World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha.ok köszi!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha jól tudom, az kb a wot mobilos változata.

Igen, a moderátor.

Mijaza wot blitz drágaszág,mijaza??<#miaz>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Spoiler alert:
A vizes lõszerrekesz csak a robbanás ellen véd, az ammo sérüléstõl nem. Szóval ha ezért használod a vizes lõszerrekeszt venti helyett, akkor így jártál.
Ráadásul az ilyen hosszú töltésû tankokra a legfontosabb a venti meg BiA, mert ezeknél adja a legtöbb javulást töltésidõben.

Igen, a moderátor.

venti helyett én vizes lõszerrekeszt tennék fel
nemtudom mennyire szoktál 50 100-al menni
de még így is hogy fent van a vizes rekesz sokszor sérül meg az ammo
amíg nem volt fent minden bekapott találat az oldalamba ammo sérülés

ha meg épp elhasználtad a javítódat másra és utánna lövik el az ammot akkor neked annyi
tölt vagy 80-90 másodpercig!!!!
köszönöm! <#worship>

jah használd ki hogy 3 sec enként lõ mert másba nem bízhatsz gyenge páncél meg még lomha lassú. De ezeket leszámítva nem rossz
Eagle16
Venti, célzásgyorsító, függõleges stabilizátor.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Már csak az utolsó szamuráj áll köztem és az IS6 között. Tudtok valami tanácsot, tippet mondani Cheetos-szal kapcsolatban?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

sziasztok!

amx 50-100-ra milyen felszerélst érdemes felrakni?
köszi

Szeretem az 5* XP t még egy ilyen és a német is kipipálva 😊

napi vadmagyar.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ehhh, miért kell nekem egy ilyen stronk plutonba belefutni ezen a szép estén :/.

De az legalább megvigasztalt hogy a vereség ellenére mindkét E25 skalpját a magaménak tudhattam 😛

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lunki88
Persze ha ezek után még be mersz olvasni neki, tuti hogy neki áll feljebb. Szerencsétek volt hogy a td-k legalább észnél voltak.
Nekem ma volt olyan, hogy Karelia Assaulton, védõ szerepben én (T34) és egy IS-3 védtük körmünk szakadtáig az északi dombot egy T34, IS-3, T69, és a dombon kavirnyáló egyéb medek ellen. Meccs elején a Panther II-esünk beírta hogy "just stay the f.. alive". Na mondom itt egy sorstárs, akinek elege van már a használhatatlan csapatokból, de nem. Mikor már én és az IS-3 bajtárs is egy lövésesek voltunk, az ellen kipusztult a környékrõl, a T69-et kiszedtük, és annyira lett volna szükség, hogy egy med megmássza a domb déli oldalát, és oldalbakapja a T34-üket. Nézek hátra, hát a P2 egy szikla mögött kempel a meccs eleje óta, full HP-n, nem is lõtt még. Mondom neki hogy segítsen már, mert minket itt mindjárt leölnek, erre beírja: 4 mins (ennyi volt még hátra). Ez a hülye úgy ítélte meg hogy õ most kivárásos gyõzelemre fog játszani, és az istennek nem volt hajlandó megmozdítani a seggét hogy a segítségünkre siessen. Az IS-3 meg a T34 ránk is mászott, és szét is szedtek annak rendje és módja szerint, de a megmaradt TD-ink még idõben átértek erre az oldalra, és elintézték õket. Erre megindult a P2 is, és hõsiesen levadászta az ellen utolsó tankját, egy a bázison AFK-zó KV1S-t. És a játék nyüzsög az ilyenektõl.
Lunki88
Engem csak akkor cseszegetnek ha a tog II-vel megyek, de akkor minden meccsen szívják a vérem... 😊
popey8
Ne izgulj, nekem karácsony óta már 2x anyáztak magyarok. Az egyik azután, h kilõttem (Zoter_kamikaze nevû player a MATT klánból, aki mellesleg FC is), a másiknak meg az nem tetszett, h le camper nooboztam. Inkább gondolkodott volna el. T57-tel Abbey-n azt hitte, h CW-n van, mert ott kempelt A3-ben szinte egész csata alatt (õ meg a Taurusmodel nevû player, meg az idióta platoontársa (djdanken), aki szintén beszólt (õk am az MTA-ból).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

