World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felesleges, lehet lesz abból 2016 is, addig tartalékolsz? Minek? Ha hír lesz róla hogy bekerülnek egyáltalán, és akkor félre teszel minden héten pár forintot, mire bekerülnek egy valag aranyat vehetsz majd...felesleges már most tartalékolni, de te tudod, nekem mindegy.

Ja, és hát persze magyarként érdekesek a magyar tankok, de a WoT-ban, hát a legtöbb magyar tank nem tünik olyan túl jónak. Ha bekerülnek, sokaknak jókora csalódás lenne, érzésem szerint, hogy jaj, mért ilyen gyenge...le lett nerfelve direkt...csak hát ez van. Nem voltunk tank nagyhatalom. Persze attól függ milyen tier-be kerülnének, hogy egyensúlyozzák ki, de a készítõket ismerve, szerintem nem lennének olyan kimagasló teljesítményûek a játékban.

Egy 1500-2000-ret aranytartaléknak meghagyok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Kár tartalékolni, lehet még több mint egy év...ha talán lesznek...pfff...addig tartalékolni?

Ez most hogy jutott eszedbe vagy mi?

Aranyat is direkte erre tartalékolom, hogyha netán prémbe cseszik át a magyar tankokat. Esélyes rá a Tas 88mm-s ágyúval,Toldi III, Turán SPG és Nimród 80 mm ( Szebenyi-féle )

Tono34
Talán majd az EU ágon lesznek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ismerõs, 1 killre voltam

ezt a köcsög missziót b+
máskor mindig csinálok 2kill + szárnysegédet... de most... naná h nem jön össze a sok noob idióta miatt -.-"
Azt mondták havi patch-ek lesznek ( a WoT-menzesz ), reménykedjek a magyar páncélos fegyvernem képviselõiben. Turán , Toldi, Tas és Nimród-család.

Ott van a WoT szépségválasztás vagy mi. A jelentkezõ lányok 40-50%-a biztos játékos.

Szeretik a vastag és hosszú csöveket 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Komolyan, ha találsz ezen a fórumon egy olyan lányt, aki egyáltalán játszik ezzel a játékkal, meghívlak egy sörre. Ha még unikum is, akkor egy tüske Unicumra is.

Master91
Ezen gondolkoztam én is, de szerintem hatékonyabb ha közvetlen beszélem meg ezt esetleg attól aki tud olyat produkálni mint az, akinek a replayet nézném
Sunsetjoy
Az okulás erõs kijelentés lenne, tényleg csak jó lenne, ha értékelné valaki 😊
Ez a tankkal a hetedik csatám volt amúgy.

T69, 2.osztály

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Menj fel a Wotreplays-re es ott ki tudod valasztani melyik palya, tank erdekel. Nezd meg a spot damaget az osszesiton es ha sok akkor azokat nezd meg.
Vagy a youtube-on is tudsz specifikusan keresni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Maala most CW-n van elvileg, de szerintem nem sokára leírja a motivációit!
Unikumnak számító lány játékosokat kérdezem. 😊 Mi motiválta õket a WoT játék játszásához? Barát, barátok , a harckocsik.
( nem bunkóságból kérdem , érdekel )
Hölgyek válaszát elõre is köszönöm!

Master91
Akkor kérdezek valakit, aki SZAKÉRTÕ scoutoló!

Mindjárt ki húzom a T71-et, késõbb akarom meg venni, mert a scout/spot játékot élvezem T21-el.

Full camos legénység, periszkóp, mozgás közbeni +10% is meg van, teljesen scoutra van ki hegyezve a tank. Meg a végén a kis hp-s tankok ki végzésére.

T71-et is szerintem erre fogom használni, viszont van pár pálya ahol nem nagyon tudok mit kezdeni.

Ezekhez kéne valami tanár 😄

Elég, ha berajzolgatná nekem a térképeken merre megy, melyik bokorból ad spotot, ilyesmi.

Most hirtelen nem jutnak szembe pályák, aki segítene pár hozzá szólás erejéig, össze gyûjteném a pályákat.

