 113-at próbáltam teszten. Gun depressiont kivéve mindenben jobb az IS-7-nél és jobb is vele a játékélmény (még teszten is).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Klánügyekrõl nem tudok semmit sem, csak nagy ritkán platoonozok és akkor jól jön hogy van kikhez csatlakozni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
110 elég jó, bár a 122-essel nekem jobban tetszett, csak úgy sajnos gold nélkül elég kicsi a pen.

111 meg egyszerûen brutális fullosan. Csak ennyit mondok: IS-7 ágyú, T9-ben.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jó lesz ez a hétvégi akció!
Egy ideje már szemezek az Excelsiorral. Így féláron lehet beszerzem végre. Meg remélem TOG-ból is több fog majd rohangálni 😊

Más:
Azokat kérdezném, akik már végig mentek a kínai heavy ágon, hogy szerintük érdemes-e t7-nél tovább menni?
Az IS-2 nagyon tetszik, és jól is megy vele a játék. Az érdekelne, hogy a 9-es és a 10-es nyújt-e annyival többet az orosz megfelelõikhez képest, hogy megérje kigrindelni õket?

Tényleg, valamit hallottam arról pletykálni, hogy felfüggesztették az UNICA-t CW-n a map2-õn? Csak kíbickedek, annyit nem tudok fenn lenni mostanában, hogy elég fame pontom legyen ahhoz a rondasághoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

gyûlnek a tier nyóccak <#hawaii>
GaBenc
Hogy verjem bele a sok "proba". Állnak és várják mi lesz. A 15 perces csata az 10 perc várakozás a kezdõn (vagy környékén) és 5 perc "csata". De az elején meg van mondva (mindig bele nyúlok) honnan jönnek. :-(

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Eagle16
Lehet hogy csak megõröltem, de eddig nem olyan borzalmas mint gondoltam, 3 csata után és az alapágyúval. A 3. csatában sikerült 2600 sebzést kiosztanom, döntetlen lett, de a sniper miatt gyõztes xp-t kaptam.

Úgy használom mint a Nashorn-t, legalábbis próbálom, és nem tûnik annyira rossznak. Tier 7-es csatákban nem is kell vele prémiumot lõni.

aranyszabálya:
szar a páncélod szar a camod, de ha vkit megvágsz azzal a gunnal az lefossa a bokáját!
én nem szeretem, hanem imádom 😊
Fullos ágyúja egy ion-ágyú 😄
akár t9-be rak akár nem, távol kell maradni és brutálisan osztja az áldást...
ja meg spórolni a lõszerrel mert az a 15 skuló nem egy sok 😊

stock ágyúval nagy szar TD, rá is nyomtam 30k free-t a nagy gunra, de megérte
fix helye van a garázsomban, tuti nem adom el 😊
Most vettem meg, a hétvégi gold ammo akció keretében vettem bele 600 skulót, aztán majd csak lesz valahogy...
Maala
Himmelsdorfon mentem vele a legjobb csatámat, volt egy 1600 effys T34, aki takart a testével, meg a tornyával, miután lõttem... Szarrá lõttünk (2 flankerrel összesen 4en) 8 tankot. 😄

De tényleg... Az ágyún kívül minden tulajdonsága kritikán aluli. Ha fullos.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
A második csata Tier 9. Nem sokáig tartott a kedvezõ besorolás 😄

Eagle16
Még nem tudom hogy kedvelem-e igazából.

Az elsõ csatát most játszottam vele, a kedvezõ MM miatt Teir 7-be mentem persze, 1800 sebzés lett az alapágyúval és 907 xp. Himmelsdorf standard volt amúgy, szóval nem is valami jó bokros pálya ami kedvez neki.

Akkor lesz baj hogy ha elkezd majd Tier 9-be pakolni, bár vettem 200 db prémium lõszert. Majd meglátjuk, én félek tõle hogy nem lesz jó.

Tono34
Napi duplás körök? Amit nem kedvelek azzal csak azt szoktam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Ezzel nem hoztad meg hozzá a kedvem. Most járt le a prémium is.

Szerintem kifejlesztem a lánctalpat meg a motort hozzá, aztán elõveszem miután erõsítettek rajta...nyilván azért rakták így bele, hogy fogyjon a free xp, de nekem nem kell mindenáron a WT E-100, szóval várok.

Maala
Amíg nincs rajta a top ágyú, addig a legszarabb T7 td... Utána már legalább az ágyú jó rajta. Kínszenvedés volt ez a 71k xp a Borsig-WT-ig, de megérte.

Eagle16
Van itt valaki, aki szereti a Sturer Emil-t? Még egy kört se mentem vele, olyan rossznak tûnik a gameplay videók alapján 😄

Ráadásul az alap 105-ös ágyú van rajta még, 169-es átütés Tier 7-es papír TD-n ami 20-al is alig megy 😄 Ütõsnek hangzik.

Master91
lol, elit sznobok 😄
Cukii
Nem tudja valaki mi az ingame channel neve, ahol gyûjtik az effi 1800+ és win 60%+ embereket? Állítólag EU-n is megvan az amerikai Elitist Jerks megfelõje.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Count Adyn
Megpróbáltam leduplázni a 212A-t. Feladom mára... 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

még jó hogy magyarok is vannak benne 😄
http://ftr.wot-news.com/2013/11/14/exn0m-what-the-hell/
Nem tudom, nem láttam a videót.
Tono34
Top Of The Tree

Következõ akció.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Roger6
10 k xp, és túl vagyok rajta. <#zavart2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
Azt hiszem erõt kell vennem magamon és "tartósabban" játszani az AT8-al.

popey8
Lopott.

Tono34
Milyen zene volt, hogy le kellett venni?

Roger6
113-as heavy tank bemutató videója. Trailer. Baszott jól sikerült, nekem nagyon bejött. A zene miatt vették le.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
Ha már láttad megoszthatnád, hogy mit láthattunk volna...

GaBenc
Mondjuk én láttam. De miért kellet levenni? Mi az ami gázos volt benne?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Azoknak akik most ébredtek csak és lemaradtak a videóról: mi volt benne? <#conf>
Mi volt rajta?

Le is vették a videót. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Roger6
És igazad lett! <#worship>

http://audiojungle.net/
Na ugye van ez az oldal. Azt meg mindenki tudja hogy watermarkolják az adott zenei mûveket.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A motor szinte semmit nem segít... meg gondolj bele, miõl jön az XP: ha sebzel.
Ergó az elsõdleges prioritás az ágyú felrakása, így csak azt fejleszd ki ami ehhez feltétlenül szükséges.
Nemtom hogy a felfüggesztés segít e, de én még azon is elgondolkodnék, ha ezzel megspórolható a lánctalp kifejlesztése.

Roger6
Elég másnapos vagyok, mit kell nézni rajta? <#zavart1>

Részvétem! Hasonló cipõben járok én is, azzal a különbséggel, hogy nálam 46 csata után 39% a WR. Azzal a tankkal mindig a vesztes csapatban vagyok.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ekkora failt

Nem sokáig lesz fent a videó.