World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
De még mindig ugyanolyan ötlettelen, mint eddig.
Õ igazából nem is troll, hanem Tourette szindrómás és ráment a kezeire.
Sajnálom hogy nem tud egészséges teljes életet élni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Trance&Friends nothing more..
WOT: Beluka
Komolyan. Elhiszem, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel ma is összebarmolni a fórumot, de a mai napot igazán kihagyhatnád..
Köszönöm.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- WG started to develop the graphics improvement (HD) a year ago, they couldn’t start two years ago, because they didn’t have the money to do it
LINK
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"- Storm states that regarding alleged incorrect work of the MM mechanism, he still has too little data"
ha jól értem a poor angolságommal akkor az MM nem lesz hegesztve, hát persze minek.
Kapd be WG!
ezeket akarjuk, amiket felsorolt???? saras lehet a tankom ha arty mellém basz egy 400-ast?
- there will be map overhauls in order to make the maps look more “atmospheric”: currently, developers are working on the Prokhorovka map, there will be destroyed tanks, AA guns, field guns, fires, smoke and air combat in the sky (this is not just for historical battles, but for random too)
- regarding the brightness of maps (the way it is in War Thunder), they tried to do that on the Highway map and the forums were full of whine like “MY EYES TOO BRIGHT!!”
ami fontos:
- multicore support will not come anytime soon (Storm doesnt mention any ETA)
grafikai izék
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tuti hogy vannak még rajtam kívül akik szinten így nyomják mert sokszor jön szembe olyan aki nagyon taktikus és látszik hogy nem most kezdte.
"a T10 lebeg a szeme elõtt!!" - Ez megint emberfüggõ, nekem például eszembe se jutott mindig T10-re törekedni, sõt. Minden ágon kinézek magamnak egy tankot, amit el akarok érni, ez lehet hetes, nyolcas, ritkábban kilences, és azt igyekszem kifejleszteni. Nem mindenki vágyik top tierbe, fõleg azok után, ami manapság ott megy.
Az IS-3 frontharcos tank. Mássz az ellenfél arcába, így a csukaorr alatti részt, a hasát nem tudják belõni. A torony tetején van egy gyenge lemez, arra vigyázz; randomban viszonylag kevesen lövik.
Nem véletlen van ez így kitalálva"fizess hogy ne szopj" ez a PLAY(PAY)4FREE.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Pont amiatt haladok az IS vonalon, de sikerült elvenni a kedvem 😄
Úgyis tele a tök a játékkal, direkt írogattam ma, 30 csatából kettõben (!) sikerült olyan csapatokat összehozni amikor nem volt legalább 12 piroska
Feltétlen fontos minden peccsben éppen berámolni két sziklát, meg kakukkhangot, de a rohadalom MM-et normálisan megcsinálni azt minek.
(a sokak által igényelt játékmódot, ahol kb azonos szintû játékosok játszhatnának egymás ellen, már nem is említem)
De beböfögni olyanokat hogy a WG éppen a játékosok által igényelt dolgokra koncentrál, na azt nagyon tudják. 😄
Az 50-100 valóban jobb, a tár mellett sebessége is van; 1v1-ben ESL-en ezért is tiltott.
Az IS-3 frontpáncélja nem rossz, a profik nyilván tudják, hogy hol kell lõni, de távolról nem biztos, hogy beadja. Az amatõrök ellen pedig jól véd.