418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Jó, rosszul fogalmaztam. Inkább írhattam volna úgy, hogy "akkor képzeld el, milyen E 100-al". Nem valami élvezetes, főleg ha 4 arty csak arra vár, mikor kezdesz világítani. És az E 100 szinte mindig világít...
  • xotyi
    Volt vele ma egy 2600 spot dmg-s köröm, de abban a csatában alig sebeztem, lapítottam az épület mögött Prohorovkán,közben egy A-43 meg leadott rám 26 pattanót:D Még nincs meg a második 100as(LB-1) ágyú és az utolsó motor,de egész jó kis gép:)
  • Sherman0070
    Az mégis mit jelent ha ok nélkül WoT-ozás közbe fekete lesz a képernyő és újraindul a gép? Más játéknál nem tapasztaltam még ilyet de hát a wargayming mindig alkot....
  • xotyi
    Hm... kevésbé flegmán nem ment volna? Egyébként igen vesztes csatára 3000 dmg-vel többségében a játék egyik legkeményebb tankját lőve(ST-I) igen, talán egy picit többet vártam mint 3as osztály., de az én k.anyámat hogy értetlenkedem!

szakasz: Köszi, na az tényleg elmaradt,na majd legközelebb.:)
  • Mnemomic
    Múlt héten kaptam meg rá Prohorovkán. A dombon kinézéssel spotoltam az ellenfelet, a mögöttem a folyó túloldalán a hős heavyk meg szedték őket. Én is lőttem párat de a csata végére amit megnyertünk olyan 2500-as sebzésem volt kb, viszont spotolt sebzéssel olyan 3000-4000 már nem emlékszem pontosan de sok. Na erre adta meg a tankászt erre a tankra -ami még mindig kedvenc :)
  • ximix #306138
    Pár jó tanács.

http://wothungary.hu/news.php?extend.944
  • madmanic
    Próbáltam, de egyszintes családi házam van, és csak piszkos lettem...
  • Szpecnyaz
    Mondjuk azt vártam hogy valamelyik SG-s sírós ribanc fog ilyet csinálni, de azért ezen is jót röhögtem (tudom, köcsög vagyok, de haljon meg aki hülye).
    http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/wot-suicide/
  • szakasz
    3k sebzés az szép, de xp-ben semmi, ha a kicsiket lövi.kb 1600-1700 xp kellene nem 936 !

tier9-10-es csata, spot+full gold, és hajrá.
  • lexlutor
    7000 sebzesre masodosztaly??? mi a faszom?!
  • lexlutor
    azert az a 3k sebzes nem keves.
  • csonttika72
    Miért? Mit vártál? Premiumos 936 xp-vel piedesztálra emelést?
  • ximix #306131
    Ha artyznák, de nem szoktam :) akkor lehet engem is többször rakna városi pályára persze nem artyzok .

Félretéve a tréfát egy két hete vettem vissza a jó egy évvel ezelőtt eladott GWPantert és én is többször vagyok városi pályán érzésre, mint szeretném (majd a replayeket megnézem).
    A prohardver WoT fórumán is panaszkodnak hasonlóra.

Mondjuk cseled mert valamelyik pályából kettő van így nagyobb az esélyük a bekerülésre is.

Annak idején az egyik ilyen WG figura nyilatkozott egyszer, hogy amikor anomáliákat észlelnek van hogy csökkentik a játszható pályák számát ideiglenesen, amikkel a szeró könnyebben boldogul.

Ha esetleg nem ismernéd egy kabaré
    Agárdy Gábor - Hogyan nem találkoztam Bartók Béláva
  • szakasz
    általánosan a kulcs az "ace"-hoz:spot damage!
  • xotyi
    Jelenleg csak a 3-as osztályhoz elég ez? Büdös életbe nem lesz meg vele a tankmester..
  • madmanic
    Jah.. Erre nem gondoltam..

CSak a lényeget hagytam le nagy dühömben, egyedül védtem a bázist amíg a lemminggek áttörtek jobb oldalt, majd KÖRBEÁLLTÁK a foglalókört és boldogan nézték, ahogy egyedül szopok négy ellen és resetelek az utolsó leheletemmel kb. 90% ról...
  • ximix #306127
    A hangáros kollégáknak hátha segít levinni az fps-t.

http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/old-pre-9-0-hangars-for-world-of-tanks/

http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/new-upcoming-hangars/
  • akdestroyer
    Annak aki artyzik (persze itt nincs olyan): Titeket is állandóan szopat a mapokkal, vagy csak engem? Már lassan 80 csata óta jegyzetelem a mapokat és minden másodikra ruinbergre dob be, eddig 36 alkalommal.... egyszerűen hihetetlen.... M12-vel az utolsó 9 csatából 9/6 ruinberg, meglett az M40/43, eddig 4/3... Ez valami új feature?
  • Amarth99
    Vinni magaddal még 2 wt e100-at, akik szintén kilőnek rajtad kívül 5-5 tankot kb full hpról...
  • TomDantes
    Mivel mondtam, hogy tankkal nem jó, és az E100 tank, szerinted?
  • Pares
    És E100-al?
  • ximix #306122
    Ha jól emlékszem már volt, de kiszedegettem pár érdekesebb részt.

