World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az interjúhoz gratulálok (mindenképpen értékelendõ az erõfeszítés amit tettetek).

Én nem vagyok elájulva nagyon a csajtól, munkába menet a villamoson 3 megálló alatt 10 ilyen szokott lenni és azok valódiak. Most ugyan télen nem öltöznek ennyire lengén, de azért lehet legeltetni a szemet így is 😄

T-28 vagy T28?

A második esetben ugyanis van némi magyarázat ok az ilyen viselkedésre...

popey8
Ha nem meztelen (na jó, legalább bikinis) meg se nézem a cikket😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy exkluzív képpel, ezt elfelejtettem 😛

https://wotinfo.hu

popey8
"A jelek szerint nincs szisztematikus terv a játékosok átlagos képességeinek növelésére WoT-ban."

Nincs olyan terv a világon, ami az agyhalottakból jobb játékost csinálna. Sajnos az agykapacitásuk nincs meg hozzá<#hehe>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Tökéletes ez a balansz...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lunki88
Az ilyenek szokása még vízbe lökni a másikat, vagy amikor épp kilõnéd az ellent belédmennek hátulról hogy ne tudj célozni. Aztán nagy büszkén feltöltik a mûvüket youtube-ra hogy megmutassák mekkora trollok, ezzel is ötleteket adva a hasonló gondolkodású idiótáknak.
kabel15
Nekünk olyan volt, hogy csapatba mentünk haverommal õ T28 én KV1. Már a csata elején valamit írogatott de nem angolul csak a nevünk volt olvasható a szövegben. Aztán mikor elkezdõdött a csata bele lõtt a haveromba nem sebezõdött meg csak a láncát kapta le. Mondom neki ne foglalkozzon vele véletlen volt. Aztán késõbb kibújok fedezék mögül és totál telibe szét lövi a láncomat, hogy ne bírjak vissza tolatni. Na utána lõttük szét a tankját.
És még neki állt feljebb, hogy mi fel leszünk jelentve mert kilõttük õt meg mi mit képzelünk magunkról. (Egyébként nyertük a csatát)

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok!

Mi van most a stat oldalakkal? Melyiken lehet megnézni a napi összesítõt? Nekem mindegyik fals adatokat ír...
is3 "csapattag" a csata elején belém lõ. Idióta nyomorékok. Mindenki feljelentette. Remélem olyan bant kap hogy még az internetét is letiltják.
Van egy trükk, bár nem tudom megéri e....

Szóval, átképzésél a fel nem használt másodlagos skill %ok hozzáadódnak a primary skillhez, igy meg lehet csinálni, hogy a 20.000 credites átképzés után mégis 100%on legyenek a primary skillek. Sztem egéri, mert a primary skillnek sokkal nagyobb jelentõsége van mind a secondarynak, többet ér egy 100%os primary skilles legény mint egy 80%os primar + 30%os secondary.

Ha már választottál másodlagos skillt, akkor ez nem megy (bár lehet droppolni azt is)

Roger6
Aszta de utáltam ezt a TD-t. Gratulálok, szép teljesítmény!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Ha neked az M4 hozza jobban, akkor azzal. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tier5-ig csak 50%os legényeket szoktam használni ha szintezek és nem tartom meg a tankot, Tier5nél veszek 75%osat és azt képzem tovább
kabel15
Akkor ez alapján mondjuk hiába kezdek el egy Tier1 es páncél vadászt, a legénységet nem fogom tudni végig vinni. Illetve tudom csak folyamatos tank cserénél fogom bukni a % okat. Akkor vigyem csak tovább ha mondjuk a 2. másodlagos képességet is húzom. De ilyen csak mondjuk tier8 körül van.

kabel15
Én azt hittem, hogy csak akkor bukok vele pontot ha mondjuk TD bõl rakom át õket MED be. Vagy ilyesmi. Ha Nehéz tankból nehéz Tankba akkor nem.
De ezek szerint akkor is. Egyébként M4 el vagy KV1 el lehet jobban keresni?
Mert a KV1 OP-b mint az M4 viszont az M4 ben mintha jobban jönne a pénz.

Master91
de csak azért esik le 90% ba mert heavy-rõl heavy-re képzed õket.
Ha más típusból képzed másikba ( medbõl-heavybe) akkor több % esik le
Ezt meg kell, hogy nézzétek! <#taps>
Utolsó köröm ezzel a szarral, adtam is el utána...

ARL V39 replay

Azokat nem érdemes átképezni, csak akkor, ha már legalább egy másodlagos skillt kifejlesztettél.
kabel15
Ez teljes mértékben kielégítõ válasz volt 😄 Köszönöm <#eljen>

Nem értem, mit szeretnél.
Ahhoz, hogy egyik tankból egy másikba átképezd a legénységet úgy hogy a fõ képességük (parancsnok, töltõ rádiós stb)100% maradjon, ahhoz arany kell, de 20000 kreditért át lehet képezni õket jobb esetben 90-95%-ra.
A másodlagos tulajdonságoknak(javítás, camo stb) ehhez semmi köze. Azok megmaradnak átképzés után is az adott százalékon, de csak akkor fejlõdnek tovább, ha az elsõdleges újra eléri a 100%-ot.
Remélem érthetõ voltam, de ha félreértettem a kérdésed, akkor bocs a szövegért. 😊
kabel15
KV1-KV1S-IS3-IS7 Most ezek vannak tervbe. De mire mindegyikhez kihúzom maxra a legénységet :/ KV1 ben legalább már 96% on van az elsõ képességük.
Meg szerencsére azon már minden ki van fejlesztve így remélhetõleg és be van kapcsolva a gyorsított fejlõdés. Tier5 ben meg csak kevesebben használnak goldammo-t 😄 T49 en gondolkodok még. Szemét kis tank lehet az 😄

patchaou
Megmaradni megmarad, de minden átképzésnél buksz százalékot, vagy használod a büntetéssel, de úgy nem fejlõdik. És mivel amúgy is két Szovjet nehéz ág van, nem árt két legénység.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kabel15
Nem költök a játékre pénzt. Akkor marad a külön képzés. Arany nélkül nem lehet úgy hogy megmaradjon a képességük?

