World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az olasz témához csak annyit szólnék hozzá, hogy jobb lett volna ha a 2. világháborúban maradtak volna a seggükön....annyi mindent ba**tak el a németeknek és mit adtak cserébe: semmit...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ma is csak 47%-os a magyarság aránya a 24-25 millió fõbõl (horvátokat nem számítva).
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát aki ide jelentkezik meg is érdemli 😄 Legalább vannak akiket ki lehet lõni...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nem csak a modulok kifejlesztése az elite státusz feltétele, hanem hogy az összes kihúzható tank is meglegyen!
tehát ne írd azt még1x hogy "pedig minden modul ki van fejlesztve, és mégsem elite"
Gyõzelem!
Csata: Highway 2013.12.11. 13:20:52
Jármû: Valentine II
Szerzett tapasztalat: 1 272 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 18 039 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 50)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
4 kill
SET !ERRORIGNORE YES
Folyton timeout-ba ment az oldal betöltése....
Receipt.
Date: 2013.12.11. 13:18:30
Compensation for Valentine II gold 1 000
Slots added: 1
De ezt még ellenõrizni fogom, mert jelenleg is van egy hasonló állapotban levõ tankom, aminél nem fogom az egyik ágyút kifejleszteni. Kíváncsi vagyok megkapja-e majd az elit státuszt, ha kifejlesztem a következõ szintet.
A VI.-os azért lehetett elit, mert az egyetlen VII.-es szintût amire fejlõdhetett, kifejlesztetted.
A VII.-es meg csak akkor lesz elit, ha a belõle ,kifejleszthetõ mindhárom ágat kifejleszted. A két VIII.-ast, és a másik VII.-est is.
Érdekes módon, ha egy tankod már elit, akkor ha egy patch behoz rá egy másik ágat, akkor megmarad az elit státusza, annak ellenére hogy az újonnan bejött lehetõség még nincs kifejlesztve.
Így jártam a orosz T-34 essel, amikor bejött az A-43 ág. Már elit volt, amikor a patch behozta az új ágat, és az is maradt. Már elit státuszban fejlesztettem ki az A-43 at. De addig is engedte volna a szabad TP váltást róla.
ezen gondolkodtam én is 😄
Ösztetartás, Segitkökész, Együtt a gyözelemért
Created: 01.11.2013
Ha öszetarto és segitökész klánt keresel akor jelentkez: nemethbotond98 vagy deszkasnyul-nál! Sok szeretetel várunk mindenkit!
Alap szabályok: tank szint korlátlan és életkor korlátlan, további informácioért jelentkez a fönt kiirt játékosoknál.
xdddddddddd <#idiota>#idiota>
Alap szabályok: tank szint korlátlan és életkor korlátlan, további informácioért jelentkez a fönt kiirt játékosoknál.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500031755-AHE88/
Foxy? 😄 Úgy is tier8 onlyzol, itt nem gond 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😞
Gondolom az összes klántag piros effes.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Még nem vagyok nagyon jártas abban,hogy hogy is kéne elitté tenni egy tankot,de nem úgy ,hogy minden modulja ki van fejlesztve?Egy VII. szintû tankot tennék elitté.A VI. szintû elit ,de-Bár nem tudom mitõl mert-az V szintû tankomnál szintén ki van fejlesztve minden modul,az mégsem glóriás.

lassan 1k felett járok de még egy darabot nem sikerült összeszedni