World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Persze ,tudom,hogy ezt az összeget javíthatja a csatában részt vett teljesítmény eredménye,még ha kiváló teljesítményt is nyújtok ,alig érheti el a +10 k ezüstöt.Ez már nem azért de elég horribilis összeg EGY töltényért.
Ott mondjuk abból lehetett volna át menni berzerker módba hogy 1 hétig csinálod a 2000 killes küldided, le adod, és kapsz 3%-ot az exp-dhez 😄
Lehet hogy azért, mert ha nagy a pumpa a következõ lehetõségek jönnek elõ:
- ugatsz TS-en ( pipa )
- ugatsz SG-n ( fórumokon ) 😄
- ki lövöd csapat társad
- leoltod a csapat társad ( pipa )
- alt-f4 ( pipa )
Gondolom hasonlókat csinál a "gondolkodóbb" réteg a wotba is, így kicsit leadják a pipát, majd 1 "kur.a anyád csapat" felkiáltással már alig emlékszik az elõzõ csatára.
Meg nézzünk szembe az igazsággal, a playerek nagy % csak lesi a nagy háznyi tankját és kapál, puffogtat a semmire mert jó feelingje van, lese szarja ha losse van meg ilyesmi.
De ugye a paradicsom egészséges. Így ezt a hírt sosem fogják leadni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Õszintén furcsálom is, hogy a WoT-nál semmi. Mert régebben a WoW-ról voltak hírek meg más MMo-król is, hogy annyit játszott nem evett, és bele halt meg, mivel meghalt a kedvenc orkja és oda lett a varázsgyûrû, épp akkor zörgött át a zomszéd és agyonverte, majd játszott tovább.
A WoT-nál semmi, még a náci/komcsi kártyát is csak pár retardált játékos húzta elõ, mert jujuj német/orosz tankok= náci/komcsi veszély.
Eltekintve a Wittman meg már nem emlékszem milyen kitüntetések körüli problémázásról és bizonyos nevek tiltásától, a WOt-nál semmi, de semmi.
Furcsállom. Vagy csak a sajtó nem harapott rá? De tényleg sehol egy õrült aki WoT-tõl õrült meg? Sehol aki eljátszotta a vagyonát, mert goldammo-t vett? Sehol senki aki fejszével kergeti a szomszédait, mert a E100 megint a bázison campelt? Sõt , az említett náci/komcsi kártya se?
Bee: nem hagyja abba, mert õ azzal a tudattal fekszik le, hogy mekkora király gyerek, mert akkorát trollkodott.
Ok nem szabad hozzá szólni, azért nem is neki írtam amit írtam. (mint a suliban, senki nem szól hozzá, de egymásközt kibeszélik hogy mekkora nyomi)
De azon gondolkodok, hogy azzal amit csinálok, hogy leírom hogy nincs neki barátja, egy kövér kis senki az iskolában akit még az osztálytársai is szekálnak, magára ismer.
Így az a jó érzés amit õ gondol (hogy mekkora troll) vegyül azzal, hogy valójában egy szerencsétlen kis iskolás.
És lefekvésnél ez a rossz érzés járja majd át.
Próbál ellene küzdeni, és beír még 1et, (pl.: nem is én vagyok, hanem magadat írtad le) de már ezt is úgy hogy közben a 1-2 könnycseppet már elmorzsolt a szemében.
Ilyesmi érveket szoktak felhozni. Mit lehet erre mondani? Semmit, meggyõzni az ilyeneket nem lehet, hiába marhaság.
Hna, ez most tényleg kiverte nálam a biztit. Eddig csak azon az 1xûen homokos kis köcsög sudanon filóztam-mellesleg lófaszt nem ér, h bárki is reagáljon- de!
kocka-nem kocka...
Nem tartom magamat és mások sem kockának. Kb 70%ban zsugázok (értsd tekszaszi fogd meg) és wot-ozok. Mikor melyiket élvezem jobban. Sokszor érzem idõpocsékolásnak a wotot, sokszor meg simán elõkapom az 1ik T10et golddal és nooboskodok.
Ez viszont akkor is CSAK EGY JÁTÉK! Egy filléredbe nem kerül (az eont leszámítva), míg én a fizum mellé eddig oda tudtam tenni azt a pluszt, amivel a hitelemet tudtam fizetni, miután felment sok-sok %-al. 2.-ától ez jelenleg kifujt. De tudod mit? Puffogtass csak, rinyálj csak, oltsd az ilyen homi sudan féléket és ne vegyél tudomást, hogy van egy real life.
Bocsánat.
Többet nem offolok
Lehet azért mert volt eszem + kicsit gondolom a szülõk is segítettek ebbe hogy ne legyek ilyen bugyuta hogy ilyeneket tegyek
(mondjuk ~3 éve az októberi meg emlékezésen amikor az öreg elcsórta azt a régi tankot ( talán T-34? ), na azt lehetett volna a wotra fogni 😄 )
mert a VV-Xfaktor és a társai meg a többi FOS - HÁNYÁS az nem bedumálós?
az biztos, ha az ilyen jellegû játékokat betiltják, míg a tv-be hányás megy, én fegyvert fogok. nem, nem azért mert nem tudok kockolni a woton 😄
http://captainsofcombat.forumotion.com/t9-adiya-s-reticle-sniper-v5
Biztos sokan felháborodnának, de sokan meg örülnének, mert alapvetõen károsnak tartják, nem szeretik a videûjátékokat, pláne az MMO-kat, a buta tömegnek be lehet dumálni, hogy mi érdekünk betiltatni. Az 100 hogy marha érdekes reakciók lennének.
Bár szerintem a Barátkközt ért jobban tiltakoznának ha azt szüntetnék be.
Hogy mi? Forradalom 😄
Ennyi erõvel blokkolhatnák a facebookot. Email oldalakat, stb
Ezeket nem is blokkolhatnák:
- EU lebaszná a kormányt, nem kicsit
- szerintem ilyen esetbe lehetne jönni az alap jogokkal meg ilyenekkel
Soviet tree
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy ilyen lelki nyomoroncnak mégis hogy alakulhatna ki akármilyen emberi kapcsolata?
Bárkibe "beleköt" válogatás nélkül.
Mert ha az úgymond "celebeket" nézte volna ki magának akkor azt mondanám ismeri a topicot.
Olyan 12-14 évesnek saccolom. Túlsúlyos rövid szõkés-barna hajú srácnak képzelem.
Rossz családi körülmények, nagyon kevés barát.
Sõt szekálják is suliban szerintem.
Azért itt éli ki magát, itt legalább nem verik meg utána.
Nem igazi troll, hanem olyan mintha azért csinálná ezt, hogy valaki foglalkozzon vele.
Figyelemfelhívásra gondolok.
Otthon még csak meg sem verik, annyira nem foglalkoznak vele.
De stílusából ítélve rossz körülmények között nevelkedhetett.
Igazából lassan kezdem sajnálni.