World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DE akkor is ezt jobban megeri 😊:
This package contains:

- 3 500 gold;

- 100 000 credits in World of Tanks;

- 30 days of premium.
19 euro
StephenKing
Szerintetek érdemes még az EU-s kódokkal próbálkozni? Lehet még pár szabad? Vagy már teljesen reménytelen?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Köszönöm lányok a válaszokat!😊 Laggmentes csatákat!

Továbbá, egy bugot megcsinálhatnának a játékban. Amikor kilõnek elõtte 1-2 mp-ig nekiáll a ping felugrani. Optimalizálhatnák már végre.
Amúgy egyre több a lagg az elõzõ õszi patch-ek óta.

angelus1991ster.blogspot.hu

Antimat
Azt nem kell átírni, csak a maxot, hogy mennyiszer menjen végig a Play loop megnyomására. A current mutatja, hogy hol tart épp.

cyka blyat

Valaki segítene ebben a makrós dologban? Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, viszont a végén a Current cellát nem tudom átírni, így mindig a legelsõ kódot próbálja újra. Egyszerûen nem aktív a Current cella. Mit tudok tenni, hogy ez megoldódjon? Nekem is jól jönne a kis plussz arany.
Elõre is köszi.
Köszi^^
Gold & Credits

2,500 & 1,500,000

19.98 Euro
Bonus:
Favourable Credits Rate

Tono34
Gold & Credits

2,500 & 1,500,000

19.98 Euro
Bonus:
Favourable Credits Rate

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
December 11th Gold & Credits Favourable Exchange Rate

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Írja már meg valaki légyszi mi a mai napi calendáriumi meglepi? 😄 Én sajnos nem tudom megnézni mert le van itt blokkolva az oldal 😛
Sacred Valley és Severogorsk pályákon meddel merre érdemes menni? Se sniper meddel, sem közelharcival nem találom a helyem rajtuk. Vagy pislogok valami lehetetlen poziban, vagy szétkapnak valahol félúton.

Maala
Ez tény, és való. Ettõl még 0:01-kor lett kilõve az utolsó arty. 😊 Viccesen jött ki.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Lol, 1 egész szovjet jármût sikerült kilõnöm tegnap..... ez megint nem az én küldim lesz, a német se lett meg.

De legalább - nektek hála - kimakrózta a gép a Valentine-t és az 1300 aranyat.

cyka blyat

ott van a hírekben hogy karbantartás lesz.

ennyire bonyolult ?! a tankból amit húzol minden lehetséges fejlesztésnek kézsen kell lenni.

ha az adott tankból 3 tankot lehet fejleszteni akkor mind a három tank készen legyen.
ha van extra rádió, az is - lánctalp stb...semmit nem hagyhatsz ki.

Egy szóval (de ezt nem érted) MINDEN

Kellett volna még 1k dam. Na ná, hogy ma nem lesz meg 6 ig....

Nalunk is epp ez tortent. Az utolso tank kilovesekor dc. Tervezett karbantartas van megint <#szeret>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Maala
Lol, utolsó másodpercben sikerült kilõnie a WT Pz4 társnak az utolsó artyt... Connection interrupted, server maintenance. 😄 Ennyire izgalmas meccs volt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ki kell lennie minden modulnak es minden kovetkezo tanknak fejlesztve nem eleg csak egy.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Nem úgy mûködik.

Csinálj screenshotokat, tedd be ide és megmondom mi a probléma.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Most perpill van egy 7-es lvl. nehéz tankom (azt szeretném elitté teni).Nem értem akkor,hogy az elözõ tank (a 6. szintû) miért elit,mikor az 5. nem az,pedig ott is ki van fejlesztve az összes modul.
Vagy lehet,hogy ez úgy müködik,hogy a közvetlenül az elõtte lévõnek (IV. szint) és az utána következõnek (VIII. szint) kell meglennie mindenképp az összes modulnak,máskülönben nem lesz elit a VII. szintû?
popey8
Aprócskát tévedésben vagy, mert akkor lesz elit, ha minden kifejleszthetõ modul, beleértve a következõ tankokat is, ki van fejlesztve. Megvenni nem kell õket, szal buktál egy kis kreditet😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hali.Eredetileg úgy tudtam,hogy ha egy adott tanknak megvesszük az összes modult akkor elit tank lesz belõle.Meg is vettem,de mitõl van,hogy nem lett "glóriás,,?Megnéztem,hátha attól,hogy a kövi tanknak is aktívnak kell lennie.Meg is vettem,de ennek ellenére még mindig nem elit.
Segítene vki. hogy megmondja pontosan mitõl lesznek azok?Köszi a válaszokat elõre is :-)
Ilyen súlyos már a helyzet? Szegény... 😄
Vixy28
Én nagyon szeretem. Creditfarmolásra egyszerûen tökéletes. 😄 Meg ha jól be van forgatva, akkor viszonylag nehéz átütni. Mondjuk azért kilencesek ellen nem nagyon ajánlom a viszonylag kis átütése miatt. Nem nagyon lehet vele meglõni õket. Jeffnek írom, nem vagyok az a plázacica típus, így megvagyok a sminkek nélkül, alapozót is csak mértékkel, nehogy maszk legyen. 😉 Amúgy pont azért tetszik ez a játék, mert nem csöpög belõle a nyál és nem rózsaszín és szõrös 😛

