World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én vagyok mától a world of tanks topic vezetõje mindenki nem tartozik hûséggel.
Sudan rosszkor jöttél, pénteken nyílik a diliház. xD
Lorder te olyan hülye vagy hogy még a lépcsõn is felfele esel.
te apáddal játszol diótörõset ezt már szerintem tudja mindenki 😊 és ahogy látom, te szoktál veszíteni mert elég töketlen vagy 😊)
yotyi én legalább nem játszok ilyen hülye tankos játékokkal.Jellemzi a lelki világodat.
Aki még hobbyból trollkodik azt értem, de aki ilyen ipari mennyiségben, "munkaként", annak tényleg komoly lelki problémái lehetnek😊
xotyi
Egyem a pici szívedet, hát senkitõl nem kaptál iphone5-öt és itt durcizod ki magad? Jövõre jobban kell viselkedned<#fogmosas>

Trance&Friends nothing more..

Lorder ne használj automata célzást így is egy nagy vesztes vagy
Ebben a patchben elvileg optimalizálták kicsit jobban a játékot, egyébként mintha nekem is jobban menne pár fps-el 😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Marhaság? Nézd meg hogy hány csatát mennek alacsony tierû tankokkal!Szerintem T4-ig nem sokan tolják 100-as legényekkel! Gyenge a legénység,nem jön a lóvé,nincsenek modulok,nincs xp,nem fejlõdik a crew!! Szar ez a tank, de majd a következõ jobb lessz! Ha nincs pénz, akkor az átképzés is drága! Akkor fejlõdik , amikor a tankra kell sok xp, és azzal a tankkal lessz százas! kb: T6-nál.
megnéztem 😊 ha jól láttam akkor igazából totál szembe kell állin az enemyvel, ha pedig oldalról mész ki, akkor csak annyit kell kidugni az orrából hogy pont rá láss és betudd lõni. Egyébként lehet hogy hülye kérdés, de baj ha soha nem használok automata célzást?😄
xotyi senki nem kíváncsi a hülyeségeidre te kis szaros.
Jé visszatért a barátom.
De még mindig ugyanolyan ötlettelen, mint eddig.

Õ igazából nem is troll, hanem Tourette szindrómás és ráment a kezeire.
Sajnálom hogy nem tud egészséges teljes életet élni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

xotyi
Hm, 8.10 óta valami megmagyarázhatatlan oknál fogva jobban megy a játék(pedig van fenn célkereszt, xvm, damge indicator, max zoom meg minimap mod) már van néha stabilan 32 fps-em is, mi lenne ha még multicore támogatás is lenne?😄 De ha behozzák a csili-vili pályát meg a koszolódó tankot akkor ennek elõbb-utóbb búcsút inthetek. Valahol azt érzem hogy most próbálják felvenni a kesztyût a WT-ellen.

Trance&Friends nothing more..

Nem szar, tanulj meg játszani vele.

aknakukac96 mi van nincs életed hogy állandóan ezen az oldalon vagy te féreg.
Ezt egyszerûbb megcsinálni...

Meg a városba menekülõ ember tömeg, a vizekbe strandolók :-)

WOT: Beluka

az istenetek vagyok
Master91
csinálja csak
MOST fejezd be kérlek.

Komolyan. Elhiszem, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel ma is összebarmolni a fórumot, de a mai napot igazán kihagyhatnád..

Köszönöm.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
hi
a kurva anyátok
Azt kell hogy mondjam, hogy a T34 a legnagyobb rakás szar, ami a garázsomban található. Gyûlölöm, mert olyan rossz vele játszani!
ÚJ MADARAKAT!!!!!
Az kell a népnek lerepülõ torony meg HD grafika, meg csilivili saras tank. Nem a ghost shell megszüntetése, nem a kétmagos támogatás. Nem áh dehogy, HD grafika az kell a népnek azért sír mindenki ugye....
Master91
Lollllll

- WG started to develop the graphics improvement (HD) a year ago, they couldn’t start two years ago, because they didn’t have the money to do it
Lépj ki a játékból, kattints a linkre, majd a letöltött file-ra. Ez egy visszajátszás - bár IS-7, nem IS-3, de kb. így kell csukaorrú tankkal játszani. Nem a sebzés mennyisége a lényeg, hanem a játékstílus, a célpontválasztás, és az ellenfelek gyenge pontjainak célzása. Azért merem ajánlani, mert profik már megszakértették, és jó körnek találták.