Köszönöm!
Tono34
Rakd fel had okuljunk mi is. Én még csak tervezem a távoli jövõben.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sunsetjoy
Van, aki a T69 taktikhoz ért? Van egy szerintem nemrossz replay-em, érdekelne a véleménye. Még simán stock, de sztem ráéreztem😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
Na a tegnapi 26,26%-os WR után (LOL?) a WG-nek sikerült kompenzálnia engem 1300 golddal és 1 garázshellyel😊 A sok szívásért nem túl sok, de jobb mint a semmi<#action>

Köszi Dark a makrót. Míg délután aludtam, futott egy 250-es sor és láss csodát 1 kód jó volt belõle😊 (kb. 900 kód átnézése után találtam mûködõt)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

xotyi
Ez szép meg jó. csak a gyakorlat az ,ha meglátnak egy nagyobb mögött hogy osztom az észt ,(már ha nem pattanok) akkor egybõl olyan szép ammoracket lõnek hogy a fülem kettéáll,vagy kikapják a motort és míg fedezékbe érek elfogy a fél tankom 😄 Meg vagyok áldva. BP- 171 es pen mellé 150es átlag sebzés, T-43 lomha,M44 pontatlan és lassan céloz, T21 rettenetesen csapat föggõ, legalább a Su100 élvezetes a 122es ágyúval. Néha már elgondolkozok a pedó tankon vagy egy KV1S-en hogy ne csak a nehéz út legyen is 😊

Trance&Friends nothing more..

Én is leszállóágon vagyok, pz4-es duplázása 11 kör alatt lett meg.
Hiába 1000+ sebzés, vagy 7 kill, bukó bukó bukó...
Látom Yossarian megelõzött, de nyugi, ha ügyes vagy a 88-assal is szép csatákat lehet vívni. Szerencsére olcsó bele a lõszer. Fejlesztett toronnyal már t7-8-ban fenevad. Én azt hiszem 88-assal lettem ace, de legalábbis már akkor összejött 4k dmg-es kör szóval kitartás! A front pedig forgatva nagyon jó tud lenni, csak sajnos a hasát ne felejtsd el rejteni, mert a "nerf" óta akár egy KV1S avgy Hellcat is belövi.
Egyáltalán nem rossz az, ha nem T10-be tesz. Amíg nincs meg a top ágyú, addig hátulról támogatós stílus, ha megvan utána már óvatosan lehet közelrõl osztani az észtet, de csak ha nincs T10 az ellennél.
12 vereség sorban <#falbav>

Foglal a csapat, egyedül tartottam a másik oldalt amíg tudtam, simán lehúznánk erre a tetves kis nyomorék kotonszökevény beírja a varázsszót KILL ALL erre a sok agyhalott birka KIJÖN 70% nál és MIND ELHULLIK...

A kurva anyját az ilyen debileknek!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

xotyi
Az a baj hogy freebõl nem tudom átugrani, azt elhasználtam a toronyra, mert stock-ként attól sírva fakadtam,akkor a rövid 105-ös felejtõs. 46+16 K xp míg élvezhetõ lesz. / Semmi fun tankom nincs jelenleg😄 BP-vel cammogok a kimondhatatlan nevû brit 8-as irányába, 171 es pennel 150 es sebzéssel, Mellé T-43, ami lomhának érzõdik, T21 ami csak ritkán fun, és SU100, bár az 122-es gunnal legalább büntet, bár mostanában olyan tankokról pattanok vele hogy agyérgörcsöt kapok😊

Mindig forgasd a tankot ha T8 ellen mész. Majd kitapasztalod milyen szög a legjobb, de forgatva nagyon kemény tud lenni. Ha nagyok közé kerülsz, csapódj hozzá valami nagy heavyhez, és támogasd az árnyékából, hogy õ fogja fel a lövéseket. Az ágyú egyszerûen azért tûnik rosszabbnak, mert nagyobb vadra lõsz vele. A top ágyúig tartsd meg, a rövid 105-ös szinte értelmetlen, mivel sokat pattog, ezáltal viszi a pénzt.
xotyi
Egy apró kérdés. Hogy van az hogy a Tiger I nagy 88-as lövegével remekül tudok játszani, egyik kedvenc tankom annak ellenére hogy a teste papír, meglett a KT, az ágyún kívül minden megvan, stock ágyú ugyan az ami a Tiger I-en van, itt mégis pontatlannak , pattanósnak, gyengének érzem, a testet is röhögve lövik át, sokszor frontból is, motor sokszor sérül és onnantól egy churchill sebességével vagyok megáldva, a következõ ágyú meg kisebb átütéssel rendelkezik mint a stock, cserébe 320at sebez.. kicsit kiábrándító eddig, vagy én nem éreztem még rá. Valami javaslat?:/