JeffDunham
Ez provokáció? Hallanád miket kapok ok nélkül a gold miatt. Ez ahhoz képest szinte már dicséret. <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Tényleg a nõi tankosokra nem is gondoltak a fogyócikkeknél... <#fejvakaras> <#papakacsint>

-nagy javító helyett spagetti pántos ehetõ tanga
-nagy eü csomag helyett szárnyas lövedék... ööö vagyis szárnyas betét
-tûzoltó helyet alapozó, tûzpiros rúzzsal

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez utóbbit azért sejtettük;D Ha már IS 6, egy nongoldnoob csaj playernek hogy tetszik?! (nem enyhe a provokáció szegény Jeff felé, mellesleg elég megosztó jószág az IS 6, az már igazi kényszer közelharcos)
Vixy28
Hát õ is ettõl fél, azóta nem hagyja, hogy a gép elé kerüljek olyan gyakran, mint eddig. 😛 Amúgy a legkedvesebb ballagási ajándék volt tõle, hogy kaptam egy IS-6-ot. XD Mellesleg nem tartozom a 12-13 éves kategóriába, egy hónap múlva töltöm a 20-at. 😊

Antimat
Hát le 😊

cyka blyat

Lassan a tanítvány felülmúlja mesterét. 😄
popey8
Hehe grat, mi még ettõl elég messze vagyunk😛

Vixy28
Én is a nyugisabb játékmód miatt kezdtem artyval, de én személy szerint meguntam, hogy sose vagyok a fronton, valamit én is akartam "okozni", így inkább típust váltottam, párom meg tanított engem, hogyan lehet beforgatni a tankot, hogy nehezebben lõjék át, hol vannak a gyengepontok, és azóta volt már rá példa, hogy én elõbb hoztam jó döntést a játékban, mint õ, és ezzel megmentettem szakaszban a seggét. 😄

Vixy28
Most a Wolverine-t és a Jagdpanzer IV-et húzom, nem lövök arany lõszerrel mert sóher vagyok és sajnálom rá a creditet, és leginkább a tarack ágyúkat szeretem, annak meg nem olyan nagy a csöve, de jó vastag. XD

Természetesen képi bizonyítékot kérünk mindenrõl! <#eplus2>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Master91
cici méret fontos tényezõ, hogy belõjünk milyen jó player vagy! 😄
JeffDunham
Ott van. A cici szó után lefagyott az agyad? <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

popey8
Ez elég vicces😄 Az én barátnõmnek az arty a kedvence. A Tigrist és a Panzer IV-et szereti még. A közelharc nagyon nem megy neki, vmiért mikor arra kerül a sor kb. elizgulja az egészet és nem tud hidegfejjel gondolkodni, ezért kerüli ezeket a szitukat. Az arty ugye nem errõl szól, szal ezért szereti õket. A gyenge pontokat sem nagyon ismeri, de azt legalább már tudja, h az USA tankoknak semmi esetre sem szabad rálõni a tornyára, hanem a testét kell célozni😊 A másik 2 említett tankkal is legtöbbször egy bokorból sniperezik😄 Próbáltam már neki segíteni, tanítgatni, de már ott tartunk, h azt mondta inkább ne is nézzem, h játszik és ne segítsek neki, mert akkor inkább többet bénázik😄

Hehe, haverom ingame találkozott 12-13 éves kiscsajjal aki a 2. accjába kezdett bele (már volt egy T 10-esekkel). Az úgy elég komoly😄
Antimat
A goldot, a goldot is kérdezd meg (mégiscsak lány) 😊 😛

cyka blyat

JeffDunham
Már csak pár kérdésem lenne. Mi a játékban a neved, mit húzol most, mekkora a cici méret, lõsz-e arany lõszerrel, és mint TD fan, szereted-e a nagy csöveket? <#vigyor5> <#nevetes1>

Vixy28
Eleinte az arty volt a kedvencem, mert féltem a csatától és egyszerûen képtelen voltam arra, hogy a frontvonal közelébe menjek, majd mikor felbátorodtam, kipróbáltam a többi tankot is. Ezután a nehéz tankokat imádtam, fõleg a jól páncélozottakat, de a jelenlegi álláspontom szerint a kedvenceim a páncélvadászok. 😄

popey8
Igen úgy látszik. Én is akartam vele szakaszolni😄 Kíváncsi lennék vmire: te melyik tanktípussal szeretsz a legjobban játszani?

Vixy28
Ez ilyen pasiszokás amúgy? Én barátom is azt akarta, hogy wot-ozzak, mert szakaszba akar velem jönni. 😄 Szóval engem is õ "szoktatott rá". Amúgy az egyetem meg a vizsgaidõszak szerintem mindenkit leszív függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. Sajnos nekem meg a barátomnak sincs annyi idõnk játszani, mint szeretnénk. 😞

Csak gratulálni tudok némelyik játékosnak.
12000 csata,0 tank ász,de szórja az aranylõszert ezerrel a 3000 csatás SU-85-el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

popey8
Olyan hihetetlen, h lányok is játszanak a WoT-tal? Igaz az egyetem miatt ritkán, de az én menyasszonyom is játszik. Én szoktattam rá😊

Vixy28
😄 Ezt is elfogadom.

Antimat
Ja, én csak hülyültem 😊
Bocs.

cyka blyat

Vixy28
Szerintem mindketten benne vagyunk. 😉 Privátba írj egy felhasználónevet, a többit woton megbeszéljük! 😉

Amúgy ismerek még egy lányt, majd holnap megadom a nevét, csak már fáradtság van 😊