LINK
patchaou
Én erre várok már mióta, növeljék csak mégjobban a minimum gépigényt, 18 fps-el még mind mindig nem adtam fel. De mégy egy "patch" és bb 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hawken
ezaz, lesz majd sárfröcskölés a tankon, meg légicsata az égen

"- Storm states that regarding alleged incorrect work of the MM mechanism, he still has too little data"

ha jól értem a poor angolságommal akkor az MM nem lesz hegesztve, hát persze minek.

Kapd be WG!

Master91
Propaganda videó

Végén van 2-3 tank, amit "HD-s grafikásnak" mondanék,de mégse
Master91
pár napja mondtak olyasmit, ohgy arra fognak fókuszálni amit a játékosok akarnak [#falbav

ezeket akarjuk, amiket felsorolt???? saras lehet a tankom ha arty mellém basz egy 400-ast?
Lunki88
Azt nem értem hogy az ilyen fontos dolgok mint a többmagos támogatás miért nem élveznek prioritást a WG-nél?
Master91
- the first vehicles to be reworked into HD will be the “legendary” mass produced vehicles like Tiger (SS: eg. not a single nation)

- there will be map overhauls in order to make the maps look more “atmospheric”: currently, developers are working on the Prokhorovka map, there will be destroyed tanks, AA guns, field guns, fires, smoke and air combat in the sky (this is not just for historical battles, but for random too)

- regarding the brightness of maps (the way it is in War Thunder), they tried to do that on the Highway map and the forums were full of whine like “MY EYES TOO BRIGHT!!”

ami fontos:

- multicore support will not come anytime soon (Storm doesnt mention any ETA)

grafikai izék
patchaou
Nem szégyen, csak akkora marhaságot írtál, mintha maximum egy darab 6-os tankod lenne...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Négy ágat húztam ki tizesre ha már kíváncsi vagy rá😊 Szégyen? Én nem érzem annak, mert nem muszájból játszom , hanem csak az élvezet miatt! Engem az sem zavar ha valakinek az összes nemzet összes ága megvan ! Anno a pzjg1 volt nálam favorit, aztán a su85, a stug, a ferdi. most a nashorn ketyeg😊Nem vagyok jó játékos, nem járok esl-re sem,csak egyszerûen játszom! De megnézheted a staton , mert nem dugom más név mögé😊
Hmm én úgy tudtam az Is 3 hasa sík terepen immunis. A KT, t32, 110 tankok hasa viszont gyengébb mint a páncél felsõ része. Illetve: csukaorrúakat (Is 3, 110 stb) nem kell forgatni, mert akkor gyengébb a front, ott szembe kell állni mert úgy effektív. A sima döntött vagy döntetlen frontú tankokat viszont érdemes srégan beállítani mert úgy nõ a páncél hatékonyságát.
Én már csak T2-3-as harkocsikkal nyomom (nem akarom hogy felkarmoljon az ideg a seggembe) van 10 fullos gépem (modulok,extra felszerelés, 200%+ legénység) ezen a szinten , úgyhogy nagyon lehet trollkodni minddel. Egész más stílust követelnek meg szóval a változatossággal sincs probléma. Ráadásul nem kell a pénz miatt aggódni, még gold lõszerrel sincs sosem mínusz.

Tuti hogy vannak még rajtam kívül akik szinten így nyomják mert sokszor jön szembe olyan aki nagyon taktikus és látszik hogy nem most kezdte.
nincs szándékomban trollkodni, csupán félre értettem amit mondtál/mondtatok 😄 Egyébként ahogy említettem, amúgy is mindig az összes heavytankommal mindig ott vagyok elõl, és kempelni nem szeretek, az a halálom. Lehet, hogy hülye vagyok, de néha fáj látni, hogy a top heavyk start kempelnek meg megállnak az elsõ bokorban...én úgy tudtam, hogy utóbbi a TD dolga. A toronyteteji gyengeségre múltkor rájöttem, mikor belõttem az ellenfélen 4x egymás után 😄 Egyébként úgy szoktam vele az ellenség fele fordulni, hogy kicsi ferdén (szóval nem totál szembe) és a hasát minél kevésbé lássák. Remélem jól csinálom 😄
"Tehát ha megvan az xp rá akkor meg is veszi a nyomorult , és vesz hozzá - jó esetben - 75% legénységet , amivel kifarmolja a következõ járgányra az xp-t, és átmegy arra! Persze a crew nem 100%-os , és ha átképzi akkor megint csak 75-80% lessz😞. Ez így megy T10-ig!" - Ez nem így van. Mondjuk T4-re vesz 75-ös legényeket, amik mondjuk 90-esek lesznek mire kihúzza a T5-öt. Átképzi õket, 80, tehát nyolcvanas legénységgel kezdi a T5-öt, de mire a T5-bõl ki tudja fejleszteni a T6-ot, addig bõven százasok lesznek az emberek is.

