World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
NE JÖJJÖN😊 Ebben az évben már nem szeretnék egy újabb napot eltölteni a modok keresgélésével elepítésével.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ja csak bugos (elvileg)
tier8 és tier9 felvan cserélve
de majd ha jön a teszt meglátjuk (holnap v holnapután)
Ennél több nemzetre nem lenne szükség a játékban, mivel ez a tankok speciális képességeit kiegyenlíti. Gyakorlatilag ellaposodik a játék, véleményem szerint elég lett volna a német, amerikai, orosz és francia ág. az angol teljesen felesleges a kínaival együtt a japánnak meg semmi értelme sincsen <#ejnye1>

Azon túlmenõen, hogy tömjük meg SerB zsebeit <#nyes>

Amúgy is idegesítõ mikor 5-6 hozzászóláson át csak képeket látok és tekergethetem le, hogy lássak is valamit ne csak azt, hogy valakinek 100 körbõl egyszer összejött egy jó és veri a mellét, hogy mekkora ász (tisztelet a kivételnek). Mert ugye hsz-enként 3 kép minimum van. Nem hiszem, hogy megerõltetõ lenne spoilerba tenni.
Most így elsõ ránézésre egy artynerf elõtti normális MM-et látni. Gyakorlatilag anno detto ezek az artyk ilyen számban voltak a játékban, csaupán a Tierkategóriájuk volt alacsonyabb, de azt széthúzták, ugyhogy ugyanazok az artyk...

Plusz még jól le is nerfelték, úgyhogy ezek az artyk jóval gyengébbek a régi tüzérségnél.<#gun>

Hajdanán tizes heavyvel sokszor volt ennyi arty, ráadásúl ennél jóval pontosabb és 105-al gyorsabb reloading timeos ágyúcsõvel<#boxer>

Nem lehet ok panaszra <#integet2>

GabeE3e
Itt a 8.10-es japán tech treeItt van ni

There is but one rule: Hunt or be hunted.

NoparaWot
Eszméletlen értelmes hozzászólás, és ráadásul még nem is vicces. Ha már kiüldöztél/tetek valakit innen, akkor utána viselkedj is úgy, hogy elhiggye az ember, hogy neked volt igazad.

Szerintem se b@sztassátok ezt a pityergõs hableányt. Még a végén teherbe esik aztán fizethetiket a gyerektartást...

Master91
mobilos változattal is betöltõdnek a képek
+1 Regelj nekem is pls! <#zavart1>

Van egy nagyon jó gyomorrúgásom, majd megmutatom... <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Wat???!! No more R3nton?😮
Roger6
Tényleg elnézést elõre. A 80 megás netemmel nehogy már a mobilosokhoz kelljen alkalmazkodnom. Van mobilos változata is az oldalnak, ott oldják meg valahogy az okosok ezt a dolgot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Automatikusan le vannak kicsinyítve.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
5% esély rá hogy ez meg valósul.....

inkább parasztul be válaszolnak hogy ne sg-zz mobilon / szar a neted stb

Vagy legalább levennék 800x600-ra elõtte.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Igen.

Az elõzõ hsz-bõl kimaradt egy "vagyunk". 😞 Elrontott szórakozás.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkora topikból való kitiltás csak a modik kezében van?
Maala
Fõleg, hogy Szpec nem is tud bannolni. Ezért azzal a noobbal ilyen bunkók.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én azt várom már, hogy Szpecnyaz mikor fogja kötelezõvé tenni, hogy spoilerba kerüljenek a képek mert az esetek 99%-ban nem lehet mobilról megnyitni a topikot. De gondolom ez sose fog megtörténni mert akkor kezelni kéne a topikot. Ha harmadik figyelmeztetés után se kerül spoilerba a kép akkor mehetne a ban 1-2 hétre.
Lunki88
Na én amikor ennyi artyt meglátok a kedvem is elmegy a játéktól.
amx 13 90-el ez azért jó csata 😊 csak nem azzal voltál xd
anyja picsáját az egész MM-nek.. nyertünk, túléltem.. erre mondjuk sok pénzt nem tettem volna 😄
Van valakinek KV-2-es tankja? Melyik a jobb ágyú a 107 mm-s vagy a 152 mm-s?

angelus1991ster.blogspot.hu

Feleslegesen b@sztatjátok R3ntont. Van egy (egyébként fejlõdõ) véleménye a dolgok állásáról, mint bárki másnak. Szíve joga, ahogy közzétenni is. Ettõl nem hiszem, hogy bárki is rosszabbul aludni éjjel.

Ez most feldobta a napomat. 😊

Ma 18:30-tól újabb élõ közvetítés a http://www.twitch.tv/teamwd oldalon. Team Battle-t játszunk megint.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

JeffDunham
Ha egy pezsgõt nem is, de egy Red Bullt kibontok. Megkívántam. <#pias>

Olyan sok stressz ért, erre még R3nton is elhagy minket... komolyan mondom ezek után már nem is érdemes élni.

Pedig szerettem... õszintén... tiszta szívbõl... legalább annyira mint az ARL V39-et... Nem baj, bennetek bízom még, hogy segíteni fogtok felállni a padlóról. Köszönöm Barátaim. <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Viszlát!

(0.15tõl)

végre.király.

Értelmes hozzászólása nem volt még a gyereknek. Ezt érdemli. Általában csak provokál és általában engem. Ez egy bunkó gyerek, van ilyen. Én vagyok a hülye, hogy leállok egy ilyen kisegítõiskolás szintû gyerekkel...

