World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont tény, meg kell tanulni türelmesnek lenni és picit kivárni. Az elején például nálam igen fontos hogy NE ENGEM LÁSSANAK meg elõször, fõleg ha több arty is van, mert akkor ugy elsõdleges cél eszek - plusz ne feledjük el, az elején mindenki be van töltve, ergó olyan szalvót kap az ember hogy ihaj.
Ilyenkor lehet nagyon jól kihasználni a piros játékosokat, akiknek egy jó része azért pros mert türelmetlen. Menjen csak elõre, majd én megbosszulom.
Én nagyon sokszor veszem észre magamon, hogy ha csak egy picit lettem volna türelmesebb, akkor jobban végzõdött volna...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"ha következtetek a TD irányából,úgy helyezkedek,de az artyt baszhatod,nincs fedezék ellene"
azzal meg ne érveljen senki ,hogy van "arty safe" hely ,mert bazzeg ott nem fogsz szarakodni a csata végéig,mert vkinek a dmg,meg a játék élvezhetõsége számít !
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az embertõl függ a legtöbb esetben hogy mit csinál, nem a tanktól. Aki kempelõs, az MINDENBEN kempelni fog, aki meg aktív játékos, az nem fog A1ben gombászni.
(igaz, nem játszok T10ben sokat, lehet a T8 más)
Nyílván a többi része a kicsi scout tankokra vonatkozik (KVvel ugye nem flankolunk), általában amiatt akadnak ki a kezdõ játékosok - amúgy jogosan.
Hogy is rakta be ellened? 1vs1 odarakott vele szembe hogy legyõzd?
A gondolkodásmódon kéne változtatni
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha mégis ez van csatának vége és megyek egy kört az S51 el amiben mondjuk még mindig szutyok a legénység mert csak 90% de elkezdek vadászni egy 9 es tankra 😄 Bár csak 35sec enként tudok rá lõni 😞 (Sok ez a töltési idõ 😞 )
BattleTag: kabel15#2672
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.youtube.com/watch?v=HXkOe4Q5x-M
a camo az tényleg hihetetlen... ugyan teszten én nem néztem, de az új modellel kap egy csõszájfékes Löve jellegû ágyút, amivel együtt lehet hogy változtatták a camo-t is
amit szeretek benne az az hogy a stock ágyúval is lehet olyan vesztes köröket menni amivel prém nélkül is 10-15-20K-t hoz
aki "végigszenvedte" az Emilt, annak ez a tank egy kellemes "pici ajándék"
NEM hihetetlenül OP cucc.. kimondottan egy sunyi TD, aminek két hátránya van leszámítva még ,hogy állandóan ellövik a motort rajta..
-rossz negatív ágyú kitéríthetõség
-csiga lassú ha dombra kell kapaszkodni
mégvalami! a hosszú lapos HULL úgy megtud akadni, ha mondjuk egy kisebb szakadékba próbálsz lecsussszanni vele
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Meglesz még ennek a böjtje 😊
Ui.: Csatlakozom rolio kollégához 😊
Szóval eddig KV5,TIGER II, Caernaruon. Lassan kéne csinálni is egy videót.
Ja és még egy gyöngyszem 😄 1 lövéssel 2 tank
Tier 8 és alatta tankoknál ezzel a td-vel simán lehet menni medként.Nálam a tipikus td jelzõ nem igaz a Borsigra a forgó torony miatt.Lehet vele medként is menni,de tény,h ésszel,mert a 20mm armor nem véd..
A te döntésed én csak ajánlani tudom <#alien2>#alien2>
Személyes tapasztalatról nem tudok beszámolni, még csak ismerkedek a játékkal.
Én tegnap 30 méterrõl nem fedeztem fel a 9es Foch-al az Is8-az Prohorovka-n...Õ engem viszont igen.
Gondolom 1-2 rossz élmény van az Rhm Borig által.A 6killt bármivel hozod,az sima frag stealer...a 6k dmg pedig ritka,összejöhet,de ritka.
Azt javaslom húzd ki te is,hiszen mki elõtt ott a lehetõség.Nem olyan sok xp az.Valóban nagyon jó td,de vannak gyenge dolgai..A T57,Foch 155,Fv angol td stb tankokat sokkal szemetebbnek tartom.
Ezt kicsit átgyúrnám. Persze legyen bukó, mert kell..
Az elsõt 18-ra, a másodikat 28-ra, a harmadikat 1200-ra, a negyediket 1500 körül adta be.
Úgy a legkönnyebb hogy duplán pörgeted, a tankoson és a repülõsön is. Kétszer 250 kódot mentesz, elnevezed file1 és file2-re. Az egyiket a tankoson, a másikat a repülõsön. Csak figyelj oda hogy írd át a webcímet és a file elérést, nehogy ugyan azt futtassa. Ez két perc, ennyit megér szórakozni vele.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Én is szívesen kifejleszteném a Borsig-ot, ám nekem is ez a félelmem, hogy addigra kap majd nerfet. Egyébként az a tendencia, hogy a patch (és egyben az új tankok) megjelenésével hagyják hogy kihúzzák a játékosok az új ágat, majd 2-3 patch után "csendben" nerfelik, és már nem is olyan jó. Szerintem a Borsig-ot jelentõsen visszavetnék, ha elvennék tõle a jó álcát..
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Én már csak azt várom, valami játékfejlesztõ mikor fedezi fel az erõsödõ igényt, hogy sokan szeretnének úgy játszani, hogy eközben ne legyenek szellemi toprongyok tömegével egy csapatba kényszerítve 😄