http://wotinfo.hu/index.php/item/914-fejlesztoi-hircsokor-65

-Az "eltűnik arty lövedék" bug oka deszinkronizáció volt a szerver oldalon.
    -A WG már nem a győzelmi arányt veszi alapul az egyensúlyozáshoz.
    -Nem lesz kisebb felbontás vertikálisan 768-nál.
    -Storm megerősíti hogy a WoT átmegy Dx11 re.
    -Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
    -Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az első pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
    -Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
    -Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
    -a választási lehetőség, hogy letöltse-e vagy sem a HD textúrákat a jelek szerint a 9.1-el érkezik, ez igaz a HD grafika és tank modellek ki/be kapcsolására is
    -Storm megerősíti a kliens összeomlást okozó hibák jelenlétét
    -Storm megerősíti hogy egy mod amit csalásra használtak volt az oka amiért kivették a várakozó képernyőről a tier táblát.
    -Evilly szerint a nemzeti csaták vissza kerül ha kijavítják.
  • TomDantes
    Nem olyan rossz az. TD-vel. Tankkal utálok ott lenni, de TD-zni igen jó.
  • Master91
    Ideje lenne.
  • Pares
    De jó lenne, ha végleg törölnék komarint...
  • Sherman0070
    Nálam is ez volt a kérdés a tier 8-asnál de egyszer egy tök normál meccsre megadta :D
  • madmanic
    A kérdés a szokásos.. Mit kellene MÉG tennem??

• Kronos79
    Leginkább akkor van így, ha t-com-os vagy. Nekem ebből a szempontból szerencsém van. Nem t-ék a netszolgáltatóim és így az EU2 sem lagol.
  • Antimat
    Nálam hasonlóan jó az EU1 és rossz az EU2, extrém esetben akad lag az EU1-en is.
  • pecaboy
    Szia! EU1 szerver általában jó az új patch óta, nekem idáig semmi problémám nem volt vele. 70-90 pingnél sem lagol, mert nem nagyon van packet loss. EU2 az viszont továbbra is rossz, akármennyi is a ping, mert folyamatos a packet loss (a zöld kis pötty a ping mellett gyakran vált pirosra).
    Ja, és én téhómos vagyok.
  • kisokka
    Nem csak a T10-ek,m hanem minden, aminek ágyúja van, de ezt bele kell kalkulálni. Aktív spotternek és fartúrónak kell használni. A 13 75-öt is csíptem, szerintem egyáltalán nem lomha, vagy lassú.
  • mijki
    "Épp az AMX vonalat húzom! Bíztam benne, hogy lesz néhány gyors és ügyes felderítőm :D"

Hát, a T10-ek gyorsan és ügyesen szaggatják darabokra az tuti!
  • boomsly
    Sziasztok!

Bár nem vagyok aktív tagja a topicnak,de rendszeresen olvaslak titeket és láttam, hogy nem egy játékos panaszkodik az új 9.0-ra.

Nekem is van vele bőven bajom, gondoltam egy-kettőre hátha tudtok megoldást:
    1. 35- 40 fps ellenére is lagol a gépezet 40-50 ping mellett. Akárhogy is állítgatom ez nem múlik...Néha átlépek egyik szerverről a másikra, de ez sem sokat segít.
    Lesz esetleg optimalizálás- frissítés a játékhoz?

A többi inkább a játékmenethez kapcsolódik...

Lécci ne biztass Cs3!
    Épp az AMX vonalat húzom! Bíztam benne, hogy lesz néhány gyors és ügyes felderítőm :D
  • TomDantes
    Ja, az. Vannak cégek ahol például kimondottan támogatják a mod készítőket, és ha valami jól sikerül be is teszik, de ez inkább a ritka kivétel.
  • Cs3
    Én is a AMX 1375 cipőben járok. Néha, amikor elfog a gondolat vágyakozva nézek a 1390-re, az olyan szépnek, olyan gyorsnak, olyan jónak néz ki messziről :) 1375 lomha, alig gyorsul, az ágyú, ajaja, magas szinteken nem egy tank van amit sehogyse tud átlőni az ember.

Kb sose lesz meg a 1390, az egész AMX light vonal egy sajátságos játékstílust igényel, amit nem is tudok és nem is szeretek, néha vannak nagy köreim, de általában kínlódás. T10-ben városi pálya... hmm az fincsi.

Néha tolok vele az első győzelemig, csakhogy tovább rontsam a nem túl fényes győzelmi arányomat vele ... :(
  • Malarki
    Nem probléma, csak szerintem ez is nagyon amatőr hozzáállás. Ezzel is tudnának fejlődni, élvezhetőbbé tenni a játékot, de szarnak rá, "Há minek, ott a mod, tedd fel azt paraszt, nehogy má' azzal is mi szenvedjünk". És ezek nem nagy dolgok. Egy sebzésszámláló, egy óra a garázsba, ilyenek. Engem jobban érdekelnének mint a csili-vili HD modelek...
  • Antimat
    Kitöltöttem.
  • TomDantes
    Ez igaz, de úgy se fogják. De ez annyira nem probléma, mert vannak mod készítők, és a patch után pár órával már működtek. Azért egy-két órát csak lehet várni.
  • Malarki
    Nem modokat kellene csinálniuk, hanem a népszerű modokat beleépíteni a játékba. Pl. hagy lássam már hogy mennyit sebeztem eddig a csatában, esetleg azt is hogy kibe mennyit vagy hogy belém ki lőtt és mennyit. Vagy esetleg egy normális minimapot ha összehoznának. De minek is. Mondjuk az is évekig tartott hogy egy rohadt töltésidő számlálót berakjanak...
  • TomDantes
    Nem kell napokig szerencsétlenkedni, amint lejött a patch, már volt működő célzó mod, meg egy rakás különféle dolog, és mindezt nagyon keresni se kellet, magyar oldalon voltak fent.

A fejlesztők meg minek készítenének maguk is mod-okat? Ilyet senki nem csinálna.

Az lehet, hogy könnyebben modolhatová kéne tenniük, nem tudom mennyire könnyű a mod-ok készítése a Wot-hoz, de túl nehéz nem lehet ha az új patch után pár órával már kész is voltak.