World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopsz leugrott a kurzor :S bocs
Nem akarok belemenni,mert nem vagyok illetékes e téren,de sztem biztos van nekik is olyan masina ami mp-ként több millio adatot dolgoz fel..nem akarok suttyónak hangzani DE!valszeg az van amit te mondasz,tele a zseb szarnak rá.ha belegondolok,hogy a virtuális bankszámlájuk úgy pöröghet ha ránéznek,mint egy kalóz TV oldal nézõinek a száma tized mp-ként,csak nekik 10-100 ezer dollár percenként,gondolom azokat elemzik ! 😊

Szerintem a dolgozóik balfaszok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Matyashun-nal egy oldalon küzdhettem!
Ki gondolná,hogy nincs meg nekik a megfelelõ tech.
Az eddigi tapasztalatok alapján még egy pár hét.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem tudjátok,hogy a német TD verseny eredmények,ki lettel már írva,vagy még ülnek rajta?
popey8
4-bõl 4 bukó<#falbav> Most, h duplázzam le a WZ-t, ha még ilyenkor sem enged ez a rothadás random nyerni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Ez már nem prémiumos, lejárt pár napja sajnos...szóval alap xp.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Jaj de szar tank ez 😄 Alap ágyúval.

Victory!
Battle: Swamp 2013.11.15. 16:30:31
Vehicle: Pz.Sfl. V
Experience received: 1 377
Credits received: 34 607
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Team WD-nek összesen nincs egy CW csapatnyi tagja 😊

VTEPS ugrik be vhol Észak-Afrikában hirtelen. Egyik nap elkalapálták az EFE-t is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És map 2-õn közölünk vannak? Ha igen gondolom a Team WD.
As I expected.😄 De a lényeg hogy legalább a homokozóban ottvagyunk<#nevetes1> Viszont a románok elég durván tollják.
A map1-en most kevés a nagy klán, mert azok a second campaign map2-õn harcolnak/trükköznek az ajándék tízes tankért. A map1-en most cincognak az egerek (nem pejoratív!), köztük több olyan kis klán, akik korábban nehezen rúgtak labdába.

Mondjuk csak húzzanak ki annyi free goldot a WG-bõl, amennyit csak lehet.

Ez úgy mûködik hogy van az afrikai homokozó meg az európai húsdaráló. Sajnos nincsen semmi köztes terület.

Ha azt nézzük hogy egy klán vagy 3-4 csatát tud max menedzselni egy nap, akkor az 45-60 ember. Ebben nyilván van egy rakás fix ember aki több csatán is ott van. Szóval tényleg kevés lehetõség van arra hogy 90 aktív ember rendszeresen tudjon fame pontot gyûjteni. Jobb lenne ha kollektíven jönne a fame pont.

Amúgy jól látom hogy a magyarok fõleg afrika-közel kelet régióban vannak(méghozzá elég sokan😊 )? Európába nehéz megmaradni vagy ez hogy van pontosan?
Én két napja be se jutottam, pedig jóban vagyok két FC-vel is. Ennyit errõl. Vagy nagyban a még a garázsban matatok, és mire felraknám magam, már valaki be is pofátlankodott a helyemre, és el kell hajtani.

Mondjuk aláírom hogy ez az egész fame pontos rendszer úgy fos ahogy van. De egyben az is unfair hogy sokan úgy vannak benne a top 3000ben hogy szerintem nem is láttak éles CW csatát.

popey8
Na igen, mi legalább harcolunk is úgy ahogy kell😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igazából nem a fake csatákkal van baj. Hanem azzal hogy ezen klánok finoman fogalmazva, lófaszt se csinálnak, csak fake csatákkal farmolnak.
Nem mondom, minden klán csinál ilyet ha éppen úgy van, de nem is õk lettek büntetve.

popey8
Úgy gondold?😊 Sztem meg ez a pár nap ban nem visszatartó erõ. Most ha WG részérõl nézzük: nem pofátlanul csinálja, de akkor is csinálja és ez szabályokba ütközik. Persze a másik oldalról meg ez az idiótán kitalált szabályrendszer, nekünk jó --> lenne, ha szövetséges mellett lennénk😊

popey8
Egyetértek. Megint alkottak a WG-nél. Csak 1x ne használnák már az agyukat. Nálunk is ez van amúgy. Túl sok lett hirtelen az aktív tag, csata pedig ehhez mérten elég kevés (mondjuk nyerni se ártana többet) és minden este kb. box meccs van, h ki menjen csatára, mert kevés a fame pontja. Aztán ha vki nem fér be vagy nincs éppen olyan tankja, amilyen kell, akkor meg jön a sértõdés. Bár nálunk ez még nem nagyon ütötte fel a fejét. Majd az utolsó stageben, mikor sokan fognak kevés fame ponttal állni és már sietni kell, h bekerüljön az illetõ a 10000-be. Szal, megint nem gondolták át a WG-nél a szabályrendszert normálisan. Éppen ezért vannak a fake csaták is.

Aki most emiatt szopni fog a stage hátralévõ részében, az már nem nagyon fog ilyet csinálni. Legalábbis nem annyira pofátlanul.

Egyáltalán nem zavaró. Néha persze birizgálja az ember csõrét, mikor talál egy remek hulldown-pozíciót, de a gyenge süllyedés miatt nem tud rálõni az ellenre, de ilyenkor a mérgezett egér mozgékonyságot kihasználva másodpercek alatt pozíciót váltasz, vagy épp a verekedõ heavyket megkerülve flankelsz egyet, és már mehet is a pofozkodás.
popey8
Most ezzel nem érnek el semmit, ez nem is büntetés, mert ha "kijön a börtönbõl" az illetõ, akkor úgy is tovább fogja folytatni, azt amit elõtte csinált. Ez nekik rendszabályozás? Marhaság. Ugyan ezt csinálják a ticketekkel is. Küldesz repalyt stb. TK-ról és mi a válasz? "use the ingame reporting system"

Viszont a nagy klánokban egymást fogják taposni a userek, hogy csatához (FP-hez) jussanak. Jó szarul van ez kitalálva.