Hozzáteszem régen még volt értelme ennek a topicnak, most már egyre kevésbé. Régen voltak hasznos információk megosztva, mikor van goldosztás stb. Illetve további hasznos dolgok a gameplayrõl.

Most már a hasznos infok 90%-a FTR-rõl jön. Akkor minek olvassa az ember az SG-t???!!! Hogy olvassa a flamet, az összeesküvés elméleteket, azt hogy mennyi agyhalott van, mennyi kisgyerek játszik??!! Arty falme, TD falme, kb ebbõl áll a fórum, valaki feljön és elsírja a bánatát.

Persze én is sokat szidtam a TD-ket, de az utóbbi idõben leszálltam a témáról.

Egyébként te is csak provokálni jársz fel lammer a fórumra, de neked legalább normális a stílusod, és nem ilyen sunyi tenyérbemászó, mint ennek a gyökér fostalicskának, meg ennek a gyökér jeffnek.

Semmi értelme már kommenteli ide, de már lassan olvasni se érdemes a fórumot. Egy szemét lett valljuk meg, és ehhez én is hozzájárultam sajnos.

Én befejezem, úgyhogy megkönnyebülhetnek itt páran, kitisztult számukra a levegõ, én többet biztos nem írok ide. Már mondtam ezt, de most be is tartom. Egy darabig még olvasni fogom a fórumot, de ha nem lesz olyan hasznos info, ami az FTR-en nincs fent, akkor olvasni se fogok feljárni.

Respect egyedül Eagelnek, õ sokat segített itt az egész fórumnak az ingyen gold osztásokkor. Persze vannak még jó arcok ezen a fórumon, akik többnyire hasznos dolgokat szoktak megosztani...

A normálisaknak jó tankozást! Találkozunk a virtuális csatamezõn 😛 😊

Yossarian1984
Kedves olvasóink, a frappáns visszavágások mesterét láthattuk 😊

JeffDunham
Naaaaaaaaaa! Már ilyet... nem szabad ilyet leírni, még akkor sem ha... NEM LEHET! Szégyelld magad! Illetlen! Pfúj! <#ejnye1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

<#vigyor1>

Nem ugyan az.
T49: 76 mm AT Gun M1A1
M4: 76 mm Gun M1A1
Az átütés/sebzés megegyezik de az AT-nek jobb a pontossága és a célzásideje.

"Mit érzel a legnagyobb hibának, hiányosságnak még a játékban?

- A játék nagyon jól meg van tervezve, nem igazan tudok megemlíteni semmit sem."

Na itt inogtam meg egy kicsit. A WoT-tal játszik és nem tud egy idegesítõ hibát sem felhozni? Aha, persze. Vagy csak diplomatikus kart lenni. De ez a válasz elég nevetségesre sikeredett. Amúgy meg a kis képen jobban nézett ki, a két felfújt légzsákon kívül semmi extra nincs benne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Bekapod a faszomat te kis köcsög? 😊
Mond csak ki nyugodtan. R3nton közleányról van szó.

JeffDunham
"Most õszintén, egy csaj attól lesz szép ha WOTozik?"

Tudnék erre ellenpéldát mondani, csak sértõdés lenne belõle... <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Amúgy amit tapasztalsz az azért van, mert már a Minimax kaliberû TV csatornákon is megy a WOT reklám.
Szóval tudod, miután a kiscsákó megnézte a Go Deiego go vagy a Hupikék törpikék aktuális epizódját, beül az E100ba és megy pár kört.

kabel15
Most nézem hogy az M4 nek és a T49 nek is ugyan az az ágyúja van. Akkor lényegében nem lennék elõrébb a T49 el. Kicsivel gyorsabb mondjuk.

BattleTag: kabel15#2672

Nem ettõl lesz szép, hanem ettõl lesz érdekes...

Most õszintén, egy csaj attól lesz szép ha WOTozik? Miféle perverzió ez? 😄

Francba az álcafestés takarja a hizone skineket a csajon!<#crazya>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Ezt több részletben kell olvasni mert megszakadok a röhögéstõl. Vajon mi lehet a 3. kérdés egy csajnak aki jól wotozik??
*Spoiler* Tudsz fõzni? *Spoiler vége* XDDDD
Mintha egy profi teniszezõtõl megkérdeznék, hogy szoktál e lábat mosni. 😛
Az viszont feltûnt elsõre is a mellek mellett, hogy a kérdések elég gyakran hosszabbak mint a válasok... 😊

Hát amikor nagyon karistol az egérrel, nem csapja arcon a melle, mert tart a pushup. 😊

Az én szememben ez sokkal kevesebbet von le a játéktudása értékébõl (sõt 😄 ), mint mondjuk a hitzone skin, vagy a gold spammelés 😉

Hogyan lehet valaki hiteles WoT-profi push-up melltartóval?

kabel15
Orosz Tier4 Kv1 elõtti tank. De mostmár neki is megvan a Kv1 szóval lehet menni csapatban 😄

BattleTag: kabel15#2672

Na kaptam 3 nap chat ban-t!Büszke is vagyok rá!<#vigyor5>
Petruzzi-tól vagy ki az a nyomorult az all chat-ben.
Be mertem írni,hogy ez a játék összegyûjti az összes 10 éves full retardált,idiótát az egész világból.
Jött egy másik srác,megkérdezte miért kaptam bant mikor igazat írtam? puff õ is 3 nap!
Egy harmadik erre beírta hogy fghjfghjfg puff õ is 3 nap.
Na ez van,ha egy identitás zavaros,nyomoréknak hatalmat adnak a kezébe!Még ha oly kevés és szánalmas is az a hatalom...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

És õk is wotoznak? Neba!

https://wotinfo.hu