Mély tiszteletem, köszönöm!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Így már értem 😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Bocs kedves emberek, de lusta vagyok visszalapozni, mi is az a weboldal vagy progi ahol tudok generálni? Vagy akinek van ideje kicsit mesélhetne.
Igen, mert én egyszer megvettem féláron a Valentine-t és benn volt a garázsban (igaz kört még azóta sem mentem vele), így mind2 kód után megkaptam az árát kompenzációnak. 😊 Ha viszont levonjuk, hogy 500 goldért vettem, akkor csak 2100-at hozott nettóba, de akkor is megérte megvenni. 😄

2600 goldot???

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Én is elfogadom a te véleményed, csak az utolsó kérdésedre válaszolnék. Nekem pl. arra jó, hogy kaptam 2600 goldot + 2 garázshelyet kb. 1 óra + elfoglaltságért. 😊

En is csak erdeklodtem, de egyesek trollkodasnak vettek.
Ami viszont kicsit furcsa nekem is, hogy egyes emberek szidjak a jatekot amiert sajat bevallasuk szerint egy fillert sem fizetnek. Azt viszont elvarjak, hogy emberek nem keves idot es penzt raaldozva mindent tokeletesen a segguk ala rakjanak.
Persze ezen az sem valtoztatna ha fizetnenek ok is, de akkor legalabb lenne alapja a felhaborodasuknak. Olyan ez mint a ciganyok a segellyel. Nekik az jar es kesz.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Jujj, ez 10 változós. Aki ilyenbõl talál akár egy used-et is az menjen inkább lottózni! 😄

Én egyetértek. Sõt hozzá fûznék még valamit, érdekes, a WoT mint tudjuk fos, szar, borzasztó...akkor meg? Ha az utcán ingyen osztogatnák a vödör szart, sorba állnátok? Nem értem.

De , egyébként semmi bajom azzal, hogy a többség vacakol a kódokkal, ha ez neki élvezetet okoz...hát fene a gusztusát. Én még csak meg se próbálom, nem érdekel, nincs se idõm,se idegzetem erre. Akinek van...jó neki. Csak aztán meg ne orrba-szájba szarozni a játékot...

Amúgy meg, ez az egész kód-mizéria, ez tiszta olyan, elmegyünk valahová, svédasztal van, letakarítjuk. Nemde? A számba három pogácsát tömök, a zsebembe kettõt, pedig nem is szeretem, és száraz is, rossz is, de minél többet viszek , mert há' ingyé' van. Én meg inkább csinálok otthon kaját, és elvagyok azzal, de hát ki hogy szórakozik, nekem semmi bajom a kód-gyújtõkkel, csak nem értem mire jó ez.

Mert ez egy nyilvános fórum, nem pedig privát beszélgetés. Ezt el kell fogadnod, hogy random emberek beleszólnak abba amit ide irkálsz. Ha ez nem tetszik, akkor ne fórumozz. Ennyi.

6ENY3ZT7H2AHT4
6ENY7CT2U6NCV5
6ENY7XN2M2TPN9

Kíváncsi lennék nagyon😄

Ad ugye 1 hó prémet, meg 2050 Goldymoldyt
Ha az utcan latsz ket embert vitatkozni akkor is odamesz hozzajuk es beleszolsz a vitajukba?
Ha nem akkor itt miert erzed, hogy ezt meg kell tenned?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Persze, bár ha hosszú, akkor ugye kisebb az esélye, hogy sikerül, de egy próbát mindenképpen megérhet az is. Muti a mintát. 😊

Nvidia-s kódokkal érdemes lehet pöcsölni?

Van 2 db, már felhasználtam, és van bennük közös állandó.
Tono34
Több mint egy napja megy és semmi ... lassan feladom.

Na ahogy itt olvasgatom a dolgokat úgy látom hogy ez egy jó kis parasztvakítás lesz!<#vigyor1>
TOMSILENT
kösz!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Kézzel próbáltam eddig, közben kis szüneteket hagyva a WoT oldalon, de letiltott.
Megpróbálom scripttel.
KÖSZI!