World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Feltelepít játszik két nap.
3. Ezt a rakás foshalmazt ami még rusnyán is néz ki törlöm.
4. Eltelt 2 hét. Na mégegyszer megnéz. Hátha.
5.Ó van olyan, hogy "páncélátütés" indikátor? Próba, hát igen valamivel jobb. Játszik 3 nap.
6. 3-as pont ismétlése.
7. Eltelt 4 hét, na utolsó esély.
8. Feltelepít, játszik azóta is kisebb nagyobb megszakításokkal.
9. 15.000 meccs után kezdem unni, lehet felejtõs végleg. gondolkodik.
Trance&Friends nothing more..
Az arty legalább elviszi a modulokat és a legénységet is, az jobb. Játszottál te anno amikor arty dömping volt? MErt ha nem akkor úgy alkotsz véleményt, hogy lila ibolya fingod nincs mit kívánsz.
Ne a mosatni 1-2 legrosszabb esetben 3-4 artyból indulj ki. Hanem cseréld ki a td-k számát egy az egyben artykra. Mert az volt régen. Ott semmit nem tudnál kezdeni maximum itt sírnál, hogy jaj mocskos arty, pfuj.
Mert az arty vs td vita, melyik a rosszabb kérdésben sokan az arty-k pártját kezdik fogni. Mondják, hogy inkább legyen sok arty mert az jobb mint a sok td.
Az egy tévhit, hogyha most kicserélünk egy meccsen 4/4 td 4/4 artyra akkor jobb lesz a játék. Nem ez már bocsánat de baromság. Én itt voltam akkor is amikor a 8/8 arty sem volt ritka egy csatában. Annál rosszabb nincs akármivel is vagy éppen bent.
Mert az egy tévhit, hogy sok arty esetén majd meddel milyen fun lenne a játék. Nem nem lenne fun. Mert mindenki arty fedezékbe kempelne. A med rohangál spotol de az artyk csak õket lövöldöznék mert mindenki más egy jó kis kemp helyen ücsörögne. A med berohanó arty-ért és a sok kempelõ tank/td szépen másodpercek alatt szétkapná.
Meg ugye jönne egy splas med megakad lánc motor stb.. aztán csak kapná a zárótüzet az égbõl.
Nem a 6v6 td ezerszer jobb bármiben is vagy mint a 6v6 arty.
A td-ket meg lehet szívatni, van lehetõséged elrohanni mellettük, hátbatámadni az ellent. Én sokkal jobban szeretek med tankokkal és gyors tankokkal menni mint az arty-s korszakban. Mert lehet taktikázni, nem fog potyogni az égi áldás egybõl ahogy felfedeztek.
Mert régen egy t-92 splash-bõl nem volt menekvés, aztán meg jött a többi áldás. De a francia arty is folyamatosan láncon tudott tartani, amíg valami nagyobb egy lövésbõl kicsap a pálya másik végébõl.
Abba meg senki nem gondol bele, hogy ugyan egy td nagyot csap levesz 1000 hp-t, na de ezt egy arty is megteszi csak azzal a különbséggel, hogy minimum 3-4 modul és 2-3 ember is odavan. Na az a tank hiába marad még fél hp-n semmire nem jó már, kivéve nagy javító, nagy gyógyító (2*10k credit) megléte estén.
Tehát ha objektíven összegezzük inkább sok td mint sok arty.
A TD-tõl kapok egy hatalmasat, de után tudom hol van és vagy elbújok vagy a társak már ki is szedik, esetleg körbefutom és esélye sincs, de az artyt ugye nem látjuk.
A játékosállomány néha katasztrófa, de ha megcsinálom a saját sebzésemet, akkor engem nem zavar ha vesztünk, a win ratiot magasról tojom le. A pénz ugyanúgy jön. Nagyon kellemes újítás a medálért teljes xp. Én ezt megfejelném egy olyannal, hogy aki az elsõ ötben van a végén vereség esetén kapja a teljeset, ne csak a medálért. Ha ezt bevezetnék, akkor már tényleg nem zavarna még kicsit sem ha sok a vereség.
Ha a kettõ közül választani kéne akkor inkább artyk legyenek.
A sok nyomorék, gyakran egy csatában 6-8-an ott kempelnek a bokorban az átlag 800-900 at sebzõ szarjaikkal. Azért az artykkal nem olyan nehéz elbánni. Meg ha tényleg rush-os vagy, és tudsz is így játszani, nem csak szeretnél, akkor meg fõleg nem kéne, hogy zavarjon az arty. A rengeteg TD viszont teljesen hasztalanná tette a medeket. Szinte élvezhetetlen a játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Alapvetõen medeket szeretõ, aktív, elõre rusholó típusú játékos vagyok. Nem tudom lehet-e valami párhuzamot vonni azok között, akik az egyik, illetve a másik miatt sírnak. 😊

Konkrétan melyik tankkal esett meg?
Ez azért van, mert elöl van a hajtás ( talán váltó is , nem akarok hülyeségeket beszélni )
Lényeg az , hogy nem pont a motort találja el, hanem a hajtását a gépednek.
Van egy másik dolog is. Ha nézünk egy 100mm-es kaliberû ágyút, azzal ha át ütnek, akkor van egy képlet, aminek nem tudom a szorzóját, hülyeséget meg megint inkább ha lehet nem írok.
Szóval ha át ütnek, kalibertõl függõen a lövedék " halad " a tankodon belül X távolságot. Gondolom hátulról át ütötték a tornyod, haladt a lövedék és elkapta még az ágyút is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
BattleTag: kabel15#2672
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem tudom, szerintem nincs is bedugva a billentyûzete 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"It seems that the Chinese are having the VK7201 as a premium vehicle in their shop for roughly 210 USD. "
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szerintem közületek senki nem úgy ül le játszani, hogy én leszek a mozgó célpont és azért megyek csatába, hogy kilövessem magam. Én azért ülök le, hogy minél nagyobb bosszúságot okozzak az ellenek. És persze hogy jól érezzem magam. Ha nekem éppen ARTY az amivel jól szórakozok akkor az. Ha KV1 akkor az. Nem célom kihúzni az IS7 et vagy bármelyik Tier10 es tankot. Ezért ha játszok akkor azzal játszok amivel éppen kedvem van.

Miért nem írsz mellé 23 másik példát,amikor a KV-1-eseddel lemészárolod a sok szerencsétlent,akik csak a következõ tankjukat szeretnék kihúzni,de agyonverik õket a KV-1 hordák,akik a magasabb tierbõl hozott sérelmeiket ott akarják kiélni?De mondhatnám a T18 vagy a KVs galeriket is.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...