az se jobb, mikor pl 5 perce is, stock heavyvel magamnak kell spotolni, meret a scoutok ott állnak mögöttem és lõvik a 3 szinttel magasabb heavyt... most ez mi a szar??? de ezzel többször találkoztam már, hogy a fürgébb, jobban manõverezhetõ könnyû gépekkel az ember mögött vagy fedezékbe állva várják a csodát én meg a lomha döggel menjek felderíteni csak kilõ pár goldos TD vagy értelmesebb más játékos 😊)
Nem igazán jött át a mondanivalód.
GaBenc
Srácok most kipróbáltam az éjszakai/hajnali játékot. A következtetés. Nem a sok kis pöcsössel van itt a baj, (Õk már alszanak) Õk nyomják a "megy, lõ, madár, meghal". Szerintem azzal van gond, hogy számolgatjátok mibe kerül a lõszer, mit hoz ha eltalálom, drága az üzemanyag ezért nem mozdulok......
Itt játszogatok és mit látok. Elmennek az elsõ fedezékbe és várják hogy mi lesz. Közben megy a "noob, idiota, miért nem spotols". Tényleg ez a lényege ennek a játéknak? Én olvasgatok. Foglald el a zászlót, ez a feladat. De mivel taktika van a pálya másik végében ezért esélytelen odaérni. Mit ad Isten lost. Máris lehet a csapatot hibáztatni. Igaz hogy én is a pálya másik végén voltam, de akkor is elbaszták.
Hát akkor inkább a "megy, lõ, madár" azt legalább élvezik.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nem tudom máshogy volt vele, de én olyan 50-60 csata után visszaraktam a stock 100 mm-es ágyút a IS-2-re. Azzal legalább nem csinálok magamból 4 mp-ig álló célpontot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én már teljesen rezignált vagyok, és csak T34-gyel megyek. Az még 500 sebzéses 15-0-ás vereségnél is hoz 15-20k-t a konyhára, úgyhogy nem idegesítem fel magam rajta annyira.
Ez vicc bassza meg.. Se délelõtt se délután, se éjjel nem lehet egy szaros pofonegyszerû játékkal szórakozni, kikapcsolódni anélkül, hogy a sok tirpák komplexusos paraszt el ne baszná...

Mi a herém jó abban, ha a csapattársat kilõjük??? Vagy kitoljuk fedezékbõl? Vagy bármilyen módon kikúrunk vele?? Ebben mi a szórakoztató??

Aztán vigyorog a parasztja, hogy Õ milyen ügyes..

Aztán rászólsz, és kiderül, hogy egy KÖCSÖG MAGYAR A RETARDÁLT... Lehet köpködni meg minuszolni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

88 L/71 van rajta.
Antimat
Kék mellé? Már a piros mellé is ezek szerint. Vagy csak azt hitték, hogy én is goldot használok az IS3-ban, mert belõttem a másik IS3 tetõlemezét?
A Panther 2-t még szó-szó, elfogadom, 15 heavy ellen egyedüli medként gondolom lefosta a bokáját a csata töltésekor, de szerintem a P2-nek se lehet olyan rossz gunja (majd megerõsít vagy megcáfol valaki, akinek volt/van Panther2-je)

cyka blyat

A WGNY2014 kódot meddig lehet felhasználni?
Master91
Áh, fenét, sok Wt-e100-as jönne meg õrülni, fõleg a zöld-kék-lila effisek, akiknek papíron a statjai alapján kb. azt várná az ember hogy na most izgi csata lesz ellene, na most ez itt jó bunyó lesz, azt 1. lövésnél mikor írja hogy arany volt, olyan szánalmat érzek....

ja, hogy arany kell a kék effy mellé...? ok

Antimat
Imént, full tier 8-as csatában, majdnem full heavy tankokkal (ellenfélnél volt egy Panther 2) ment a védés Sand Riveren. Az ellenfél majdnem full piros volt (mondjuk mi is), ennek ellenére olyan szépen spammelte szinte mindegyikük a golodt, hogy öröm volt nézni. Én meg osztottam õket persze 😊 5:10-re álltunk, amikor lejárt az idõ, így se mentek sokra.

