World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Kutya?
Kistestû???? LOL 😄D
Nincs szükségem arra hogy harcoljak az alfa hím címért 😄DDD Nem kis kutyuska vagyok az a gond....
---------------------
Mentol:
lapozz vissza 2-3 oldalt, 1 kis program segítségével automatikusan írogatja a kódokat
VAGY
lõj el 4 kódot kézzel, 2-3 perc múlva megint 4-et tudsz. Wot + Wowp oldalt használd ,így 8kód 2-3 percenként, nem lesz 10 perces tiltás
Ez lenne a normalis valasz? Eleg erdekes ertekrended van akkor. Ez a viselkedes fajta az allatvilagban is jol megfigyelheto. A kutyaknak pl. a kistestuek amik elnyomva erzik magukat a nagyobbak kozott egybol taladnak ha valami nem tetszik nekik. Ha igy nezzuk te is egy vagy az emberiseg chihuahua-i kozul. Igy mar megertem miert igy tudsz csak valaszolni.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ad 500 goldot, 7 nap prémet + egy tier 2 prém repülõt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ez gondolom csak trollkodás... 😄
egyelõre semmi használható minta nincs,de itt olvasgass hozzászólásokba
hülye kérdésre ment hülye válasz
ha értelmes lenne a kérdés akkor értelmes választ kapsz
a segget meg anyukádnak mutogathatod esetleg.
De állítólag az EU8M99X9 kóddal gyorsabb!
Más:
Na most összezavarodtam már a sok kóddal! Mit érdemes az EU8M99X9 után próbálni?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Egy-két napig nem volt idõm mostanság, látom van valami kód beírós akciós cucc! Valaki venné a fáradságot és lenne annyira korrekt úriember hogy röviden leírná nekem mit kell csinálni??? THX!!!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Latod Master91 igy valaszol egy ertelmes ember egy kerdesre. <#action>#action>
5 perc munkáért: 1600 Gold + 1 Tier 4-es könyü tank + 1 slot neked nem érné meg?
Az, hogy a fórumon is errõl folyik a beszélgetés és az ember olvassa, válaszol, kérdez nem tûnik idõpazarlásnak, és speciel élvezem. Nem azért mert lopok, vagy mert bûn... kihívásnak tekintem amit meg lehet/kell oldani! <#vigyor2>#vigyor2>
Köszike elõre is! <#vigyor>#vigyor>
Nincs semmi munka vele, ergo 2 perc szöszmötölés és megy a dolog magától.
Amúgy meg visszatérve ennél sokkal rosszabb helyzetben van az ország lakossága. Lehet te nem látod, de ez a putriland egy nyomortanya ami lefelé csúszik. Hiába nyomják a propagandát a képedbe ezerrel. De ez már nagyon off itt
Mi ebbe a pazarlás?????
van akin a 2. napja szenved vele mert nem adja meg neki, és?
Nekem sikerült kb. 4-5 órás munkával szereznek 300+1300 goldot, és egy tankot ami nem is annyira szar és 1k goldot ér
Ha szerinte pazarlás volt, meg is érdemled hogy rosszul érzed magad hogy te nem csináltál érte semmit.
URL GOTO=http://worldoftanks.eu/
Be vagy jelentkezve?
A http://worldoftanks.eu/ bejön neked simán ha megnyitod?
Több nem jut eszembe!
Foleg nem nekem.
Egyszeruen csak erdekelt mi viszi ra az embereket az idejuk ilyen formaban valo pazarlasara. (mert en annak erzem)
Te ha lehet ne valaszolj nekem tobbet mert nem vagyok kivancsi a velemenyedre. Nem trollkodni akartam, de mindenki magabol indul ki.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Csak, hogy komolyabb témát hozzunk fel. Ne azt, hogy miért csináljuk. 😊
Mindenki csinálja, még az is akinek 2 éven át minden hónapba prémje volt amúgy...
Kis pukk kandúroknak nem itt van a helyük!
Mellesleg több mint 1300 gold értékrõl van szó, de te ezt nyilván semmisségnek veszed ugye?
----------
Össze lesz vonva a Wowp és a Wot free xp-jei
It\'s a trap!!! :)
2. Kb 5 perc beadni akár 1k kódot aztán lehet bátran mással is foglalkozni fél napig.
Tehát nem értem a kérdésed.
meg szereti lehúzni õket 😄DDD
ezzel kb. mindent elmondtam!!!
A mondatod masodik fele meg olyan altalanos iskola 4. osztalyos szintje. Inkabb nem irnek ra semmit.
RuntimeError: Error loading page wyciwyg://6/http://worldoftanks.eu/, line 8 (Error code: -933)
Mi legyen a következõ? Tesztelek is ha kell!
nehéz lesz valamit is kinyerni,vagy itt több napos kódirkálgatások lesznek,
vagy megkérjük a WG-t dobjanak vmi finomabb és könnyebb csontot nekünk 😊