"a T10 lebeg a szeme elõtt!!" - Ez megint emberfüggõ, nekem például eszembe se jutott mindig T10-re törekedni, sõt. Minden ágon kinézek magamnak egy tankot, amit el akarok érni, ez lehet hetes, nyolcas, ritkábban kilences, és azt igyekszem kifejleszteni. Nem mindenki vágyik top tierbe, fõleg azok után, ami manapság ott megy.
Remélem nem trollkodsz, és nem feleslegesen tépem a számat 😊
Az IS-3 frontharcos tank. Mássz az ellenfél arcába, így a csukaorr alatti részt, a hasát nem tudják belõni. A torony tetején van egy gyenge lemez, arra vigyázz; randomban viszonylag kevesen lövik.
Minden tankkal ilyen szívás van,vagy végigseggeled megõszülve vagy ami a bevételi forrása a WG-nek,veszel aranyat és a prémium tankok TP-jét átkonvertálva szabad TP-vé megveszed a nagyobb löveget.
Nem véletlen van ez így kitalálva"fizess hogy ne szopj" ez a PLAY(PAY)4FREE.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Ezek után rettentõen kíváncsi vagyok hány ágat húztál végig.

Dehogy, jót is röhögne az ellenféled😄 az oldal páncélja azért nagy cucc mert jó sidescraperezni vele és néha az oldala elnyeli a sebzést ha tényleg oldalról lõnék meg. De az ritka.
Fura dolog ez jó játékos- gyenge játékos dolog! Tán az lehet a gond hogy az emberek elõtt mindíg a következõ cél lebeg! Tehát ha van mondjuk T4 tankod, akkor már a T5 a cél! Bármi áron ! Tehát ha megvan az xp rá akkor meg is veszi a nyomorult , és vesz hozzá - jó esetben - 75% legénységet , amivel kifarmolja a következõ járgányra az xp-t, és átmegy arra! Persze a crew nem 100%-os , és ha átképzi akkor megint csak 75-80% lessz😞. Ez így megy T10-ig! Eszébe sem jut hogy ha a T3 legénységét 100% -ra felhúzza akkor azzal jól - eredményesen - lehet játszani, mert a T10 lebeg a szeme elõtt!! Amivel persze stock legényekkel nem lessz király😊 Ha nem találja meg kis tierben a JÁTÉKOT akkor - szerintem - fölöslegesen múlatja a maga és mások idejét T10-ben!
hawken
áááá nemonddmá!
Pont amiatt haladok az IS vonalon, de sikerült elvenni a kedvem 😄
Úgyis tele a tök a játékkal, direkt írogattam ma, 30 csatából kettõben (!) sikerült olyan csapatokat összehozni amikor nem volt legalább 12 piroska
Feltétlen fontos minden peccsben éppen berámolni két sziklát, meg kakukkhangot, de a rohadalom MM-et normálisan megcsinálni azt minek.
(a sokak által igényelt játékmódot, ahol kb azonos szintû játékosok játszhatnának egymás ellen, már nem is említem)
De beböfögni olyanokat hogy a WG éppen a játékosok által igényelt dolgokra koncentrál, na azt nagyon tudják. 😄

type 59 talán jobb náluk nem?

ahha 😊 hát mondjuk én általában a front vonalon szoktam lenni az összes heavy-vel 😄 de azt mondod hogy ha arra fele is megyek, inkább csak hátrébbrõl lövöldözgessek, amíg az erõsebb páncélzatúak elõl fogják a golyót?😄
A 110 frontja jobb, de az oldala meg sem közelíti az IS-3-ét.
Az 50-100 valóban jobb, a tár mellett sebessége is van; 1v1-ben ESL-en ezért is tiltott.
Nem. Spotterrel seggelünk egyedül (néha valaki KV-5-tel 😊 ), és csakis akkor, ha kikukkantasz egy fedezék mögül vagy domb tetejérõl.
Az IS-3 frontpáncélja nem rossz, a profik nyilván tudják, hogy hol kell lõni, de távolról nem biztos, hogy beadja. Az amatõrök ellen pedig jól véd.