World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, hogy ezzel szemben a Jagdtiger-el szenvedek. Olyan fosul mûködik. Nem értem miért. Hiszen jobb páncél és jobb ágyú, de mégse. Na jó talán lassan kezd épp elfogadható lenni, de a Ferdinand-ot sokkal jobbnak éreztem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez nem hianyzik a jagdrol ? Erezhetoen rosszabb vagy nem is hianyzik mert igy is elfogadhato ?
Victory!
Swamp 15/11/2013 02:28:49
WZ-131
Experience received: 4,148 (x2) 50,949
Battle Achievements Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Ez a JP II a top ágyúval valami eszméletlen. Mióta megvan ez a nagy mordály, igazi álom. Merem állítani, wotos tapasztalataim során az eddigi legjobb gépem. Mindenkinek ajánlom.
Hogy lehet az, hohy egy sarok mögül kigurulok egy IS-8-al, és a top löveggel, 40 méterrõl, lepattanok egy AMX-12 oldaláról?! Õ persze leláncol, és a társai pillanatok alatt kivégeznek!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Csata: Mines 2013.11.14. 20:31:58
Jármû: Jagdpanzer E 100
Szerzett tapasztalat: 3 422 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 81 133
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Radley-Walters medál, Spártai
1700 base xp
Kép+replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egymásnak ellentmondó statokat olvasok róla. Itteni ELIT High-Effes réteg miként vélekedtek az új tizes TD-rõl? <#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A KV-1S legjobb OP csövét akkor veszik le? <#falbav>#falbav>
Még kb mennyit lehet élvezkedni a játék jelenlegi legOPbb járgányával ? <#sir>#sir>
Hát így számok alapján nem egy nagy etvasz, talán ha karácsony környékén le lesz árazva beruházok rá.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(akkor sem tetszik :p )
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Életerõ: 530
Test páncélzat: 50/25/20
Torony páncélzat: 75/50/50
Maximum tömeg: 23,3 tonna
Talaj ellenállás: 0,8/1/1,9
Motor: Type 100, 240hp
Sebesség: 38,8/16 km/h
Forgási sebesség: 38 deg/s
Torony forgási sebesség: 36
Fegyverzet: Type 5 75mm (pátütés: 124/155/38)
Lõszer: 52
Süllyedés/emelkedés: -6,5/+20
Pontosság: 0,37
Újratöltési idõ: 5s
Célzási sebesség: 2,3s
Látótávolság: 360m
Raádió hatótáv: 400m
A Type 3 Chi-Nu-Kai a Type 3 Chi-Nu-tól kapja a felfüggesztését és a tornyát, a lövegét pedig a Type 4 Chi-To-tól kapja meg. Összesen egy prototípus készült.
Amit a japán tankok kinézetérõl tudni lehet, hogy "szép" barna lesz az összes, sokkal sötétebb színnel lesznek ellátva, mint az amerikai tankok.
Van hozzá nagyon szép sivatagi álcafesték. Kicsit olyan, mint a T-25, de kevesebb hp, lassabb de fordulékonyabb és jobb a lövege. A rádió gyatra, ne szakadj el. Másodvonalból érdemes használni.
Az elsõ mindig a rinyalámpa.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
fõleg hogy behozták ezt a "akkor is teljes exp-t kapsz ha lose de kapsz medált" dolgot 😄
lövöm én az E-75öt is szembõl 😊
csak a találat a lényeg 😄 sniper medal azt csa 😊
ma volt egy 43 lövés 42 találat 10 penes köröm XDD
It\'s a trap!!! :)
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nyilván azért húzza így, mert a parancsnoknál a lámpát fontosabbnak tartja, annál majd 2. lesz a BIA.
Mondjuk addig én a másikkettõnél is inkább camót húztam volna elsõnek....
ffffffffffffffffákje!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
3% életerõvel szebb lett volna ha kihúzom, de szerencsére volt aki bosszút állt <#zavart1>#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Yossarian1977. nem vmi itteni tag? 😊 mind1, mert elk.ta, és AFK volt átvétel helyett 😊
3 prém francia arty volt platoonban.
Idejét nem tudtam mikor láttam 3 arty 1 csapatban...
Én marha meg beírtam, hogy: 3 rats in platoon.
Azonnal tudtam, hogy hatalmas hiba volt, mivel nem olyan tankban ültem ami bírja az artyt.
Végig rám vadásztak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Volt olyan, hogy megkérdeztem tõlük, hogy nem találtak -e fontosabb, veszélyesebb célpontot?! A válaszcsak egy :'😄' volt!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88