patchaou
Aranyért simán pakolgathatod õket.

kabel15
KV1 legénységét át tudom ültetni IS3 ba pont veszteség nélkül? Szóval úgy hogy minden tapasztalati pontjuk meg képességük megmaradjon? Szóval nem kéne 2 nehéz tankos legénységet csinálnom elég lenne 1 fullos amit cserélgetek a tankokba?

Átérzem helyzeted. AMX 50-100-al megyek. Az m45 után ez egy isten. Na de kb miden harmadik csatában van egy okostojás aki szerint ez egy heavy tank és nekem az elsõ vonalban lenne a helyem. Be kellene állítani gyors gombra egy választ. Ez nem heavy nincs páncél 48 másodperperc töltési idõ stb... Mivel ezt úgysem érti meg egyik sem kellene egy másik válasz válogatott kedvességekkel..
A blokkolással már tele a zacsim. Nem értem mit akar a seggemtõl.
Mikor töltök azt jelzem is többször nekik de mindig van egy debil aki ész nélkül villogtat hogy támadjak. Nem is tudja mi az a revolvertár de okoskodik. Szellemi fogyatékosok...
patchaou
Nyugi. Hosszú távon talán csak Buddha türelme lenne elég az átlag játékosokhoz 😊

Master91
Hehe, a vége jó 😄

Vagy csak figyelmetlenek. Elfelejtettem ott nem veszi figyelembe a prémet.
De ami OP az OP ott mások is jól teljesítenek. Egy 1800 talán elég, nem kell 2,2k.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tõlem még nemigen olvastatok olyat,hogy én a sok hülye player,vagy az mm miatt rinyáltam volna,de ami sok az sok!
Ez a játék olyan szintû véglényekkel van tele,hogy mindig azt hiszem,hogy már nem tudják alulmúlni önmagukat.De mégis mindig sikerül!Azon csodálkozom,hogy ezeknek az agyuk egyáltalán képes a legalapvetõbb vegetatív életfunkcióikat ellátni.
Én nem várok el nagy dolgokat.Nem vagyunk egyformák.Vannak ügyesebbek meg vannak kicsit gyengébbek.No de a legalapvetõbb dolgokban is hülyének lenni az gáz!Hogy végignézi a kretén a foglalást úgy,hogy 2 azaz kettõ métert kellet volna elõrébb mennie,ami kb 2 másodperces W gomb lenyomással kivitelezhetõ lett volna,mellesleg 4-en mondjuk neki a chaten,ha már magától nem találja ki,az már mindennek az alja...
A másik beáll a pofámba és még lökdös is,amikor szólok neki akkor meg belémlõ és még õ akar feljelenteni engem.félelmetes..
Ha lesz a közelben egy live lan party a wot-nak,esküszöm elmegyek mindkét kezemben telefonkábellel,és úgy összeverek ott mindenkit.,hogy beszarnak,behugyoznak.
bocsánat,de ki kellett puhognom magam mert szétbasz az ideg.<#ticking>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

kabel15
Én általában 20-25k kreditet szedek össze 1 csata alatt. Mondjuk ez Tier5. M4 vagy KV1. Mondjuk én nem használok prémet.

Master91
Duplázva simán meg csinálom <#eplus2>
Roger6
Prém nélkül csináljon 2.211 XP-t? De okosak vagyunk korán reggel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Prém nélkül csinálj ennyit akkor talán.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azért látom az MM is faszán mûködik. 😄
Azt a pár tier 6 ot feltétlen be kellett baszni a tier 8 tömkeleg közé.

Nekem fut minden faszaul. De ezt mar megbeszeltuk

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Bocs, de ledobott a szerver és nem enged vissza. EU2-re se, amíg nincs vége a csatának. Téged nem dobott le?

popey8
Idióta nyomorék WG. 3 napon belül másodjára hal be teljesen az EU1. Be se lehet lépni.

Az ilyen "siker kulcsa" a harmas afk platoon. ..ha mar egyedul nem vagy kepes 40% ala vinni majd jonnek a haverok es besegitenek <#law>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Biztos, h nem. Ez M60 lesz. Nézd meg a görgõk számát és a vezetõ periszkópnyílásait.

Futógörgõk (M60 - M41): 6 - 5
Periszkóp nyílások: középen helyezkednek el - szembõl jobb oldalon

Ezeken kívül a parancsnoki kupola is jellegzetesen az M60-é.

Tono34
Nem régi kis szösszenet, nem hittem hogy ilyen wr elérhetõ.

Vannak még érdekes játékosok azért az egész képet raktam be.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kBagyula
Walker Bulldog? Hasonlít rá.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

popey8
Inkább M60.

Master91
- SerB states the tier 10 japanese tank STB-1 will be a Leopard-Patton hybrid
OFF:
A mai The Walking Deadbe a táborban, az egy m48 patton?
Mármint ez a csoda:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

patchaou
Na végre 😊 Már mióta ilyeneket gyártanék ha lenne hozzá vasam. Jól zenére vágott wotos cuccot nagyon ritkán látni.

Master91
just track with Jpz 😄 😄D