World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Igen, a moderátor.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A vizes lõszerrekesz csak a robbanás ellen véd, az ammo sérüléstõl nem. Szóval ha ezért használod a vizes lõszerrekeszt venti helyett, akkor így jártál.
Ráadásul az ilyen hosszú töltésû tankokra a legfontosabb a venti meg BiA, mert ezeknél adja a legtöbb javulást töltésidõben.
Igen, a moderátor.
nemtudom mennyire szoktál 50 100-al menni
de még így is hogy fent van a vizes rekesz sokszor sérül meg az ammo
amíg nem volt fent minden bekapott találat az oldalamba ammo sérülés
ha meg épp elhasználtad a javítódat másra és utánna lövik el az ammot akkor neked annyi
tölt vagy 80-90 másodpercig!!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amx 50-100-ra milyen felszerélst érdemes felrakni?
köszi

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De az legalább megvigasztalt hogy a vereség ellenére mindkét E25 skalpját a magaménak tudhattam 😛

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Itt játszogatok és mit látok. Elmennek az elsõ fedezékbe és várják hogy mi lesz. Közben megy a "noob, idiota, miért nem spotols". Tényleg ez a lényege ennek a játéknak? Én olvasgatok. Foglald el a zászlót, ez a feladat. De mivel taktika van a pálya másik végében ezért esélytelen odaérni. Mit ad Isten lost. Máris lehet a csapatot hibáztatni. Igaz hogy én is a pálya másik végén voltam, de akkor is elbaszták.
Hát akkor inkább a "megy, lõ, madár" azt legalább élvezik.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi a herém jó abban, ha a csapattársat kilõjük??? Vagy kitoljuk fedezékbõl? Vagy bármilyen módon kikúrunk vele?? Ebben mi a szórakoztató??
Aztán vigyorog a parasztja, hogy Õ milyen ügyes..
Aztán rászólsz, és kiderül, hogy egy KÖCSÖG MAGYAR A RETARDÁLT... Lehet köpködni meg minuszolni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A Panther 2-t még szó-szó, elfogadom, 15 heavy ellen egyedüli medként gondolom lefosta a bokáját a csata töltésekor, de szerintem a P2-nek se lehet olyan rossz gunja (majd megerõsít vagy megcáfol valaki, akinek volt/van Panther2-je)
cyka blyat
ja, hogy arany kell a kék effy mellé...? ok
Ez a goldammó kreditért elég nagy baromság volt, tényleg legalább korlátozni kellene a goldammó vihetõ mennyiségét legalább.
cyka blyat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha megfogok egy ilyen fosagyú retardált szarcsimbókot a saját beleivel korbácsolom halálra...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Zsinórban 19 csata vereség, aztán egyedüli hetesként berakott 10 kilences és 4 nyolcas ellen a T43-al. Persze hogy egybõl szembe jött valaki akit karcolni sem tudtam, majd arty zutty. Mondanom sem kell hogy nyertük a csatát, kevesebb xp-t kaptam rá mint a vesztes körökre.
Elõre is köszi
There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mondjuk anno amit én csináltam szerintem rekord volt.
3 hsz (mindenféle anyázás, alpáriság nélkül)
1 hónap bann trollkodás miatt<#vigyor1>#vigyor1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De ez kb olyan mint a WOT.
Építed a karaktert, építed.
Erre bannolnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ne ébressz hamis reményeket szegényben😊