Ez a goldammó kreditért elég nagy baromság volt, tényleg legalább korlátozni kellene a goldammó vihetõ mennyiségét legalább.

cyka blyat

kösz..

Pales27
beállításokban bejelölöd h csak barátoktól fogadhass

hogy lehet letiltani a meghívásokat??

Master91
mifasz?

na még 1x

20... no comment...

Master91

Mikulás a végén, a kis kill lopós 😄DD
Van más lehetõséged is. Egyáltalán ne tüzelj, lövés nélkül hozd le a meccset. Trollolol 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

15 SZOPÁS ZSINÓRBAN...

Ha megfogok egy ilyen fosagyú retardált szarcsimbókot a saját beleivel korbácsolom halálra...

popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

10-bõl 8 nyereség, nem a vesztes csapatba kell állni 😄
hawken
Rohhadjon meg ez a játék.
Zsinórban 19 csata vereség, aztán egyedüli hetesként berakott 10 kilences és 4 nyolcas ellen a T43-al. Persze hogy egybõl szembe jött valaki akit karcolni sem tudtam, majd arty zutty. Mondanom sem kell hogy nyertük a csatát, kevesebb xp-t kaptam rá mint a vesztes körökre.

Dettó. Ha nem szoptam volna végig a napot ordasul, simán ki tudtam volna húzni az STA-1-et (ez is volt a terv). Ehhez képest most tartok ott, hogy hiányzik még hozzá 60k xp.
GabeE3e
Megtennéd,hogy belinkeled ezt a stat modot <#confused>

Elõre is köszi

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Szpec emlékszel tegnapelõtt mirõl beszélgettünk? Csak szólok, h csöszhetem a szerinted csodálatos eventet, mert a tegnapi napot 39.13% WR-rel fejeztem be. Nehéz lett volna a vereségekre is duplát adniuk.

Ez is igaz.

Mondjuk anno amit én csináltam szerintem rekord volt.
3 hsz (mindenféle anyázás, alpáriság nélkül)
1 hónap bann trollkodás miatt<#vigyor1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Van az a választékos trollkodás, amit a hülyék már nem értenek. Szóval olyankor az kidobott energia és idõ. 😊 Lower your standards. 😉

Az elmúlt hetek szopóágainak fényében te még tudsz ebben hinni?😄
Nem mondom azt hogy kidobott idõ, mert amúgy is szeretek hülyékkel beszélgetni.
De ez kb olyan mint a WOT.
Építed a karaktert, építed.
Erre bannolnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

popey8
Kicsit elvagy tévedve. Ha vki ügyes, akk T10-eket is simán ki lehet hozni +ba prémium nélkül. Jó, keresni nem fogsz vele, de ez a "csak prémium elõfizetéssel tudsz egy tankot plusszosra kihozni" dolog egyáltalán nem igaz. T8-9 meg simán +os, nem csak HE-t lövöldözve.<#idiota>

De azt õ nem érti...

Háát igen ,már megtapasztaltam elégszer <#falbav>.Fõleg akkor csökken nagy %-al a kreditek kompenzálása az adott pályán,ha X.-ekkel hív be...
Igen, tízbõl egyszer. Ahhoz lássuk be nagyon jó csata kell, lehetõleg sebzõdés nélkül, ami a csapatok minõségét tekintve igen-igen ritka.
Ne ébressz hamis reményeket szegényben😊