Jobb mint a semmi. Szvsz csak példát akartak statuálni a nagy klánokkal.

popey8
Tipikus WG büntetési rendszer<#wilting>

Az nyilván nem exploit.

Ja értem. De egy szimpla tolócsipp csak nem gáz?

GaBenc
Na nekem magyarázhatjátok, hogy én vagyok a noob. Bármit csinálok akkor is 50% +-3% a win rate. Prémium nélkül ezen tart a progi. Ezt lehet vitatni, de a tapasztalat az, hogy ha minimálon van az ellen akkor nem találom el, lepattan, meg sem karcolta....de én szedtem le 7HP-re. Nincs ezzel baj. Nem azért játszok, hogy én legyek a sztár. Csak kicsit viszket a magyarázat. Nem fogom törülni, nem vagyok az abba hagyom. De ne meséljünk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Sajnos egyik sem. De hétfõig bannolva vannak az érintett tagok. Vagyis ezen klánok jó része. Szerintem szabad rablás lesz ezekre a területeikre. Az EXNOM-ra talán nem, de egy jó néhány másik klán lehet le lesz rugdosva a mapról.

popey8
De akkor most a szóban forgó klánok tagjaitól el is vették az eddig összegyûjtött fame pontjaikat és ki is kerültek a listából? Vagy csak a klánt rúgták ki a térképrõl? Nem vágom most mi történt pontosan.

Ellen csapatnál tier X-es Waffentróger TD, 4000+ sebzés, 6 kill. És ez gyakorlatilag , tud ez ennél többet is. Klassz.
Ám olvastam valami olyasmit, majd behozzák ,hogy át lehet lõni bizonyos épületeken, és a ,mögötte állót is sebzi a lövedék. Na, hát ha már lenne ilyen, akkor a tróger megszívta volna, de egyelõre védték a épületek.

A és B klán szövetséges, valamelyik megtámadja a másikat. Az eredmény le van beszélve. Gondolom úgy, hogy az összes tank szarrá sebzi magát, vagy éppen az akinek szüksége van rá. Gondolom a végeredmény ez esetben 15-14 a lehetõ legtöbb sebzéssel...

Szépen lassan be lesznek kérve a replayek a gyanús csatákról és bannolva lesznek az emberek, akik ebben résztvettek. Ennyi a történet, logikusan gondolva
popey8
Kedvezõ besorolás? Ilyen nem létezik. Stock WZ-vel már a 3. csatában T10 OP fos FV-k ellen kellett mennem. Az egyik nyomorék le is vette a hp-m 90%-át.

Amikor a szövetségesek egymás ellen "csatáznak", direkt, vagy pl egy védés apropóján.
Az UNICA és a WMI pl az csinálta hogy az team egyik TOGII-t a másik meg valami low tier cuccot. Aztán szétlõtték a TOG-okat. Ami sok sok fame pontot hozott nekik.
Nem mondom, minden klán csinál ilyet aki a mapon van, de vannak akik csak ebbõl farmolnak.

Igazából én se vágom, mi az a fake battle.

Új könyvajánló még fapad blog angolul, ha érdekel valakit.

Szerintem senkinél se 😊. Bár minket úgyse érint. Meg aztán mi nem is csak fake csatákból farmoltunk.

Nekem jó köreim voltak déelõtt vele. Mondjuk nekem a motorok meg vannak rá. 3-4 kört mentem 100%-os winrate, 10 gold ammo azért van benne.
kb. sose tesz be tier8-al...
na jó 10/2 de azokat is szarrá szedem, nem vagyok nooby
Így járnak a csalók ennyi...
popey8
Akkor ez nálunk se nagyon fog vajon mûködni?

popey8
És ha betesz az OP TD-k közé, 1-2 lövés vagy nekik😄

Nem tudom ki mondta itt, h napi 20k xp WZ-vel és megvan a T10. Ha így haladok még napi 10k sem lesz😊 Stockként és szopóágon (több vereséggel, mint gyõzelemmel) elég nehéz sok xp-t gyûjteni csatánként.

Jó, hát Exnom csak a f@szát veri. Mi legalább tudunk harcolni a zöld trutyikkal két irányban is.

Ja, átmentek a Leo-hoz. Nem biztos, hogy kihúzom az E-100-at, mert ronda. Viszont valami legyen a Faillöwe-hez, ha lesz.

matyashun
NA MEGOLDOTTAM! Tudjátok mi volt a gubanc, miért villogott a képernyõm mikor a garázs bejött... a garázs miatt! Van 7 fájl garage típusokkal a packages mappában, azokat áttettem egy másik mappába, biztos ami biztos.. Lemásoltam 6 példányban az alap garázs.pkg-t mindet átneveztem a többi garázs nevére! Vissza tettem a packages mappába és lám bejött a játék, az alap garázzsal, és nem villog a képernyõ. Jó ha tudjátok van ilyen GARÁZS hiba is.... köszönjük wargaming..... ** Nem kellett vennem videókártyát 30 ezerért. 4 gb RAM, jó net esetleg 25% textúra tömörítõvel még vígan el lehet játszani ezzel az agyonfejlesztett" játékkal. Hozzá teszem 2011 novembere óta sok minden változott, akkor még voltak full grafikai megoldások is, élsimítások stb, ezek direkt teszik látványossá a játékot hogy költs a gépre nam eg a játékra, ez oda -vissza nagy üzlet a számítógép gyártóknak meg a játék készítõknek.

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.