World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The 8.10 preview comes out tomorrow!
What are some things you would like to see in the 8.10 update?
neked kell tudni hogy mit hoz egy csata
de nagyjából:
egy csata 5-6 perc, kb 50e egy csata, tehát 10 csata, 500e, 50 csata 2.5 mill, vagyis kb 250-300 perc...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tornyon kinyomtam free exp-bõl, jöhet a szopás a gunért :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Object 416 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 104 600. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
ilyen gyorsan sem húztam ki tier8-at....
már csak free exp kellene a gunra meg toronyra :S
angelus1991ster.blogspot.hu
XP2x: 12 641 ( 972 )
XP: 5 333 ( 410 )
SzabadXP+: 622 ( 624 )
Felderítés: 15 ( 1.15 )
Sebzés: 7 350 ( 565 )
Kapott sebzés: 5 448 ( 1.35 )
Foglalás/Védés: 0 / 20 ( 5.15 )
Kilövés: 15 ( 1.15 )
Halál: 7 ( 2.14 )
Találat/Lövés: 104 / 160 ( 65% )
WN6 / Eff: 1 345 ( 62 ) 954 ( 40 )
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mocskosul nem mertek letámadni, holott stock az egész tank. Gondolom attól fostak, hogy mögöttem meg a WTF panzerek ezrei tanyáznak, holott kb. senki nem volt velem azon az oldalon. Messzirõl durrogtatta a T57, IS-4, FV TD a tornyomat(az szerencsére nem stock) és így elvoltam. A semmire kaptam két medált, egy acélfalat, meg egy hidegfejût, pattogtak összevissza <#hehe>#hehe>
a szokásos kérdés,
német TD-re (új TD ág, JT88- a prém), milyen elsõ skill-t ?
sokak szerint camo alap egy TD-re, a másik tábor szerint a német TD-nek olyan rossz az alap camója hogy az a 30-40% amit ad hozzá a skill nagyon csekély, ezek mind inkább javítást raknak.
commander 6. érzék természetesen.
De hogy esetleg elfogyott a pct az fel sem merül csórikámban..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csak olvassa.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ámen! <#vigyor1>#vigyor1>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-ellenes erõdítmény (beton-törés) kagyló szokás bevezetni, mint külön kagyló, hogy hatással lenne egy nagyobb épületek.
- Csak a tank életerejével eléggé meg lehet határozni meddig éljen egy tank.
- HEAT lõszer fele akkorát sebezne cserébe akár olyan lenne mint nerf elõtt. (like 400 mm pen IS8)
- Ez csak egy ötlet pl az AP lõszer sebezne többet és cserébe csökkenne a töltés idõ. Ez mellé a fele akkorát sebzõ HEAT. Ennek a gondolata eléggé átvariálná hogy mit töltesz be. Csak gondolj 1v1 re, na ott jönne elõ a skill, nem ez a tõccsé prémet azt alázzad ahol a legvastagabb.
Ezt gondolom én. Más ember megint mást gondol. Ismétlem nem én vagyok a fejlesztõ hogy kitaláljam.
Beszéltek róla Serbék hogy lehet fele akkorát fog sebezni a HEAT lõszer , így nem lesz akkora szerepe.
Jön a bunker romboló lõszer.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az is vicces volt, ahogy az IS-8 mártírkodott, végig noobozta a csapatot, na mondom ez tuti tolt vagy 20K sebzést, de legalább a halál szélére sodort vagy öt tankot <#hehe>#hehe>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Persze, használjak én is goldot. Szerintem meg használj te sima AP-t. Mind a kettõre ott van a lehetõség, nekem az egyiken, neked a másikon derogál elgondolkodni. Én tartom magam olyan jónak, hogy nincs szükségem goldra egy jó stathoz. Te nem tartod magad olyan jónak, hogy ne legyen goldra szükséged a jó stathoz. Akkor ki is jár jobban?
És ha erre rájössz, akkor beláthatod, hogy mi is az értelme a gold noobozásnak. Kizökkenteni az ellent. Mert magában mindenki tudja, hogy azért használ-e goldot, mert épp le akarja hozni a meccset, vagy azért, mert egy balfasz, és anélkül ótvar fos statja lenne, amivel nem tudna menõzni a haveroknak.
És miután legoldnoobozod, az esetek 90%-ában mégis visszaír. "Deal with it, fuck you", van, aki letagadja stbstb. Ahelyett, hogy a játékra koncentrálna. Mivel az esetek 90%-ban ez egy nagy wn7 értékû (mármint golddal, anélkül? Ki tudja) játékos, ezért kiesik az ellentõl egy jó játékos. Növekednek az esélyeid nyerni. Részemrõl ennyi áll a folyamatos goldnoobozás hátterében.
Persze ehhez jó gyorsan kell tudni gépelni. 😊
Az pedig, hogy ego hype lenne, hogy "én nem használok goldot, amíg te igen, és ezért egy balfasz vagy!" Ahogy nekem el kell fogadnom a szánalmas goldspamedet, neked is el kell fogadnod, hogy lenoobozlak miatta. Deal with it.
---
Más MMO-kban azért jól meg van csinálva, hogy a grindet, és a PVP-t kettéveszik, itt nincs. Normál ember akkor megy PVP-zni, ha "befejezte a grindet", és ott tényleg mindent bevet, hisz ha mindenki bevet mindent, akkor szólhat csak valóban a játéktudásról egy adott meccs.
Mivel itt nincs ez megoldva, így nyilván, aki grindelne, és találkozik egy ilyen PVP-huszárral, az ki lesz akadva. Ez simán ugyanaz a kategória, amikor egy 1. szintû kis noobhoz odamegy egy fullos kari, és elkezdi ölni a mobokat, hogy ne tudjon fejlõdni. Csak nem ekkora a szakadék a két player közt. (És a játék elõnyére válik, hogy vissza is vághatsz)
Mérhetetlenül ostoba érv az, hogy "mert +dmg-et tolsz ki a goldammóval, ezért kapsz +500 xp-t, és gyorsabb a grind". Ez eddig igaz, csak cserébe lesz folyamatosan -20k-s számlád a +30k-s helyett, vagyis hiába fejleszted ki gyorsabban a tankot, utána kreditet kell farmolnod, xp helyett. Ugyanott vagy, ahol a part szakad.